Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Paweł Brożek: Jestem w szoku

IP: *.acn.waw.pl 15.05.06, 22:28
    Brawo Janas! Postawił na młodych.
    Obserwuj wątek
      • Gość: el_adas a ja czekam IP: 194.146.219.* 15.05.06, 22:29
        ja jeszcze czekam na telefon od Janasa, kto wie, może i ja pojade na mistrzostwa
        • Gość: mojapilka.pl mojapilka.pl IP: *.eranet.pl 15.05.06, 23:01
          Ale Janosik dał dzisiaj czadu! WYobrażam sobie Brożka, pewnie mu nieźle cukier
          skoczył :)

www.mojapilka.pl <- pogadaj na nowym forum o piłce nożnej

::: www.mojapilka.pl :::
          • Gość: jasiek Boniek pali faja na tym zdjęciu? Pewnie z Janasem IP: *.merinet.pl 15.05.06, 23:15
            jeszcze w Hiszpanii w 1982 razem popalali.
            • nick_nolte Re: Boniek pali faja na tym zdjęciu? Pewnie z Jan 15.05.06, 23:44
              To nie faja tylko scun,wiem coś o tym...
              Janasowi od tego po wczorajszej nocy odwaliło w dekiel.
              Miał dwie listy,przeczytał tą którą napisał jemu dla jaj kelner na
              serwetce,zaśmiewał się z niej do łez,dzisiaj pomyłkowo ją przeczytał ale już na
              poważnie.

pzdr
              • Gość: tekameka Maciusiu z Klanu - przepraszają ciebie kibice IP: *.koba.pl / *.koba.pl 16.05.06, 07:34
                za wielokrotne porównywanie waszych intelektów. Dopiero trzeba było
                wczorajszego wydarzenia (nominacje na MŚ w piłce nożnej), aby ocenić jak się
                myliliśmy. Maćku, polscy kibice życzą Ci wiele zdrowia i przede wszystkim, w
                odróżnieniu od trenerzyny, udanych życiowych decyzji.
                PS. Szanuj zwierzątka, nie bierz złego przykładu z trenerka i nigdy nie kop psa.
                • Gość: zgrzyt przed kim janas bierze odpowiedzialność ?!! IP: *.acn.waw.pl 16.05.06, 12:18
                  przed kim janas bierze odpowiedzialność ????? przed nikim
                  czy janas zwróci pensję, którą wziął za ostatni rok, jak nie wyjdzie z
                  grupy ??? NIE, nigdy w życiu, kasa niby na drugim planie, ale nie odda

żadna odpowiedzialność, tylko cyrk

przecież nie przed kibicami, tych ma głęboko w doopie, nie przed prasą bo jej
                  nie czyta, a w pzpn siedzą leśne dziadki, co i tak tańczą jak im się zagra
                  • Gość: sewa Re: przed kim janas bierze odpowiedzialność ?!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 16:21
                    ale co ty "pieprz"-ysz od 20 lat nie mamy zadnych osiagniec w pilce klubowej i
                    reprezentacyjnej a ktos zwrocil pensje. Pewnie jestes jakims pajacem kibicujacym
                    dukowi czy komus i sie nie mozesz pogodzic ze Twoj pupil nie jedzie.
                    Decyzja Janasa byla dosc zaskakujaca ,a ale ja popieram moze jemu sie uda ,a
                    jezeli nie to przynajmniej nie bral "znajomych krolika" tylko wyznaczyl ich
                    wedlug jakiegos kryterium.
                    • tasman69 Re: przed kim janas bierze odpowiedzialność ?!! 17.05.06, 00:58
                      Sewo!! Ja też jestem Pajacem, który uważa, że Dudek......
                      Kuszczak ................................................................ i
                      dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudo długo nic. Co do znajomych królika to
                      wyboru Mili nie sposób komentować (o tym "Którego Niektórzy Nie Wymawiają Nawet
                      z Imienia" nie wspomnę.
                      Pozdro
        • Gość: Znawca Brożek to będzie drugi Boniek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.06, 23:04
          Powodzenia Paweł!
          • Gość: Typer Dudek, Frankowski, Kłos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 23:19
            To oni powini pojechać za Fabiańskiego (i tak nie będzie grał), Gancarczyka (jest bardzo przeciętny,a nawet słaby) i Jelenia (mało inteligenty - strasznie wozi się z piłką)
            ___
            Promocja w Expekt! Postaw 100zł na zakład - obojętnie czy trafisz czy nie twoja stówa zostanie ci zwrócona!
            Bonus w Betandwin! Wpłać depozyt a zostanie on podwojony!
            bukmacherzy.250free.com
            • Gość: dad9 Re: Dudek, Frankowski, Kłos IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 16.05.06, 18:19
              dobrze ze ty jestes inteligenty inaczej
      • ernest-wampir Paweł Brożek: Jestem w szoku 15.05.06, 22:30
        a Pan Boniek jak zwykle bezczelny... Co by tylko się w prasie pokazać i
        wyraźnie odcisnąć w umysłach "czytaczy" :-)
        • Gość: fall Re: Paweł Brożek: Jestem w szoku IP: 217.153.252.* 15.05.06, 22:32
          Dokaldnie. mlodziez przyszloscia Polski gdzies doswaidczenie trzeba zdobywac a
          im mlodszy czlowiek tym sie wiecej nauczy
          • tasman69 Re: Paweł Brożek: Jestem w szoku 17.05.06, 00:59
            Gość portalu: fall napisał(a):

> Dokaldnie. mlodziez przyszloscia Polski gdzies doswaidczenie trzeba zdobywac a
            > im mlodszy czlowiek tym sie wiecej nauczy

Tak, a najlepsze miejsce i moment to Mundial
        • Gość: m Re: Paweł Brożek: Jestem w szoku IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.06, 23:21
          to czyli co? Cos jest na rzeczy, że udział w reklamach nie popłaca?
          Na poprzednim mundialu boniek robił kasę na gębach zawodników, on i PZPN.
          Teraz niby nie ma z tym nic wspólnego, chociaż kto wie.
          Jednak sam bierze udział w reklamach, a wytyka to samo Kłosowi.

Czy to nie jest czasem tak, że niby mogą brać w tym udział indywidualnie, ale
          lepiej, żeby nie, bo PZPN nic z tego nie ma?
      • Gość: tr Jestem w szoku to trzy słowa IP: *.rutex.pl / *.devs.futuro.pl 15.05.06, 22:31
        jezeli on tak gra w pilke jak liczy to płakac sie chce
        • Gość: Iroslaw prognoza na MS IP: *.os2.kappa.pl 15.05.06, 22:34
          zeby tylko Janas po zakonczeniu fazy grupowej nie trafil na kibiców na Okęciu !!

:)

a tak IMHO to troche Franka szkoda, mogl sobie strzelac bramki w II lidze
          hiszpanskiej i mialby pewne miejsce w kadrze...
        • Gość: asd Re: Jestem w szoku to trzy słowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 23:02
          Może w Krakowie mówi się "jestem wszoku"?
          • Gość: X Re: Jestem w szoku to trzy słowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 00:46
            "w" to nie wyraz
            • luzer Re: Jestem w szoku to trzy słowa 16.05.06, 01:34
              Gość portalu: X napisał(a):

> "w" to nie wyraz

A co?
      • Gość: dlugi26 a bronił pewnie bedzie kuszczak! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.06, 22:32
        • Gość: kos moze i bedzie, niewiele juz moze zdziwic IP: *.com.pl 15.05.06, 23:34
          teraz to juz nawet Zurawski nie wiadomo czy pogra w pierwszej 11. W ataku Rasiak
          - Brozek. Niemozliwe ? do wczoraj, juz nie dzisiaj.
        • Gość: maR Re: a bronił pewnie bedzie kuszczak! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.06, 23:45
          i dobrze by bylo. w koncu w tej chwili to najlepszy polski bramkarz.
          • tasman69 Re: a bronił pewnie bedzie kuszczak! 17.05.06, 01:01
            Ale Spaślak Boruc też może powalczyć
      • Gość: ewrew Jestem w szoku to trzy słowa IP: *.rutex.pl / *.devs.futuro.pl 15.05.06, 22:32
        liczyc chlopaczyna nie potrafi a w reprezentacji gra
      • Gość: awruk ot aigel Re: Paweł Brożek: Jestem w szoku IP: *.aster.pl 15.05.06, 22:33
        jakie doswiadczenia mozna zebrac grzejac lawe?frankowskiego, rasiak czy dudka
        przezyje, ale mili to ja janasowi nie daruje
        • Gość: załamka Re: Paweł Brożek: Jestem w szoku IP: 62.89.76.* 15.05.06, 22:36
          Mila ni ekumam...Kosa również...chodź jemu jeszcze coś może się uda ale Mila
          przewraca się o własne nogi nie pamiętam kiedy by dob zagrał chyba ostatni jego
          dobry występ to w pucharach w barwach Dyskoboli ale jeśli am być szczero to już
          wtedy mnie nie przekonywał...ale Austryjacy muszą mieć ubaw z Janasa...
          • Gość: awruk ot aigel co mila powiedzial do janasowi? IP: *.aster.pl 15.05.06, 22:41
            jak mnie nie zabierzesz to:
            a)poplacze sie
            b)poskarze sie mamie i tacie
            c)powiesze sie
            ja mysle ze dopiero po wszystkich trzech janas sie zlitowal
            • Gość: aroisip jiss Nie umiesz złożyć zdania :P IP: 193.192.62.* 15.05.06, 22:48
              Ważne, że próbujesz.
              • Gość: awruk ot aigel ja czy janas?:P IP: *.aster.pl 15.05.06, 22:52
        • psycholognistykutas Re: Paweł Brożek: Jestem w szoku 16.05.06, 09:27
          O to to... Frankowski rzeczywiście lichy ostatnio, Rasiak wbrew nagonce na
          niego może mieć jakiś przebłysk, Dudek pechowy, ale Mila?!!! Co ta wiecznie
          przewracająca się i grzejąca dupą ławkę rezerwowych niemota robi w kadrze?!!!
          Jak widzę tę sierotę, jak biegnie i tym ufryzowanym łebkiem potrząsa, jak mu te
          śmieszne włoski śmiesznie opasane podskakują, jak robi te swoje miny, a potem
          się wywraca i prawie płacze, to mam ochotę kopnąć go w dupę.
      • Gość: ludzieeeeeeeeeeeee Re: Paweł Brożek: Jestem w szoku IP: *.jtb.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.06, 22:34
        spoko, napewno jeden "napastnik" złapie kontuzje i Janas przeprosi się z
        Franiem. A może to tylko zasłona dymna???
        • Gość: awruk ot aigel Re: Paweł Brożek: Jestem w szoku IP: *.aster.pl 15.05.06, 22:38
          przeciez wiadomo ze janas nigdy za bardzo nie lubil frankowskiego, pojawialy sie
          nawet komentarze ze tylko czeka na jakikolwiek pretekst zeby franka odstawic.
      • Gość: Gicz W szoku do 30 czerwca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 22:40
        Najgorsze, ze będzie w szoku do 30 czerwca, dopiero wtedy się obudzi!
      • Gość: timeek Re: Paweł Brożek: Jestem w szoku IP: *.lodz.dialog.net.pl 15.05.06, 22:49
        tylko pamietajcie ze na MS jest poziom wyższy niż ten jaki prezentują drugie
        składy Litwy i Wysp Owyczych "

- zgadzam sie ze trzeba "nowych w kadrze" , wszystko rozumiem tylko jak
        przypmnicie sobie jak Brozek /teraz nasz mundialowy napastnik/ trwonil
        doskonale sytuacje w meczu o stawke WISLA-Panathinaikos....to mnie cholera
        bierze ze ktos taki jedzie zamiast Frankowskiego..ktory takie sytuacje w parze
        z Zurawskim zawsze WYKORZYSTYWAL !!!

PANOWIE TO NIESTETY JEST NIE TEN POZIOM !!!!!!!!

• Gość: kamil Re: Paweł Brożek: Jestem w szoku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.06, 10:30
          ja pamietam jak Brozek strzelil bramke na 1:1 u siebie(i jak wtedy uciekl
          obroncom) a pudlowal przeciez zienczuk...no ale ja sie nie znam

w zasadzie tylko bym mile wywalil...rasiak drewnem jest bo jest ale od glowy mu
          sie czsem cos odbije
      • Gość: ed powinien powołać Grzegorza Piechnę IP: *.nat.dsuj.pl 15.05.06, 22:51
        jw.
      • Gość: mnm Re: Paweł Brożek: Jestem w szoku IP: *.chello.pl 15.05.06, 22:52
        Ja też jestem w szoku. Co to jest? Eliminacje? Wstępna selekcja? Czy docelowe
        zawody dla trenera i zespołu?
      • koczisss Re: Paweł Brożek: Jestem w szoku 15.05.06, 22:58
        Przecież nie od dziś wiadomo, ze Janas, Frankowskiego nie darzył nigdy sympatią!
        Stąd taka decyzja. Oczywiście, nie strzelał Franek ostatnio bramek, ale z
        drugiej strony wystarczająco dużo zrobił w eliminacjach, aby go zabrać!
        • Gość: m Re: Paweł Brożek: Jestem w szoku IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.06, 23:23
          w każdym razie na ostatnim meczu zdjął Frankowskiego po 25-ciu minutach - tak
          na wszelki wyopadek, bo jakby coś Franek strzelił musiałby go zabrać. Tak to ma
          wytłumaczenie - Rasiak strzela, Frankowski nie.
        • nick_nolte Re: Paweł Brożek: Jestem w szoku 15.05.06, 23:47

O tu masz rację Wodzu ;)
          To inteligentny piłkarz,cóż ludzie z lasu mają jedynie patent na powoływanie
          drwali.
      • Gość: fredek Re: Paweł Brożek: Jestem w szoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 23:06
        Szok to dopiero będzie jak Polacy w tym składzie zawojują medal.
        • nick_nolte Re: Paweł Brożek: Jestem w szoku 15.05.06, 23:48
          Fredek nie rób se jaj z pogrzebu.
      • Gość: e no to Pawel! do roboty! trenuj synek!! Ojczyzne IP: *.rutex.pl / *.devs.futuro.pl 15.05.06, 23:21
        reprezentujesz!
      • Gość: Fan Janasa BRAVO P.Pawle!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 23:25
        Ależ Pan wystrzelił , z psychologicznego punktu widzenia super! TAAk, oni teraz
        będą zasuwali za Pana! Cieszę się i życzę powodzenia!
      • Gość: rado Re: Paweł Brożek: Jestem w szoku IP: *.pl / 195.136.49.* 15.05.06, 23:29
        Dudek to rozumiem, Kłos też, ale że zamiast normalnego napastnika jest brożek i jeszcze jakiś tam Giza czy jakoś tak, to mnie szlag trafił... Jeszcze mam nadzieję, że brożek dostanie kontuzji, dla dobra polskiej piłki.
        • Gość: gta Re: Paweł Brożek: Jestem w szoku IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 16.05.06, 18:28
          dla dobra polskiej pilki powinno sie zabronic pisac bzdur takich jak ty,
          kontuzje to ty chyba masz i to glowy idz sie leczyc bo moze i tak byc juz za
          pozno dla ciebie matołku
      • Gość: goral Re: Paweł Brożek: Jestem w szoku IP: *.ny325.east.verizon.net 15.05.06, 23:32
        jest takie powiedzenie o pustce i Salomonie, ktore - jak ulal pasuje - do stanu
        posiadania polskiej pilki. Jakie znaczenie ma zatem, to kogo powalal Pan Janas?
        Idac dalej tym tropem zupelnie nie rozumiem emocji zwiazanych z tym wyborem.
        Generalnie uwazam, ze te nasza "lige" i "ligowcow" nalezaloby rozpedzic, gdyz
        wzbudza emocje jedynie wsrod dzikich plemion zamieszkujacych wyspowo kraj nad
        Wisla
        • tasman69 Re: Paweł Brożek: Jestem w szoku 17.05.06, 01:06
          I tu się z Tobą zgadzam. A może by tak wspólną ligę z Czechami i Słowakami
          zrobić???? Może "Liściu" i "działacze" straciliby troche na znaczeniu
      • Gość: fer Bąk ty palancieTezPowinienesZostacWkatar ze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.06, 23:34
        brakuje mu Kłosa i Dudiego....układy trzebarozbijac....szkoda ze Janosik nie wywaliłtez Baka....bylby swiety spokoj....
        • nick_nolte Re: Bąk ty palancieTezPowinienesZostacWkatar ze 15.05.06, 23:53
          Bąka i to wielkiego to on dzisiaj puścił,oddychać się nie da.
        • Gość: sto Re: Bąk ty palancieTezPowinienesZostacWkatar ze IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 16.05.06, 18:29
          dokladnie engelsiostwa trza sie pozbyc
      • Gość: ram Re: Paweł Brożek: Jestem w szoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 00:26
        Dobra decyzja, brawo Janas za odwagę.
      • Gość: adam81w Ty nie badz w szoku . ty trrrrenuj ty na mundial j IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 02:41
        edziesz ( jakby to powqiedziala ada biedrzynska ) .
      • anderl Re: Paweł Brożek: Jestem w szoku 16.05.06, 08:05
        Szkoda i Dudka i Frankowskiego. Jednak brak najlepszego strzelca eliminacji
        niepokoi. To wspaniały zawodnik jest . Sądzę, że to gruby błąd. Że nie strzelił
        przez pół roku... no i co z tego!!! Mistrzostwa Świata na pewno zmobilizowałyby
        tego zawodnika i okazałoby się, że właśnie na mundialu zacząłby strzelać bo zła
        passa musi się skończyć a lepszej okazji jak mundial nie ma.
      • Gość: ToGib Re: Paweł Brożek: Jestem w szoku IP: *.mofnet.gov.pl 16.05.06, 08:09
        I kogo wybrał? Tych co graja czy też nie? Sam trener nie wie kogo chce
      • Gość: jacko I low ju Janas !! :D IP: 194.146.128.* 16.05.06, 08:55
        Brożek to jest to !!
      • krwawabestia Re: Paweł Brożek: Jestem w szoku 16.05.06, 09:59
        my tez złap ale moze złapiesz kontuzke i pojedzie franek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka