Gość: Pan Rudzki IP: *.acn.waw.pl 15.05.06, 22:28 Brawo Janas! Postawił na młodych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: el_adas a ja czekam IP: 194.146.219.* 15.05.06, 22:29 ja jeszcze czekam na telefon od Janasa, kto wie, może i ja pojade na mistrzostwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mojapilka.pl mojapilka.pl IP: *.eranet.pl 15.05.06, 23:01 Ale Janosik dał dzisiaj czadu! WYobrażam sobie Brożka, pewnie mu nieźle cukier skoczył :) www.mojapilka.pl <- pogadaj na nowym forum o piłce nożnej ::: www.mojapilka.pl ::: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Boniek pali faja na tym zdjęciu? Pewnie z Janasem IP: *.merinet.pl 15.05.06, 23:15 jeszcze w Hiszpanii w 1982 razem popalali. Odpowiedz Link Zgłoś
nick_nolte Re: Boniek pali faja na tym zdjęciu? Pewnie z Jan 15.05.06, 23:44 To nie faja tylko scun,wiem coś o tym... Janasowi od tego po wczorajszej nocy odwaliło w dekiel. Miał dwie listy,przeczytał tą którą napisał jemu dla jaj kelner na serwetce,zaśmiewał się z niej do łez,dzisiaj pomyłkowo ją przeczytał ale już na poważnie. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tekameka Maciusiu z Klanu - przepraszają ciebie kibice IP: *.koba.pl / *.koba.pl 16.05.06, 07:34 za wielokrotne porównywanie waszych intelektów. Dopiero trzeba było wczorajszego wydarzenia (nominacje na MŚ w piłce nożnej), aby ocenić jak się myliliśmy. Maćku, polscy kibice życzą Ci wiele zdrowia i przede wszystkim, w odróżnieniu od trenerzyny, udanych życiowych decyzji. PS. Szanuj zwierzątka, nie bierz złego przykładu z trenerka i nigdy nie kop psa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt przed kim janas bierze odpowiedzialność ?!! IP: *.acn.waw.pl 16.05.06, 12:18 przed kim janas bierze odpowiedzialność ????? przed nikim czy janas zwróci pensję, którą wziął za ostatni rok, jak nie wyjdzie z grupy ??? NIE, nigdy w życiu, kasa niby na drugim planie, ale nie odda żadna odpowiedzialność, tylko cyrk przecież nie przed kibicami, tych ma głęboko w doopie, nie przed prasą bo jej nie czyta, a w pzpn siedzą leśne dziadki, co i tak tańczą jak im się zagra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sewa Re: przed kim janas bierze odpowiedzialność ?!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 16:21 ale co ty "pieprz"-ysz od 20 lat nie mamy zadnych osiagniec w pilce klubowej i reprezentacyjnej a ktos zwrocil pensje. Pewnie jestes jakims pajacem kibicujacym dukowi czy komus i sie nie mozesz pogodzic ze Twoj pupil nie jedzie. Decyzja Janasa byla dosc zaskakujaca ,a ale ja popieram moze jemu sie uda ,a jezeli nie to przynajmniej nie bral "znajomych krolika" tylko wyznaczyl ich wedlug jakiegos kryterium. Odpowiedz Link Zgłoś
tasman69 Re: przed kim janas bierze odpowiedzialność ?!! 17.05.06, 00:58 Sewo!! Ja też jestem Pajacem, który uważa, że Dudek...... Kuszczak ................................................................ i dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudo długo nic. Co do znajomych królika to wyboru Mili nie sposób komentować (o tym "Którego Niektórzy Nie Wymawiają Nawet z Imienia" nie wspomnę. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znawca Brożek to będzie drugi Boniek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.06, 23:04 Powodzenia Paweł! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Typer Dudek, Frankowski, Kłos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 23:19 To oni powini pojechać za Fabiańskiego (i tak nie będzie grał), Gancarczyka (jest bardzo przeciętny,a nawet słaby) i Jelenia (mało inteligenty - strasznie wozi się z piłką) ___ Promocja w Expekt! Postaw 100zł na zakład - obojętnie czy trafisz czy nie twoja stówa zostanie ci zwrócona! Bonus w Betandwin! Wpłać depozyt a zostanie on podwojony! bukmacherzy.250free.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dad9 Re: Dudek, Frankowski, Kłos IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 16.05.06, 18:19 dobrze ze ty jestes inteligenty inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
ernest-wampir Paweł Brożek: Jestem w szoku 15.05.06, 22:30 a Pan Boniek jak zwykle bezczelny... Co by tylko się w prasie pokazać i wyraźnie odcisnąć w umysłach "czytaczy" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fall Re: Paweł Brożek: Jestem w szoku IP: 217.153.252.* 15.05.06, 22:32 Dokaldnie. mlodziez przyszloscia Polski gdzies doswaidczenie trzeba zdobywac a im mlodszy czlowiek tym sie wiecej nauczy Odpowiedz Link Zgłoś
tasman69 Re: Paweł Brożek: Jestem w szoku 17.05.06, 00:59 Gość portalu: fall napisał(a): > Dokaldnie. mlodziez przyszloscia Polski gdzies doswaidczenie trzeba zdobywac a > im mlodszy czlowiek tym sie wiecej nauczy Tak, a najlepsze miejsce i moment to Mundial Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Paweł Brożek: Jestem w szoku IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.06, 23:21 to czyli co? Cos jest na rzeczy, że udział w reklamach nie popłaca? Na poprzednim mundialu boniek robił kasę na gębach zawodników, on i PZPN. Teraz niby nie ma z tym nic wspólnego, chociaż kto wie. Jednak sam bierze udział w reklamach, a wytyka to samo Kłosowi. Czy to nie jest czasem tak, że niby mogą brać w tym udział indywidualnie, ale lepiej, żeby nie, bo PZPN nic z tego nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tr Jestem w szoku to trzy słowa IP: *.rutex.pl / *.devs.futuro.pl 15.05.06, 22:31 jezeli on tak gra w pilke jak liczy to płakac sie chce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iroslaw prognoza na MS IP: *.os2.kappa.pl 15.05.06, 22:34 zeby tylko Janas po zakonczeniu fazy grupowej nie trafil na kibiców na Okęciu !! :) a tak IMHO to troche Franka szkoda, mogl sobie strzelac bramki w II lidze hiszpanskiej i mialby pewne miejsce w kadrze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Jestem w szoku to trzy słowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 23:02 Może w Krakowie mówi się "jestem wszoku"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Jestem w szoku to trzy słowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 00:46 "w" to nie wyraz Odpowiedz Link Zgłoś
luzer Re: Jestem w szoku to trzy słowa 16.05.06, 01:34 Gość portalu: X napisał(a): > "w" to nie wyraz A co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlugi26 a bronił pewnie bedzie kuszczak! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.06, 22:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kos moze i bedzie, niewiele juz moze zdziwic IP: *.com.pl 15.05.06, 23:34 teraz to juz nawet Zurawski nie wiadomo czy pogra w pierwszej 11. W ataku Rasiak - Brozek. Niemozliwe ? do wczoraj, juz nie dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maR Re: a bronił pewnie bedzie kuszczak! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.06, 23:45 i dobrze by bylo. w koncu w tej chwili to najlepszy polski bramkarz. Odpowiedz Link Zgłoś
tasman69 Re: a bronił pewnie bedzie kuszczak! 17.05.06, 01:01 Ale Spaślak Boruc też może powalczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewrew Jestem w szoku to trzy słowa IP: *.rutex.pl / *.devs.futuro.pl 15.05.06, 22:32 liczyc chlopaczyna nie potrafi a w reprezentacji gra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awruk ot aigel Re: Paweł Brożek: Jestem w szoku IP: *.aster.pl 15.05.06, 22:33 jakie doswiadczenia mozna zebrac grzejac lawe?frankowskiego, rasiak czy dudka przezyje, ale mili to ja janasowi nie daruje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamka Re: Paweł Brożek: Jestem w szoku IP: 62.89.76.* 15.05.06, 22:36 Mila ni ekumam...Kosa również...chodź jemu jeszcze coś może się uda ale Mila przewraca się o własne nogi nie pamiętam kiedy by dob zagrał chyba ostatni jego dobry występ to w pucharach w barwach Dyskoboli ale jeśli am być szczero to już wtedy mnie nie przekonywał...ale Austryjacy muszą mieć ubaw z Janasa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awruk ot aigel co mila powiedzial do janasowi? IP: *.aster.pl 15.05.06, 22:41 jak mnie nie zabierzesz to: a)poplacze sie b)poskarze sie mamie i tacie c)powiesze sie ja mysle ze dopiero po wszystkich trzech janas sie zlitowal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aroisip jiss Nie umiesz złożyć zdania :P IP: 193.192.62.* 15.05.06, 22:48 Ważne, że próbujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
psycholognistykutas Re: Paweł Brożek: Jestem w szoku 16.05.06, 09:27 O to to... Frankowski rzeczywiście lichy ostatnio, Rasiak wbrew nagonce na niego może mieć jakiś przebłysk, Dudek pechowy, ale Mila?!!! Co ta wiecznie przewracająca się i grzejąca dupą ławkę rezerwowych niemota robi w kadrze?!!! Jak widzę tę sierotę, jak biegnie i tym ufryzowanym łebkiem potrząsa, jak mu te śmieszne włoski śmiesznie opasane podskakują, jak robi te swoje miny, a potem się wywraca i prawie płacze, to mam ochotę kopnąć go w dupę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ludzieeeeeeeeeeeee Re: Paweł Brożek: Jestem w szoku IP: *.jtb.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.06, 22:34 spoko, napewno jeden "napastnik" złapie kontuzje i Janas przeprosi się z Franiem. A może to tylko zasłona dymna??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awruk ot aigel Re: Paweł Brożek: Jestem w szoku IP: *.aster.pl 15.05.06, 22:38 przeciez wiadomo ze janas nigdy za bardzo nie lubil frankowskiego, pojawialy sie nawet komentarze ze tylko czeka na jakikolwiek pretekst zeby franka odstawic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gicz W szoku do 30 czerwca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 22:40 Najgorsze, ze będzie w szoku do 30 czerwca, dopiero wtedy się obudzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: timeek Re: Paweł Brożek: Jestem w szoku IP: *.lodz.dialog.net.pl 15.05.06, 22:49 tylko pamietajcie ze na MS jest poziom wyższy niż ten jaki prezentują drugie składy Litwy i Wysp Owyczych " - zgadzam sie ze trzeba "nowych w kadrze" , wszystko rozumiem tylko jak przypmnicie sobie jak Brozek /teraz nasz mundialowy napastnik/ trwonil doskonale sytuacje w meczu o stawke WISLA-Panathinaikos....to mnie cholera bierze ze ktos taki jedzie zamiast Frankowskiego..ktory takie sytuacje w parze z Zurawskim zawsze WYKORZYSTYWAL !!! PANOWIE TO NIESTETY JEST NIE TEN POZIOM !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Paweł Brożek: Jestem w szoku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.06, 10:30 ja pamietam jak Brozek strzelil bramke na 1:1 u siebie(i jak wtedy uciekl obroncom) a pudlowal przeciez zienczuk...no ale ja sie nie znam w zasadzie tylko bym mile wywalil...rasiak drewnem jest bo jest ale od glowy mu sie czsem cos odbije Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ed powinien powołać Grzegorza Piechnę IP: *.nat.dsuj.pl 15.05.06, 22:51 jw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnm Re: Paweł Brożek: Jestem w szoku IP: *.chello.pl 15.05.06, 22:52 Ja też jestem w szoku. Co to jest? Eliminacje? Wstępna selekcja? Czy docelowe zawody dla trenera i zespołu? Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Paweł Brożek: Jestem w szoku 15.05.06, 22:58 Przecież nie od dziś wiadomo, ze Janas, Frankowskiego nie darzył nigdy sympatią! Stąd taka decyzja. Oczywiście, nie strzelał Franek ostatnio bramek, ale z drugiej strony wystarczająco dużo zrobił w eliminacjach, aby go zabrać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Paweł Brożek: Jestem w szoku IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.06, 23:23 w każdym razie na ostatnim meczu zdjął Frankowskiego po 25-ciu minutach - tak na wszelki wyopadek, bo jakby coś Franek strzelił musiałby go zabrać. Tak to ma wytłumaczenie - Rasiak strzela, Frankowski nie. Odpowiedz Link Zgłoś
nick_nolte Re: Paweł Brożek: Jestem w szoku 15.05.06, 23:47 O tu masz rację Wodzu ;) To inteligentny piłkarz,cóż ludzie z lasu mają jedynie patent na powoływanie drwali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fredek Re: Paweł Brożek: Jestem w szoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 23:06 Szok to dopiero będzie jak Polacy w tym składzie zawojują medal. Odpowiedz Link Zgłoś
nick_nolte Re: Paweł Brożek: Jestem w szoku 15.05.06, 23:48 Fredek nie rób se jaj z pogrzebu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e no to Pawel! do roboty! trenuj synek!! Ojczyzne IP: *.rutex.pl / *.devs.futuro.pl 15.05.06, 23:21 reprezentujesz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Janasa BRAVO P.Pawle!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 23:25 Ależ Pan wystrzelił , z psychologicznego punktu widzenia super! TAAk, oni teraz będą zasuwali za Pana! Cieszę się i życzę powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: Paweł Brożek: Jestem w szoku IP: *.pl / 195.136.49.* 15.05.06, 23:29 Dudek to rozumiem, Kłos też, ale że zamiast normalnego napastnika jest brożek i jeszcze jakiś tam Giza czy jakoś tak, to mnie szlag trafił... Jeszcze mam nadzieję, że brożek dostanie kontuzji, dla dobra polskiej piłki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gta Re: Paweł Brożek: Jestem w szoku IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 16.05.06, 18:28 dla dobra polskiej pilki powinno sie zabronic pisac bzdur takich jak ty, kontuzje to ty chyba masz i to glowy idz sie leczyc bo moze i tak byc juz za pozno dla ciebie matołku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goral Re: Paweł Brożek: Jestem w szoku IP: *.ny325.east.verizon.net 15.05.06, 23:32 jest takie powiedzenie o pustce i Salomonie, ktore - jak ulal pasuje - do stanu posiadania polskiej pilki. Jakie znaczenie ma zatem, to kogo powalal Pan Janas? Idac dalej tym tropem zupelnie nie rozumiem emocji zwiazanych z tym wyborem. Generalnie uwazam, ze te nasza "lige" i "ligowcow" nalezaloby rozpedzic, gdyz wzbudza emocje jedynie wsrod dzikich plemion zamieszkujacych wyspowo kraj nad Wisla Odpowiedz Link Zgłoś
tasman69 Re: Paweł Brożek: Jestem w szoku 17.05.06, 01:06 I tu się z Tobą zgadzam. A może by tak wspólną ligę z Czechami i Słowakami zrobić???? Może "Liściu" i "działacze" straciliby troche na znaczeniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fer Bąk ty palancieTezPowinienesZostacWkatar ze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.06, 23:34 brakuje mu Kłosa i Dudiego....układy trzebarozbijac....szkoda ze Janosik nie wywaliłtez Baka....bylby swiety spokoj.... Odpowiedz Link Zgłoś
nick_nolte Re: Bąk ty palancieTezPowinienesZostacWkatar ze 15.05.06, 23:53 Bąka i to wielkiego to on dzisiaj puścił,oddychać się nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sto Re: Bąk ty palancieTezPowinienesZostacWkatar ze IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 16.05.06, 18:29 dokladnie engelsiostwa trza sie pozbyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ram Re: Paweł Brożek: Jestem w szoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 00:26 Dobra decyzja, brawo Janas za odwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam81w Ty nie badz w szoku . ty trrrrenuj ty na mundial j IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 02:41 edziesz ( jakby to powqiedziala ada biedrzynska ) . Odpowiedz Link Zgłoś
anderl Re: Paweł Brożek: Jestem w szoku 16.05.06, 08:05 Szkoda i Dudka i Frankowskiego. Jednak brak najlepszego strzelca eliminacji niepokoi. To wspaniały zawodnik jest . Sądzę, że to gruby błąd. Że nie strzelił przez pół roku... no i co z tego!!! Mistrzostwa Świata na pewno zmobilizowałyby tego zawodnika i okazałoby się, że właśnie na mundialu zacząłby strzelać bo zła passa musi się skończyć a lepszej okazji jak mundial nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToGib Re: Paweł Brożek: Jestem w szoku IP: *.mofnet.gov.pl 16.05.06, 08:09 I kogo wybrał? Tych co graja czy też nie? Sam trener nie wie kogo chce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacko I low ju Janas !! :D IP: 194.146.128.* 16.05.06, 08:55 Brożek to jest to !! Odpowiedz Link Zgłoś
krwawabestia Re: Paweł Brożek: Jestem w szoku 16.05.06, 09:59 my tez złap ale moze złapiesz kontuzke i pojedzie franek Odpowiedz Link Zgłoś