Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

gollob a jasiakiewicz

07.01.03, 17:00
    Z nieoficjalnych informacji dowiedziałem się iż w zamian za poparcie
    kandydata R.Jasiakiewicza Tomasz Gollob miał otrzymać tereny po basenie przy
    ul.Nakielskiej. Jeśli jest to prawda to jest to niesamowita chryja i poważna
    sprawa którą powinna sie zająć prokuratura. Jednakże nie dziwiłbym sie temu
    znając poprzednie przykłady nadużyć dochodzących za czasów prezydentury RJ

mając nadzieję iż pan G aż tak nie dał sie udupić
    pzdr.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Polak Re: gollob a jasiakiewicz IP: *.hipernet.ras.pl 09.01.03, 15:39
        Gollob nie może zadbać nawet o swoją okolicę, osiedle ?! Przecież do basenu
        przy ul. Nakielskiej ma od domu bardzo blisko. Basen i jego okolice należą do
        OSIR-u, który nie ma kasy. Poparł w wyborach Jasia !!! Przecież to chamstwo i
        bezczelność. Takich dziadów Bydgoszcz powinna się pozbyć. To fałszywa szajka
        całe te śmieszne SLD. Jasio, "Gruba" Fela i spółka niszczą Bydgoszcz jak chcą.
        Mają w Radzie Miasta tylko jednego więcej niż prawica i robią co chcą. "Gruba"
        Fela tłumaczy, że komuchy vetują wszystko co zaproponuje prezydent Dombrowicz,
        ponieważ on podejmuje kontrowersyjne decyzje. I Bydgoszcz w to wierzy. I co z
        takimi SLD-owskimi bandziorami zrobić ?! Zobaczycie. Oni wyniszczą Bydgoszcz
        doszczętnie, zresztą jak całą Polskę wykańczą Miller ze swoją bandą. Czują się
        jak pany. Miller wprowadził Polskę do UE na śmiesznych warunkach. Po kilku
        miesiącach od wejścia do UE połowa Polski będzie należeć do Niemiec !!! Już
        teraz Niemcy, Holendrzy itp. osiedlają się w Polsce. Większe firmy i
        przedsiębiorstwa należą już teraz w większości do Niemców. Kto ich wybrał ?!
        Czy Polakom da się tak łatwo zamydlić oczy ?! Jeśli tak, to Polska już stoi na
        przegranej pozycji. Nie dajmy się spowokować. Polską powinni rządzić tylko
        Polacy. A kto teraz rządzi ?! Oni sprzedają naszą kochaną Ojczyznę. Precz z
        nimi.
        • ivica Re: gollob a jasiakiewicz 09.01.03, 16:38
          Pytasz się co mamy zrobić z "Felą i spółką". Najlepiej rozgonić :-))
          A tak poważnie to nie wierzyć w wszystko co jest mówione i pisanie w
          massmediach. Bo przypomnijmy sobie czy przez ostatnie cztery lata w Bydzi było
          tak pięknie, kwitnąco jak przedstawia Jasiak i SLD, a teraz to jest źle, rządzą
          kachetetki, księża i jeszcze nie wiem kto. Nie, za SLD było źle i to znacznie
          gorzej niż teraz. Niesamowite łapówkarstwo, handlowanie przetargami, ogólne
          chamstwo władzy. Np. jak w radach nadzorczych spółek mogli znaleźć się byli
          pierwsi sekretarze KC, a nawet wdowa po I sek wej PZPR. Przecież jest to jawne
          plucie w twarz nam, dla którym urzędnicy mają podobno służyć.
          Nie zauważyliście tej zmasowanego ataku na każdą decyzję prezydenta, byle tylko
          na nie. A już zachowania w rodzaju nie przyjścia na spotkanie opłatkowe to po
          prostu brak wychowania. Obecne szybkie, sprawne decyzje Prezydenta są nie na
          rękę zasiedziałym na swoich stanowiskach komuszkom. Ale mam dla nich radę:

DO PRACY!!!

pzdr.
          • Gość: Neptun Re: gollob a jasiakiewicz IP: *.sympatico.ca 12.01.03, 10:48
            Popieram panow opinie!
            Precz z SLD. Niech w koncu skonczy sie ta partanina towarzyszy.
            Zycze powodzenia w trudnej pracy nowemu Prezydentowi mojego miasta Bydgoszczy!
      • Gość: Miech Re: gollob a jasiakiewicz IP: 62.244.143.* 09.01.03, 16:22
        Czyżby mutacja o. Rydzyka ?
      • Gość: HUNT Re: gollob a jasiakiewicz IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.03, 22:58
        ivica napisała:

> Z nieoficjalnych informacji dowiedziałem się iż w zamian za poparcie
        > kandydata R.Jasiakiewicza Tomasz Gollob miał otrzymać tereny po basenie przy
        > ul.Nakielskiej. Jeśli jest to prawda to jest to niesamowita chryja i poważna
        > sprawa którą powinna sie zająć prokuratura. Jednakże nie dziwiłbym sie temu
        > znając poprzednie przykłady nadużyć dochodzących za czasów prezydentury RJ
        >
        > mając nadzieję iż pan G aż tak nie dał sie udupić
        > pzdr.

RE. Sugeruję skierować doniesienie do prokuratury jeśli te nieoficjalne
        informacje są prawdziwe? Liczy się przecież udowodnienie przestępstwa,a nie to
        co wróbelki na mieście ćwierkają.

pozdr. HUNT

• ivica Re: gollob a jasiakiewicz 11.01.03, 19:17
          Ja broń boże nikogo nie oskarżam. Piszę tylko to co usłyszałem od znajomego
          którego można identyfikować z urzędnikami (tak to określę :-)) ) Jednakże
          znając mentalność Polaków mam nadzieję iż moje przypuszczenia się nie sprawdzą.

pzdr.
          • elodia Re: gollob a jasiakiewicz 16.01.03, 06:48
            hmmm... nie skomentuję tej info ... i tak napisałam wam za dużo o Papie G.
            a co do komuny , niestety ludzie zapomnieli co złe , pamiętają co dobre , im
            się marzą takie sklepy jak teraz i takie pensje jak kiedyś ... nieliczni tylko
            pamiętają to co ja ... sklepy tylko z octem na półkach , pracę , w której można
            było cały dzień nic nie robić . I STRAAAAAAACH ...
            • Gość: gosia Re: gollob a jasiakiewicz IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.03.03, 16:48
              a co to kogo obchodzi co gollob dostaje,co kupuje.ludzie-wezcie sie do pracy,a
              bedziecie mieli to co on.zazdrosc tych ludzi jest straszna!zazdroszcza
              czlowiekowi wszystkiego!on ciezko na to wszystko zapracowal.na pewno nic za
              darmo nie dostanie!dajcie mu spokoj!zajmijcie sie swoimi tyłkami.
              tomek.nie przejmuj sie nimi...gocha g....-wiesz kto...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka