Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Trzeciak - król mikrofonu

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 09:09
    z całym szacunkiem dla pana Mirka (którego mam coraz mniej), ale jego komentarz podczas wczorajszego finału był po prostużenadą. Tuż przed meczem, kiedy piłkarze wychodzili na boisko, Trzeciak odczytał (sic!) napisany wczesniej (chyba przez siebie) opis obu drużyn, ich stylów gry. To brzmiało jak recytacja wiersza przez szóstoklasistę. Do tego jego późniejsze "jęki" przy kończeniu każdego zdania i pełne przekonanie że jest mądrzejszy od Szpakowskiego, Wengera i Rijkarda razem wziętych. Muszę przyznać , że popsuło mi to przyjemność oglądania meczu, a szkoda było wyłączać jednak głos...
    Obserwuj wątek
      • islander5 Przepraszam Cię bardzo 18.05.06, 09:19
        Gość portalu: POKi napisał(a):

> ...i pełne przekonanie że jest mądrzejszy od Szpakowskiego...

Od Szpakowskiego KAŻDY jest mądrzejszy. Szpak to wyjątkowy, nawet jak na polską
        redakcję sportową, kretyn. Rywalizować z nim może chyba tylko Szaranowicz.

• Gość: tootti Re: Przepraszam Cię bardzo IP: *.fota.pl / 217.96.28.* 18.05.06, 09:55
          świetny, rzeczowy komentarz Trzeciaka. Mam nadzieje, że bedzie komentował mecze na mistrzostwach świata
          • Gość: Porter Re: Przepraszam Cię bardzo IP: *.orion.pl 18.05.06, 10:49
            Nie pokomentuje Trzeciak finałów, oj nie. Powiedział w czasie transmisji, że
            Szpaqu nie ma racji, że Larssona do rezygnacji z gry w Barcy skłonił syn, a
            Szpaqu mu tego nie daruje.
      • Gość: sadsa Re: Trzeciak - król mikrofonu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 11:00
        a szpak mnie zabił: "ostatnie sekundy Giuliego, między nogami campbella" to jest perła !
      • Gość: SEVEN Re: Trzeciak - król mikrofonu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 11:29
        marzy mi sie, ze kiedys uslysze obiektywny komentarz. nosz k..rwa wczoraj caly wieczor te dwa dauny
        byly za barcelona, trzeciak myslalem, ze sie rozplacze za chwile!!! a szpakowski wyjechal z tekstem
        "czekalismy na ta pierwsza bramke barcelony, a tu strzelil arsenal" . kibicom barcelony to pewnie
        obojetne, ale ja akurat dziwnym trafem zawsze kibicuje innym zespolom niz szpakowski i mnie to
        regularnie wk...wia . a fonii nie bede wylaczac, bo co to za mecz ogladany bez dziweku ?:/ gdyby
        chociaz mozna bylo wlaczyc sobie same odglosy ze stadionu to juz bylbym zachwycony.
        • bazyliszek4 Re: Trzeciak - król mikrofonu 18.05.06, 13:05
          ja oglądałem na Polsacie Sport z komentarzem Borka i "jak powiedział Mati"
          Kołtonia. gdy pod koniec zaczęły się jakieś problemy z obrazem i przerzuciłem
          na TVP2 mocno się zdiziwłem, że Trzeciak komentuje mecz Barcy. to tak jakby
          Wojtka Kowalczyka brać do komentowania meczu Legii...
          • dennis26 Re: Trzeciak - król mikrofonu 20.05.06, 14:55
            No cale szczescie ze czasem jest wybór i nie trzeba ogladac tego co nam
            narzucają,moze i Szpakowski popelnia duzo błędów ale ma glos do komentowania a
            jak uslyszałem Trzeciaka ktory jakos na sile probowal robic z siebie wielkiego
            komentatora i chcial nawet przegadac Szpaka to bez wahania przelaczylem na
            Poslat Sport i mam nadzieje ze publiczna nie weźnie tego gościa na mundial
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka