Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Do rafiki2000xx

09.01.03, 09:23
    Czasem wpadama sobie na forum i zaobserwowalem ze ty sie niezle tu udzielasz.
    Chyba ci sie powoli zapomina ze to tylko gra i dobra zabawa bo niektore twoje
    watki i innych sa na zenujacym poziomie.
    Wiec taka luzna propozycja powienienes wyluzowac bo to tylko zabawa.
    Z uszanowaniem gracz w adam z 1349 miejsca.(przed konkurasami w Libercu):))))
    Obserwuj wątek
      • rafiki2000xx Re: Do rafiki2000xx 09.01.03, 10:37
        kwasek3 - o co ci chodziło mówiąc :

> ty sie niezle tu udzielasz
        > niektore twoje watki i innych sa na zenujacym poziomie

Wyjaśnij mi to !
      • dyzurek Re: Do rafiki2000xx 09.01.03, 11:06
        kwasek3 napisał:

> Czasem wpadama sobie na forum i zaobserwowalem ze ty sie niezle tu udzielasz.
        > Chyba ci sie powoli zapomina ze to tylko gra i dobra zabawa bo niektore twoje
        > watki i innych sa na zenujacym poziomie.
        > Wiec taka luzna propozycja powienienes wyluzowac bo to tylko zabawa.
        > Z uszanowaniem gracz w adam z 1349 miejsca.(przed konkurasami w Libercu):))))

Wszystko racja. Z wyjątkiem jednego. Akurat Rafiki to jeden z rozsądniejszych
        tu koleżków
        • kwasek3 Re: Do rafiki2000xx 09.01.03, 11:16
          Zaczynamy typowanie ( najbliższe zawody w Libercu - 11.01.2003r. ) .

Informację dotyczącą czasu , do którego można typować znajdziecie na pasku
          ( z nazwą skoczni ) powyżej miejsca obstawiania , np.:
          11-01-2003 , godz. 13.45 , Liberec ( Czechy ) , K-120 , rekord 137m
          np.: nie uwazasz ze takie sprawy sa rzecza oczywista i czytelnie przedstawiona
          (jak ktos nie widzi albo sie zagabi trudno )no chyba ze jestes na etacie w
          gaziecie i twoim zadaniem jest informowanie no w takim razie sorry ja rowniez
          nie chce Ciebie obrazac ale moim skromnym zdanie zamieszczanie takich watkow
          jak i kodow do redakcji to zasmiecanie forum, ktore bardzo ucierpilao po
          wprowadzeniu federacji bo znajduja sie tu tylko kody do federacji(ty rowniez
          taki zamiesciles).
          • rafiki2000xx Re: Do kwasek3 09.01.03, 18:19
            To co napisałeś ( o tym typowaniu ) , podałem dlatego , bo wyszła afera z tym ,
            że niektórzy nie zdążyli wytypować ( zawodów w Bischoshofen ) i chciałem
            rozjaśnić wszystkim sprawę do kiedy można typować ( jak cię to nie interesowało
            to nie musiałeś czytać tego wątku , a teraz "żucać" się do niego ).

W sprawie umieszczenia kodu do Federacji :
            Zrobiłem to chyba 2 raz ( jak nie pierwszy ) od kiedy istnieje drugie forum.
            Popatrz ile jest innych tego typu wątków i kto zrobił ich najwięcej i do niego
            w ten sposób zagadaj.

Inne osoby ( niektóre ) mają wątki gorsze od moich , a ja uważam że moje wcale
            nie są złe - i zacytuje tu kolegę o nicku - DYZUREK :
            > Wszystko racja. Z wyjątkiem jednego.
            > Akurat Rafiki to jeden z rozsądniejszych tu koleżków.
            • Gość: Piterek do rafiki IP: 212.182.118.* 11.01.03, 20:01
              rafiki2000xx napisał:

> W sprawie umieszczenia kodu do Federacji :
              > Zrobiłem to chyba 2 raz ( jak nie pierwszy ) od kiedy istnieje drugie forum.

hehehe. akurat sobie przegladalem watki stare i tak przez przypadek znalazlem
              twoje watki o federacjach i to az trzy i to dosyc dawno wiec nie mow ze
              zrobiles to pierwszy raz. jak chcesz to to bylo 23 i 24 grudzien. tak wogole to
              bardzo cie lubie i twoje komentarze, ale klamanie to zla cecha ;P

pozdrawiam Piterek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka