Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Yao Ming ośmiesza O'Neala

18.01.03, 16:18
    O'Neal dużo pyskował przed meczem, ale to Yao może sie smiać po meczu.
    Zaczapował trzy pierwsze rzuty O'Neala ... i jego zespół wygrał
    O'Neal sie pieklił i dostał techniczny faul.
    Po meczu chyba będzie płakał w szatni.
    Może oduczy sie pyszałkowatej bezczelnosci po kilku takich lekcjach od
    pierwszoroczniaka...
    Obserwuj wątek
      • Gość: MM Re: Yao Ming ośmiesza O'Neala IP: *.ny5030.east.verizon.net 18.01.03, 17:21
        Shaq byl lepszy w kazdej kategorii w tym meczu od Minga, oprocz blokow (tu bylo
        6:0 dla Yao :)).... ale fajnie ze pierwszoroczniak potrafi sobie czasem
        poradzic z najlepszm centrem na swiecie .... jakby tylko KB mial powyzej 20% z
        gry :))))))))) to by LAL wygrali, Shaq zrobil w tym meczu co mogl
        :)
        • Gość: MM sorry, pomylka - jakby mial powyzej 25% :))))))) IP: *.ny5030.east.verizon.net 18.01.03, 17:22
          • Gość: toms Re: sorry, pomylka - jakby mial powyzej 25% :)))) IP: 217.153.60.* 20.01.03, 09:06
            ja rowniez uwazam ze gdyby LAL rzucili wiecej punktow niz Houston to by wygrali

bardzo glebkie te stwierdzenia sa prawda
            jezeli uwazasz ze Shaqu zrobil wszystko to mam pytanie jak oceniasz ile zrobic
            Francis ???
            • Gość: MM Re: sorry, pomylka - jakby mial powyzej 25% :)))) IP: *.ny5030.east.verizon.net 20.01.03, 22:10
              posluchaj, nie jestem fanem LAL, ale co jeszcze mogl zrobic Shaq? No co?
              Jakby samolub KB oddal mu wiecej pilek to mozeby wygrali, ale jak sie trafia
              5/21 to tak sie konczy.
              A Francis jest jednym z moich ulubiencow i zagral fenomenalny mecz.
              • Gość: MM Re: sorry, pomylka - jakby mial powyzej 25% :)))) IP: *.ny5030.east.verizon.net 20.01.03, 22:12
                i nigdzie nie napisalem, ze "gdyby LAL rzucili wiecej punktow niz Houston to by
                wygrali " tylko ze jakby KB nie rzucal w tamtym meczu jak miernota, lub wiecej
                podawal to by wygrali
                pzdr dla wszystkich oprocz Wilta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka