Gość: wuetend Re: Argentyna prowadzi 1:0 z WKS IP: *.aster.pl 10.06.06, 21:37 jak na razie mecz mistrzostw ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OSFP Piłka Nożna !!! IP: 87.203.169.* 10.06.06, 22:55 Tyle mam do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Nieprawda! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.06.06, 07:37 Nieprawdą jest jakoby Argentyna zdominowała pierwszą połowę! To WKS był drużyną w ataku i stworzył mnóstwo przepięknych akcji. Zabrakło tylko skuteczneści. Wygrana Argentyny na pewno nie jest sprawiedliwym wynikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hakenbu Gdzie ten mecz transmitują??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 21:38 Mam cyfrę +, 500 kanałów, za które bulę co miesiąc słono i gó.. sobie mogę pooglądać nie Mundial. Odpowiedz Link Zgłoś
hubertdrazba Re: Gdzie ten mecz transmitują??? 10.06.06, 21:46 Gość portalu: Hakenbu napisał(a): > Mam cyfrę +, 500 kanałów, za które bulę co miesiąc słono i gó.. sobie mogę > pooglądać nie Mundial. Poszukaj na szkopskich kanałach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek2 Re: Gdzie ten mecz transmitują??? IP: *.w83-112.abo.wanadoo.fr 11.06.06, 07:21 C+ jest na Hot Birdzie ! Natomiast niekodowane transmisje meczow mistrzostw sa z Astry !! Robia to 3 niemieckie programy ZDF , RTL i ARD Das Erste. Informacje ktory w jakim dniu ma transmisje znajdziesz na stronie : www.satkurier.pl/ Na dole strony w dziale z satelity: Futbol w telewizji Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: Argentyna prowadzi 1:0 z WKS 10.06.06, 21:39 Czy naprawde jest juz 2:0 ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 78 jest 2:0 IP: *.e-wro.net.pl 10.06.06, 21:42 ale moim zdaniem byl spalony kurde szkoda WKS bo graja elegancko Odpowiedz Link Zgłoś
get.up.stand.up Re: jest 2:0 10.06.06, 21:49 Kurde, przecież WKS gra o klase lepiej od Argentyny. Fuksiarkie bramki Argentyna strzeliła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Indywidualnie ten sam poziom obu druzyn IP: *.w86-212.abo.wanadoo.fr 10.06.06, 21:46 Ino taktycznie Argentyna sprawniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arbiter elegantum Re: Indywidualnie ten sam poziom obu druzyn IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 10.06.06, 23:07 Ino Wroclaw. Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek_dogbert Znow mecz ktory chce sie ogladac!!! 10.06.06, 21:52 a to dlatego ze pilkarzą, chce sie grac :| thestardiaries.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gilthanas Argentyna i WKS wyjda z grupy IP: *.aster.pl 10.06.06, 22:02 Mam nadzieje ze Argentyna zdobedzie mistrzostwo - graja genialnie. No i WKS tez gra swietnie - Polske by rozniesli 3:0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Independiente B.A. Argentyna jest wielka, złoi dupę Niemcom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 22:05 pięknie grasz Argentyno, pięknie.... Odpowiedz Link Zgłoś
rok1978 mamy 2:1 (Drogba) 10.06.06, 22:43 w koncowce bedzie goraco WKS cisnie a zostalo 6 minut Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bladeruner Re: Argentyna prowadzi 1:0 z WKS IP: *.chello.pl 10.06.06, 22:42 WKS potrafi strzelić bramkę Argentynie. Teraz nie ma już wątpliwośći jaka drużyna jest najgorsza na mundialu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szulc Re: Argentyna prowadzi 1:0 z WKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 22:56 no poprostu zajebisty mecz!! WKS jest od dzisiaj moja ulubiona druzyna, z taka forma moga spokojnie pojechac z Serbia i Holandia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buenos Re: Argentyna prowadzi 1:0 z WKS IP: *.aster.pl 10.06.06, 22:57 Piękny mecz. Brawo Argentyna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don Diego Re: Argentyna prowadzi 1:0 z WKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 23:04 Ekstra mecz w końcu poziom na który czekamy, bo mecze wcześniejsze to raczej rozczarowanie. Argentyna technicznie bez zarzutu - jak zawsze, taktycznie jeszcze lepiej. Brawa dla WKS szczególnie Zokora i YAYA Ture (cudowne imie:). Drogba mnie wkurza swoim zachowaniem a'la francuz Szirak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikey Re: Argentyna prowadzi 1:0 z WKS IP: *.seh.ox.ac.uk 10.06.06, 23:06 najlepszy mecz do tej pory Drogba jest zajebisty, choc Riquelme nie gorszy zdaje sie, ze te dwie druzyny wyjda z grupy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lil_witch Re: Argentyna prowadzi 1:0 z WKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 23:08 vamos vamos, argentina, vamos vamos, a ganar, que esta barra, quilombera, no te deja no te deja de alentar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gszehoo Re: Argentyna prowadzi 1:0 z WKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 23:12 co to za "zajefajna" tabela :) czemu nagle SiC jest wyżej niż WKS i Hol. brak słów dla takiego podejścia.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiatek Re: Argentyna prowadzi 1:0 z WKS IP: *.85-237-185.tkchopin.pl 10.06.06, 23:13 Spodziewałem sie, ze bedzie to najciekawszy jak dotąd mecz mistrzostw i nie pomyliłem się. Szkoda, ze pilkarze Wybrzeza Kosci Słoniowej przeprowadzili stosunkowo niewiele akcji zespołowych, takich jak tę z ktorej Drogba zdobył bramkę, gdyz praktycznie tylko tak, albo strzałami z dystansu mogli zdobyć gola. Argentynczycy grali dobrze w obronie i w pojedynke właściwie nie sposób było przedrzeć się pod ich bramkę. Tym niemniej oglądałem drużynę WKS z przyjemnoscia, bo wniosła jakis powiew świeżości do rozgrywek. Nieco podobnie, jak pamiętam odbierałem grę drużyny polskiej w 1974 r., z tym, ze nasi mecz z Argentyną wtedy rozegrali lepiej taktycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kow3l Dotychczas najlepszy mecz w tych MS IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.06, 23:19 WKS zagralo bez respektu, dynamicznie. Imponowali technika, dokladnoscia podan, szybkoscia rozgrywania akcji i kondycja. Remis bylby bardziej zasluzony,ale coz... takie mecze oglada sie z wielka przyjemnoscia. Jestem bardzo zadowolony,ze moglem ogladnac to spotkanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kow3l Jeszcze Gonzales dostal zolta kartke :P IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.06, 23:25 Poprawic to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alphonsinho świetny mecz i zmienić nazwę IP: *.aster.pl 11.06.06, 00:05 WKS to brzydki skrót - Wybrzeże KS to już by było coś Odpowiedz Link Zgłoś
axniwax Marszcze-rano jaja ture, czy coś takiego słyszałem 11.06.06, 02:46 W Polsacie tak mówili... Powinni tego zabronić... Odpowiedz Link Zgłoś
tadziass Re: Argentyna prowadzi 1:0 z WKS 11.06.06, 06:12 Na 17 strzałów WKS były 3 celne i 4 niecelne. A co z dziesięcioma pozostałymi? Już lepiej wyszła Argentyna, zniknęły im tylko 2 strzały. O co chodzi? Może jest jakaś trzecia możliwość? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GREK Re: Argentyna prowadzi 1:0 z WKS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.06, 14:26 Owszem - te pozostałe 10 mogło zostać zablokowanych przez obrońców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy prezesa Aresztować PZPN ,zaraz po powrocie z Niemiec IP: *.promax.media.pl 11.06.06, 08:36 Odpowiedz Link Zgłoś
patman Dla takich meczów odbywają się Mistrzostwa 11.06.06, 09:12 Brawa dla obu drużyn! Mam nadzieję, że "Słoniki" zagrają w następnej rundzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solano a polacy?? IP: *.itcomp.pl / *.itcomp.pl 11.06.06, 10:30 dokładnie, a u nas nie dość że grać nie potrafią to jeszcze nie walczą nic a nic z przeciętnym, jak się okazuje, ekwadorem. www.albicelestes.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoggy Re: Argentyna prowadzi 1:0 z WKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 10:47 WKS pokazało wczoraj piękny Football byli dużo lepsi od Argentyńczyków. Argentyna nie zasłużyła na zwycięstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bobeer86@tlen.pl Re: Argentyna prowadzi 1:0 z WKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 11:15 Brawo WKS....cieszy mnie ich gra...bo jest piekna dla oka...Argentyna miala wiecej szczescia..ale to WKS nalezala sie wygrana...mysle ze z taka gra powinni wyjsc z grupy..a to mnie bardzo Cieszy bo lubie tą ekipę:)Juz od czasów kiedy prowadzil ja H.Kasperczak!:) Brawo WKS oby tak dalej:) Polacy moga sie od nich wiele uczyc..niestety..teraz to my jestesmy krajem 3 swiata jezeli chodzi o pilke...Oni walcza o kazda pilke..a nasi??Stoja w miejscu...ale mimo tego jestem caly czas z nimi!! POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI!!! Pozdrawiam prawdziwych fanów Piłki Nożnej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezuchoff WKS pokazał jak się przegrywa,a nie to co nasi IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.06, 12:15 WKS pokazał jak się przegrywa,a nie to co nasi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafał Kamerun, Nigeria, Senegal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 12:16 Teraz widać jak tych drużyn tam brakuje. A są takie "potęgi" jak Arabia Saudyjska, Polska, Ekwador czy Ukraina. No i turniej przez to traci na poziomie i atrakcyjności. Myślę że FIFA powinna zwiekszyć liczbe miejsc dla Afryki zamiast Azji ewentualnie Europy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAZA Re: Kamerun, Nigeria, Senegal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 13:24 Kamerun, Nigeria, Senegal masz gwarancje że awansowali by a nie np. algieria tunezja RPA, Zambia??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barwro5 Re: Argentyna prowadzi 1:0 z WKS IP: *.honeywell.com 11.06.06, 15:39 Argentyna grala madrze to stare "wygi' ale ogladajac mecz belgijski sedzia mocno faworyzowal Argentyne, mecz moglby byc jeszcze bardziej interesujacy. argentyna w sumie wygrala zasluzeni, sedzia nie wypaczyl wyniku ale wyraznie podciol skrzydla grazca WKS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Argentyna prowadzi 1:0 z WKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 22:37 To WKS Śląsk też gra na Mondialu? Odpowiedz Link Zgłoś