Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Argentyna prowadzi 1:0 z WKS

10.06.06, 21:36
    ((:))
    Obserwuj wątek
      • Gość: wuetend Re: Argentyna prowadzi 1:0 z WKS IP: *.aster.pl 10.06.06, 21:37
        jak na razie mecz mistrzostw !
        • Gość: OSFP Piłka Nożna !!! IP: 87.203.169.* 10.06.06, 22:55
          Tyle mam do powiedzenia.
          • Gość: kibol Nieprawda! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.06.06, 07:37
            Nieprawdą jest jakoby Argentyna zdominowała pierwszą połowę! To WKS był drużyną
            w ataku i stworzył mnóstwo przepięknych akcji. Zabrakło tylko skuteczneści.
            Wygrana Argentyny na pewno nie jest sprawiedliwym wynikiem.
      • Gość: Hakenbu Gdzie ten mecz transmitują??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 21:38
        Mam cyfrę +, 500 kanałów, za które bulę co miesiąc słono i gó.. sobie mogę
        pooglądać nie Mundial.
        • hubertdrazba Re: Gdzie ten mecz transmitują??? 10.06.06, 21:46
          Gość portalu: Hakenbu napisał(a):

> Mam cyfrę +, 500 kanałów, za które bulę co miesiąc słono i gó.. sobie mogę
          > pooglądać nie Mundial.
          Poszukaj na szkopskich kanałach :)
          • dianette mecz leci na ARD 10.06.06, 21:52
            Super graja:)
        • Gość: jacek2 Re: Gdzie ten mecz transmitują??? IP: *.w83-112.abo.wanadoo.fr 11.06.06, 07:21
          C+ jest na Hot Birdzie !
          Natomiast niekodowane transmisje meczow mistrzostw sa z Astry !! Robia to 3
          niemieckie programy ZDF , RTL i ARD Das Erste. Informacje ktory w jakim dniu ma
          transmisje znajdziesz na stronie :
          www.satkurier.pl/ Na dole strony w dziale z satelity: Futbol w telewizji
      • eeela Re: Argentyna prowadzi 1:0 z WKS 10.06.06, 21:39
        Czy naprawde jest juz 2:0 ???
        • Gość: 78 jest 2:0 IP: *.e-wro.net.pl 10.06.06, 21:42
          ale moim zdaniem byl spalony
          kurde szkoda WKS bo graja elegancko
          • get.up.stand.up Re: jest 2:0 10.06.06, 21:49
            Kurde, przecież WKS gra o klase lepiej od Argentyny.

Fuksiarkie bramki Argentyna strzeliła.
      • Gość: Arek Indywidualnie ten sam poziom obu druzyn IP: *.w86-212.abo.wanadoo.fr 10.06.06, 21:46
        Ino taktycznie Argentyna sprawniejsza
        • Gość: arbiter elegantum Re: Indywidualnie ten sam poziom obu druzyn IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 10.06.06, 23:07
          Ino Wroclaw.
      • dziadek_dogbert Znow mecz ktory chce sie ogladac!!! 10.06.06, 21:52
        a to dlatego ze pilkarzą, chce sie grac :|

thestardiaries.blogspot.com/
      • Gość: gilthanas Argentyna i WKS wyjda z grupy IP: *.aster.pl 10.06.06, 22:02
        Mam nadzieje ze Argentyna zdobedzie mistrzostwo - graja genialnie.

No i WKS tez gra swietnie - Polske by rozniesli 3:0
        • Gość: Independiente B.A. Argentyna jest wielka, złoi dupę Niemcom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 22:05
          pięknie grasz Argentyno, pięknie....
          • rok1978 mamy 2:1 (Drogba) 10.06.06, 22:43
            w koncowce bedzie goraco
            WKS cisnie a zostalo 6 minut
      • Gość: Bladeruner Re: Argentyna prowadzi 1:0 z WKS IP: *.chello.pl 10.06.06, 22:42
        WKS potrafi strzelić bramkę Argentynie. Teraz nie ma już wątpliwośći jaka
        drużyna jest najgorsza na mundialu...
        • Gość: szulc Re: Argentyna prowadzi 1:0 z WKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 22:56
          no poprostu zajebisty mecz!! WKS jest od dzisiaj moja ulubiona druzyna, z taka
          forma moga spokojnie pojechac z Serbia i Holandia.
      • Gość: Buenos Re: Argentyna prowadzi 1:0 z WKS IP: *.aster.pl 10.06.06, 22:57
        Piękny mecz. Brawo Argentyna!!!
        • Gość: don Diego Re: Argentyna prowadzi 1:0 z WKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 23:04
          Ekstra mecz w końcu poziom na który czekamy, bo mecze wcześniejsze to raczej
          rozczarowanie. Argentyna technicznie bez zarzutu - jak zawsze, taktycznie
          jeszcze lepiej. Brawa dla WKS szczególnie Zokora i YAYA Ture (cudowne imie:).
          Drogba mnie wkurza swoim zachowaniem a'la francuz Szirak.
      • Gość: Mikey Re: Argentyna prowadzi 1:0 z WKS IP: *.seh.ox.ac.uk 10.06.06, 23:06
        najlepszy mecz do tej pory
        Drogba jest zajebisty, choc Riquelme nie gorszy
        zdaje sie, ze te dwie druzyny wyjda z grupy
      • Gość: lil_witch Re: Argentyna prowadzi 1:0 z WKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 23:08
        vamos vamos, argentina, vamos vamos, a ganar, que esta barra, quilombera, no te
        deja no te deja de alentar
      • Gość: gszehoo Re: Argentyna prowadzi 1:0 z WKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 23:12
        co to za "zajefajna" tabela :)
        czemu nagle SiC jest wyżej niż WKS i Hol.
        brak słów dla takiego podejścia....
      • Gość: kwiatek Re: Argentyna prowadzi 1:0 z WKS IP: *.85-237-185.tkchopin.pl 10.06.06, 23:13
        Spodziewałem sie, ze bedzie to najciekawszy jak dotąd mecz mistrzostw i nie
        pomyliłem się. Szkoda, ze pilkarze Wybrzeza Kosci Słoniowej przeprowadzili
        stosunkowo niewiele akcji zespołowych, takich jak tę z ktorej Drogba zdobył
        bramkę, gdyz praktycznie tylko tak, albo strzałami z dystansu mogli zdobyć
        gola. Argentynczycy grali dobrze w obronie i w pojedynke właściwie nie sposób
        było przedrzeć się pod ich bramkę. Tym niemniej oglądałem drużynę WKS z
        przyjemnoscia, bo wniosła jakis powiew świeżości do rozgrywek. Nieco podobnie,
        jak pamiętam odbierałem grę drużyny polskiej w 1974 r., z tym, ze nasi mecz z
        Argentyną wtedy rozegrali lepiej taktycznie.
      • Gość: kow3l Dotychczas najlepszy mecz w tych MS IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.06, 23:19
        WKS zagralo bez respektu, dynamicznie. Imponowali technika, dokladnoscia podan,
        szybkoscia rozgrywania akcji i kondycja. Remis bylby bardziej zasluzony,ale
        coz... takie mecze oglada sie z wielka przyjemnoscia. Jestem bardzo
        zadowolony,ze moglem ogladnac to spotkanie :)
      • Gość: kow3l Jeszcze Gonzales dostal zolta kartke :P IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.06, 23:25
        Poprawic to
        • Gość: kow3l Gonzalez oczywiscie :P IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.06, 23:26
      • Gość: Alphonsinho świetny mecz i zmienić nazwę IP: *.aster.pl 11.06.06, 00:05
        WKS to brzydki skrót - Wybrzeże KS to już by było coś
      • axniwax Marszcze-rano jaja ture, czy coś takiego słyszałem 11.06.06, 02:46
        W Polsacie tak mówili... Powinni tego zabronić...
        • axniwax Mascherano YaYa Toure... Znaczy się... 11.06.06, 02:51
      • tadziass Re: Argentyna prowadzi 1:0 z WKS 11.06.06, 06:12
        Na 17 strzałów WKS były 3 celne i 4 niecelne. A co z dziesięcioma pozostałymi?
        Już lepiej wyszła Argentyna, zniknęły im tylko 2 strzały. O co chodzi? Może jest
        jakaś trzecia możliwość?
        • Gość: GREK Re: Argentyna prowadzi 1:0 z WKS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.06, 14:26
          Owszem - te pozostałe 10 mogło zostać zablokowanych przez obrońców.
      • Gość: znajomy prezesa Aresztować PZPN ,zaraz po powrocie z Niemiec IP: *.promax.media.pl 11.06.06, 08:36
      • patman Dla takich meczów odbywają się Mistrzostwa 11.06.06, 09:12
        Brawa dla obu drużyn! Mam nadzieję, że "Słoniki" zagrają w następnej rundzie.
        • Gość: solano a polacy?? IP: *.itcomp.pl / *.itcomp.pl 11.06.06, 10:30
          dokładnie, a u nas nie dość że grać nie potrafią to jeszcze nie walczą nic a nic z przeciętnym, jak się okazuje, ekwadorem.

www.albicelestes.com
      • Gość: yoggy Re: Argentyna prowadzi 1:0 z WKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 10:47
        WKS pokazało wczoraj piękny Football byli dużo lepsi od Argentyńczyków.
        Argentyna nie zasłużyła na zwycięstwo.
        • Gość: Bobeer86@tlen.pl Re: Argentyna prowadzi 1:0 z WKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 11:15
          Brawo WKS....cieszy mnie ich gra...bo jest piekna dla oka...Argentyna miala
          wiecej szczescia..ale to WKS nalezala sie wygrana...mysle ze z taka gra powinni
          wyjsc z grupy..a to mnie bardzo Cieszy bo lubie tą ekipę:)Juz od czasów kiedy
          prowadzil ja H.Kasperczak!:)
          Brawo WKS oby tak dalej:)

Polacy moga sie od nich wiele uczyc..niestety..teraz to my jestesmy krajem 3
          swiata jezeli chodzi o pilke...Oni walcza o kazda pilke..a nasi??Stoja w
          miejscu...ale mimo tego jestem caly czas z nimi!!
          POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI!!!

Pozdrawiam prawdziwych fanów Piłki Nożnej:)
      • Gość: bezuchoff WKS pokazał jak się przegrywa,a nie to co nasi IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.06, 12:15
        WKS pokazał jak się przegrywa,a nie to co nasi
      • Gość: rafał Kamerun, Nigeria, Senegal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 12:16
        Teraz widać jak tych drużyn tam brakuje. A są takie "potęgi" jak Arabia Saudyjska, Polska, Ekwador czy Ukraina. No i turniej przez to traci na poziomie i atrakcyjności. Myślę że FIFA powinna zwiekszyć liczbe miejsc dla Afryki zamiast Azji ewentualnie Europy.
        • Gość: ZAZA Re: Kamerun, Nigeria, Senegal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 13:24
          Kamerun, Nigeria, Senegal masz gwarancje że awansowali by a nie np. algieria
          tunezja RPA, Zambia???
      • Gość: barwro5 Re: Argentyna prowadzi 1:0 z WKS IP: *.honeywell.com 11.06.06, 15:39
        Argentyna grala madrze to stare "wygi' ale ogladajac mecz belgijski sedzia
        mocno faworyzowal Argentyne, mecz moglby byc jeszcze bardziej interesujacy.
        argentyna w sumie wygrala zasluzeni, sedzia nie wypaczyl wyniku ale wyraznie
        podciol skrzydla grazca WKS.
      • Gość: ciekawy Re: Argentyna prowadzi 1:0 z WKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 22:37
        To WKS Śląsk też gra na Mondialu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka