Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Do redakcji - regulamin

26.01.03, 03:10
    Zgodnie z wpisem na forum o godzinie 2.55 zamieściłem na forum sowje typy )bo
    nie miałem możłiwości wpisania w formularz, pomimo tego, że byłęm zalogowany).
    Od godziny 2.50 nie wyświetlał się formularz do typowania.

Panowie, albo robicie sobie jaja z regulaminu, albo jesteście bandą
    ignorantów.
    Regulamin stanowi wyraźnie: §3. pkt 5. Uczestnik Konkursu ma prawo do zmiany
    swoich typowań do czasu rozpoczęcia poszczególnych zawodów Konkursu poprzez
    zalogowanie się na stronie konkursowej, wybranie opcji "Zmień" i zmianę
    poszczególnych typowań w formularzu.
    Przcież to są jaja co wyprawiają wasi informatycy.

Obserwuj wątek
      • tompie Re: Do redakcji - regulamin 26.01.03, 04:06
        Witam jeszcze raz.Ja rowniez nie moglem typowac ,chociaz bylem przekonany ze
        typuje .W przerwie sprawdzam swoje typy(jakie dalem odleglosci)i widze ze brak
        jest moich typow.Oco tu chodzi.O 3,01 po typowaniu pisalem jeszcze posta na
        forum prywatnym.GDZIE MOJE TYPY .GDZIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEE?
      • Gość: Archanioł Gabriel Re: Do redakcji - regulamin IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.01.03, 08:58
        Drogi ano666 pewnie diabeł swoim ogonem przykrył pasek nad typowaniem, gdzie
        wyrażnie pisze, że typowanie kończymy o 2:45.
      • Gość: GRIZLY Re: Do redakcji - regulamin IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.03, 10:07
        Było wyraźnie napisane, że typować można do 2.45, więc nie rozumiem tych
        zarzutów. Może najpierw trzeba się nauczyć czytać, a potem zabierać się do
        zabawy w adama.
        • karotek Re: Do redakcji - regulamin 26.01.03, 10:24
          Ty się naucz czytać.. mimo, że typowałem o wiele wcześniej, to regulamin musi
          być przestrzegany - Redkacjo: napisaliście, że można zmieniać typy do czasu
          rozpoczęcia konkursu... trzymajcie się tego.

M.

Gość portalu: GRIZLY napisał(a):

> Było wyraźnie napisane, że typować można do 2.45, więc nie rozumiem tych
          > zarzutów. Może najpierw trzeba się nauczyć czytać, a potem zabierać się do
          > zabawy w adama.
          • Gość: GRIZLY Re: Do redakcji - regulamin IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.03, 21:29
            Masz pewien problem człowieku. Jest nim ślepa wiara w swą mądrość i
            nieomylność. Zastanów się o co masz pretensje. Jest wyraźnie napisane, że
            typować można do 14. 45, a ty o 14 50 zaczynasz płakać, że nie możesz
            wytypować.Jak jest ci tak smutno z tego powodu to idź się upić.
            • karotek Re: Do redakcji - regulamin 30.01.03, 12:38
              Ja się jeszcze w tym typowaniu nie spóźniłem... a, że jestem mądry, to wiem -
              nie musisz mi tego uświadamiać.

Pozdr.,
              MMM

Gość portalu: GRIZLY napisał(a):

> Masz pewien problem człowieku. Jest nim ślepa wiara w swą mądrość i
              > nieomylność. Zastanów się o co masz pretensje. Jest wyraźnie napisane, że
              > typować można do 14. 45, a ty o 14 50 zaczynasz płakać, że nie możesz
              > wytypować.Jak jest ci tak smutno z tego powodu to idź się upić.
      • tompie Re: Do redakcji - regulamin 26.01.03, 22:08
        Witam .Prosze Redakcje o wykladnie regulaminu dotyczaca typowania.Co szanowna
        redakcja uwaza za godzine rozpoczecia zawodow.Mam nadzieje ze tym razem nie
        nabiezecie wody w usta! strata moja niewielka okolo75 pkt.chodzi o
        fakt.Pozdrawiam
      • redakcja Re: Do redakcji - regulamin 27.01.03, 15:53
        Redakcja NIE ustala czasu rozpoczęcia rzeczywistych zawodów PŚ w skokach, nie
        odpowiada za jakiekolwiek ich opóźnienie, anulowanie, przesunięcie w czasie.
        Redakcja ustala godziny zamknięcia typowań poszczególnych zawodów PŚ w grze Ad-
        Am, o których inforumje graczy w formularzu typowań i które są jedynie
        obowiązującym terminem zamykania typowań w tej grze.
        • tompie Re: Do redakcji - regulamin 28.01.03, 00:04
          Dzieki za odpowiedz.redakcja ma racje,szkoda tylko ze zawsze godziny byly
          zgodne.Trudno moja strata.Pozdr.
          • Gość: Ano Redakcjo odpowiedz. IP: *.kappa.com.pl 28.01.03, 15:04
            Moja strata też - w tym przypadku 115 punktów - czyli zamiast wejść do
            pierwszego tysiąca spadłemm na początek drugiego.

A czym redakcja może wskazać odpowiedni punkt regulaminu, na który tak się
            powołuje ?

Bo jak dokładnie sprawdzę i tego nie będzie to będę reklamować
            Redakcjo proszę o odpowiedź.
          • godbar Re: Do redakcji - regulamin 30.01.03, 09:43
            wedlug mnie nie zawsze godziny byly zgodne i juz wczesniej byla jakas afera z
            tym zwiazana. rzeczywiscie przy kazdym konkursie jest na gorze informacja o
            czasie rownoznaczna z czasem zakonczenia typowania i nie majaca
            odzwierciedlenia z czasem rzeczywistym rozpoczecia konkursu. sama wczesniej
            zlapalam sie na tym by zmienic typowania, ale juz bylo za pozno mimo, ze
            jeszcze konkurs jako taki sie nie zaczal. a regulamin podobno ulegl zmianie w
            trakcie gry. dla mnie i tak to nie ma wiekszego znaczenia, bo traktuje to jako
            zabawe, ale jezeli ktos walczy o wygrana i czyta dokladnie regulamin, to
            rzeczywiscie moze sie lekko ...zdenerwowac
            pozdrawiam
            • karotek Re: Do redakcji - regulamin 30.01.03, 12:42
              > a regulamin podobno ulegl zmianie w
              > trakcie gry. dla mnie i tak to nie ma wiekszego znaczenia, bo traktuje to
              jako
              > zabawe, ale jezeli ktos walczy o wygrana i czyta dokladnie regulamin, to
              > rzeczywiscie moze sie lekko ...zdenerwowac

Ja też traktuję to jako zabawę... później podczas oglądania skoków w gronie
              przyjaciół również grających w Ad-ama można się świetnie bawić. Niestety
              redakcja stara nam się radość wypływającą z gry jak najbardziej zmniejszyć...
              nie walczę o wygraną, bo i tak znalezienie się w pierwszym tyisącu byłoby dla
              mnie wielkim sukcesem, ale gdy dochodzi do łamania obowiązującego w Polsce
              prawa - każdy powinien zareagować.

Pozdr.,
              MMM
              • o_k_o Re: Do redakcji - regulamin 30.01.03, 15:29
                Ja też gram w Ad-Ama i bardzo lubię tę grę. Podbnie jak karotek, również nie
                walczę o nagrodę, nie interesuje mnie, gram z przyjaciółmi dla emnocji. Jednak
                popieram postulat karotka - dla dobra wszystkich graczy trzeba zamknąć tę gry.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka