huney 26.01.03, 19:27 ...albo Norwegach? Albo o czym kolwiek, tylko nie o Adasiu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anutka1 Re: Dlaczego na tym forum nie ma nic o Niemcach? 26.01.03, 22:08 Wła�nie - - - też chętnie możnaby o tym podyskutować pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anutka1 Sven 26.01.03, 22:21 A swojš drogš przeczytałam ostatnio słowa : "Hanni stratę w klasyfikacji generalnej P� może nadrobić w kolejnych dziewięciu zawodach i może wygrać P�" - powiedział to Wolfgang Steiert, drugi trener reprezentacji niemieckich skoczków. Ciekawa jestem Waszej opinii - bo ja uważam że to bardzo możliwe - przy czym życzšc jak najlepiej naszemu Adamowi realnie rzecz ujmujšc Sven skacze w tym sezonie dobrze i pnie się do góry - kto wie co teraz po tej krótkiej przerwie przygotował sobie na obronę - bo szlifujšc swojš technikę zapewnia sobie zwycięstwo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anutka1 Martin 26.01.03, 22:29 Inna rzecz którš przeczytałam: cyt :"Z kolei Martin Schmitt, który też przebywał w Lillehammer, zapowiada, że do końca sezonu będzie chciał wygrać przynajmniej jedne zawody" - hmm no cóż tego chyba mu się nie uda dokonać - od poczštku P� jest w cieniu innych skoczków - i małe sš szanse na to by wygrał jakie� zawody Odpowiedz Link Zgłoś