Dodaj do ulubionych

Referendum w sprawie 6-latków

23.10.13, 09:47
Witam .
Mam pytanie czy na terenie Gminy Serock jest jakakolwiek informacja na wyżej wymieniony temat.
Obserwuj wątek
    • bhojczyzna Re: Referendum w sprawie 6-latków 23.10.13, 09:58
      wopateq napisał(a):

> Witam .
      > Mam pytanie czy na terenie Gminy Serock jest jakakolwiek informacja na wyżej wy
      > mieniony temat.
      Ja jeszcze nie widziałem, a temat mi bliski bo tez zbierałem podpisy, no i jeszcze kwestia ważna czyli gimnazja, pod tym tematem też się ludzie podpisywali.
      • wopateq Re: Referendum w sprawie 6-latków 23.10.13, 10:30
        To może trzeba złożyć stosowny wniosek do gminy żeby coś z tym robić.Bo chyba UMiGM Serock nic z tym nie robi.
    • oliwkawawa Re: Referendum w sprawie 6-latków 27.10.13, 09:00
      To nie w rękach Gminy teraz leży, tylko w rękach Posłów.
      W czwartek była debata, głosowanie za 2 tygodnie.
      Ale mam przeczucie, że milion naszych podpisów powędruje do kosza, niestety....
      • oliwkawawa Re: Referendum w sprawie 6-latków 27.10.13, 09:02
        więcej informacji na bieżąco: www.facebook.com/pages/Stowarzyszenie-Rzecznik-Praw-Rodzic%C3%B3w/149382998448489?fref=ts
        • wopateq Re: Referendum w sprawie 6-latków 27.10.13, 16:45
          Zatem Panie pośle Zenonie D. z PO czyli frakcji rządzącej,niech pokaże Pan w powiecie czy dba się o najmłodszych,żeby można było głosować na tych co dobrze chcą.
          • oliwkawawa Re: Referendum w sprawie 6-latków 30.10.13, 13:06
            Ja myślę że PO to już nie ma na co liczyć w najbliższych wyborach, zwłaszcza jeśli do referendum nie dojdzie. Mogą stawać na głowie, my im tego nie zapomnimy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka