Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Mundial w kapciach: Co już wiemy o mundialu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 21:38
    trzeciak dobry? przeciez to najwieksza pomylka komentatorska w polskiej telewizji. nawet iwanski
    sie z niego wysmiewal, jak razem komentowali mecze w grupach. gosc poza tym jest skrajnie
    nieobiektywny, nie umie wymawiac nazwisk i wydaje mu sie, ze mowi wielkie madrosci (ktore i tak
    kazdy zauwaza). czyli taki szpakowski, tylko glosu nawet nie ma
    Obserwuj wątek
      • Gość: eq Re: Mundial w kapciach: Co już wiemy o mundialu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.06.06, 00:07
        Trzeciak dobry! a Pełka ma zbyt długie fragmenty, gdzie tylko wymienia nazwiska
        zawodników przy piłce. choć ciągle w niego wierzę
        • Gość: dres Re: Mundial w kapciach: Co już wiemy o mundialu IP: *.dami.pl / *.230.udn.pl 26.06.06, 09:00
          Borek, Kolton, Pelka na "+"
          Feddek, ten Wlodarczyk to jakies polsatowskie pomylki. W ogole nie potrafia
          wciagnac w mecz.
          Poza tym studio w TVP jest bardziej dynamiczne niz w Polsacie. No i Engel fajnie
          pracuje przy analizatorze, w odruznieniu od Gmocha.
          • biskupski5 Re: Mundial w kapciach: Co już wiemy o mundialu 26.06.06, 11:08
            ja zdecydowanie wole studio polsatu - ciekawszych gosci maja, mniej oficjalna
            atmosfera tam panuje i lepiej analizuja!
            z komentatorow to dla mnie numerem jeden jest pelka - oczywiscie ma wpadki, ale
            i tak jest lepszy od calej reszty!
            borek ok, ale w duecie z koltoniem nie moge ich zniesc!
        • Gość: Costa Re: Mundial w kapciach: Co już wiemy o mundialu IP: 213.17.145.* 26.06.06, 09:02
          Nie zgadzam się z opinią iż to trener Strejlau wypada blado przy duecie
          (??)ekspertów Gmoch Engel.
          Strejlau potoczystym językiem pełnym treści potrafi nie tylko wyciągnąć esencję
          tego co powiedzieli inni, ale rónież doprawić to swoimi komentarzami. Widać że
          się przygotowuje.
          Trener Gmoch, mam wstydliwe odczucia, gdy omawia banalne akcje kreśląć coś na
          monitorze. Również komentarze pełne powtórzeń i przeciągnięć - widać szuka słów
          co spowolnia znacząco dyskusje piłkarskie.
      • Gość: sosna Re: Mundial w kapciach: Co już wiemy o mundialu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 19:48
        szczerze mowiac, to Trzeciak jest jednym z lepszych wspolkomentatorow, przynajmniej w moim odczuciu. na pewno lepiej wypada miz mielcarski
        • Gość: croc49 Re: Mundial w kapciach: Co już wiemy o mundialu IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.06, 11:25
          Trzeciak i Mielcarski są fatalni! Na początku mundialu nie mogłem znieść hiszpańskich wtrętów Trzeciaka, a Mielcarski komentuje wbrew temu co się dzieje w meczu. On widzi inne rzeczy dziejące się na boisku!
          Bardziej podobają mi się analizy Strejlaua aniżeli Engela i Gmocha. Z kolei teksty tego ostatniego mnie rozbrajają.
          Do największych pomyłek Polsatu należy Roman "Zreszto" Kołtoń
      • Gość: Kowal Najlepszy Pełka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 16:03
        Najlepszym komentatorem na tym Mundialu,jak dla mnie był Przemysław
        Pełka,fajnie też było posłuchać Szpakowskiego oraz Borek&Kołtoń,ujdzie też
        Iwanow i Iwański.Feddek, i Wójcik to porażka,Jońca i Włodarczyk niewiele
        lepsi,Jasiny nie słyszałem wogóle nie wiem dlaczego.Jeśli chodzi o
        współkomentatorów to 1 miejsce wyżej napisany Kołtoń,może być
        Trzeciak,Mielcarski ujdzie w tłumie,Kucharskiego to ja wogóle nie rozumiałem co
        mówi.A eksperci to Engel najlepszy,Strejlau też wporządku,Gmoch jest
        śmieszny,dlatego według mnie do końca zycia powinien byc ekspertem,przynajmniej
        jest trochę chumoru w tvp.Studio Polsatu jednak lepsze,ponieważ w tvp mądrze
        gadał tylko Engel,chociaż większa dawka chumoru dzięki Gmochowi była właśnie
        tam,choić w Polsacie też jej nie zabrakło.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka