khadroma 05.01.08, 20:55 ...chyba napisze. Jak zyc z rozciagliwa zuchwa. Tudziez: Jak zczepic jadro atomu, by nie narazic sie Greenpeacowi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
khadroma Re: poradnick 06.01.08, 12:20 Te mnie szczegolnie ujely za wyobraznie w oceanie literatury dobrze radzacej ludowi: www.mentis.pl/306243-jak-byc-zawsze-mloda-piekna-i www.mentis.pl/100678-o-czym-mysli-mezczyzna-gdy Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: poradnick 06.01.08, 12:28 To jest mocne: "Jest jedna cecha, która sprawia, że książka ta jest światowym bestsellerem. Dzięki niej ludzie kupują tą książkę niekiedy po kilka sztuk. Dzięki niej opowiadają o tej książce zanjomym. Cecha ta sprawia także, że prasa prześciga się pisaniem artykułów o tej książce! W tej książce nie ma treści! " Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: poradnick 06.01.08, 12:32 Hmmmm..... "Najczęściej kupowano z O CZYM MYŚLI MĘŻCZYZNA, GDY NIE MYŚLI O SEKSIE: Gramatyka języka angielskiego Mądre Bogate Dziecko Szkoła biznesu Kto zabrał mój ser? Finanse publiczne Teoria i praktyka" Odpowiedz Link Zgłoś
khadroma Re: poradnick 06.01.08, 12:57 "Mężczyzna XXI wieku. Rewolucja hormonalna" "Książka ta może zmienić całe Twoje dotychczasowe życie. Mężczyzna XXI wieku opisuje przyszłość mężczyzny i wytycza kierunki jego rozwoju na następne tysiąclecie." Optymistycznie patrza na dlugosc meskiego zycia, hehe...:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: poradnick 07.01.08, 17:37 ale taka ksionżka to mi siem podoba. Oddaje sedno ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: poradnick 07.01.08, 17:44 one udowadniajo, ze nic sie nie da w tym temacie zmienić ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: poradnick 07.01.08, 17:48 W temacie ze zmieniajo zycie? Moje zycie to ta zmienila. Od tej pory juz nic nie bylo tak samo: biblionetka.pl/ks.asp?id=7025 Odpowiedz Link Zgłoś
khadroma Re: poradnick 07.01.08, 17:50 Ja, po przeczytaniu tego oto poradnika, nie jestem juz ta sama osoba: nonsensopedia.wikia.com/wiki/Poradnik:Jak_zmieni%C4%87_%C5%BCar%C3%B3wk%C4%99 Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: poradnick 07.01.08, 18:01 taa, a ja słyszałam, że żarówkę wykręca się w następujący sposób: należy kazać blondynce, aby mocno uchwyciła żarówkę. Potem należy blondynkę okręcać wokół osi, ale czy w prawo, czy w lewo, to tego już nie pamiętam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: poradnick 07.01.08, 18:30 w przeciwną stronę do milicjanta aż się wylosuje żyra'n'doll Odpowiedz Link Zgłoś