Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Marek Citko o Legii i Okuce

04.02.03, 18:55
    "-Okuka nie lubi indywidualistów, bo woli cały splendor brać na siebie. Z
    nikim nie dyskutował i nikogo nie słuchał. Jest dyktatorem, bo to pozwala
    pokryć wszelkie braki. Cała jego filozofia to tak przygotować Legię pod
    względem fizycznym, żeby zabiegała każdego przeciwnika. Dla niego wyniki
    badań są ważniejsze od umiejętności piłkarskich. Zawodnik ma walczyć i tak
    pilnować przeciwnika, żeby ten nie strzelił bramki."

"-Ale Okuka zdobył tytuł mistrza Polski.
    -To prawda. Wynik go broni. Ale co potem osiągnęła Legia? To jest trener na
    podwórko. "

"-Tragedią Legii jest to, że nie ma tam nikogo, kto zna się na piłce. Myślę o
    ludziach na górze."

--------
    Mam nadzieję, że Citko przeżyje atak warszawskiej grypsery..
    Obserwuj wątek
      • Gość: www Re: Marek Citko o Legii i Okuce IP: 157.25.125.* 04.02.03, 19:04
        Dzieciaku,
        jeszcze raz Ci zwracam uwagę, żebys do pewnych spraw podchodził z pewnym
        dystansem. Twój piekny zwrot o warszawskiej grypserze jest przykladem Twojego
        głebokiego przekonania o swojej wyższości nad osobami ktore np. kibicuja innej
        druzynie. Tak się składa, że pierwszy na tym forum poleciłem wywiad z Markiem
        Citko mimo, że kibicuje Legii i kilka akapitów Citki jest malo pochlebnych o
        trenerze i włodarzach mojej druzyny. Co nie zmienia faktu, ze artykuł jest
        ciekawy a podobnie jak i Ty żałuję, że akurat tak sie potoczyła kariera tego
        piłkarza. Wez parę łyków nervosolu (mocniejszych srodków nie polecam) i włącz
        TV a za chwile dobranocka ukoi Twoje skołatane nerwy.
        • bzyk7 Re: Marek Citko o Legii i Okuce 04.02.03, 19:19
          Widzę, że tobie potrzebny jest nervosol.
          Aż czuć z twojego tekstu wibracje wsciekłosci.
          Spokojnie...
          Jeżeli nervosol nie pomoże, polecam kaftan bezpieczenstwa.

No i miałem rację. Tyle że nienawisc spadła na mnie...

• Gość: www Re: Marek Citko o Legii i Okuce IP: 157.25.125.* 04.02.03, 19:21
            Tak, we mnie jest bardzo duzo nienawiści. Aa i uciekaj z Krakowa czem prędzej. Patrz inny wątek
      • Gość: Zezik Re: Marek Citko o Legii i Okuce IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.03, 20:24
        Hmmmm w sumie to wole taka Legie jak teraz ktora zdobywa mistrzostwo niz ta 5
        lat temu - sami gwiazdorzy zero wynikow.
        Okuka ma wyniki i to swiadczy o jego klasie!!, co za roznica czy uzyska
        mistrzostwo poprzez zabieganie przeciwnika, czy w innym stylu liczy sie ze
        zdobyl, a jezeli chodzi o europejskie puchary, to po 1996 roku nie miala Legia
        wcale lepszych wynikow od tegorocznych, a poza tym nalezy zobaczyc jakie Okuka
        ma mozliwosci - na Polskie warunki duze ale zadnych powazniejszych wzmocnien po
        sezonie, na puchary za male.
      • Gość: Geezoos Re: Marek Citko o Legii i Okuce IP: *.acn.waw.pl 04.02.03, 20:26
        Hehe, Bzyku... ale zes wyciagnal fragmenty. To ze na "gorze" Legii nikt sie na
        pilce nie zna, to kazdy wie i to nie od dzis. Trafiles kula w plot. Co do
        dluzszego fragmentu to wydaje mi sie ze pan Citko ma dziwne pojecie o sporcie
        jako takim. Jesli wg Niego umiejetnosci wrodzone wystarczaja do wychodzenia w
        pierwszym skladzie to jest troche... hmmm... dziwny? Jesli koles ma tragiczne
        wyniki wydolnosciowe, nie jest w stanie przebiec 2 metrow, jest w tragicznej
        formie i ma pretensje ze nie gra to mysle ze z glowka ma maly klopot. Zamiast
        sie wziac za treningi gada jakies farmazony. Panie Citko, jesli bedzie Pan tak
        podchodzil do obowiazkow to nigdzie Pan miejsca nie znajdzie. Nazwisko samo nie
        gra, czasem trzeba potrenowac, zagryzc zeby i podciagnac forme. Bez tego mozemy
        pozniej narazac sie na smiesznosc gadajac bzdury.
        • Gość: Geezoos Re: Marek Citko o Legii i Okuce IP: *.acn.waw.pl 04.02.03, 20:31
          hehe... jeszcze jedno. Okuka jest zlym trenerem bo kaze pilkarzom walczyc,
          biegac i dokladnie kryc pilkarzy przeciwnika. No cos podobnego! Takie
          dziwowisko! Toz to tylko fanaberie niekompetentnego trenera! Panie Marku, jaki
          Pan biedny, faktycznie. A moze, o zgrozo, Okuka jeszcze gole kaze strzelac
          druzynie przeciwnej??
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka