Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Nagrody. Oszustwo, czy znowu niedopatrzenie.

22.07.06, 22:42
    Mam dość. Dość niekompetencji. Dość olewania graczy. Dość obietnic bez pokrycia.
    Redakcjo!!! Gdzie są moje nagrody? W WM wygrałem DVD, oraz koszulkę i spodenki.
    Jak do tek pory ich nie otrzymałem. Mimo, że swoje dane teleadresowe podałem
    p. Kowalczykowi. W normalnej działalności gospodarczej zaczął bym doliczać
    odsetki. A w tej grze to co mozna doliczyć? Pięć ździebeł słomy z butów
    nieuczciwych Organizatorów. A są nieuczciwi niewątpliwie. Niedotrzymywanie
    zobowiązań jest oszustwem!!! Ciekaw jestem, czy inni gracze otrzymali swoje
    nagrody? Regulaminowy termin (dwa tygodnie od ogloszenia listy zwycięzców)
    upłynął już dawno!!!
    Obudź się do diaska człowieku odpowiedzialny za organizację konkursu!!!!
    I nie życzę sobie kasowania posta-jak to już na tym forum bywalo.
    Obserwuj wątek
      • rejmistrz Re: Nagrody. Oszustwo, czy znowu niedopatrzenie. 23.07.06, 00:11
        Nie ma kto skasować ;)
        Dobrze człowieku, walcz o swoje!
        • matiz02 Re: Nagrody. Oszustwo, czy znowu niedopatrzenie. 23.07.06, 00:19
          Jak nie dostaniesz nagrody to podasz do sadu szanawego organizatora konkursu i
          stary w oka mgnieniu twoja nagroda znajdzie sie w twoim domu + kilka drobiazgow
          za opoznienia

.. REDAKCJE TAK JAK ONA NAS
          SMIERC WSZYSTKIM FRAJERA
        • dobrek40 Re: Nagrody. Oszustwo, czy znowu niedopatrzenie. 23.07.06, 00:20
          A miech skasują. dopiero wtedy zacznę "balangę"
          Pozdrawiam
          • balik33 Re: Nagrody. Oszustwo, czy znowu niedopatrzenie. 23.07.06, 07:15
            a ja czekam nagrodę za wygranie 26 kolejki. i też kompletny brak odzewu ze
            strony organizatorów. na wysyłane maile nikt nie odpowiada, podane numery
            telefonów milczą. zastanawiałem się, czy nie spotkac się w tej sprawie z
            ludźmi z agory, lub gazeta.pl.... ale w końcu odpuściłem.
            • utniak Re: Nagrody. Oszustwo, czy znowu niedopatrzenie. 23.07.06, 09:36
              Szkoda DVD, szkoda wygrywających. Agora ( bo to jest organizator )znowu
              pokazuje swoją arogancję. Jak widzicie wystawiają na szwank swój prestiż,
              swoje " dobre imię ". Gdzie jest Rapaczyński, gdzie jest Helenka Łuczywo, gdzie
              jest Michnik. Nie wstyd Wam.
              Jak śledzicie moje posty, to zauważycie, że zawsze piszę, że gram dla idei, nie
              dla nagród. Dlaczego ? by nie było rozczarowań. O nagrody walcz, pisz takie
              sku.....skie posty. Może obudzą się. Powodzenia.
              • dobrek40 Re: Nagrody. Oszustwo, czy znowu niedopatrzenie. 23.07.06, 12:43
                Rówmież walczę dla zabawy. Jednak, jeśli zdobyłem nagrodę, to mi sie ona należy
                "jak psu zupa". I nie będzie nikt mnie oszukiwał bezkarnie.
                • boball Re: Nagrody. Oszustwo, czy znowu niedopatrzenie. 23.07.06, 13:27
                  Ja na szczescie dostalem swoja nagrode ktora zmienila moje zycie na bardzo
                  pozytywne;) Jestem zadowolony calkowicie z tego konkursu . To ze nie
                  dostaliscie nagrody to moze za mala aktywnosc wasza macie adres to jedzcie do
                  biura.
                  • dobrek40 Re: Nagrody. Oszustwo, czy znowu niedopatrzenie. 23.07.06, 14:20
                    Boball. Teraz to "pojechałeś". Cieszę się, że nagroda zmieniła Twoje zycie. Moja
                    tego nie zrobi. DVD to nie jest jakis super wartościowy przedmiot. Pomysł, że
                    mam po niego jechać do "stolycy" jest odrobinę kuriozalny. Wymogo regulaminowe
                    spełniłem. W rozmowie telefonicznmej podałem p. Kowalczykowi swoje dane adresowe.
                    Mój post jest też dowodem na to, że bierny to ja nie jestem. Mam jeszcze
                    udowodnić, ze również nie jestem wielbłądem??? Redakcja jest nierzetelna (na
                    razie poprzestanę na tym określeniu..na razie} i tyle. A ja czuję sie oszukany.
                    Tu nie chodzi tylko o nagrody. Tu chodzi o zasdady.
      • de.will Re: Nagrody. Oszustwo, czy znowu niedopatrzenie. 23.07.06, 15:06
        Nie grałem więc nie znam regulaminu,ale wątpię by podawali datę dostarczenia
        nagrody. Zazwyczaj jest tak ,że nagroda zostanie wysłana w określonym terminie.
        W tym wypadku też pewnie chodzi o to ,że nagroda zostanie wysłana po góra 14
        dniach od ogłoszenia wyników. 2 tygodnie temu był finał, wyniki pewnie były
        parę dni później.
        • dobrek42 Re: Nagrody. Oszustwo, czy znowu niedopatrzenie. 23.07.06, 15:21
          Cytat z regulaminu:
          "6. Nagrody zostaną przekazane na rzecz Zwycięzców, którzy zostali
          zidentyfikowani w trybie określonym w punkcie IX poniżej, na adres przez nich
          podany, w terminie 14 dni od daty ogłoszenia danej listy Zwycięzców (14 dzień od
          tej daty jest ostateczną datą wyjścia nagrody od Organizatora). Zwycięzca traci
          prawo do nagrody, jeżeli nie odbierze jej w terminie 14 dni od daty doręczenia."

Lista zwycięzców po meczach grupowych została ogłoszona 26.06.2006.
          Lista zwycięzców po 1/8 filału została ogłoszona 29.06 2006.

Jeśli do tych dat dodamy ew. 2 dni na dostarczenie przesyłki to i tak wychodzi
          już duże opóźnienie. Dodam, że zostałem "zidentyfikowany i podałem adres do
          sostarczenia przesylki. Nie ma w terj sytuacji żadnej mojej winy. Tylko
          (delikatnie) niekompetencja Organizatora.
          • boball Re: Nagrody. Oszustwo, czy znowu niedopatrzenie. 24.07.06, 07:52
            No fakt ale nagrodami nie zajmuje sie pan K. tylko inne osoby w moim przypadku
            pani Karolina i Ania .Mnie tez olewali ale doprowadzili sprawe do konca;)
            pozdrawiam
            • sportsmanxx1 Re: Nagrody. Oszustwo, czy znowu niedopatrzenie. 24.07.06, 10:10
              Boball, nie uwazasz, ze wypadaloby podzielic sie z innymi uczestnikami
              pilkarzykow szczegolami jak pozytywnie zalatwiles sprawe odebrania nagrody.
              Taka wiedza moze sie kazdemu przydac w przyszlosci. Powinnismy byc solidarni i
              wspomagac sie wzajemnie wiedza i doswiadczeniem. Forum wlasnie do tego sluzy,
              choc niektorzy tego nie rozumieja i prowadza jakies prostackie zabawy.
              Pozdrawiam.
              • matiz02 Re: Nagrody. Oszustwo, czy znowu niedopatrzenie. 24.07.06, 11:02
                A ja sie zastanawiam dlaczego austria mimo ze byl dzisaij na forum bo to widac
                bo odpowiedzial na pytanie pewnej osoby to dlaczego nic nie napisal w tym
                temacie i nie wyjasnil o co chodzi ?????

TOTALNA OLEWKA !!!!!!!!!!!!
          • slubujacy Ciekawe... 24.07.06, 12:15
            To jednak nie umiesz czytac ze zrozumieniem...
            Nie dziwne ze ponad 20% maturzystow oblewa mature...
            • boball Re: Ciekawe... 24.07.06, 14:37
              Prosze bardzo Dzwonisz do ,,Austri,, i on daje Ci numery telefonow do osob
              odpowiedzialnzch za nagrody . Tyle. Pozdrawiam........
              • utniak Re: Ciekawe a nawet bardzo 24.07.06, 16:58
                ciekawe, dlaczego bobal ma a dobrek nie ma? Bo układ ? kaczor ? myller ? WSI ?.
                A może bobala zlinczować ? Ludzie opamiętajcie się. Nagrody powinny być szybko
                i bez ingerencji ( wtedy ma się satysfakcję ) dostarczane ładniutką kurierką.
                Wydzieranie nagród od organizatora, zaprzecza samej idei gier, konkursów.
                • dobrek40 Re: Ciekawe a nawet bardzo 24.07.06, 19:58
                  Otrzymałem dziś maila od p. Kowalczyka )chwała Mu za to) wyjaśniający powód
                  opóźnienia. Winna jest (w/g jego słów) Firma zewnętrzna. Może i tak jest. Jestem
                  handlowcem w Firmie która ma własną agencję reklamową. Co jak co, ale takiemu
                  klientowi jak Wyborcza, to nam by się "w pale" nie mieściło nawalić z terminem.
                  Łby winnych by poleciały.Rodzi się pytanie? Wykręt dla ubogich, czy znowu
                  niekompetencja. Bo jeśli to nie wyktęt, to kogo oni zatrudniają do obsługi
                  konkursu????.
                  Poczekam ze dwa dni na efekt.
                  • titos2k Re: Ciekawe a nawet bardzo 25.07.06, 00:57
                    czyżby nasza genialna enigmatyczna Poczta Polska?
                    • dobrek40 Re: Ciekawe a nawet bardzo 28.07.06, 19:01
                      Minęło parę dni, a przesyłki jak nie było, tak nie ma. Teraz to już nie można
                      mówić o przeoczeniu, czy niewiedzy Redakcji. Teraz to już wygląda na działanie
                      celowe. Jeśli Gazeta jest na tyle biedna że nie jest w stanie dotrzymywać
                      zobowiązań, to może jakieś "cegiełki" wypuści? Jedno w mediów się tak wzbogaciło.
                      Ciekawi mnie jak zachowanie Redakcji ocenił by twórca Kodeksu Honoreowego p.
                      Boziewicz? Jeszcze chwilę poczekam. Jeszcze chwilę......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka