Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    24.07.06, 14:20
    W tej edycji wzorem meczu WWW-SMS rywalizować będą sympatycy Wisły i Legii.
    Jeśli chcesz zagrać wyślij email: austria@agora.pl z loginem i nazwą swojej
    drużyny i napisz: której drużynie kibicujesz i kilka zdań o piłkarzach
    wybranych do składu, wyślij mi jeszcze swoje zdjęcie (zamieścimy przy
    tekście) oraz dwa zdania o sobie (wiek, gdzie mieszkasz)

Obserwuj wątek
      • duniol Re: Pojedynek 24.07.06, 14:36
        austria napisał:

> W tej edycji wzorem meczu WWW-SMS rywalizować będą sympatycy Wisły i Legii.
        A czemu nie Realu i Barcelony, albo Milanu i Interu. Czy w polskiej lidze grają
        tylko te dwie drużyny? A może mają one najwięcej kibiców?
        Pomysł moim zdaniem chybiony i uchybiający kibicom innych klubów.
        pzdr
        • marwi75 Re: Pojedynek 24.07.06, 14:39
          Polska to nie tylko Warszawa i Kraków !!!
        • dennis26 Re: Pojedynek 24.07.06, 14:40
          bo prawdopodobnie uwazaja ze tylko te druzyny beda liczyc sie w walce o
          mistrza,juz trza bylo pozostac przy www vs sms Pewnie cieszylo by sie wiekszym
          powodzeniem niz to
        • krzysio.d Re: Pojedynek 24.07.06, 14:40
          a czemu nie ŁKSu i Widzewa ?
          ale lipa...
          • krzysio.d Re: Pojedynek 24.07.06, 14:42
            Rozumnie że te dwie drużyny będą rywalizować o tytuł mistrzowski, ale nie tylko
            kibice tych dwóch drużyn będą interesować się piłką w Polsce :/
            W przyszłej rundzie nie będzie już chyba piłkarzyków a WisłaLegia :/
      • kuri23 Re: Pojedynek 24.07.06, 15:25
        1.czy zdjecie jest konieczne aby wziasc udzial w pojedynku
        2.czy musze zglaszac swoja druzyne do kazdego pojedynku,opisujac zawodnikow
        itp.za kazdym razem,czy wystarczy jezelizglosze sie do pojedynkow na cala runde
        dzisiaj?i cierpliwie bede czekal az zostane do takowego pojedynku
        wytypowany,bardzo prosze o wiazaco i satysfakcjonujaca odpowiedz.
        pozdrawiam
      • austria Re: Pojedynek 24.07.06, 16:16
        Czyżby kibice Legii bali się konfrontacji z sympatykiem Białej Gwiazdy? Czekam
        na zgłoszenie
        • matiz02 Re: Pojedynek 24.07.06, 16:50
          Ale zes teraz dowalil szkoda gadac hhhhhhh

Ludzi chca poprostu aby walczyla cala liga ze soba a nie tylko 2 zespoly ktore
          niby sa najlepsze bo to sezon pokarze kto jest dobry a nie redakcja
          • dobrek40 Re: Pojedynek 25.07.06, 07:36
            Ładne rzeczy, Znałem różne formy dyskryminacji. Rasowa, obyczajowa, regilijna.
            Austria zafundowała na jeszcze jedną formę dyskryminacji. Ze względu na sympatię
            klubowe. Jako kibice inni drużyn czujemy się obrażeni i obdarci z godności. To
            nie dla nas ten konkurs? Czy dotychczasowa dobra atmosfera ma być zepsuta
            rywalizacją sympatyków dwóch nielubiących się drużyn? Chcesz Austrio doprowadzić
            do dyskusji na poziomie innych for piłkarskich? Poczytaj to w Gazecie, aby
            wiedzieć o czym mówię. Znowu brak przemyślenia, sabotaż, czy .......(pi, pi,pi)
            Zamiast porządnych zmian w zasadach gry, proponuje się nam jakieś erzacki,
            jakieś ruchy pozorne.
            To, że jesteśmy kibicami, nie oznacza Droga Redakcjo, iż jesteśmy kretynami.
            A jak sądzę, za takich nas uważacie.
            Proponuję bojkot pojedynków w tej formie.
            • dennis26 Re: Pojedynek 25.07.06, 08:28
              To juz mogli zrobic cos takiego ze wybieraja po jednym kibicu kazdej druzyny z
              Ekstraklasy na dana kolejke i poprostu kto bedzie mial najwiecej punktow
              wygrywa ta kolejke.
              • dobrek40 Re: Pojedynek 25.07.06, 08:32
                I to miało by sens. Stworzenie takiej ligi kibiców było by extra.. W każdej
                kolejce po jednym sympatyku i za 1 miejsce 16 pkt, na drugie 15 itd. To były by
                emocje. Tylko trochę pracy.
                • marwi75 Re: Pojedynek 25.07.06, 09:02
                  Właśnie - wymaga to troszkę zaangażowania !!!
                  Proponowałem lige kibiców (w takiej czy innej formie) - i nawet myślałem żeby
                  coś takiego poprowadzić na forum ale odechciało mi się po tym jak redakcja nie
                  zrobiła kompletnie nic by uatrakcyjnić grę...
                  • gortopik Re: Pojedynek 25.07.06, 11:17
                    To może poprowadzimy coś takiego?
                    Ja byłbym chętny, jednak wyjeżdzam na wakacje i nie będę miał dostępu do sieci
                    (nie tak częstego jak teraz). Myślę, że byłby to pomysł idealny...
                    Gdyby tak było to możliwe z pomocą rekacji, to może za rok mielibyśmy podobny
                    twór...
      • gortopik Re: Pojedynek 25.07.06, 11:04
        Jakiś poroniony pomysł! Co to w ogóle ma być, co?!
        A gdzie Wielkopolska? LECH (!), GROCLIN
        Gdzie uszanowanie kibiców z Bełchatowa, Łodzi, Płocka, Poznania, Grodziska,
        Szczecina, Gdyni, Kielc, Wodzisławia, Zabrza, Lubina, Łęcznej?!
        Gdzie jest Cracovia?!
        Cholery, co za idiotyczny pomysł
        • matiz02 Re: Pojedynek 25.07.06, 11:40
          Zawsze jak redakcja wpada na pomysl to musi byc on idiotyczny

Bralem w wielu konkursach GAZETY i zawsze byly jakies problemy i tak tez jest z
          pilkarzykami (to moja 1 edycja)

Zagraniczni organizatorzy pilkarzykow jakos potrafia zrobic reguly i ligi aby
          kazdy byl usatysfakcjonowany ale tutaj mimo ze (tak slyszalem) od wielu sezonow
          nie wprowadzono zmian w regulaminie i olewa sie ludzi grajacych w ta gre wiec
          dajcie przynajmniej satysfakcje rywalizowania kibicow danej druzyny z inna
          druzyna A NIE NA ODPIE..BO WAM SIE NIE CHCE TEGO ZROBIC

Wam chodzi o to aby jak najmniej robic a jak najwiecej zarobic bo napewno za
          kazda zalozona druzyne dostajecie jakas tam kwote od sponsorow
          • austria Re: Pojedynek 25.07.06, 14:18
            Przy deklaracjach klubowych okazało się że najwięcej graczy Piłkarzyków
            kibicuje Wiśle i Legii
            W nastepnej edycji będzie inny pojedynek, nie wiem, może Wielkopolska kontra
            Śląsk.
            Jeszcze nie mam gracza z Legii więc czekam na email
            • dobrek40 Re: Pojedynek 25.07.06, 16:51
              to jakaś paranoja. W imię wiekszości dyskryminować mniejszość. A kibic Orląt Z
              Pcimia Górnego w czym jest gorszy od kibica Legii? I jeszcze nieudolne próby
              usprawiedliwienie... -i tu się nie boję użyć głębszych porownań- raistowskiej
              decyzji. Proszę kolegów graczy o bojkot pojedynku.
              • masterpablo Re: Pojedynek 25.07.06, 21:36
                bojkot juz byl... za to tez mi kilka postow usunieto!!! a te nagrody sa smieszne... wole sobie prywatnie z kumplem zrobic zaklad o 20 groszy!!! :)
            • dobrek40 Re: Pojedynek 25.07.06, 16:54
              A Wiślak się zgłosił??? Chyba będę musiał zweryfikować pozytywny obraz kibiców
              Wisły Kraków. Zresztą to NIE MOŻE być jej prawdziwy kibic. Taki jest zwykle
              solidarny.
              • rejmistrz Re: Pojedynek 25.07.06, 16:56
                Dobra już się nie zesrajcie z tymi pojedynkami, napisaliście raz, że to bez
                sensu i starczy, wogole kłaść na to czy to pojedynek między tymi czy tymi.
                Dobra jest jakieś urozmaicenie ale nie róbcie z tego odrazu afery.
              • kuri34 Re: Pojedynek 25.07.06, 18:17
                DOBREK ZGLUPIALEM,DLACZEGO TAK MOWISZ PRZECIEZ TO JETS TYLKO ZABAWA W KTOREJ
                MOZNA SIE SPRAWDZIC ITP,PRZY OKAZJI DOSTAC JAKIWS UPOMINEK,NIE ROZUMIE GDZIE TU
                BRAK SOLIDARNOSCI,CZYZBYS ZBYT POWAZNIE TREKTOWAL PEWNE SPRAWY?I ZBYT WIELE
                BRAL DO SIBIE?fajna zabawa wiec,gramy i bawimy sie,bez zadnych podteksow-
                pozdrawiam goraca
                • dobrek40 Re: Pojedynek 25.07.06, 18:30
                  Jest to i dla mnie świetna zabawa. Gram od wielu sezonów i krew mnie zalewa, jak
                  widzę, że zamiast zmian uatrakcyjniających piłkarzyków, następują jakieś "ruchy
                  pozorne". A protestuję w imię zasad. Dlaczego całe rzesze graczy mają być
                  dyskryminowani w imię tego, że nie są fanami Wisły, bądź Legii? W zabawie
                  również obowiązuje jakiś kodeks etyczny. Redakcja zawężając grono uczestników,
                  którzy mają PRAWO do brania udziału w pojedynku ten kodeks złamała. Pamiętacie
                  sytuację, kiedy kibice Lecha ustąpili miejsca kibicom Legii? Oni to też zrobili
                  w imię zasad. Mimo wrogości potrafili zaprotestować przeciw dyskryminacji w
                  PRAWIE do oglądania meczu. W tym przypadku, gdy zabrania się uczestnictwa w
                  Pojedynku innym graczom niźli kibice Legii i Wisły mozna się doszukać analogii.
                  To moje zdanie, a forum jest od tego abym mial PRAWO je wyrazić.
                  • rejmistrz Re: Pojedynek 25.07.06, 21:03
                    Przesadzasz. W życiu nie zawsze wszyscy mają porówno mimo, iż mamy demokrację.
                    • dobrek56 Re: Pojedynek 25.07.06, 21:14
                      Ale każdy ma PRAWO być lepszy. A tu tą mozliwość dużej części graczy odebrano.
      • paranormal Re: Pojedynek 25.07.06, 21:30
        Jeszcze się Piłkarzyki na dobre nie zaczęły, a austria już stara się podpaść.
        No..no... ciekawe co będzie dalej...
        • dobrek56 Re: Pojedynek 25.07.06, 21:36
          Aby podpaść, to Austria się wcale starać nie musi. To jego cecha immamentna.
          • kuri34 Re: Pojedynek 25.07.06, 22:07
            wedlug mnie troszeczke bierzecie to do sibie ,austria rzucil pomysl pojedynku
            zamiast bezpluciowego sms-www na wisla -legia(poniewaz z tym kazdy sie zgodzi w
            pilkarzykach te druzyny maja najwieksz ailosc zwolennikow)i nic wiecej w wy to
            bierzecie do sbie,to tak jakby rzucil kurczaki-koguty,i pewnie tez by sie ktos
            odezwal a dlaczego nie kury,kwestia dystanu do sibie gry,zabawy i calej tej
            otoczki.
            • dobrek40 Re: Pojedynek 25.07.06, 22:23
              A nie lepsze by byłodajmy na to:
              1 kolejka Arka-Cracovia
              2 kolejka Dyskobolia- GKS
              3 kolejka Górnik Łęczna- Górnik Zabrze

itd. w kolejności. Wszystkie kluby Ekstraklasy miały by swoich reprezentantów.
              Dodatkowe emocje zapewnione. Nikt nie jest pokrzywdzony. Wydaje się to proste.
              • legionista1 Re: Pojedynek 25.07.06, 23:24
                a ja zaproponowałbym cos innego. wybrac po 1 przedstawicielu każdego klubu i
                zrobić turniej, gdzie przegrywajacy odpada. najpierw 8 pojedynków, potem 4, 2 i
                finał. Akurat na 15 kolejek jesiennych. 1 kolejka - 1 konfrontacja.
                • dobrek61 Re: Pojedynek 25.07.06, 23:27
                  Pomysł świetny. Tylko, że Austria "nie wyrabia" się z obecnymi obowiazkami.
                  Następnych to na siebie nie weźmie. Chyba nie?
                  • kuri40 Re: Pojedynek 25.07.06, 23:40
                    POPIERAM OBYDWA ROZWIAZANIA,BARDZO MI SIE PODOBAJA
                    • dominho2 Re: Pojedynek 26.07.06, 01:47
                      austria, wyslalem zgloszenie na gracza Legii. chetnie sie zmierze z wislackim
                      graczem:)
                      • kuri34 Re: Pojedynek 26.07.06, 09:54
                        czyli zmierzysz sie ze mna:) powodzenia:]
                  • marwi75 Re: Pojedynek 26.07.06, 08:33
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=478&w=45809115

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka