Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    03.08.06, 16:06
    czy burkhardt ma szanse wystapic w 2 kolejce czy tez kontuzja mu w tym
    przeszkodzi?
    Obserwuj wątek
      • jujoslaw Re: bury 03.08.06, 16:09
        wystapi.

--------------------------

zapraszam na www.naszaliga.republika.pl punkty pilkarzy zaraz po zakonczeniu spotkania !! podsumowania, sondy, zapowiezdi :) Zapraszam do Ligi Prywatnej!!! Kod Dostepu na stronie :)
      • rejmistrz Re: bury 03.08.06, 16:38
        Doskonale wiem co to znaczy kontuzja pleców, tego tak szybko nie da się
        wyleczyć, bardzo niemiła dolegliwość :/
        • utniak Re: bury 03.08.06, 17:22
          grał w II połowiej z ... z Islandii ( by sobie języka nie połamać ). Vuko poza
          tą przypadkową bramką niewiele dobrze grał. Wg mnie Bury może grać od początku.
          No i jeszcze jeden ważny argument - ... mam Go w swoich składach.
          • grzesiekwirtek Re: bury 03.08.06, 20:58
            Bury nie zagra napewno, wcale się nie znalazł w kadrze meczowej, zostaje w
            Warszawie na badania
          • djalminha17 Re: bury 03.08.06, 23:24
            Sory ale z tym połamaniem zebow to lekka przesada.Wyjdz kiedys na boisko dostan
            od stopera wazacego ponad 100kg w plecy jego miesistym kolanem to pogadamy
            proszę ja Ciebie.Na sparingu A klasy coprawda A klasy ale dostalem tak od
            jakiegos schaboszczaka i teraz musze siedziec na lewej stronie plecow bo prawa
            mnie nap...ala.Nie ma mowy o spaniu na plecach , a jak biegne to bol
            promieniuje na noge prawa i jestem zalatwiony(dlatego moze bury sobie urzadzal
            specerek bo boisku).Na koniec powiem ze kocham ten sport i wychodzac na boisko
            licze sie z tym ze graja ludzie i bizony:p I nie placze:D Pozdro dla tych co
            posmakowali w zyciu pileczki ligowej!!!
      • maxiu40 Re: bury 03.08.06, 17:22
        Nie zagra
      • riml2 Re: bury 03.08.06, 21:00
        :( czyli same sprzeczne doniesienia...
        • maxiu40 Re: bury 03.08.06, 21:10
          moje jest potwierdzone, poszukaj trochę, rozejrzyj się na forum, może znajdziesz
          kilka ciekawych linków i wszytsko będzie jasne...
          • zwyciezca01 Re: bury 04.08.06, 00:35
            no ale bury mająć ta kontuzje wszedł z ławki z cracovią i z islandczykami też,to
            czemu ma nie wejść z groclinem?to czekam na odpowiedz o biskupie czy zagra od
            początku
        • grzesiekwirtek Re: bury 03.08.06, 21:16
          ja Ci to kolego ułatwie tu masz link inf pewna
          www.legia.net/news.php?id=22044
          • zwyciezca01 Re: bury 03.08.06, 22:52
            burkhard pewnie nie zagra od początku,ale czy wejdzie z ławy?bo nie wiem czy tu
            biskupa z odry za niego nie postawić(ale tu też niewiadomo czy zagra on?)
            • rejmistrz Re: bury 03.08.06, 22:55
              A ponoć nie zawdzięczasz miejsca w generalce poradą na forum.
              • wygrany01 Re: bury 03.08.06, 23:13
                bo tak nie jest,pytam tylko czy biskup zagra w 1 składzie i czy widomo chociaż
                że bury będzie wśród rezerowych?
                • rejmistrz Re: bury 04.08.06, 00:15
                  Maxiu ci napisał(sprawa Burkhardta) a na odpowiedź o Biskupie musisz poczekać.

• marwi75 Re: bury 04.08.06, 08:13
                > A ponoć nie zawdzięczasz miejsca w generalce poradą na forum.

:) no to już przylgneła chłopu etykieta :)) ale on tylko pyta :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka