Gość: J.N. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 10:08 Ciekawe jak wytłumaczyć kiepską formę innych powołanych,którzy nie grają w klubach?!JAKIE SĄ KRYTERIA OCENY!!!ZNAJOMOŚCI-TO KOLESIE DZIEKANOWSKIEGO. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: J.N. Sztab trenerski kadry narodowej wymyślił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 10:11 Ciekawe jak wytłumaczyć kiepską formę innych powołanych,którzy nie grają w klubach?!JAKIE SĄ KRYTERIA OCENY!!!ZNAJOMOŚCI-TO KOLESIE DZIEKANOWSKIEGO. Odpowiedz Link Zgłoś
artur74 Kadrę powołał Jan de Zeeuw! Wolę Janasa! 04.08.06, 10:28 Dudek? Od roku nie gra w klubie. Poszukuje klubu! Frankowski? Od roku nie strzelił bramki. Nie gra już nawet w sparingach. Poszukuje klubu! Mila? W Austrii go nie chcą. Pilnie poszukuje klubu! Bąk? W parze z Bosackim całkiem przyzwoicie. Chętnie zmieni klub! Bosacki podpisał ostatnio nowy kontrakt z Lechem, nie poszukuje klubu - brak powołania! Gorawski, Lewandowski, Jop, Kowalewski(!) - nowa klientela, chętnie zmienią kluby na jakieś zachodnie! Gancarczyk? Patrz powyżej! Jedyny piłkarz z OE - Sobolewski - pilnie poszukuje nowego klubu zagranicą!!! Wypada trzymać kciuki, by działalność menedżera kadry była owocna! Następne powołania do kadry będą wówczas bardziej "sportowe" niż "biznesowe". Apropos, aż żal że Cantoro nie dostał powołania! W Wiśle go nie chcą, chętnie zmieni klub - ale de Zeeuw go chyba nie zna... P.S. Czyżby Kosowski już znalazł klub? W kadrze go nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Kadrę powołał Jan de Zeeuw! Wolę Janasa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 11:47 Moze Kosowski wrocil do zawodu wyuczonego i naprawia kuchenki. Odpowiedz Link Zgłoś
tjbykowicz Re: Kadrę powołał Jan de Zeeuw! Wolę Janasa! 04.08.06, 12:12 słyszałem o czymś takim, jak selekcja negatywna?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratłata Re: Kadrę powołał Jan de Zeeuw! Wolę Janasa! IP: 10.203.7.* 04.08.06, 12:31 Poważnie - Bosacki popełnił w meczu z Płockiem jeden błąd i widać było, że nie jest tak szybki, jak na mistrzostwach i w ogóle z reguły. Ale po pierwsze - niedługo pewnie formę szybkościową odbuduje, może już na ten mecz z Danią, zawsze dbał o nią sam. A po drugie - a Mila jest w reprezentacyjnej formie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: areq Re: Sztab trenerski kadry narodowej: Bosacki jest IP: 80.48.251.* 04.08.06, 12:30 Dziekan gada bzdury.A co z formą Mili? Frankowskiego? Krzynówka? A Sobolewski???? Bartek nie wyjechał za granicę głównie dlatego,że miał szanse na gre w reprezentacji.Miał się prawo tego spodziewać po stosunkowo udanym dla niego mundialu. Oj już na starcie pan Beenhaker mi podpadł,a "Dziekan" już mi podpadł w latach 80-ych więc tu akurat nic nowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: von gluttenstein Re: Sztab trenerski kadry narodowej: Bosacki jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 14:48 mi podpadł wilimowski pod koniec lat trzydziestych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk28 Panie Dziekanowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 13:20 Co musi zrobić zawodnik, aby spokojnie przygotowywać się do kolejnych meczy w reprezentacji. Janas również nie dawał szansy pokazania się Bartkowi. Nie do końca wiadomo dlaczego Jop nie zagrał z Niemcami. Gdyby Bosy nie dostał szansy nie byłoby problemu. Na boisku pokazał jednak ile jest wart, a wcześniej zrezygnował z łatwych pieniędzy w Norymberdze. Biznes jednak musi się kręcić i nie Janas ani Benhaker decydują kto bierze kasę. Trzymaj się Bartek Ty swoją wartość znasz i ci co xhcą to cenią, a reszta jest milczeniem ... . A Boruc? Odpowiedz Link Zgłoś
artur74 A Boruc? Boruc nie szuka nowego klubu! 04.08.06, 13:25 Swoją drogą, widać, że Kuszczak ma innego menedżera, stąd brak powołania dla Tomka Kuszczaka! Już wkrótce znajdą się w kadrze: Bonin, ponownie Janczyk, Błaszczykowski, Iwański, Łobodziński i paru innych z OE, którzy będą chcieli szybko znaleźć nowych pracodawców zagranicą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasz gnat Re: Sztab trenerski kadry narodowej: Bosacki jest IP: *.metrosafety.co.uk 04.08.06, 14:02 JA NAPRAWDE LUBIE RYBY!!!!!! SZLOCH,SZLOCH O JA NIESZCZESNY KTO MI DOSTARCZY DORSZE?! LAMENT, LAMENT Odpowiedz Link Zgłoś