Gość: gość IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.08.06, 20:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zen Re: Jędrzejczak: wynik poniżej oczekiwań IP: 172.28.252.* 05.08.06, 21:05 Ona już po wypadku powiedziała, że nigdy nie wsiądzie za kierownicę. Nie dziwię się. Gratulacje za taki powrót do sportu - to potrafią tylko najlepsi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darioCK Re: Jędrzejczak: wynik poniżej oczekiwań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 21:06 Masz traumę gościu? Zapraszam do psychologa, idioto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ironlord Re: Jędrzejczak: wynik poniżej oczekiwań IP: *.toya.net.pl 05.08.06, 22:05 sorry, ale to ze ktos jest mistrzem w sporcie nie usprawiedliwia tego ze zlamal przepisy i zabil czlowieka. Jak dla mnie sprawa jest jasna, jest winna jak diabli i wyrok w zawiasach to sie jej nalezy. Dostala juz za swoje, ale prawo jest prawem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: Jędrzejczak: wynik poniżej oczekiwań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 22:22 a tak samo nadgorliwy jesteś, gdy prawo łamią posłowie? też co rusz czekasz na wieści z prokuratury jak postępy w śledztwie? przemawia przez ciebie chora, polska zazdrość. pozdro. zdrowiej. Odpowiedz Link Zgłoś
cuteass Re: Jędrzejczak: wynik poniżej oczekiwań 05.08.06, 22:24 Madrze napisane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rezon Re: Jędrzejczak: wynik poniżej oczekiwań IP: *.olsztyn.net.pl 05.08.06, 22:25 przemawia przez ciebie chora, > polska zazdrość. skoro otylia niby tak bardzo to przezywa, to czego zazdrosci jej twoj przedmowca? zabicia brata mu zazdrosci? bo przeciez o tym tu mowa. troche logiki by sie przydalo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaceek Re: N i e K a r m i ć T r o l i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 01:00 :) Odpowiedz Link Zgłoś
mario.osh słusznie. przydałoby sie troche logiki. 06.08.06, 09:35 [troche wglądu we własne [mroczne] wnętrze też by nie zaszkodziło] nie trudno "wylogikować" że gostek zazdrości jej np.: 1. sukcesów w życiu [do takich należy pływanie i zdobywanie medali] 2. siły, która pozwoliła jej podnieść się po wielkiej, osobistej tragedii [uprzedzając ew. zarzuty ciemniaków pragnę zauważyć że ten wypadek był dla O. wielką osobistą tragedią - niezależnie od faktu że była sprawcą tegoż] osobiście to myślę że bardziej mu gul skacze [i pewnie tobie] z powodu tego drugiego. część słabych, chorych i szukających ofiary umysłów chetnie by ją rozszarpało za jej brata - tak jakby cokolwiek mieli do tego - ani go nie znali, mieli go gdzieś jak żył i nagle pokochali go wielką, żarliwą miłością po jego śmierci. [dla nie umiejących myśleć ciemniaków wyjasniam że nie uważam że jego smierć nie miała znaczenia albo on sam nie jest ważny - nie o tym tu mowa] chodzi o to że on był, jest i pozostanie najważniejszy dla najblizszych na zawsze, a dla was, nie był, nie jest i nie bedzie nigdy ważny. ---- ciekawe co by było, jakby przykładowo dziewczyna się załamała, wycofała z życia albo wpadła w alkocholizm itp. - ilu z atakujących politowało by się fałszywie i "współczuło" O. - albo dla odmiany posapując z mściwą satysfakcją dziamgało [z uczuciem ulgi]: "dobrze jej tak", "a nie mówiłem" itd. a tu klops - dziewczyna poradziła sobie. to musi wzbudzać niepokój w nieudacznikach i zawistnikach - tacy nie znoszą silniejszych od siebie - ktos kto umie sie podnieść po wielkiej tragedii zbytnio zagraża ich własnemu pojmowaniu świata. tyle na temat pobudek żarliwych "obrońców" Mateusza i sprawiedliwości [czyt. odwetu]. a tak na koniec, od serca i po męsku: pie.dolcie się na ryje - nic wam do tego i nie wasz zafajdany interes, wy sępy. zajmijcie się własny zafajdanym zyciem - skupcie się i wsadźcie trochę wysiłku to moze będzie mniej zafajdane i jakieś sukcesy sie pojawią. prawda jest taka że nie bylibyście tak zajadli gdyby O. była zwykłym, szarym obywatelem który spowodował wypadek w którym zgineła jego bliska osoba. ...pseudo obrońcy skrzywdzonych się znaleźli - myślałby kto że wasz jad i zawziętość wypływa z jakichkolwiek uczuć względem Mateusza [oczywiscie poza uczuciem obojętności]. ps. a co do kary - juz ostatnia moja uwaga dla żądnych krwi i odwetu [pretekst zawsze się znajdzie] płaskowników - nie wyobrażam sobie jaką większą karę mógłby zasądzić Jej jakikolwiek sąd na tej ziemi - ponad karę jaką otrzymała w wyniku spowodowania wypadku. dlatego, mówię wam, zajmijcie się własnym, zafajdanym życiem. choć minimum refleksji nad sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sąd Re: słusznie. przydałoby sie troche logiki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 10:14 To co mnie naprawdę przeraża w tym wątku, to fakt że ludzie, którzy mówią o konieczności ponoszenia odpowiedzialności PRZED SĄDEM uważani są przez obrońców Otylki za frustratów, zazdrośników, śmieci itp. Przecież nikt nie nawołuje do linczu!!! Chodzi tylko o zwykłe stosowanie prawa, które powinno być równe dla wszystkich. Jak można uważać, że udział w jakiś zawodach, medal jest ważniejszy od życia innego człowieka? Że zdobycie medalu powinno gwarantować nietykalność zabójczyni? To sąd powinnien zdecydować o stopniu winy Otylki a nie tłum fanów oszalałych z radości, że znów "wygrywają". Wielki sukces sportowy i uznanie dla cięzkich treningów to jedno, a szaleństwo na szosie i śmierć brata to drugie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burro Mylisz sie IP: *.aster.pl 06.08.06, 10:34 To nie poczuci sprawiedliwości, tylko gęsta gorzka zółć z nich płynie. Nie myślą o tym, że był to błąd za kierownicą (wszyscy takie popełniamy, tylko na ogół udaje sie wyjść z tego). Nie mogła jechać 200/h za furgonem. Przyspieszyla dopiero wtedy, kiedy schował się między tirami i zobaczyła z naprzeciwka to uno. I żeby tamtych nie pozabijać, dała po gazie i zjechała z drogi. Z tragicznym skutkiem... Ale tego nie wytłumaczy sie tym pacanom. Podobnie jak nigdy nie bedą mieli pojęcia, ile ciężkiej pracy kosztuje uzyskanie mozliwości stanięcia na słupku startowym w ME. BRAWO Pani Otylio! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaceek Re: Mylisz sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 01:05 Nie chodzi o to żeby tu roztrząsać techniczne strony wypadku, bo sąd i tak będzie wiedział lepiej. Problemem jest zabójcza powolność polskich sądów, która pozwala na to, żeby ludzie opluwali takich jak Otylia. Gdyby wyrok zapadł, żadnych komentarzy by nie było. Otylia zdobywałaby medale i wyrok w zawiasach (bo innego raczej nie dostanie) wcale by jej w tym nie przeszkadzał. Zamknąłby jadaczki nadgorliwcom, którzy zarzucają jej teraz, że jako gwiazda stoi ponad prawem. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Mylisz sie 07.08.06, 12:25 Gość portalu: burro napisał(a): > To nie poczuci sprawiedliwości, tylko gęsta gorzka zółć z nich płynie. o ile gorzką żółcią zwiesz zwykłą tesknotę do wymierzenia sprawiedliwości, to cóż... w takich Stanach za wypadek drogowy nobliste posadzono i sąd sie nie czaił z ferowaniem wyroku. > Nie myślą o tym, że był to błąd za kierownicą (wszyscy takie popełniamy, > tylko na ogół udaje sie wyjść z tego). za błędy sie płaci. Gdy inżynier popełni błąd źle obliczając jakąś konstrukcję w wyniku czego coś sie zawaliło i zginęli ludzie, idzie pod sąd. Podobnie tyczy się to kierowców powodujących wypadki ze skutkiem śmiertelnym. I nic tu do gadania nie ma zazdrość czy inne żółcie. > Ale tego nie wytłumaczy sie tym pacanom. Podobnie jak nigdy nie bedą mieli > pojęcia, ile ciężkiej pracy kosztuje uzyskanie mozliwości stanięcia na słupku > startowym w ME. medale, czy pot wylewany na treningach, nie mają tu nic do rzeczy. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
mickey.mouse Nie masz racji 06.08.06, 20:16 Gość portalu: Sąd napisał(a): > To co mnie naprawdę przeraża w tym wątku, to fakt że ludzie, którzy mówią o > konieczności ponoszenia odpowiedzialności PRZED SĄDEM uważani są przez > obrońców Otylki za frustratów, zazdrośników, śmieci itp. > Przecież nikt nie nawołuje do linczu!!! Chodzi tylko o zwykłe stosowanie prawa, > > które powinno być równe dla wszystkich. > Jak można uważać, że udział w jakiś zawodach, medal jest ważniejszy od życia > innego człowieka? Że zdobycie medalu powinno gwarantować nietykalność > zabójczyni? To sąd powinnien zdecydować o stopniu winy Otylki a nie tłum fanów > oszalałych z radości, że znów "wygrywają". > Wielki sukces sportowy i uznanie dla cięzkich treningów to jedno, a szaleństwo > na szosie i śmierć brata to drugie. Nie mozna zrownywac tej dziewczyny ze zwyklym morderca. W co drugim poscie Mscicieli na tym forum slychac "zabojstwo!!!", "morderstwo!!!", "do pierdla ja!!!". To byl wypadek, nieszczesliwy wypadek, nie zabojstwo! Co ma na celu karanie czlowieka? Wg tzw. nowoczesnej nauki - resoocjalizacje. Z czego chcesz ja resocjalizowac - chcesz przez kare uczyc ja ze nie nalezy nikogo zabijac? Nie widzisz w tym absurdu? Ona o tym wie, ze nie mozna. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Nie masz racji 07.08.06, 12:49 mickey.mouse napisał: > Nie mozna zrownywac tej dziewczyny ze zwyklym morderca. oczywiście że nie można. Nie było to morderstwo z premedytacją, a błąd, który skutkował wypadkiem, w wyniku którego ktoś zginął. I na to jest inny paragraf niż za morderstwo. > W co drugim poscie > Mscicieli na tym forum slychac "zabojstwo!!!", "morderstwo!!!", przesadzasz. > "do pierdla ja!!!". o tym decyduje sąd. > To byl wypadek, nieszczesliwy wypadek, nie zabojstwo! oczywiscie, tyle że za takie błędy się płaci. Czasem równiez więzieniem. > Co ma na celu > karanie czlowieka? Wg tzw. nowoczesnej nauki - resoocjalizacje. raz: podchodź z pewną nieufnością do tzw. nowoczesnej nauki, ze szczególnym uwzglednieniem resocjalizacji (nb. nie jest to jedyny cel skazania na więzienie), dwa: resocjalizować można również w więzieniu. Tylko nie odbierz mojego głosu jako wezwania do bezwzględnego osadzenia p. Otylii. O tym decyduje sąd. > Z czego chcesz ja resocjalizowac - chcesz przez kare uczyc ja ze nie nalezy nikogo zabijac? chcemy równego traktowania wszystkich przed Temidą. Tylko tyle i aż tyle. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antylepper Do osh. Nic dodać nic ująć, może tylko że nie jest IP: 195.117.126.* 06.08.06, 11:51 skazana prawomocnym wyrokiem i żadnym przestepcą jak niektórzy piszą po prostu nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mickey mario.osh - super Mario :) IP: *.hsd1.fl.comcast.net 06.08.06, 20:08 Zajebiscie to napisales. Popieram Cie w calej rozciaglosci - zarowno co do tej pierwszej "grzecznej" czesci wyupowiedzi, jak tez tej nieco bardziej dosadnej. Im sfolocz emocjonalna mniej znaczy, tym bardziej smierdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
siqlle Re: słusznie. przydałoby sie troche logiki. 06.08.06, 21:03 Nie przeczytałam mądrzejszej i trafniejszej wypowiedzi na tym forum. Popieram w 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrowro Re: słusznie. przydałoby sie troche logiki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 22:27 jesteś prostakiem ! jak ktoś nie potrafi dyskutować to nie powinien zabierać głosu ! Odpowiedz Link Zgłoś
vadek22 Re: słusznie. przydałoby sie troche logiki. 07.08.06, 17:40 nikt tu nikomu niczego nie zazdrosci, ani punkt 1 ani 2 nie jest trafiony. dowód: jest wielu zdolnych sportowcow i jakos nikt nie pisze o nich negatywnych komenatrzy, tylko ootylii. cekawe dlaczego, prawda? jest wielu sportowcow, ktorzy musieli borykac sie roznymi zyciowymi tragediami i jakos ich tez sie nie czepiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ironlord Re: Jędrzejczak: wynik poniżej oczekiwań IP: *.toya.net.pl 05.08.06, 22:37 Owszem, tak samo nadgorliwy jestem gdy prawo lamia poslowie. Tym bardziej ze poslowie polscy maja prawo za nic i jest to przerazajace jak wiekszosc spoleczenstwa to akceptuje. Nikomu nie zazdroszcze, a tym bardziej Otylii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H Re: Jędrzejczak: wynik poniżej oczekiwań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 22:42 Karanie przestepców to nie nadgorliwosć. Chyba ze w Polsce,. gdzie w społecnzym odbiorze normalne jest, ze większosc jest za karą śmierci, ale jeśli ktoś znany popełnia przestępstwo, to się mu wybacza i jeszcze tych, którzy chcą sprawiedliwosci określa jako "nadgorliwych". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ironlord Re: Jędrzejczak: wynik poniżej oczekiwań IP: *.toya.net.pl 05.08.06, 22:44 niestety masz racje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morqadir Re: Jędrzejczak: wynik poniżej oczekiwań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 21:33 Powiem Ci tak prawo nigdy nie było i nigdy nie będzie równe dla wszystkich i wg. mnie nawet nie powinno ( choc niby teraz teroretycznie jest ). Zawsze każda sprawa powinna byc traktowana osobno a to kogo się sądzi powinno miec też wpływ na ewentualny wyrok tak jak pare innych rzeczy. Jaki jest sens żeby Otylia poszła siedziec już dużo sensowniejsze była by kara jakis robót społecznych praca z dziecmi i młodzieżą na basenach czy cos takiego Odpowiedz Link Zgłoś
lokinex Re: Jędrzejczak: wynik poniżej oczekiwań 06.08.06, 10:14 Gość portalu: R napisał(a): > a tak samo nadgorliwy jesteś, gdy prawo łamią posłowie? też co rusz czekasz na > wieści z prokuratury jak postępy w śledztwie? przemawia przez ciebie chora, > polska zazdrość. > > pozdro. zdrowiej. >>>> to ty jestes chory gosciu jaka zazdrosc??? sprawiedliwosc dla wszystkich <<<pewnie nierozumiesz tego >>>jak mozna porównać np. przekret posła z zabójstwem człowieka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
siqlle Re: Jędrzejczak: wynik poniżej oczekiwań 06.08.06, 21:25 Ludzie, ale skąd wy w ogóle wiecie jak toczy się to dochodzenie! Nie ma na ten temat informacji, ale to nie znaczy, że Otylia nie ma sprawy sądowej! Na pewno rodzina zastrzegła sobie, by dziennikarze nie byli informowani o postępach w tej sprawie. Otylia zostanie ukarana, najprawdopodobnie wyrokiem w zawieszeniu, ale to absolutnie nie jest nasz interes! Owszem, można się zastanawiać czy przed procesem powinna wyjeźdżać z kraju, ale na takie ustępstwo sąd chyba może dać zgodę. Zwłaszcza ze nie ma raczej zagrożenia że ucieknie przed odpowiedzialnością karną. Jesteście trochę żałośni w tym swoim świętym oburzeniu, bo ciągle nie rozumiecie jednej rzeczy: nie wszystko co przeczytacie w gazetach jest prawdą, a nie wszystko co jest prawdą, jest w nich opisane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiek Re: Jędrzejczak: wynik poniżej oczekiwań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.06, 10:39 Jaka chora zazdrosc? Poprstu uczciwi ludzie sie irytuja jak ta pani cala i szczesliwa sie dobrze bawi pluskajac sie w wodzie, po tym jak sie zahowala tak nieodpowiedzialnie - bo jak inaczej nazwac wyprzedzanie na trzeciego z predkoscia 150 km/h na drodze gdzie mozna jechac tylko 90?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Jędrzejczak: wynik poniżej oczekiwań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 15:10 "Poprstu uczciwi ludzie sie irytuja jak ta pani cala i > szczesliwa sie dobrze bawi pluskajac sie w wodzie... Rysiu, ty chyba jesteś ślepy. Oglądałam występy Otylii zarówno w Montrealu jak i ten wczorajszy. Ja widzę DUŻĄ różnicę w jej zachowaniu po zdobyciu medalu. Poza tym, czego się po niej spodziewałeś? Że dla twojej satysfakcji czy chorego "poczucia sprawiedliwości" wdzieje włosiennicę i do końca życia będzie się PUBLICZNIE umartwiać? Osobiście wolę by dziewczyna się podniosła i nadal zdobywała medale, ciesząc tym sporą część społeczeństwa (ciebie do nich nie zaliczam). Za nieodpowiedzialne zachowanie, zapłaciła już i będzie płacić do końca życia. A proces też trwa, zarzuty zostały postawione, Otylia jest po przesłuchaniu i nie obędzie się bez zawiasów. Jeszcze jedno, nigdy nie zdarzyło ci się złamać przepisów drogowych / podjąć błędnej decyzji? Wątpię... Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Jędrzejczak: wynik poniżej oczekiwań 07.08.06, 12:51 Gość portalu: Ewa napisał(a): > chorego "poczucia sprawiedliwości" od kiedy to dążenie do sprawiedliwości jest chore? Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eva Re: Jędrzejczak: wynik poniżej oczekiwań IP: *.gorzow.mm.pl 06.08.06, 20:24 A jak taki wypadek spowodowałaby kasjerka, to też nie ma prawa wrócić do pracy? Dla OJ pływanie to jej praca, jej zajęcie, tyle że jest bardziej na widoku niż np. kasjerka, ale obie mają prawo wrócić do pracy i wykonywać ją tak dobrze jak potrafią i cieszyć się z odniesionych sukcesów. I nie ma to nic wspólnego z raną jaką same zadały swojemu życiu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eva Re: Jędrzejczak: wynik poniżej oczekiwań IP: *.gorzow.mm.pl 06.08.06, 20:26 Tak jak Ewa z poprzedniego komentarza cieszę się, że Otylia się podniosła. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Jędrzejczak: wynik poniżej oczekiwań 07.08.06, 12:55 Gość portalu: Eva napisał(a): > A jak taki wypadek spowodowałaby kasjerka, to też nie ma prawa wrócić do > pracy? Dla OJ pływanie to jej praca, jej zajęcie, tyle że jest bardziej na > widoku niż np. kasjerka, ale obie mają prawo wrócić do pracy i wykonywać ją > tak dobrze jak potrafią i cieszyć się z odniesionych sukcesów. no, tak po prawdzie, to niektóre zakłady żądają zaświadczenia o niekaralności. Co nie zmienia faktu, że owa kasjerka _po odbyciu kary_ moze próbować wrócic do pracy. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk S. Re: Jędrzejczak: wynik poniżej oczekiwań IP: *.aster.pl 06.08.06, 11:15 Ironlord Ty chyba nie znasz podstawowych pojęć prawnych. Więc Otylia NIE ZABIŁA tylko sposowodowała wypadek drogowy nieumyslnie ze skutkiem śmiertelnym. Nie była pod wpływem alkoholu ani innych używek. Oczywiście, że zostanie jej postawiony zarzut ale nie spodziewaj się krwiożrczy Ironlordzie, że zostanie skazana na bezwzględne pozbawienie wolności. Zgodnie z prawem będzie miała możliwość skorzystania z przepisów umożliwiających przyznanie się do winy i zaproponowanie sobie kary. Zadziwiają mnie zawsze tacy osobnicy jak Ty Ironlordzie, którzy bawią się w Pana Boga, Ty już wiesz, że jest winna i że w zawiasach jej się należy a ja nie jestem tego pewien ponieważ nie czytałem akt sprawy ani tez nie byłem świadkiem wypadku. Z jednym się tylko zgadzam z Tobą, że Otylia już "dostała za swoje", ta tragedia będzie z nią do końca jej życia i możemy jej tylko głeboko współczuć ale też podziwiać, że pomimo takiej wielkiej osobistej tragedii i również urazu kręgosłupa, o czym nie należy zapominać, potrafiła się podnieść i zwyciężą i przynosi chwałę i radość nam wszystkim za co należy jej się wielki szacunek i podziw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kib to zapewne co innego! IP: *.autocom.pl 05.08.06, 22:11 taka nasza, rodzima, zwyczajna, polska zawiść. Niektórzy leczą kompleksy na internetowych forach. To smutne, tak jak śmierć brata Jędrzejczak. I czy nie jest to wystarczająca tragedia nie tylko dla niej, ale przede wszystkim dla jej rodziców. Może potrzeba im jeszcze córki w pierdlu. Nawet jeśli ten post to prowokacja to zapewne opis ten pasuje do myślenia wielu naszych krajan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Co ty z tymi rodzicami w kółko! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.08.06, 22:15 Taką córcię sobie wychowali, to taką mają. Mnie interesuje bezpieczeństwo normalnych użytkowników dróg, w tym moje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ironlord Re: Co ty z tymi rodzicami w kółko! IP: *.toya.net.pl 05.08.06, 22:17 zgadzam sie, to problem rodzicow ze maja durna i nieodpowiedzialna corke. Natomiast problemem moim i innych uzytkownikow dróg jest to aby ta lasencja nigdy juz nie moga usiasc za kierownica. Odpowiedz Link Zgłoś
cuteass Cos ci powiem tylko nie gryz... 05.08.06, 22:20 Rok temu pisalem tak samo jak Ty odnosnie wypadku goscia na motorze na Al Nie podleglosci....a nastepnego dnia sam mial wypadek.. przez przypadek..licho nie spi..dzis oni jutro my lub wy czy tez inni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rezon Re: Cos ci powiem tylko nie gryz... IP: *.olsztyn.net.pl 05.08.06, 22:22 z faktu, ze sami mozemy byc autorami czyjegos nieszcześcia wcale nie wynika, ze jestesmy z naszych czynów usprawiedliwieni. Odpowiedz Link Zgłoś
cuteass Re: Cos ci powiem tylko nie gryz... 05.08.06, 22:24 nie o to mi chodzilo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ironlord Re: Cos ci powiem tylko nie gryz... IP: *.toya.net.pl 05.08.06, 22:38 Zgadzam sie z Toba, ale wtedy bierzemy za to odpowiedzialnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Co ty z tymi rodzicami w kółko! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 22:45 Ciekawe skąd w Polsce tyle wypadków i kierowców notorycznie przekraczających prędkość, bo jak czytam forum to wszystkich oburza łamanie przepisów drogowych... "...a kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem..." Udzeż się w pierś, a potem osądzaj innych. Pewnie że nadmierna prędkość to głupota, ale to właśnie ludziom zdarza się popełniać głupstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ironlord Re: Co ty z tymi rodzicami w kółko! IP: *.toya.net.pl 05.08.06, 22:51 Ja moge sie uderzyć w pierś że łamie przepisy drogowe, bo pewnie nie ma takiego kto ich nie łamie. Za to różnica jest taka że ja za swoje błedy ponosze odpowiedzialność (płacę mandaty,wyższe składki itp.) ale nikogo nie zabilem na drodze i nie zamierzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Co ty z tymi rodzicami w kółko! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 22:56 i pani Otylia odpowiedzialność poniesie, ale chyba nie powiesz, że chciał zabić swojego brata. Miała mniej szczęścia od Ciebie. Życze żeby na mandatach się skończyło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ironlord Re: Co ty z tymi rodzicami w kółko! IP: *.toya.net.pl 05.08.06, 23:07 Nie chciałbym zabić własnego brata i to chyba oczywiste. Ja nie jeżdże po drogach że tak powiem "na szczeście". Staram się jeździć rozważnie, co nie znaczy że wolno i trzymam się paru zasad, które warto stosować na drodze. 1)Nikomu na drodze nie ufaj. 2)Myśl za innych bo mogą pojechać wbrew temu co jest logiczne 3)Nie wyprzedzaj przed górkami 4)Nie wyprzedzaj kolumny aut jest nie masz pewnosci ze bedziesz mógł wrócić na swój pas. 5)Nie wyprzedzaj przed skrzyzowaniami 6)Nie wyprzedzaj przed pasami 7)Patrz często w lusterka. Ostatnio madatów nie dostaje :) Ja też wszystkim życzę żeby jedynym najprzykrzejszym zdarzeniem było otrzymanie mandatu,a nie bycie sprawcą wypadku z ofiarami śmiertelnymi Odpowiedz Link Zgłoś
mario.osh ...i myślisz że te kilka "prawek" 06.08.06, 09:51 [aż siedem] - ja cie :-O wyczerpuje rekombinacje matrixa i cię przed czymkolwiek zabezpiecza? krótko jeździsz albo przedszkolnie naiwnyś. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: ...i myślisz że te kilka "prawek" 07.08.06, 13:07 mario.osh napisał: > [aż siedem] - ja cie :-O > wyczerpuje rekombinacje matrixa i cię przed czymkolwiek zabezpiecza? nie wyczerpuje, ale znacząco obniża możliwosć wystąpienia wypadku z głupoty Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrb Uszaszowski Do czasu..Najlepszym wyjsciem byloby... IP: 203.194.49.* 06.08.06, 07:13 gdybys sie sam zalatwil i nie zanieczyszczal powietrza. Odpowiedz Link Zgłoś
mario.osh za to O. zamierzala. 06.08.06, 09:46 poza tym proponuje ci troche wiecej pokory i z tej okazji dołozyć słówko "jeszcze" do ostatniego zdania. życzę ci abyś mógł tego słowa uzywać nie tylko dziś ale także w przyszłości. przyjmij do wiadomości że to NIE TYLKO OD CIEBIE ZALEŻY. no chyba że nie kierujesz - wtedy sprawstwo praktycznie ci nie grozi. [choć z tym też różnie bywa] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Re: Co ty z tymi rodzicami w kółko! IP: *.Net.pl / *.crowley.pl 05.08.06, 23:25 wiesz skad? stad ze sie odpuszcza pijanym ministrom, aktorom czy sportowcom dociskajacym do dechy... a potem taki szczyl mysli "jedrzejczak mogla to ja nie?" w koncu idole sa od tego, zeby ich nasladowac Odpowiedz Link Zgłoś
pilotbayka Re: Co ty z tymi rodzicami w kółko! 05.08.06, 23:38 a Ty nie masz swojego rozumu? i nasladujesz ludzkie zachowania i postepowania jak małpa?! Gratuluje! Odpowiedz Link Zgłoś
pilotbayka Re: Co ty z tymi rodzicami w kółko! 05.08.06, 23:04 hej!napisze tylko tyle, że mam nadzieje ze wam sie to nigdy nie zdaży w życiu... ciekawe jak wtedy byś wtedy reagował! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ironlord Re: Co ty z tymi rodzicami w kółko! IP: *.toya.net.pl 05.08.06, 23:08 Napewno nie byłbym szczęśliwy, ale z pewnością poniósłbym karę. Odpowiedz Link Zgłoś
pilotbayka Re: Co ty z tymi rodzicami w kółko! 05.08.06, 23:11 i ona wiedz o tym, że ją poniesie... poza tym nie nam jej wymierzać karę i o jej karze myśleć,są od tego inni. Odpowiedz Link Zgłoś
pilotbayka Re: Co ty z tymi rodzicami w kółko! 05.08.06, 23:07 hej!napisze tylko tyle, że mam nadzieje ze wam sie to nigdy nie zdaży w życiu... ciekawe jak wtedy byś reagował! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrb Uszaszowski Nie jezdzij po drogach ,to wtedy zachowasz ... IP: 203.194.49.* 06.08.06, 07:03 to swoje zafajdane zycie do osranej starosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwi Re: Co ty z tymi rodzicami w kółko! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 07:53 Jestem pełen podziwu dla wszystkich krzyczących o "sprawiedliwość". Nigdy pewnie nie złamali przepisów drogowych (bo inaczej nie mieliby odwagi potępiać). Mnie się to zdarzyło niejednokrotnie, dlatego siedzę cicho. A jeśli ci pieniacze złamali kiedyś przepisy, to niech uświadomią sobie, że po prostu mieli więcej szczęścia i nie spowodowali wypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quirex Re: Co ty z tymi rodzicami w kółko! IP: *.elb.vectranet.pl / *.elb.vectranet.pl 06.08.06, 09:58 Tylko boli to, że znajomy za spowodowanie wypadku ze skutkiem smiertelnym siedzi teraz w areszcie tylko dlatego ,ze nie jest sportowcem/politykiem/znana osoba. A moze mu nie jest ciezko? Moze nie przezywa tego? I wlasnie gdyby Was to dotknelo, to byscie zrozumieli, ze niesprawiedliym jest, ze ktos za taka sama tragedie odpokutowuje za kratami, a ktos inny ma zupelnie inne szanse na otrzasniecie sie z tego. Skoro O. nie siedzi, to niech inni tez nie siedza za to samo. Albo skoro inni siedza to niech ona tez siedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eva Re: Co ty z tymi rodzicami w kółko! IP: *.gorzow.mm.pl 06.08.06, 20:31 Naprawdę siedzi w areszcie? To pewnie tam było coś jeszcze a nie tylko przekroczenie szybkości. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: to zapewne co innego! 07.08.06, 12:57 Gość portalu: kib napisał(a): > taka nasza, rodzima, zwyczajna, polska zawiść od kiedy to zawiścią nazywa się wymierzanie sprawiedliwości? Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darioCK Re: Jędrzejczak: wynik poniżej oczekiwań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 21:09 Podejrzewam, że ty nawet rowerem nie potrafisz jeździć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viscardi Re: Jędrzejczak: wynik poniżej oczekiwań IP: *.toya.net.pl 05.08.06, 21:09 skad sie takie barany biorą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darioCK Re: Jędrzejczak: wynik poniżej oczekiwań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 21:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tajga51 Re: Jędrzejczak: wynik poniżej oczekiwań IP: *.cm-upc.chello.se 06.08.06, 01:34 KIEDY WRESZCIE BEDZIE ROZPRAWA. I WYROK. PANIE MINISTRZE!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikal Re: Jędrzejczak: wynik poniżej oczekiwań IP: *.retsat1.com.pl 05.08.06, 21:36 Okrutne barany, bez serca i pomyślunku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ironlord Re: Jędrzejczak: wynik poniżej oczekiwań IP: *.toya.net.pl 05.08.06, 22:08 Baranem to jest Jedrzejczak, bo jak sie czegos nie umie robic, to sie tego nie robi. Tym bardziej ze to czego sie dopuscila to 100% glupota i totalny brak wyobrazni. Za glupote trzeba placic i nie ma tu znaczenia ze zgniela bliska jej osoba i ze ona jest mistrzem w plywaniu. Kara jej sie nalezy jak psu zupa. Odpowiedz Link Zgłoś
aeniman Re: Jędrzejczak: wynik poniżej oczekiwań 06.08.06, 05:55 I dlaczego tak krzyczysz? Gdyby taki wypadek przydarzył się komuś z twojej rodziny, albo dobremu przyjacielowi, też wtedy przy każdej okazji, w każdym towarzystwie dopytywałbyś się kiedy wreszcie zostanie ukarany? Dlaczego jeszcze nie siedzi? Czy to tylko Otylii dotyczy? Ludzie odpier... się w końcu od niej. Dziewczyna zrobiła wielki błąd, którego nie da się naprawić. Kiedyś w końcu zostanie ukarana, dostanie wyrok w zawieszeniu. Pewnie wtedy będziecie jęczeć "Dlaczego nie siedzi? W końcu zabiła człowieka!!!". Ta zawiść jest chora. Nie życzę nikomu z was znalezienia się w takiej sytuacji. I jeszcze do ciebie ironlord - w innych wypowiedziach piszesz, że TY jeźdisz ostrożnie. Nie oznacza to, że nigdy nie przytrafi ci się wypadek. Oczywiście nie życzę ci tego, ale wypadek MOŻE zdażyć się KAŻDEMU, kto tylko jeździ po drogach. I KAŻDY może być sprawcą, nawet najlepszy i najbardziej rozsądnie jeżdżący kierowca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja bóg sam znaczy Re: Jędrzejczak: wynik poniżej oczekiwań IP: *.adsl.inetia.pl 05.08.06, 21:12 a po kiego ci to co w twoim zyciu zmieni odebranie jej prawa jazdy zabij swojego brata pozniej oceniaj i rzad rzadaj wyrokow tym ze jestes zawiniles wystarczajaca ona tez nic wiecej jej nie trzeba na wieczne potepienie ile ludzi przez cieie cierpi przez kazdego z nas luju parkowy. a ty jazdy robisz ze niby praawo jazdy trzeba jej odebrac i pewnie do wiezienia. powiedz o co ci chodzi. tak mi tez przeszkadza ze nie potrafie dobrze plywac biegac nie jestem mistrzem kung fu karate i kiepsko jezdze samochodem a inteligentny jestem mniej od wielu. ale po co jazdy robic. uspokoj sie dwa dechy trzy bezdechy nie jest tak ze pomysl o tych wszystkich ktorych nigdy nie bylo (sa tacy?) buch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ironlord Re: Jędrzejczak: wynik poniżej oczekiwań IP: *.toya.net.pl 05.08.06, 22:15 Kolego mylisz pojecia i porownujesz za przeproszeniem slonia z kolorem czerwonym. Prawo to prawo i za jego zlamanie groza sankcje stosownie do popelnionego czynu. Dziewczyna spowodowala wypadek ze skutkiem smiertelnym i dotego narazila zycie osob trzecich to nie jest jakis glupi wybryk nastolatki. Sorry, ale nalezy jej sie wyrok byc moze w zawieszeniu ale to nie zmienia faktu ze jej sie nalezy. Cos tu jest nie tak, mozna i trzeba jej wspolczuc z powodu smierci brata, ale do cholery ta dziewczyna zabila przez wlasna glupote czlowieka i kto wie czy nie zabilaby innych. Jutro taka laseczka moze ciebie rozjechac, bo jej sie poprzestawialo w lebku. Odpowiedz Link Zgłoś
aeniman Re: Jędrzejczak: wynik poniżej oczekiwań 06.08.06, 06:00 Ona naprawdę ZOSTANIE ukarana. Dlaczego tak wszystkim zależy, żeby to się stało już teraz? Po co się wam tak spieszy? Piszesz, że taka "laseczka" może kogoś rozjechać. Po pierwsze - brak szacunku. Po drugie - mylisz się. Ktoś, kto nie prowadzi samochodu, NIE MOŻE rozjechać NIKOGO. A Otylia od czasów wypadku nie jeździ za kierownicą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcus63 Re: Jędrzejczak: wynik poniżej oczekiwań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 21:15 A coś taki pełen jadu i cynizmu? Zazdrościsz jej? Nie powinienneś łączyc tych dwóch spraw. Otylia robi więcej dla tego kraju, niż różne robactwo i ptactwo, które się tu wylęgło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Po prostu czekam na karę dla Jędrzejczak IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.08.06, 21:18 Przestępstwo nie może ujść bezkarnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darioCK Re: Po prostu czekam na karę dla Jędrzejczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 21:22 No comments Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Słusznie - nie masz nic do powiedzenia IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.08.06, 21:23 Prawo powinno być jednakowe dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spokojny Re: Słusznie - nie masz nic do powiedzenia IP: *.adsl.inetia.pl 05.08.06, 22:08 I jest baranie. W tymprzypadku decyduje prokuratura. I nikt więcej. To jest tragedia całej rodziny, i szczerze powiedziawszy, nie rozumiem, dlaczego tak się rzucasz? Jakiś niedowartościowany jesteś? Sprawia ci przyjemność wytykanie innych palcem i mądrzenie się za maską anonimowego internetu? Kompleksy w ten sposób leczysz? Takie zachowanie jest typowe dla ludzi o dość specyficzynych właściwościach...Mam nadzieję że kiedyś pojmiesz co robisz źle - bo mieć np. pretensję do prokuratury - to jeszcze jestem w stanie zrozumieć - ale uderzanie w osobę która prónbuje poradzić sobie z życiem po czymś takim - tego już nie rozumiem. Skieruj swoje prawe ramię sprawiedliwości w inną stronę i odwal się od ludzi którzy próbują w tym wszystkim radzić sobie z (i w) życiu. Mam nadzieję, że kiedyś pojmiesz o co mi chodzi, ale po innych twoich kwiatkach - niestety - nie sądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Sam jesteś baranem. Jędrzejczak mnie średnio IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.08.06, 22:13 interesuje, interesuje mnie natomiast, żeby wyeliminować z dróg takich pseudokierowców jak ona. To, że padło na jej brata, to przypadek - mógł zginąć ktoś inny albo parę osób. Ty to byś pewnie poglaskał po główce każdego bratobójcę - w końcu człowiek swoje przeżył, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ironlord Re: Niedlugo beda zamykac za jedzenie winogron w IP: *.toya.net.pl 05.08.06, 22:32 zamykac nie musza, wystarczy nieuchronosc kary. Sa inne sposoby na podjadacza winogron niz pakowanie goscia do paki. Ale takich jak Ty o moralnosci kalego jest pelno lacznie z naszym rzadem. Odpowiedz Link Zgłoś
cuteass Re: Niedlugo beda zamykac za jedzenie winogron w 05.08.06, 22:40 idz sie wypaluj bo toczysz jad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ironlord Re: Niedlugo beda zamykac za jedzenie winogron w IP: *.toya.net.pl 05.08.06, 22:48 Jesli jedynym twoim argumentem jest plecenie frazesow to daruj sobie. Przestepcow nalezy karac zgodnie z tym jakiego czynu sie dopuscili, a nie odpuszczac im bo znikoma szkodliwosc spoleczna i takie tam fanaberie. To jest jeden z powodow dla ktorego ten kraj jest chorym zasciankiem europy i pewnie jeszcze pozostanie przez dlugi czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ironlord Re: Słusznie - nie masz nic do powiedzenia IP: *.toya.net.pl 05.08.06, 22:30 Mam nadzieje ze nie bedziesz musial doswiadczyc chwili kiedy wielki sportowiec rozjedzie Ci kogos z Twojej rodziny. Naprawde Ci tego nie zycze. Nikt tez nie zada zeby posadzic w wiezieniu Otylie, o tym zdecyduje wyrok sadowy, ale jaki niebylby wyrok to musi on byc skazujacy. Moze odebranie prawaja jazdy na X lat, moze to + zawiasy, ale wyrok musi byc skazujacy bo dziewczyna jest winna i jej problemy to sa jej problemy. Moja kolezanka potracila kobiete na pasach jadac 40 na godzine, której na szczescie nic sie nie stalo ale dostala 2 lata w zawiasach.ja sie pytam jakim prawem Otylia ma byc uniewinniona ?? bo co jest mistrzynia olimpijska, bo ma kaca moralnego po smierci brata. Kazdy by mial, bo to bardzo nieprzyjemne przezycie, ale oprocz tego jest jeszcze kara przewidziana prawem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Re: Słusznie - nie masz nic do powiedzenia IP: *.Net.pl / *.crowley.pl 05.08.06, 23:28 jedno co otylia ma to bardzo dobrych psychologow (albo wyjatkowo zimna z niej suka) bo szybciutko sie pozbierala i znow moczy tylek w pogoni za medalami i kasa Odpowiedz Link Zgłoś
aeniman Re: Słusznie - nie masz nic do powiedzenia 06.08.06, 06:07 Jeżeli Otylia jest suką, to na ciebie brakuje skali. W czym problem? Może powinni jej zabronić pływać, co? Może całe życie powinna spędzić na siedzeniu przed albumem ze zdjęciami rodzinnymi i rozpamiętywaniu? Jesteście żałośni ludzie z tą swoją zawiścią. Odpowiedz Link Zgłoś
aeniman Re: Słusznie - nie masz nic do powiedzenia 06.08.06, 06:04 No i w końcu zostanie ukarana. Kto twierdzi, że ma być uniewinniona? Podaj przykład, proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morqadir Re: Słusznie - nie masz nic do powiedzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 21:43 głupia mrzonka . Powiem Ci to teraz to moze sobie przyswoisz szybciej i mniej rozczarowań w życiu Cię spotka .Życie nie jest sprawiedliwe , nic nie jest sprawiedliwe , prawo też nie jest spawiedliwe i dobrze :P nudno by było a w teorii komunizm był sprawiedliwy :P Odpowiedz Link Zgłoś
czilli Jędrzejczak Otylia 06.08.06, 12:09 za każdym razem gdy pojawia się artykuł o Otylii, odzywa się chór patafianów domagających się kary dla tej kobiety. kim są ci kretyni? czy to muły z blokowisk zazdroszczące sukcesów kobiecie? czy to białe kołnierzyki odreagowujące stres z roboty, gdzie wazelinią i świnią ponad miarę? czy to wreszcie mohery kochające bliźnich? czy to zwykłe polaczki w kratkę, pijące wódkę, żrące kotlet schabowy, oglądające tv przez 24 h? jedno ich łączy - jakieś bolesne niespełnienie w życiu (a może w życi?) wołające o ujście niczym pryszcz na tyłku. zazdrośnicy, małoduszni, jajogłowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotlet Re: Jędrzejczak Otylia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 20:37 Bez wątpienia żarcie kotleta schabowego jest dużo większą zbrodnią niż zabicie człowieka. I nie ma co porównywać strasznego czynu moherowej babci - czyli słuchania RM do jazdy 180 km/h po podrzędnej drodze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darioCK Re: Jędrzejczak: wynik poniżej oczekiwań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 21:19 Masz rację. Tylko niektóre (z kompleksami chyba) buce mają odmienne zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Pewnie jesteś takim samym piratem drogowym IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.08.06, 21:21 jak ona. Też już kogoś zabiłeś czy wszystko przed tobą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ironlord Re: Jędrzejczak: wynik poniżej oczekiwań IP: *.toya.net.pl 05.08.06, 22:22 powiedz jaki jest zwiazek miedzy zdobywaniem medali a zabijanie ludzi prowadzac nieodpowiedzialnie samochod ? Po prostu go nie ma. Smiesza mnie argumenty ze tyle robi dla kraju to ma uniknac kary i nikt tu niczego nie zazdrosci bo nie ma czego, ani tego ze jest glupia i nieodpowiedzialna, ani tego ze zabila brata, ani jej medali. Wszyscy sie cieszymy ze wygrywa,ale prawo to prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
cuteass OD tego jest sad i on uza czy winna czy nie 05.08.06, 22:23 A Ty nie badz taki jadowity....bo Ciebie moze spotkac to samo..ble ble vle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ironlord Re: OD tego jest sad i on uza czy winna czy nie IP: *.toya.net.pl 05.08.06, 22:34 I sad zdecyduje o jej winie, ale nie jest okolicznoscia lagodzaca ani to ze zgnial jej brat, ani to ze jest mistrzynia. Pewnie ze moze i dlatego wolalbym zeby takich kierowcow jak ona eliminowano z drog. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gro Re: OD tego jest sad i on uza czy winna czy nie IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 06.08.06, 14:32 > I sad zdecyduje o jej winie, ale nie jest okolicznoscia lagodzaca ani to ze > zgnial jej brat, ani to ze jest mistrzynia. Pewnie ze moze i dlatego wolalbym > zeby takich kierowcow jak ona eliminowano z drog. zamknąłeś swoje wypowiedzi w jednym zdaniu. dalej chcesz niepotrzebnie trolować? a może partner/ka ci uciekł/a na noc do kogoś innego i nie masz co zrobić z wolnym czasem? twoje zdanie juz wszyscy poznalismy i nie musisz się upodaniac do jaśnie nam panujących, ze to samo trzeba powiedzieć 500 razy. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrowro Re: OD tego jest sad i on uza czy winna czy nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 22:33 ktoś może mieć odmienne zdanie niż ty - denerwuje cię to - udaj się po poradę do psychiatry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrowro Re: Jędrzejczak: wynik poniżej oczekiwań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 22:38 ktoś może mieć odmienne zdanie niż ty - denerwuje cię to - udaj się po poradę do psychiatry Odpowiedz Link Zgłoś
zaratoostra Trenerzy madrzeja 05.08.06, 21:22 Brawo dla trenerow! Widac ze sa w plywaniu trenerzy ktorzy mysla, i sa w stanie doprowadzic do formy zawodnika w niekoniecznie najprostrzych okolicznosciach. Oby takich wiecej w innych dyscyplinach, gdzie nadal pokutuja rozmaite pomysly z lat 50-dzisiatych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Premier Re: Jędrzejczak: wynik poniżej oczekiwań IP: *.acn.waw.pl 05.08.06, 21:25 Kurski pajacu odpieprz się od dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darioCK Re: Gratulacje, Pani Otylio!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 21:25 Skasujcie tego idiote Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blanka Re: Gratulacje, Pani Otylio!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.08.06, 21:28 Psy szczekaja, karawana juz odjechala. Do konca zycia (swojego) masz zamiar rozpamietywac tragedie innych? Odpowiedz Link Zgłoś
darren.p Usuńcie 05.08.06, 21:32 Usuńcie posty idiotów (przepraszam) dotyczące wypadku Otylii. Jest tu kilka takich niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Nie "wypadku Otylii" tylko "spowodowanego IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.08.06, 21:34 przez Otylię". Odpowiedz Link Zgłoś
darren.p Re: Nie "wypadku Otylii" tylko "spowodowanego 05.08.06, 21:37 ok.zgadzam się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rezon Re: Usuńcie IP: *.olsztyn.net.pl 05.08.06, 21:42 a dlaczego niby nie mozna pisac o wypadku otylii? wiele osob to drażni, przeciez nie pastwią sie nad nią bez powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrowro Re: Usuńcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 22:39 ktoś może mieć odmienne zdanie niż ty - denerwuje cię to - udaj się po poradę do psychiatry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: Jędrzejczak: wynik poniżej oczekiwań IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 05.08.06, 21:37 Gosciu pie---l sie !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pethate Re: Jędrzejczak: wynik poniżej oczekiwań 05.08.06, 21:45 Brawo Pani Otylia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Otylio - jechać też mogłaś wolniej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.08.06, 22:03 Byłby z tego większy pożytek. Odpowiedz Link Zgłoś
cuteass Motyla noga 05.08.06, 22:08 hmm GOSC przeciez moze miec swoja opinie na ten temat, ponoc jest demokracja a to ze nie kazdy ja podziela to inna sprawa. apropos tego procesu to ona juz kare poniosla, najwieksza jaka mogla dostac, a proces sadowy nic nie zmienii.. a odnosnie tego jak jezdzila autem to prawda bo sam widzialem jak pomiedzy pl. Grunwaldzkim a Krasinskiego miala ponad 100na godzine wiec sorry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rezon Re: Motyla noga IP: *.olsztyn.net.pl 05.08.06, 22:19 >apropos tego procesu to ona juz kare poniosla, najwieksza jaka mogla dostac, a proces sadowy nic nie zmienii.. jaką to ona karę poniosła?? Odpowiedz Link Zgłoś
cuteass Re: Motyla noga 05.08.06, 22:21 jaka? taka ze bedzie miala zaorana psychike do konca zycia....dajcie jej spokoj, nie jestem jej fanem ale po co takie gadanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rezon Re: Motyla noga IP: *.olsztyn.net.pl 05.08.06, 22:24 kara, którą sobie sama wymierzyła?? bardzo ciekawy pogląd. Odpowiedz Link Zgłoś
cuteass Re: Motyla noga 05.08.06, 22:25 taa najlepiej byloby ja zamknac na 8 lat w pierdlu jeszcze publicznie wychlostac....i co zmieni? ah wy katolicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rezon Re: Motyla noga IP: *.olsztyn.net.pl 05.08.06, 22:28 nie wiem czy ją by to zmienilo czy nie. ale ja bym sie przez 8 lat czul bezpieczniej na drodze. to jest m.in. istota kary. Odpowiedz Link Zgłoś
cuteass Re: Motyla noga 05.08.06, 22:29 istota kary....recedywisci sa jeszcze gorsi, karanie przez wiezenie niczego nie wnosi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rezon Re: Motyla noga IP: *.olsztyn.net.pl 05.08.06, 22:30 no to jak karać, jak własnie nie poprzez izolowanie niebezpiecznych ludzi od spoleczenstwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gro Re: Motyla noga IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 06.08.06, 14:36 > no to jak karać, jak własnie nie poprzez izolowanie niebezpiecznych ludzi od > spoleczenstwa? praca praca i jeszcze raz praca. to uczy szacunku do innych, a przez to tacy niebezpieczni mogą stać się bardziej odpowiedzialnymi. btw, czy mozna ocenic szkodliwość społeczną wyrządzoną przez troli (w tym i mnie, ofkurs) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodo Re: Motyla noga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 23:24 Gość portalu: rezon napisał(a): > kara, którą sobie sama wymierzyła?? bardzo ciekawy pogląd. facet, użyj mózgu! "sama sobie wymierzyła"? tobie zdarza się mysleć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rezon Re: Motyla noga IP: *.olsztyn.net.pl 06.08.06, 00:59 ktos przede mną napisal, ze ona poniosla juz karę. poniewaz nie slyszalem o jakims wyroku ją skazującym, dlatego wydedukowalem, ze musiala sam sobie tę karę wymierzyc. to byla ironia, bo to rzecz jasna absurd. i kto tu nie używa zwojów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: N i e K a r m i ć T r o l i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 23:52 troll sam przed soba ostrzega:) nie karmie go... pomagam mu sie unicestwic... heh:) trolku:) ile medali za Twoje zycie?? moze sie skusze:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Zabrać jej kartę pływacką, he, he :-) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.08.06, 22:37 A serio - zakaz wykonywania zawodu byłby skuteczniejszy niż "zawiasy". Odpowiedz Link Zgłoś
aeniman Re: Zabrać jej kartę pływacką, he, he :-) 06.08.06, 06:11 I co? To ma być kara? Czy zemsta za wasze fanaberie? Żałosne... Odpowiedz Link Zgłoś
zielonka16 Re: Jędrzejczak: wynik poniżej oczekiwań 05.08.06, 22:45 wiedziałam że wygra,pływa z Nim i dla Niego i teraz zawsze będzie wygrywała czego z całego serca Jej życzę i dziekujeCi Otylio za wzruszenia podczas trwania wyscigu.Serdecznie gratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramzes Re: Jędrzejczak: wynik poniżej oczekiwań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 22:46 Zapiła brata, zniszczyła samochód, powinna siedzieć za kratkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Jędrzejczak: wynik poniżej oczekiwań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 19:58 > Zapiła brata, zniszczyła samochód, powinna siedzieć za kratkami Chyba sam zapiłeś... Jeżeli nie widzisz różnicy pomiędzy spowodowaniem wypadku ze skutkiem śmiertelnym a morderstwem z premedytacją... Pozwolisz że to sąd stwierdzi czy powinna siedzieć za kratkami czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonaje Re: Jędrzejczak: wynik poniżej oczekiwań 06.08.06, 20:46 Ale na tym polega właśnie problem, że ona nie stanała przed sądem tylko sobie pływa ku chwale ojczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Jędrzejczak: wynik poniżej oczekiwań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 20:55 "Jak informował nas wówczas płoński prokurator rejonowy Stanisław Sawicki, pływaczce postawiono zarzut nieumyślnego spowodowania wypadku ze skutkiem śmiertelnym, za co grozi jej od 6 miesięcy do 8 lat pozbawienia wolności." tc.ciechanow.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=3561 Polecam powyższą lekturę. Odpowiedz Link Zgłoś
mickey.mouse A co Wam osly tak zalezy?! 05.08.06, 22:52 Typowa polska mentalnosc. Jak sasiad ma Mercedesa, to nalezy muz bic w nim szybe. Zolc Was zzera? Ona dostala juz wieksza kare niz rok, czy dwa w zawieszeniu jaka moglaby dostac za spowodowanie wypadku drogowego, o ile w ogole. Odpowiedz Link Zgłoś
pilotbayka Re: A co Wam osly tak zalezy?! 05.08.06, 23:06 Zgadzam sie z Tobą, nie ma większej kary od tej, jaką jest świadomość ze zabiło się własnego brata przez chęć małego szpanerstwa i brawure! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Tu nie chodzi o zawiść. Ale o to, że każdy z nas.. IP: 85.128.94.* / *.rotmanka.pl 06.08.06, 19:48 ...poniósłby zasłużoną karę nawet gdyby abił własną matkę. A ją ta kara ominęła. Co myślą nasze dzeci widząc coś takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot "najlepsi wspieraja najlepszych" IP: *.Net.pl / *.crowley.pl 05.08.06, 23:23 czy nie taki napis widnial na karawanie, ktorym Otylia odprawiła brata w zaświaty? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ba Re: "najlepsi wspieraja najlepszych" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 23:41 a ile tym razem płynela?? 200 km/h?? gloria victis... tak to chyba szło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka rodzeństwa Re: "najlepsi wspieraja najlepszych" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 23:51 dziewczyna przeżyła największą tragedię i co gorsze czuje się i jest za nią odpowiedzialna. Ogromnie współczuję Otylii, nawet bardziej jej niż jej rodzicom. Myślę, że troszkę łatwiej dla niej byłoby gdyby to nie jej brat zginął. Sama prowadzę samochód, najczęściej wożę dwójkę małych dzieci (jedno z nich to utalentowany pływak)i nie chciałabym spotykać na drodze takich jak Otylia kierowców. Jednak życzę jej wszystkiego najnajnajlepszego i gratuluję sukcesów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no to Re: "najlepsi wspieraja najlepszych" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 23:59 no to ich spotkaj... z całego serca i z całej duszy... życzę wszystkim obrońcom mamochłona mordercy żeby stracili kogoś w wypadku. a potem niech klęczą o sprawiedliwy wyrok! z przebaczeniem... Odpowiedz Link Zgłoś
aeniman Re: "najlepsi wspieraja najlepszych" 06.08.06, 06:14 Jesteś prymitywnym dupkiem. Szkoda że tacy ludzie jak ty w ogóle istnieją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: "najlepsi wspieraja najlepszych" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 20:01 A ja tobie życzę rozumu, bo wyraźnie ci go brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Jędrzejczak: wynik poniżej oczekiwań IP: *.sympatico.ca 05.08.06, 23:46 Bez nienawisci, bez zlosci ale oczekujemy na wyrok sadowy za wypadek drogowy, mysle, ze wszyscy powinismy byc rowni wobec prawa, szczegolnie gdy krajem rzadzi PiS. Gratulacje dla Otylii za wynik sportowy. Prawo powinno byc jednakowym prawem dla wszystkich piratow drogowych. Odpowiedz Link Zgłoś