Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Grand Prix Węgier - wyniki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 16:59
    OSZUSTWO!!!
    Nie wiem po co są robione takie wyścigi dla lamerów. Odwołać wyścig i już a nie robić loterii.

Najpierw Alonso mija Schumachera po zewnętrznej na ostrym zakręcie-mega LOL-musiał tam jechać ze 20km/h szybciej (oszustwo oponiarskie), potem Alonso go dubluje, a tu nagle wyskakuje oszukańczy Safety Car i z minuty przewagi robi się 9 sek!

Dalej do czołówki najszybszych lapów wdziera się Monteiro:) a chłopaki zaczynają jechać 10sek szybciej na lapie. Totalny random, nuda, irytujące na max-a (a szczególnie Safety Car, nie może tak być by kradł przewagę).
    Obserwuj wątek
      • Gość: manhu Oszustwo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 17:02
        OSZUSTWO!!!
        Nie wiem po co są robione takie wyścigi dla lamerów. Odwołać wyścig i już a nie robić loterii.

Najpierw Alonso mija Schumachera po zewnętrznej na ostrym zakręcie-mega LOL-musiał tam jechać ze 20km/h szybciej (oszustwo oponiarskie), potem Alonso go dubluje, a tu nagle wyskakuje oszukańczy Safety Car i z minuty przewagi robi się 9 sek!

Dalej do czołówki najszybszych lapów wdziera się Monteiro:) a chłopaki zaczynają jechać 10sek szybciej na lapie. Totalny random, nuda, irytujące na max-a (a szczególnie Safety Car, nie może tak być by kradł przewagę).
      • Gość: Ludvigus Grand Prix Węgier - wyniki IP: *.knet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.06, 17:02
        Brawo Robert! :) Na początku było ciężko, deszczowo, wykręciłeś kilka bąków,
        ale mimo to utrzymałeś się na torze.. potem już było zdecydowanie lepiej i
        pomimo opon 'intermediate' dojechałeś do końca. Inna psrawa, że Alonso i
        Schumacher mieli problemy sprzętowe..

Gratulacje! :]
      • Gość: Ludvigus Re: Grand Prix Węgier - wyniki IP: *.knet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.06, 17:05
        Gość portalu: manhu napisał(a):

> OSZUSTWO!!!
        > {ciach bzdury}

Chłopcze, następnym razem przestudiuj surowy regulamin, zanim zaczniesz oglądać
        i co gorsze, zapodawać takie nudne komentarze.
      • Gość: Bart Re: Grand Prix Węgier - wyniki IP: *.junisoftex.pl / *.junisoftex.pl 06.08.06, 17:44
        Nie wiesz po co byl SC ? a tych gosci co zmiatali resztki bolidu raikonena to nie widziales?
        BTW, najswiezsza wypowiedz szefa teamu BMW-Sauber po ang. :

"This is our best result so far and will be a major boost for a entire crew. And i'm particularly happy that Robert also delivered
        a fine performence and succeeded in scoring points, in his debut race"
        • Gość: manhu Re: Grand Prix Węgier - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 14:56
          Wiem po co był Safety Car-był po wypadku Raikonnena.
          Nie podoba mi się, że SC redukuje straty. Powinno być ograniczenie np.do 100km/h i wtedy byłoby uczciwie. Tak samo rozgrywanie wyścigu w deszczu to bezsensowna loteria.

BTW.Podwójny post jest winą serwera.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka