Gość: ads IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.08.06, 22:25 wisla !!! co?! ty juz wiesz co!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kolo Re: Jak w tym kawale... IP: *.cable.mindspring.com 06.08.06, 23:42 i to jest ta metoda żeby rodziny przyciągnąć na mecze? w USA jest normalnie i kluby żyja z kibiców. w polsce to nie do pomyslenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomorzanin karać za tych debili IP: *.gdynia.mm.pl 06.08.06, 22:46 kakać i to konsekwentnie. byłem na Arce i taki pan Korynt Wisły od K.... nie wyzywał , tylko te bezmózgi ,karki ,i inni co niby Arke w sercu mają ,a Lech Poznań skandują zamiast Arce pomagać dopingiem śmiech na sali ...a pan Milewski to niech wie iz loży Vip to nie widać pewnych zjawisk ,niech stanie w kasie przed meczem i kupi bilet jak inni kibice , niech spróbuje zaparkowac samochód , niech przyjdzie z 5 letnim dzieckiem zapraszam panie prezenie (prawie jak prezes) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peter Re: karać za tych debili IP: *.icpnet.pl 07.08.06, 01:10 Karać? W jaki sposób? Czy istnieje jakiś katalog słów wulgarnych, czy też o wulgarności ma decydować sędzia lub PZPN?? A może dla mnie jest wulgarne co innego niz dla pana obok. No to jak karać za coś, czego nie potrafimy zdefiniować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: karać za tych debili IP: *.tulce.pl / 80.50.254.* 07.08.06, 07:55 Istnieje. Jak ja w towarzystwie powiem że iksiński to ch.., pedał i żyd , to Kowalski pozwie mnie do sądu za zniesławienie i słusznie wygra. Na meczu karki mogą chórem krzyczeć iksińskiemu to samo i nic... ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jes Re: karać za tych debili IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.06, 12:38 > Jak ja w towarzystwie powiem że iksiński to ch.., pedał i żyd a gdyby ktoś mu powiedział, ze jest ch.., pedałem i katolikiem praktykującym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POMORZANIN Re: karać za TO tych debili IP: *.kp.pl 07.08.06, 16:32 ANTYwISŁA WIDZIAŁEM TE ŚMIESZNE KOSZULKI NA MECZU , JA W TAKICH TO PO ZIEMNIAKI DO PIWNICY NIE SCHODZĘ ,MAM NADZIEJĘ ŻE DOZYJĘ CZASÓW GDZIE TAKIE TOWARZYSTWO BĘDZIE WYKOPYWANE ZE STADIONU BO JAK NARAZIE TO "PSEUDOKIBICE" RZĄDZA KLUBEM........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AP Re: Cała Polska słyszała, ale nikt nic nie robi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.06, 07:15 PZPN - kochani inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AP Re: Cała Polska słyszała, ale nikt nic nie robi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.06, 07:16 PZPN- kochani inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komputer_odra Re: Cała Polska słyszała, ale nikt nic nie robi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 07:52 To się nazywa "nieuchronność kary w Polsce". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duch Re: Cała Polska słyszała, ale nikt nic nie robi IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 07.08.06, 08:51 pieniadze pieniadze i jeszcze raz pieniadze obrzydliwie duzo pieniedzy albo i jeszcze wiecej to jedyny ratunek dla polskiej pilki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Re: Cała Polska słyszała, ale nikt nic nie robi IP: *.wieczysta.krakow.pl / *.wieczysta.krakow.pl 07.08.06, 09:00 Nie wiem w czym problem, chyba w tym, że wszyscy działacze używają tych wulgarnych słów i ich one nie rażą. Jeżeli można karać na ulicy za używanie słów powszechnie uznawanych za oraxliwe, to dlaczego nie można zrobić tego na stadionie. Jest to jak najbardziej miejsce publiczne. A swoją drogą spikerzy mogliby uciszać "towarzystwo", a przynajmniej głośno napiętnować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANTYwISŁA Re: Cała Polska słyszała, ale nikt nic nie robi IP: *.chello.pl 07.08.06, 09:22 Ojoj biedaczki. Szkoda ze aUTOR tego smierdzacego artykulu nie napisal nic jak Arkowcow POBILI w Cracovie. A teraz wielka rzecz bo na jakas szmate krzyknelo sie brzydko. Ohohoh. A WŁAŚNIE ŻE TAK !!! wISŁA !!! CO??? TY K....O !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-PSEUDO-kibic Re: Cała Polska słyszała, ale nikt nic nie robi IP: *.gdynia.mm.pl 07.08.06, 09:42 Problem w tym, że polscy kibice (ci którzy uwazają się za kibiców, a naprawdę są pseudo-kibicami) to banda prostaczków. Przklinanie i chamskie zachowanie to norma w tym środowisku. Przez takich ludzi na meczach zamiast 20 tysiecy jest tylko 8 tys. Nikt normalny nie zagości na stadionie na którym się przeklina. Najgorsze jest to, że ludzie uważają to za normę - a tak nie jest. Na zachodzie np. w Niemczech takiego stadionowego prostactwa nie ma. Tam kibice jednej drużyny z drugą jadą na mecz jednym autobusem i rozmawiają przyjażnie. Nikt nie przeklina, nie mówiąc już o bójkach, czy nożach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Cała Polska słyszała, ale nikt nic nie robi IP: *.icpnet.pl 07.08.06, 11:47 Rzygac sie gdy slysze brednie o tym jak wspaniale jest na Zachodzie. Otoz moj drogi "prawdizwy kibicu" w Niemczech, Anglii, Hiszpanii, Francji na stadionach w czasie meczow stadiony az hucza od bluzgow. I to te stadiony an ktore przychodzi 50 tys. "prawdzowych kibicow". STADION TO NIE TEATR ANI OPERA. Nie podoba sie? To trzymaj sie z dala od stadionu, prawiczku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc z zachodu Re: Cała Polska słyszała, ale nikt nic nie robi IP: 89.240.165.* 07.08.06, 11:58 Z ta roznica, ze jak w anglii "kibic" przekroczy linie, ktorej nie moze przekroczyc, dostaje kare do zaplaty w wysokosci od 1000 funtow w gore bez limitu!! I to tylko za przekroczenie lini, nie mowiac juz o jakims wykroczeniu na stadionie. A jak go nie stac to jest zamykany na pare miesiecy plus 200-300 godzin prac spolecznych po wyjsciu! Dlatego tu jst na meczach na stadionach spokojnie. I tak wlasnie powinno byc tez w polsce, zamiast krat, siatek i tysiecy policji i ochroniazy!!!!! Byloby troszke spokojniej. I mniej bydla na meczach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdynianin biedna Areczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 10:31 biedny klubik utrzymał sie dzieki mahlojkom....ale jest nadzieja dla klubu w postaci tegorocznego spadku z extraklasy :-)) hej do boju Śledzio-Arko: spadnij z I ligi a najlepiej zbankrutuj i rozwiaz sie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toro rosso ciekawe ze zawsze sa winni kibice??! IP: *.tvsat364.lodz.pl 07.08.06, 12:01 dzienikatrz tylko krytykuja ,prezesi kreca i przekupuja kogo moga. pzpn od lat jest struktura przestepcza i wszysco o tym wiedzieli od dawna! Jak wisla zostala ukarana za pobicie pilkarza arki??? to jest smieszne co tu sie dzieje, niech najpierw wezma sie za siebie a pozniej za tych dzieki ktorym istnieja! arka powinna pozwac za pobicie skisnieta wisle do sadu! polska pilka to bagno na niskim poziomie ale co nam pozostaje?! Derby łodzi dla Widzewa...! na zawsze wierni i oddani łódzkiego Widzewa fani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legionista Re: Cała Polska słyszała, ale nikt nic nie robi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 13:53 jakie poradziliście sobie z okrzykami?? to Zygo wziął to na swoje barki a wy sie tylko z boku patrzyliście i teraz sobie to przypisujecie. Oczywiście nie popieram w pełnie działań marketingowych pana Zygo, gdyż kibiców traktuje jak chodzące banknoty ale nie o tym jeszcze chciałem. Pan redaktor chyba nie zna języków obcych takich jak niemiecki czy francuski, lub nie ogląda zagranicznych meczów ligowych. Na niemieckich stadionach, francuskich czy hiszpańskich przekleństwa też słychać i nikt sie nie czepia. Piłka nożna to męska gra !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Cała Polska słyszała, ale nikt nic nie robi IP: mieszko.pl.u* / 62.29.253.* 07.08.06, 14:10 Red.Kubicki jest znanym wrogiem Arki a fanem betonów.Szkoda,że nie zauważył ,że jak była Korona to nikt nie był wyzywany .A za to co ,,fani,,wisły zrobili w Crakovie te parę wyzwisk to najlżejsze co mogło spotkać wisłę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Cała Polska słyszała, ale nikt nic nie robi IP: *.chello.pl 07.08.06, 22:34 Kubicki ! ty jesteś na każdym meczu Lechii czy nie słyszałeś bluzgów na Arkę ? Jadą na nas za każdym razem dlaczego nie piszesz o tym, czy to ci nie przeszkadza ? Prawo Kalego ? Nie prawo Kubickiego. Jak naszych bluzgają źle jak nasi - dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A_1929_G Re: Cała Polska słyszała, ale nikt nic nie robi IP: *.who.vectranet.pl / 81.15.224.* 09.08.06, 11:40 zostawcie kibiców k**wy w garniakach Odpowiedz Link Zgłoś