Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Cała Polska słyszała, ale nikt nic nie robi

IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.08.06, 22:25
    wisla !!! co?! ty juz wiesz co!!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Lenin Jak w tym kawale... IP: *.chello.pl 06.08.06, 22:34
        A mógł zabić!
        • Gość: kolo Re: Jak w tym kawale... IP: *.cable.mindspring.com 06.08.06, 23:42
          i to jest ta metoda żeby rodziny przyciągnąć na mecze?
          w USA jest normalnie i kluby żyja z kibiców. w polsce to nie do pomyslenia
      • Gość: pomorzanin karać za tych debili IP: *.gdynia.mm.pl 06.08.06, 22:46
        kakać i to konsekwentnie.
        byłem na Arce i taki pan Korynt Wisły od K.... nie wyzywał , tylko te
        bezmózgi ,karki ,i inni co niby Arke w sercu mają ,a Lech Poznań skandują
        zamiast Arce pomagać dopingiem

śmiech na sali
        ...a pan Milewski to niech wie iz loży Vip to nie widać pewnych zjawisk ,niech
        stanie w kasie przed meczem i kupi bilet jak inni kibice , niech spróbuje
        zaparkowac samochód , niech przyjdzie z 5 letnim dzieckiem
        zapraszam panie prezenie (prawie jak prezes)
        • Gość: peter Re: karać za tych debili IP: *.icpnet.pl 07.08.06, 01:10
          Karać? W jaki sposób? Czy istnieje jakiś katalog słów wulgarnych, czy też o
          wulgarności ma decydować sędzia lub PZPN?? A może dla mnie jest wulgarne co
          innego niz dla pana obok. No to jak karać za coś, czego nie potrafimy zdefiniować?
          • Gość: jacek Re: karać za tych debili IP: *.tulce.pl / 80.50.254.* 07.08.06, 07:55
            Istnieje.
            Jak ja w towarzystwie powiem że iksiński to ch.., pedał i żyd , to Kowalski
            pozwie mnie do sądu za zniesławienie i słusznie wygra.
            Na meczu karki mogą chórem krzyczeć iksińskiemu to samo i nic... ???
            • Gość: jes Re: karać za tych debili IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.06, 12:38
              > Jak ja w towarzystwie powiem że iksiński to ch.., pedał i żyd

a gdyby ktoś mu powiedział, ze jest ch.., pedałem i katolikiem praktykującym?
              • Gość: POMORZANIN Re: karać za TO tych debili IP: *.kp.pl 07.08.06, 16:32
                ANTYwISŁA
                WIDZIAŁEM TE ŚMIESZNE KOSZULKI NA MECZU , JA W TAKICH TO PO ZIEMNIAKI DO
                PIWNICY NIE SCHODZĘ ,MAM NADZIEJĘ ŻE DOZYJĘ CZASÓW GDZIE TAKIE TOWARZYSTWO
                BĘDZIE WYKOPYWANE ZE STADIONU

BO JAK NARAZIE TO "PSEUDOKIBICE" RZĄDZA KLUBEM...........
      • Gość: AP Re: Cała Polska słyszała, ale nikt nic nie robi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.06, 07:15
        PZPN - kochani inaczej
      • Gość: AP Re: Cała Polska słyszała, ale nikt nic nie robi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.06, 07:16
        PZPN- kochani inaczej
      • Gość: komputer_odra Re: Cała Polska słyszała, ale nikt nic nie robi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 07:52
        To się nazywa "nieuchronność kary w Polsce".
        • Gość: duch Re: Cała Polska słyszała, ale nikt nic nie robi IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 07.08.06, 08:51
          pieniadze pieniadze i jeszcze raz pieniadze obrzydliwie duzo pieniedzy albo i
          jeszcze wiecej to jedyny ratunek dla polskiej pilki
      • Gość: KIBIC Re: Cała Polska słyszała, ale nikt nic nie robi IP: *.wieczysta.krakow.pl / *.wieczysta.krakow.pl 07.08.06, 09:00
        Nie wiem w czym problem, chyba w tym, że wszyscy działacze używają tych
        wulgarnych słów i ich one nie rażą. Jeżeli można karać na ulicy za używanie
        słów powszechnie uznawanych za oraxliwe, to dlaczego nie można zrobić tego na
        stadionie. Jest to jak najbardziej miejsce publiczne. A swoją drogą spikerzy
        mogliby uciszać "towarzystwo", a przynajmniej głośno napiętnować.
      • Gość: ANTYwISŁA Re: Cała Polska słyszała, ale nikt nic nie robi IP: *.chello.pl 07.08.06, 09:22
        Ojoj biedaczki. Szkoda ze aUTOR tego smierdzacego artykulu nie napisal nic jak
        Arkowcow POBILI w Cracovie. A teraz wielka rzecz bo na jakas szmate krzyknelo
        sie brzydko. Ohohoh. A WŁAŚNIE ŻE TAK !!! wISŁA !!! CO??? TY K....O !!!!!
        • Gość: anty-PSEUDO-kibic Re: Cała Polska słyszała, ale nikt nic nie robi IP: *.gdynia.mm.pl 07.08.06, 09:42
          Problem w tym, że polscy kibice (ci którzy uwazają się za kibiców, a naprawdę
          są pseudo-kibicami) to banda prostaczków. Przklinanie i chamskie zachowanie to
          norma w tym środowisku. Przez takich ludzi na meczach zamiast 20 tysiecy jest
          tylko 8 tys. Nikt normalny nie zagości na stadionie na którym się przeklina.
          Najgorsze jest to, że ludzie uważają to za normę - a tak nie jest. Na zachodzie
          np. w Niemczech takiego stadionowego prostactwa nie ma. Tam kibice jednej
          drużyny z drugą jadą na mecz jednym autobusem i rozmawiają przyjażnie. Nikt nie
          przeklina, nie mówiąc już o bójkach, czy nożach...
          • Gość: kibic Re: Cała Polska słyszała, ale nikt nic nie robi IP: *.icpnet.pl 07.08.06, 11:47
            Rzygac sie gdy slysze brednie o tym jak wspaniale jest na Zachodzie. Otoz moj
            drogi "prawdizwy kibicu" w Niemczech, Anglii, Hiszpanii, Francji na stadionach w
            czasie meczow stadiony az hucza od bluzgow. I to te stadiony an ktore przychodzi
            50 tys. "prawdzowych kibicow".

STADION TO NIE TEATR ANI OPERA.

Nie podoba sie? To trzymaj sie z dala od stadionu, prawiczku.
            • Gość: gosc z zachodu Re: Cała Polska słyszała, ale nikt nic nie robi IP: 89.240.165.* 07.08.06, 11:58
              Z ta roznica, ze jak w anglii "kibic" przekroczy linie, ktorej nie moze
              przekroczyc, dostaje kare do zaplaty w wysokosci od 1000 funtow w gore bez
              limitu!! I to tylko za przekroczenie lini, nie mowiac juz o jakims wykroczeniu
              na stadionie. A jak go nie stac to jest zamykany na pare miesiecy plus 200-300
              godzin prac spolecznych po wyjsciu! Dlatego tu jst na meczach na stadionach
              spokojnie. I tak wlasnie powinno byc tez w polsce, zamiast krat, siatek i
              tysiecy policji i ochroniazy!!!!! Byloby troszke spokojniej. I mniej bydla na
              meczach.
      • Gość: gdynianin biedna Areczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 10:31
        biedny klubik utrzymał sie dzieki mahlojkom....ale jest nadzieja dla klubu w
        postaci tegorocznego spadku z extraklasy :-))

hej do boju Śledzio-Arko: spadnij z I ligi a najlepiej zbankrutuj i rozwiaz sie !!!!
      • Gość: toro rosso ciekawe ze zawsze sa winni kibice??! IP: *.tvsat364.lodz.pl 07.08.06, 12:01
        dzienikatrz tylko krytykuja ,prezesi kreca i przekupuja kogo moga. pzpn od lat
        jest struktura przestepcza i wszysco o tym wiedzieli od dawna! Jak wisla
        zostala ukarana za pobicie pilkarza arki??? to jest smieszne co tu sie dzieje,
        niech najpierw wezma sie za siebie a pozniej za tych dzieki ktorym istnieja!
        arka powinna pozwac za pobicie skisnieta wisle do sadu! polska pilka to bagno
        na niskim poziomie ale co nam pozostaje?! Derby łodzi dla Widzewa...! na zawsze
        wierni i oddani łódzkiego Widzewa fani
      • Gość: Legionista Re: Cała Polska słyszała, ale nikt nic nie robi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 13:53
        jakie poradziliście sobie z okrzykami?? to Zygo wziął to na swoje barki a wy
        sie tylko z boku patrzyliście i teraz sobie to przypisujecie. Oczywiście nie
        popieram w pełnie działań marketingowych pana Zygo, gdyż kibiców traktuje jak
        chodzące banknoty ale nie o tym jeszcze chciałem. Pan redaktor chyba nie zna
        języków obcych takich jak niemiecki czy francuski, lub nie ogląda zagranicznych
        meczów ligowych. Na niemieckich stadionach, francuskich czy hiszpańskich
        przekleństwa też słychać i nikt sie nie czepia. Piłka nożna to męska gra !!
      • Gość: gość Re: Cała Polska słyszała, ale nikt nic nie robi IP: mieszko.pl.u* / 62.29.253.* 07.08.06, 14:10
        Red.Kubicki jest znanym wrogiem Arki a fanem betonów.Szkoda,że nie zauważył ,że
        jak była Korona to nikt nie był wyzywany .A za to co ,,fani,,wisły zrobili w
        Crakovie te parę wyzwisk to najlżejsze co mogło spotkać wisłę
      • Gość: ja Re: Cała Polska słyszała, ale nikt nic nie robi IP: *.chello.pl 07.08.06, 22:34
        Kubicki ! ty jesteś na każdym meczu Lechii czy nie słyszałeś bluzgów na Arkę ?
        Jadą na nas za każdym razem dlaczego nie piszesz o tym, czy to ci nie
        przeszkadza ? Prawo Kalego ? Nie prawo Kubickiego. Jak naszych bluzgają źle jak
        nasi - dobrze.
      • Gość: A_1929_G Re: Cała Polska słyszała, ale nikt nic nie robi IP: *.who.vectranet.pl / 81.15.224.* 09.08.06, 11:40
        zostawcie kibiców k**wy w garniakach

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka