Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kwalfikacje przed GP Turcji

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 16:36
    To ja już wolę oglądać te dziewczyny niż F1
    Obserwuj wątek
      • Gość: hrb Uszaszowski Ja rowniez wole ogladac te kobietki.. IP: *.30.221.203.acc12-dryb-mel.comindico.com.au 26.08.06, 17:32
        TE BOLIDY NIECH SOBIE WSADZA W TYLEK, BEZKSZTALTNE PASKUDSTWA .
        • Gość: p.bera Re: Ja rowniez wole ogladac te kobietki.. IP: *.satfilm.net.pl 26.08.06, 17:41
          za to laski maja nogi do samej ziemii
          • xply UUuuuuu! Pierwsze przeinwestowały w nogi... 28.08.06, 10:40
            ...i na twarze zabrakło.
            Ale nooogi mają OK. Sukienki też ;-))
            --
            Ostro pogrywamy
      • Gość: jaggedjimmyjay Kwalfikacje przed GP Turcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 17:48
        hmm... na zdjęciu nr 7 to chyba Massa a nie Schumacher???
      • Gość: General Zdjecie nr 1 IP: *.gdynia.mm.pl 26.08.06, 18:45
        Sluchajcie - co zobaczyl ten koles co odwraca glowe na zdjeciu nr 1?
        • Gość: bert Re: Zdjecie nr 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 18:57
          coś, co ty byś też pewnie chciał zobaczyć;))
      • Gość: kutwa gdzie rozdają takie laski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 19:04
        j.w.
      • Gość: jajko Kwalfikacje przed GP Turcji IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 26.08.06, 19:13
        ale one nie maja majtek! super!
      • Gość: burro łudzie! IP: *.aster.pl 26.08.06, 20:14
        przeciez oni nie zmieniaja tam gum, tylko koła!
      • Gość: kosz ee tam one maja siniaki na nogach i sa nieopalone IP: *.devs.futuro.pl 26.08.06, 21:00
        jw
      • Gość: F-1 Re: Kwalfikacje przed GP Turcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 23:09
        Co teraz Kubica wykreci by zajac dobre miejsce.Moze paliwa nie wleje bo szkoda
        czasu?
      • Gość: ALC Kwalfikacje przed GP Turcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 09:48
        Lol kolo na pierwszym zdjeciu stoi z P90 :D
        world.guns.ru/smg/smg13-e.htm
      • zewszad_i_znikad Kobieta w Formule 1 28.08.06, 11:33
        Jasne, kobieta może tylko eksponować nogi i usługiwać, dając całusy zwycięzcy,
        oczywiście, "kobieta wytchnieniem wojownika"... A gdzie kobiety na torze? nie
        wierzę, by nie było żadnych, które chcą być kierowczyniami Formuły 1...
        Nawiasem mówiąc osobiście nie znoszę tego sportu, uważam, że to czysta
        technologia i w dodatku towarzystwo wzajemnej adoracji, do którego z ledwością
        może się dostać ktoś nowy. I mierzi mnie także ten seksizm, redukowanie osoby
        kobiety do maskotki zawodów.
        • Gość: gdr Re: Kobieta w Formule 1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 13:08
          Kobiety same redukuja sie do maskotek zawodow sportowych, zreszta nie tylko..
          Wszedzie gdzie jest kasa i blichtr tam sa kobiety w krotkich spodniczkach,
          eksponujace nogi, uslugujace, dajace calusy i..
      • Gość: oko.cyklonu Kwalfikacje przed GP Turcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 13:08
        Niezle bolidy. Mam ochote spalic gume.
      • Gość: Iza Re: Kwalfikacje przed GP Turcji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 13:11
        W takich butach i spódniczkach, to każda by miała długie nogi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka