Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Pyrek: Już nie odnajdę tyczek

IP: 154.35.1.* 29.08.06, 18:43
    Tak to jest, jeśli korzysta się z usług tanich linii.
    Obserwuj wątek
      • Gość: o90 Pyrek zalosna jestes... IP: 82.112.145.* 29.08.06, 18:55
        trzeba bylo nadac sobie tyczki Fedexem DHL UPS czy dac panu Jozkowi ze stara
        nyska, zeby ci zawiozl.

glupota i to galopujaca.
      • Gość: mea Re: Pyrek: Już nie odnajdę tyczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 19:03
        nic nie rozumiem,przecież to nie igły, na co i komu mogą takie tyczki?
        Pani Moniko proszę być dobrej myśli, może jednak kogoś ruszy sumienie,
        życzę powodzenia
      • Gość: Antoni Re: Pyrek: Już nie odnajdę tyczek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 19:08
        Oto prosyfjonalizm w polskim sporcie w całej okazałości... Szkoda, że dała ich
        do przewiezienia znajomym.
        Niech ta oferma zrozumie, że musi sprzęt ubezpieczyć, bo to jej "narzędzia
        pracy".
        • Gość: zygfryd jak to w staropolskim przyslowiu... IP: 168.208.215.* 29.08.06, 19:34
          "ktos sie nie bal i za.."
      • Gość: Benx Pyrek: Już nie odnajdę tyczek IP: 195.117.186.* 29.08.06, 19:42
        Poszukaj na Allegro!!!!
      • Gość: XC Sprawdź na allegro ;-) IP: *.mielec254.tnp.pl 29.08.06, 19:54
        j.w.
      • Gość: ja Pyrek: Już nie odnajdę tyczek IP: 62.29.133.* 29.08.06, 21:02
        ciekawe czy ryanair wykorzysta ten blad konkurenta :).
      • Gość: Łukasz Pyrek: Już nie odnajdę tyczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 21:29
        To nie jest wcale wina Pyrek, ty mądralo Antoni. Zwyczajnie na lotniskach jest
        zawsze tyle ruchu i zamieszania, że linie lotnicze bardzo często coś gubią (nie
        koniecznie z własnej nieprzymuszonej woli), a potem to znajdują. 5 dni
        opóźnienia to nie jest jeszcze powód do tego aby dramatyzowac. EasyJet to
        poważna kompania i jeśli będzie coś nie tak, to na pewno kasę zwróci. A jak
        ktoś nie był w życiu na lotnisku, a już na pewno nie siedział w samolocie to
        nawet nie powinien się na ten temat wypowiadac.
        Ja słyszałem o wielu przypadkach zagubionego bagażu, który po kilku dniach
        wracał na swoje miejsce. Fakt, że raz właśnie na lotnisku w Berlinie, z tym, że
        na Teglu, mnie również zagubiono plecak. Niestety on się już nie odnalazł, ale
        odszkodowanie było takie, że opłaciło się zgubic.
        • Gość: Antoni Re: Pyrek: Już nie odnajdę tyczek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 21:59
          To nie jej wina, że nie ma ubezpieczenia??? Ciekawa teoria. Zawodofffstfffo.
          Tak sobie myślę, że jedna tyczka Pyrek kosztuje więcej niż Twój plecaczek. Bez
          ubezpieczenia dostanie standardową taksę.
          • Gość: tom Stadion 10-lecia IP: *.pchelp.2-0.pl 29.08.06, 22:14
            Szkoda, wielka szkoda. Szczerze wspolczuje.
            A tak a propos. Jest szansa ze jakis pan Jozio bedzie mial w swojej ofercie
            tyczki Pani Moniki Pyrek na stadionie 10-lecia. I pojda jak swierze boleczki
            jako tyczki fasolowe.
      • Gość: azimowski@vp.pl Pyrek: Już nie odnajdę tyczek IP: *.lodz.mm.pl 30.08.06, 09:32
        Jest to oczywiście skandal. Jak słusznie napisano w artykule, pęk tyczek to nie
        mały chlebak. Dlaczego tylko 500 euro rekompensaty? Czy Pyrek nie ubezpieczyła
        swoich tyczek, skoro są one tyle warte? Przecież z pewnością stać ją na
        ubezpieczenie. A swoją drogą linię lotniczą powinna podać do sądu. Generalnie
        jednak bardzo jej współczuję. AZ.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka