Gość: ŻUŻEL TO SMRÓD IP: *.chello.pl 01.09.06, 00:11 zanieczyszczenie środowiska oraz korupcja!!! POWINNI TEGO ZABRONIĆ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wat W Poznaniu handlowali meczem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 16:20 Smród to jest z twojej gębycw..u. Odpowiedz Link Zgłoś
szury W Poznaniu handlowali meczem? 01.09.06, 16:23 W życiu nie uwierzę aby Sławek Dudek sprzedał mecz jest to osoba godna zaufania a przy tym wzór do naśladowania. Jako sportowiec i kapitan drużyny Kolejarz Opole stworzył atmosferę wiary w sukces, potrafił scalić drużynę i dzięki temu dwa lata temu byliśmy w drugiej lidze. Panie Kowalik bardzo nieładnie jest rzucać oskarżenia nie poparte dowodami ja miałem wrażenie że to gwiazda Lotosu Krzysztof Jabłoński nie pojechał tak jak oczekiwano ale nie ośmieliłbym się powiedzieć że mógł sprzedać mecz !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opole Re: W Poznaniu handlowali meczem? IP: *.zwm.punkt.pl 01.09.06, 16:33 znowu opole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZECKE Re: W Poznaniu handlowali meczem? IP: *.icpnet.pl 01.09.06, 16:40 Jeżeli potwierdza sie zarzuty wobec Dudka to bedzie tragedia. Obawiam sie ze bedzie to koniec speedwaya w Poznaniu. Mimo to PSŻ PSŻ PSŻ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: W Poznaniu handlowali meczem? IP: *.aster.pl 01.09.06, 17:12 tylko na Huszczy mozna polegac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon Re: W Poznaniu handlowali meczem? IP: *.icpnet.pl 01.09.06, 17:34 Huszcza też sprzedał .. ogółem nie ma czystego sportu ... Poznaniowi gratulujemy działaczy .. jak jeszcze kogoś oskarżą bez dowodów to za rok wystartują .. wyścigi traktorów ... hehe Odpowiedz Link Zgłoś
sdb Re: W Poznaniu handlowali meczem? 01.09.06, 17:59 protestuje przeciwko pogardliwemu traktowaniu zuzla przez GW. W tematyce pilkarskiej potrafia rozpisywac sie na rozne nawet pie..wate tematy a odnosnika do wynikow ligi speedwaya na stronie glownej nie uswiadczysz. natomiast jezeli dzieje sie jakas sensacja to nagle sobie o zuzlu przypominaja. FE!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon Re: W Poznaniu handlowali meczem? IP: *.icpnet.pl 01.09.06, 18:04 w końcu taka jest gazeta wybiórcza ...jak TVN liże dupę Legii ... Odpowiedz Link Zgłoś
edgar92 Re: W Poznaniu handlowali meczem? 01.09.06, 18:17 sdb napisał: > protestuje przeciwko pogardliwemu traktowaniu zuzla przez GW. W tematyce > pilkarskiej potrafia rozpisywac sie na rozne nawet pie..wate tematy a > odnosnika do wynikow ligi speedwaya na stronie glownej nie uswiadczysz. > natomiast jezeli dzieje sie jakas sensacja to nagle sobie o zuzlu przypominaja. > > FE!!!!! Zgadzam się w 100 proc.! Rozpisują się buce z Koszernej o piłce kopanej, a tekstów o żużlu prawie w ogóle nie ma. Ostatnio pisali o Drabiku... Jak Sebuś Mila z jakiejś ..ej Austrii Wiedeń chce się wypłakać, to oczywiście w portalu robią z tego hicior. Już nie wspomnę o regionalnych redakcjach Wyborczej piszących o żużlu. Po prostu jakieś ćwoki to piszą... Odpowiedz Link Zgłoś
carlitoss Re: W Poznaniu handlowali meczem? 01.09.06, 19:13 No bo Wyborcza to warszawocentryczna gazeta. W Wawie mało kto wie na czym polega żużel i stąd takie traktowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
carlitoss Re: W Poznaniu handlowali meczem? 01.09.06, 19:11 A ja pamiętam pana Sławka w takim głośnym meczy w 1992r. Oj cuda się działy na torze cuda. Odpowiedz Link Zgłoś
wookash17 Re: W Poznaniu handlowali meczem? 01.09.06, 19:54 dokładnie, to Jabłoński pojechał najsłąbszy mecz w sezonie ale podejżewanie go o sprzedanie meczu by było smieszne. a żałosne tłumaczenia Kowalika, że przegrali bo ktoś sprzedał to pewnie wynik przedawkowania "listy fryzjera", no bo przecież nie z powodu błędów trenera z kilkumiesięcznym doświadczeniem :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sprawiedliwy W Poznaniu handlowali meczem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 18:28 Jeśli mówi ,że jest niewinny to niech się podda badaniu na wykrywaczu kłamstw. Odpowiedz Link Zgłoś
carlitoss W Poznaniu handlowali meczem? 01.09.06, 19:09 Już nie raz byłem świadkiem "cudów" na torze. Żużel jest niewiele mniej skorumpowany od piłki nożnej. Zreszta zawsze tak było, za komuny też. Pamiętacie kiedyś słynny mecz Stal Rzeszów-Unia Leszno ? Albo Morawski Zielona Góra-Polonia Bydgoszcz (1992r.) ? Takich meczów było mnóstwo i praktycznie nie ma "czystej" drużyny w tym kraju. Może w ostatnich latach jest mniej ustawionych meczów ale wałki były są i będą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 78 Re: W Poznaniu handlowali meczem? IP: *.e-wro.net.pl 01.09.06, 19:41 STAL RZESZOW - UNIA L to pamietam cztery ostatnie biegi 5:1 hehe ale co bylo z Morawskim? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arti Re: W Poznaniu handlowali meczem? IP: *.ramtel.pl 01.09.06, 22:39 uderz sie w glowe!!! jak metanol, ktorym jest napedzany motocykl zuzlowy to zanieczyszczanie srodowiska to ja jestem doda elektroda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ax-GKS W Poznaniu handlowali meczem? IP: *.multicon.pl 02.09.06, 15:25 Jeżeli ktoś ma pretensje do Dudka to jakie pretensje mogliby mieć gdańszczanie do Jabłońskiego?Tyle że w Gdańsku nikomu do głowy nie przyszło bezpodstawnie oskarżać swego kapitana.Zawodnik to nie cyborg zaprogramowany na zdobywanie punktów.Zamiast dołować zawodnika durnymi posądzeniami trzeba spróbować być z nim i drużyną:na dobre i na złe.Nie wszystko przecież stracone,potrzebna jest dobra atmosfera i doping a nie opluwanie. Odpowiedz Link Zgłoś