bio.mum 01.09.06, 12:22 To był piękny, dramatyczny mecz. Warto było zarwać noc. Panie Andre, Panie Marcosie..wielkie dzięki:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wawak US Open: Agassi wyeliminował Baghdatisa 01.09.06, 12:28 Boski Andre - bez dwóch zdań. Żeby tylko zdążył się zregenerować na mecz z B.Beckerem. Z niemcem powinno być łatwiej, ale... któż to wie. Trzymam kciuki i gdzie głęboko wierze, że może będzie to zakończenie kariery z pucharem, po siedmiu wygranych meczach (zostalo już tylko 5). Z Federerem mogą się spotkać tylko w finale, więc może bedzie szansa na powtórkę w ubiegłego roku? Andre, we wish you all the best. Hold on! Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: US Open: Agassi wyeliminował Baghdatisa 01.09.06, 12:38 wawak napisał: > Boski Andre - bez dwóch zdań. Żeby tylko zdążył się zregenerować na mecz z > B.Beckerem. Nie zapominaj, że amerykańska publicznośc to drugi zawodnik po stronie Andre:-) Poza tym odnoszę wrażenie, że oni boją sie z Agassim wygrywać Wiedzą, że jak go pokonają za rok nie będą mogli liczyć na sympatię amerykańskiej publiczności. Te skurcze marcosa były dla mnie ardzo podejrzane;-) > Z niemcem powinno być łatwiej, ale... któż to wie. Mma wrażenie, że ten Becker to czarny koń turnieju...Poza tym nie tylko Marcos był prawie 4 godziny na korcie.... > Trzymam kciuki i gdzie głęboko wierze, że może będzie to zakończenie kariery z > pucharem, po siedmiu wygranych meczach (zostalo już tylko 5). Przesadzadz. Ćwierćfinał to maks. Nie zapominaj, że on ma 36 lat i raczej nie jedzie na dopingu. > Z Federerem mogą się spotkać tylko w finale, więc może bedzie szansa na > powtórkę w ubiegłego roku? > Andre, we wish you all the best. > Hold on! Federer i Roddick w finale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taylor-Taylor Re: US Open: Agassi wyeliminował Baghdatisa IP: 193.25.184.* 01.09.06, 12:38 Jak będzie ktoś kiedyś opowiadał o US Open 2006 to powie tak : " Turniej męski po finale z Kimśtam wygrał Federer... ... ALE PAMIĘTACIE MECZ AGASSI - Baghdatis ?????!!!!!! " Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: US Open: Agassi wyeliminował Baghdatisa 01.09.06, 12:41 Gość portalu: Taylor-Taylor napisał(a): > Jak będzie ktoś kiedyś opowiadał o US Open 2006 to powie tak : > " Turniej męski po finale z Kimśtam wygrał Federer... > ... ALE PAMIĘTACIE MECZ AGASSI - Baghdatis ?????!!!!!! " To był drugi pod wzgledem dramatyzmu mecz jaki oglądałam. Nie wiem czy ktos z was pamięta ćwierćfinał między Roddickiem a Marokanczykiem ( którego pisowni nazwiska za cholerę nie jestem w stanie zapamiętać:)) 3 lata temu podczas Australian Open...5 godzin z okładem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taylor-Taylor Re: US Open: Agassi wyeliminował Baghdatisa IP: 193.25.184.* 01.09.06, 12:52 El Alannouie :) Nie ma sie co licytować o to , który z meczy był NAJdramatyczniejszy :) PS. Sampras vs Courier na AO - tam to się dopiero działo :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: US Open: Agassi wyeliminował Baghdatisa 01.09.06, 12:57 Gość portalu: Taylor-Taylor napisał(a): > El Alannouie :) Yiones (?))) śliczny chłopak swoją drogą:)szkoda, że już nie gra...chyba jakaś kontuzja. Najbardziej tęsknię za nim i za Gugą..chociaż za Arazim też. > Nie ma sie co licytować o to , który z meczy był NAJdramatyczniejszy :) Wcale nie zamierzam. Jeszcze 10 dni uczty przed nami:-) Oby tych najdramatyczniejszych było jak najwięcej:-) > > PS. > Sampras vs Courier na AO - tam to się dopiero działo :))))) Nie widziałam:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szary Sampras-Courier na AU. IP: *.interecho.com 01.09.06, 15:24 Pięć niemal idealnie równych setów, Pete opłakał się pod koniec na wspomnienie zmarłego coacha i przyjaciela zarazem. Mecz Roddicka z El Allanuyim też się nada do annałów. Andre dał trochę ciała, w czwartym secie miał Cypryjczyka na "widelcu". Sporo sił by zaoszczędził. Z "Bi." Beckerem może by faktycznie ciężko, chłopak się nieźle zapowiada. Marzy mi się Andre "choćby" w 1/4, byle ta amerykańska chołota się uspokoiła - oklaski po zepsuty serwisie rywala przystoją piłkarskiej lidze okręgowej, a nie wielkiemu szlemowi. No i na Steffi zawsze miło popatrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diavola Re: US Open: Agassi wyeliminował Baghdatisa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 19:13 taak, Sampras v Courier na Aussie Open'95. niesłychane emocje, szczególnie dla Samprasa, który przeżywał wtedy śmierć swojego trenera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MayK Re: US Open: Agassi wyeliminował Baghdatisa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.06, 12:45 Yeahhhh Go Angre Odpowiedz Link Zgłoś
glomek US Open: Agassi wyeliminował Baghdatisa 01.09.06, 12:54 kurcze nie wierzylem ze to mozliwe i bylo mi smutno ze tym dziwnym czlowieczkiem ktorego widoku nie moge zniesc Andre zakonczy kariere. jak to mozliwe? przeciez w I rundzie ze slabym Pavelem nie wygladal pewnie. final to raczej fantastyka, ale niech gra jak najdluzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niebieski11 Sląskiej Telewizji Kablowej gratulujemy awarii!!! IP: 83.238.82.* 01.09.06, 12:56 Wrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Safin IP: *.aster.pl 01.09.06, 14:20 W tym roku wygra Marat Safin, uwielbiam jego grę Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Safin 01.09.06, 14:29 Gość portalu: artur napisał(a): > W tym roku wygra Marat Safin, uwielbiam jego grę Tja. A ja uwielbiam jak nie podaje ręki przeciwnikowi po przegranym meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szary Re: Safin IP: *.interecho.com 01.09.06, 15:25 Maracik? W kasynie co najwyżej parę żetonów może wygrać. Wątpię, żeby dał radę Nalbadianowi. Odpowiedz Link Zgłoś
msygula US Open: Agassi wyeliminował Baghdatisa 01.09.06, 14:47 Cudowne widowisko Niemogący chodzić dwa dni temu po kilkugodzinnym meczu trzydziestolatek wygrywa pięciosetówkę z 23- latkiem, którego organizm nie wytrzymuje trudów meczu. Wspaniały sukces medycyny amerykańskiej. Landis ma pecha, że tour de france jest rozgrywany we Francji. Wspaniała praca sędziów, obiektywna publiczność jest super, jest super więc o co ci chodzi ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jackk3 Re: US Open: Agassi wyeliminował Baghdatisa IP: *.ptr.terago.ca 01.09.06, 17:32 Zgadzam sie z Toba. To byl tenis dla 'Burakow'. Skandaliczne zachowanie publicznosci, brak reakcji ze strony sedziego, booing gdy przeciwnik dostal skurczy i na koniec ten 'kwiatek' starego McEnroe ktory prawie dupe lizal Andre (ktory chyba sam sie czul niezrecznie). Prawdziwe WWE (tennis style). Rzygac sie chce. Pzdr Agassi momentami gral slabo. Baghdatis musi popracowac nad kondycja (i zgubic pare kg). Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 Agassi kontra Becker... 01.09.06, 18:21 zawsze jak przegra będzie mógł powiedzieć "karierę zakończyłem porażką z Beckerm"... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Dobry z tego Henmana sparing-partner dla Federera. 01.09.06, 19:23 Powinien go zatrudnić na stałe:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mea US Open: Agassi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 01:11 wspaniały,wielki mały człowiek !!!!!!!!!!!!!!!! z "wysokości telewizora" widać jaki jest serdeczny i lubiany,spontaniczny i wrażliwy,nie kryjący swego zażenowania kiedy łzy cisną się do oczu - jeśli ktoś oglądał to wie o czym mówię, były takie dwa momenty: pierwszy na dwie piłki przed końcem meczu z Pavlem kiedy to Andre już wiedział, już czuł że ten mecz wygra i że jeszcze nie teraz powie nam do widzenia... i drugi po meczu z Baghdatisem na konferencji prasowej kiedy dziennikarze z troską zapytali jak się czuje i co z jego zdrowiem... po prostu jest rozbrajający, cudownie medialny życzę Panu Panie Andre jak najdłuższego pobytu na tym turnieju (byśmy mogli Pana oglądać) a po zakończeniu kariery pomyślności we wszystkich poczynaniach i nie mówię żegnaj tylko do zobaczenia, bo mam nadzieję że nie zaszyje się Pan na bezludnej wyspie pozdrawiam wiernych kibiców Andre Odpowiedz Link Zgłoś