dhg7 Re: Dan Petrescu zwolniony!! 18.09.06, 21:49 Nowy trener w środę. Ciekawe kto to będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
jujoslaw Re: Dan Petrescu zwolniony!! 18.09.06, 22:54 Marcelo Lippi lub Josef Csaplar Odpowiedz Link Zgłoś
ixion2 Re: Dan Petrescu zwolniony!! 19.09.06, 01:01 w sumie przecież Wisła dobrze sobie radziła, a teraz znowu może mieć problemy po zmianie trenera. Odpowiedz Link Zgłoś
jascho Re: Dan Petrescu zwolniony!! 19.09.06, 09:06 Okuka będzie nowym trenerem Wisły. Odpowiedz Link Zgłoś
utniak Re: Dan Petrescu zwolniony!! 19.09.06, 15:46 A ja sobie myślałem,że profesjonalista znajdzie uznanie. Że to zawodnicy jakoś nie przykładali się do gry ( vide wywiad Mijilovica w PS ), że nie strzelając z metra bramki winny jest Brożek a nie Dan. Powinniśmy tępić postawy emocjonalne ( nie piewszy raz ) Ciupiała. Było wielu terenerów od Kasperczaka i ciągle to samo. A może trzeba kupić drużynę od Ciupiała, by przestał mieszać. Przy okazji, wylewa się pomyje na Listkiewicza. Kiedy następca ( np. Tomaszewski ? ) Mu dorówna. Chylę czoła przed Listkiewiczem. ( teraz mamy Jarka, jak dobrze jednak było z Belką !!!! ) Odpowiedz Link Zgłoś
dumitru Re: Dan Petrescu zwolniony!! 19.09.06, 17:14 Jestem kibicem Wisły i niechce widzieć Okuki w mojej ukochanej drużynie !! Kiedyś mówił, że w Polsce to tylko w Legii mógłby pracować.To po Ch*j sie pcha do Wisły !! szmaciaż jeb**y Odpowiedz Link Zgłoś
gemciu83 Re: Dan Petrescu zwolniony!! 19.09.06, 18:52 Myślęże Okuka nic nie zdziała, gdyż po Liczce i Jogibabu vel Engel to Dan Petrescu mógł nauczyć piłkarzy Wisły profesjonalnego podejścia do futbolu od czsów Henryka KASPERCZAKA. Odpowiedz Link Zgłoś