Gość: Radost IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.01, 22:22 miesza i miesza z tymi krzeselkami- on jest przeciw...my wyborcy tez bedziemy przeciw :) pozdrawiam wszystkich oprocz pana Mackowiaka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
canemuto Re: pan MAckowiak na cenzurowanym 07.11.01, 00:47 proponuje stworzenie "czarnej listy" Lecha (dzilacze, radni, pilkarze). nie chodzi mi o lincz (uprzedzam bzdurne zarzuty ze strony "klanu demskatorow">:((( po prostu - chce zeby swinstwa i chamstwo (czy zdrada - wiadomo o ktorych np. pilkarzy mi chodzi>:((( nie zostalo takim kolesiom zapomniane, gdy np. przyjda wybory i pan x nagle poczuje ze kocha Lecha jak wlasna matke;))) albo nagle jakis ligowy sprzedawczyk stwierdzi, ze "tylko dla Leszka tylko w Leszku". moze dla niektorych bedzie to jak napis "zastanow sie hombre zanim dasz d..y":))) pozdro:) PS alez ekstrema;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOGO P-ń Re: pan MAckowiak na cenzurowanym IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 07.11.01, 11:43 canemuto napisał(a): > proponuje stworzenie "czarnej listy" Lecha (dzilacze, radni, pilkarze). nie > chodzi mi o lincz (uprzedzam bzdurne zarzuty ze strony "klanu demskatorow">: > ((( > po prostu - chce zeby swinstwa i chamstwo (czy zdrada - wiadomo o ktorych np. > pilkarzy mi chodzi>:((( nie zostalo takim kolesiom zapomniane, gdy np. przyj > da > wybory i pan x nagle poczuje ze kocha Lecha jak wlasna matke;))) albo nagle > jakis ligowy sprzedawczyk stwierdzi, ze "tylko dla Leszka tylko w Leszku". moze > > dla niektorych bedzie to jak napis "zastanow sie hombre zanim dasz d..y":))) > pozdro:) > > PS alez ekstrema;))) Jeśli codzi o radnych to cała lewica, a działacz to prezes WZPN Antkowiak!!! Odpowiedz Link Zgłoś