Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Liga Światowa bez Polaków?

• Gość: el che Liga Światowa bez Polaków? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 13:33
        wina jest ewidentnie po stronie Acosty. Zapomniał chyba o tym zapisie w umowie z TVP i ci słusznie domagają się o swoje (pomimo całej mojej antypatii dla TVP). Acosta wie w jakiej sytuacji jest teraz i próbuje ratować swoje dupsko. Nie może kazać Polstatowi się dogadać z TVP, bo Polsat ma ważną umowę podpisaną przez Acostę. Polsat więc nie powinien się dzielić, a TVP pozwać Acostę do sądu o odszkodowanie. Nie odważy się wykluczyć Polski z LŚ bo polscy kibice generują zbyt dużo zysków
      • Gość: Jan30 Liga Światowa bez Polaków? IP: 212.244.155.* 26.09.06, 14:00
        Powinni w końcu wywalić tego pana który zwie się Acosta,jego czas już przeminął
        a to co zrobił wcześniej z Naszą reprezentacją w Lidze Swiatowej wołało o
        pomstę do nieba!!!!!!!!!!
      • Gość: afds Acosta ile on ma lat? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 14:13
        może już na emeryturę ????????? go wysłać
      • Gość: amrik polsat=polshit IP: 167.127.24.* 26.09.06, 15:01
        ...
        • Gość: fatality Re: polsat=polshit IP: *.e-wro.net.pl 26.09.06, 16:03
          jak ktoś nie ma polsat sport i polsat sport extra to pewnie ,że szit.. punkt
          widzenia zależy od punktu siedzenia. LOL
      • Gość: kibic LŚ - Korzeniowski dalej mąci IP: *.dyn.optonline.net 26.09.06, 16:26
        Nie dość że Korzeniowski załatwił, że LŚ nie będzie w TVP to jeszcze mąci w
        całej światowej siatkówce. Namolnym wydzwanianiem do Acosty próbuje wyżebrać,
        aby Polsat odstąpił mecze jemu. A jedynie co osiągnie to wyeliminowanie
        reprezentacji Polski z LŚ i pełną kompromitację TVP w oczach świata.
        Ten człowiek to jakiś niszczycielski oszołom. Czy zarząd TVP tego nie widzi?
        Jeśli nie widzi to powinien się zastanowić czy jest zdolny zarządzać telewizją
        skoro nie wyrzucił "szefa sportu" jeszcze na zbity pysk.
        • Gość: KaMi Re: LŚ - Korzeniowski dalej mąci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 17:25
          Możecie wszyscy pana Acostę pocałować w dupę!
          Na szczęście nie jest Polakiem i nie mieszka w tym poj-ebanym kraju, w którym
          niejaki Ziobro (słusznie zerem nazwany) już pewnie kazał by go aresztować.
          TVP ma rację i słusznie dochodzi swego! Mnie się podoba stanowisko FIVB, że
          Polsat musi dogadać się z TVP. Na szczęście na Polskie bagno jest jakiś bat!
      • Gość: ... Liga Światowa bez Polaków? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 21:37
        to byłoby przegięcie ...panie Acosta zapchaliśmy juz raz wam serwer nie
        omieszkamy jeszcze raz :P
        • Gość: kief Re: Liga Światowa bez Polaków? IP: *.icpnet.pl 26.09.06, 23:02
          Ale przepraszam, jak to?? To ja mam oglądać siatkówkę i Dębowskiego koniecznie w
          TVP, bo Acosta tak chce! Nie cierpię Polsatu, ale natychmiast bym poleciał po
          dekoder

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka