Gość: Niecierpliwy IP: 126.20.48.* 14.03.03, 18:07 No kiedy ten Małysz ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hanni Re: Trwa konkurs w Lahti IP: *.ds7.agh.edu.pl / 192.168.7.* 14.03.03, 18:11 Leć Adam, leć...jak najdalej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak SZKOP NIE PODSKOCZY IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.03, 18:12 Hanawald nie ma szans z Malyszem. Malysz to najlepszy zawodnik i zaden Hanawald sie z nim nie rowna. Boi sie skakac w eliminacjach bo nie chce zeby sie w gazetach z niego smiali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stasiek Re: SZKOP NIE PODSKOCZY IP: *.acn.waw.pl 15.03.03, 10:17 ADAM MAŁYSZ - co tu gadać Mistrz Świata właśnie tak lata. Brawo dla trenera Tajnera za decyzję i wytrzymanie krytyki pismaków którzy punkty chcieli ciułać.Hanni za tekst:"Adam jest do pokonania, o ile... opuści teraz dwa konkursy", bez cienia ironii, taki komplement w połączeniu z zapowiedzią walki do końca to jest coś. Jeśli Adam wygra PŚ to po wspaniałej walce z wielkimi rywalami. Głeboko w to wierzę. Do zwycięstwa wystarczy forma Adama, obrażanie rywali nic nie da, co gorsza to zwykłe hamstwo i jakoś nie pasuje do wielkiego sportu i wizerunku Naszego Mistrza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrian m Re: SZKOP NIE PODSKOCZY IP: *.proxy.aol.com 15.03.03, 17:00 Gość portalu: Polak napisał(a): > Hanawald nie ma szans z Malyszem. Malysz to najlepszy zawodnik i > zaden Hanawald sie z nim nie rowna. Boi sie skakac w > eliminacjach bo nie chce zeby sie w gazetach z niego smiali. Ty polak mam nadzieje ,ze to przeczytasz i walniesz sie w ten prymitywny rasistyczny leb prostaku jeden.Ciesz sie ,ze Malysz jest najlepszy i nie krytykuj innych.Co znaczy szkop?Czy jakis Niemiec juz cie kiedys obrazil mowiac na ciebie polaczynka ,polus, polaczek albo poprostu polski ham.Tacy ludzie jak ty przynosza wstyd Polakom na calym swiecie!!!A wiec morda w kubel prymitywny dupku.Wstydze sie za ciebie i zal mi cie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puchatek Re: SZKOP NIE PODSKOCZY IP: *.dyn.optonline.net 15.03.03, 18:52 Gość portalu: adrian m napisał(a): > Gość portalu: Polak napisał(a): > > > Hanawald nie ma szans z Malyszem. Malysz to najlepszy zawodnik > i > > zaden Hanawald sie z nim nie rowna. Boi sie skakac w > > eliminacjach bo nie chce zeby sie w gazetach z niego smiali. > > Ty polak mam nadzieje ,ze to przeczytasz i walniesz sie w ten > prymitywny rasistyczny leb prostaku jeden.Ciesz sie ,ze Malysz > jest najlepszy i nie krytykuj innych.Co znaczy szkop?Czy jakis > Niemiec juz cie kiedys obrazil mowiac na ciebie > polaczynka ,polus, polaczek albo poprostu polski ham.Tacy ludzie > jak ty przynosza wstyd Polakom na calym swiecie!!!A wiec morda w > kubel prymitywny dupku.Wstydze sie za ciebie i zal mi cie. Mysle ze niepotrzebnie az tak ostro go zaatakowales. Niemcy czuja wieksza antypatie do nas Polakow jak my do nich. Sa napewno tacy ktorzy nas toleruja, ale napewno nie ma wielu zwolennikow wsrod Niemcow. Jezeli chodzi o Malysza, bo o nim te forum, to bardzo sie ciesze ze tak "wysoko sie wzbil" :) I kto by pomyslal, taki niepozorny chlopaczyna :) Naprawde samo w sobie niesamowite jest to ze caly czas teraz slyszysz Malysz i zloto. Wygrywa wszystkie konkursy, jest bezkonkurencyjny, drugiego takiego sportowca nie mamy, w zadnej dyscyplinie sportu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrian m Re: SZKOP NIE PODSKOCZY IP: *.proxy.aol.com 15.03.03, 19:32 Gość portalu: Puchatek napisał(a): > Gość portalu: adrian m napisał(a): > > > Gość portalu: Polak napisał(a): > > > > > Hanawald nie ma szans z Malyszem. Malysz to najlepszy > zawodnik > > i > > > zaden Hanawald sie z nim nie rowna. Boi sie skakac w > > > eliminacjach bo nie chce zeby sie w gazetach z niego smiali. > > > > Ty polak mam nadzieje ,ze to przeczytasz i walniesz sie w ten > > prymitywny rasistyczny leb prostaku jeden.Ciesz sie ,ze > Malysz > > jest najlepszy i nie krytykuj innych.Co znaczy szkop?Czy > jakis > > Niemiec juz cie kiedys obrazil mowiac na ciebie > > polaczynka ,polus, polaczek albo poprostu polski ham.Tacy > ludzie > > jak ty przynosza wstyd Polakom na calym swiecie!!!A wiec > morda w > > kubel prymitywny dupku.Wstydze sie za ciebie i zal mi cie. > > Mysle ze niepotrzebnie az tak ostro go zaatakowales. Niemcy > czuja wieksza antypatie do nas Polakow jak my do nich. Sa > napewno tacy ktorzy nas toleruja, ale napewno nie ma wielu > zwolennikow wsrod Niemcow. Jezeli chodzi o Malysza, bo o nim te > forum, to bardzo sie ciesze ze tak "wysoko sie wzbil" :) I kto > by pomyslal, taki niepozorny chlopaczyna :) Naprawde samo w > sobie niesamowite jest to ze caly czas teraz slyszysz Malysz i > zloto. Wygrywa wszystkie konkursy, jest bezkonkurencyjny, > drugiego takiego sportowca nie mamy, w zadnej dyscyplinie > sportu... Wiem co mowie .Mieszkam w Niemczech juz pietnascie lat i tu opinia o polakach nie jest zla.Powtazam Niemcy nie maja zadnej antypati do Polakow.Jezeli juz to na odwrot.Szczegolnie Polacy tu mieszkajacy izoluja sie i nienawidza wszystkich takze siebie. Jestem fanem Malysza i cieszy mnie fakt ,ze jest najlepszy.Takze w niemieckiej telewizji i innych mediach bardzo dobrze i z uznaniem mowi sie o Malyszu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Trwa konkurs w Lahti IP: *.62-136-217.adsl.skynet.be 14.03.03, 18:19 Małysz 122m !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzub Re: Trwa konkurs w Lahti IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.03, 18:21 Brawo Malysz. Ahonen i Widhoelz spadli na bule a szkop traci dziesięc punktów. Nikt nie podskoczy Polakowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trawiarz DLACZEGO NIE MA RELACJI NA ZYWO W GAZECIE?? IP: *.ny325.east.verizon.net 14.03.03, 18:23 Jestem zawiedziony tym, ze taki portal jak Gazeta, nie transmitowal relacji z PS w Lahti. Zawiedzionych jak ja zapraszam na sport.onet.pl/live.html choc nie lubie Onetu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Trwa konkurs w Lahti IP: *.malpa.komp.pl 14.03.03, 18:25 ale ich pojechal adas kurde jestes spoko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Trwa konkurs w Lahti IP: *.acn.pl 14.03.03, 18:42 na ktorym jest schmith? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goliat Re: Trwa konkurs w Lahti IP: *.szczurowa.sdi.tpnet.pl 14.03.03, 18:31 i tak nie pokazał swojej klasy powinien skoczyć 130m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PTASIEK TO JEST GOSC! LATA JAK NIETOPERZ! IP: *.citicorp.com 14.03.03, 18:32 TO JEST GOSC! LATA JAK NIETOPERZ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wowo Re: TO JEST GOSC! LATA JAK NIETOPERZ! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.03.03, 18:38 Adas - piekna pierwsza seria! Oby druga byla jeszcze piekniejsza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzeszny Re: TO JEST GOSC! LATA JAK NIETOPERZ! IP: *.nyc.rr.com 14.03.03, 19:02 Nie mam pytan !!! Adas jest bezkonkurencyjny !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) dziękuję IP: *.acn.waw.pl 14.03.03, 19:04 wiesz Adam, wszyscy skaczą, Niemcy , Norwegowie, Finowie i inni a Puchar Świata zdobywa Adam Małysz... gratuluje i dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam_ski Jest PIERWSZY, to gigant!!! IP: *.ey.com.pl / 10.106.68.* 14.03.03, 19:05 Te 128 to nokaut (mimo Hautamaekiego), jest wielki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ink Re: Trwa konkurs w Lahti IP: 141.41.113.* 14.03.03, 19:06 Malysz to PROFESOR!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hajto Re: Trwa konkurs w Lahti IP: *.chello.pl 14.03.03, 19:06 Bez tych wasów spadłby za buleeeeeeeeeeeeee. Ogolimy frajera????;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Batman Re: Trwa konkurs w Lahti IP: 195.205.25.* 14.03.03, 19:08 Adam Małysz - Nasz bohater narodowy. Nic więcej nie trzeba mówić ani pisać !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skamdzia Tak miało być!!! IP: *.chello.pl 14.03.03, 19:17 Tak miało być ! I niech tak zostanie! Brak mi słów, aby opisać radość z tego zwycięstwa! HIP! HIP! HURA! Niech żyje Adaś! HURA! HURA! Niech tak trwa do końca marca! Bravo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas63 Brawo Adas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 14.03.03, 19:21 W niemieckiej telewizji nie za bardzo podobaly sie twoje skoki ale ty przeciez dla nich nie skakales.Brawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Trwa konkurs w Lahti IP: rat:* / 192.168.1.* 14.03.03, 19:23 A mnie na 14. miejscu podoba sie FLORINA Liegl. (tak na serio: brawo, Adam!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malli Adam znowu górą IP: 213.216.82.* 14.03.03, 19:25 Adam znowu najlepszy!!! :)) Czego się nie da powiedzieć o transmisji TVP 1, szczytem chamstwa było wycięcie początku II serii konkursu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gro Re: Adam znowu górą IP: *.kopernik.gliwice.pl 14.03.03, 19:56 Gość portalu: malli napisał(a): > Adam znowu najlepszy!!! :)) Czego się nie da powiedzieć o > transmisji TVP 1, szczytem chamstwa było wycięcie początku II > serii konkursu. dlatego od poczatku oglądałem na eurosporcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lakiluk Re: Adam znowu górą IP: *.acn.waw.pl 15.03.03, 09:12 Może tak może nie, w końcu startowali polscy lekkoatleci. W każdym razie na szczęście mamy konkurencję i EUROSPORT. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skamdzia Zwycięstwo Adasia, wygrana nasza! IP: *.chello.pl 14.03.03, 19:38 To zostało zapisane w gwiazdach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efgra Re: Trwa konkurs w Lahti IP: 217.97.128.* 14.03.03, 20:20 "Młody Tami Kiuru był trzeci". Szanowni Kretyni Redaktorzy, Kiuru ma 28 lat i jest najstarszym zawodnikiem w pierwszym składzie Finów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LastBoyScout Re: Trwa konkurs w Lahti IP: *.nas31.somerville1.ma.us.da.qwest.net 14.03.03, 20:33 Jestem ciekawy czy Adam Malysz czyta w Gazecie te nasze pisanie ( odezwij sie do nas Adasiu, prosimy!) Mam nadzieje, ze tak bo naprawde warto. Adam daje nam wszystkim tak wiele dumy, radosci i sily ! Piszacy tutaj dajac mu za to cieple slowa jak moga przyczyniaja sie do jego sukcesu...ja rowniez: NAJSZCZERSZE GRATULACJE z Nowego Jorku Adamie !!! .. Lec Adas lec, zawsze jak najdalej ... ... DAL NAM PRZYKLAD Adam Malysz jak ZWYCIEZAC mamy! :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Małysz Re: Trwa konkurs w Lahti IP: *.acn.waw.pl 14.03.03, 20:38 Owszem, czytam to forum regularnie. Dziękuję serdecznie. I polecam czekoladę Goplana. Mmmm... pyszna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lakiluk Re: Trwa konkurs w Lahti IP: *.acn.waw.pl 15.03.03, 09:19 Może i Ty LastBoyScout kierujesz ciepłe słowa, ale chciałem przypomnieć jak kilka tygodni temu przed Mistrzostwami Świata wszyscy już postawili krzyżyk na Małyszu i snuli kasandryczne przepowiednie, że przez Tajnera Małysz stracił szansę na Puchar Świat, bo nie startuje w Willingen. To nie były ciepłe słowa. Wszyscy oni powinni uderzyć się w piersi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LastBoyScout DAL NAM PRZYKLAD Adam Malysz jak ZWYCIEZAC mamy! IP: *.nas31.somerville1.ma.us.da.qwest.net 14.03.03, 20:39 Jestem ciekawy czy Adam Malysz czyta w Gazecie te nasze pisanie ( odezwij sie do nas Adasiu, prosimy!) Mam nadzieje, ze tak bo naprawde warto. Adam daje nam wszystkim tak wiele dumy, radosci i sily ! Piszacy tutaj dajac mu za to cieple slowa jak moga przyczyniaja sie do jego sukcesu...ja rowniez: NAJSZCZERSZE GRATULACJE z Nowego Jorku Adamie !!! .. Lec Adas lec, zawsze jak najdalej ... ... DAL NAM PRZYKLAD Adam Malysz jak ZWYCIEZAC mamy! :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luka Re: DAL NAM PRZYKLAD Adam Malysz jak ZWYCIEZAC ma IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.03, 22:06 mały'sz - Wielkiiiiiiiii człowiek!!!!!! - a ty człowieczku, który pisałeś o wąsach i buli, może zacznij oglądać boks lub M.Wiśniewskiego??!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Makar Re: Trwa konkurs w Lahti IP: server:* / 192.168.10.* 14.03.03, 20:35 Małysz Królem skoczni jest - nic dodać , nic ujać :)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehehe Morgerstern to latajaca pokraka !!!! IP: *.who.vectranet.pl / 10.6.0.* 14.03.03, 21:30 Smiac mi sie jak w tv zachwycaja sie jego sylwetka w locie. A on wypina w locie dupe jakby mial go zaraz ktos zapakowac. Wyglada tak pokracznie ze mozna pasc ze smiechu!!! Poza tym gosc ma zajebiste proporcje ciala 2/3 nogi a reszta tulow i glowa. Co za pokraka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIDASEK MAŁYSZ TY DEBEŚCIAKU IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.03, 21:48 Wygra kryształową bez dwóch zdań Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gerda Re: Trwa konkurs w Lahti IP: *.dialup.online.no 14.03.03, 21:50 ADAM MALYSZ JEST WSPANIALY, TALENT MA WRODZONY Odpowiedz Link Zgłoś