Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Karger w Toruniu na baraze ?

29.09.06, 00:40
    Co to za wiadomosci dochodza ostanio ... Karger ???
    Przeciez ten czlowiek ma 39 lat i juz nie jezdzi.
    Moze jeszcze prezes wezmie Kowalika ?
    tu chyba trzeba poszukac kogos lepszego
    duzo lepszego

Obserwuj wątek
      • Gość: Chris Re: Karger w Toruniu na baraze ? IP: *.tvk.torun.pl 29.09.06, 01:56
        Tylko kogo?? Zagar nie może bo jedzie w tym samym czasie w turnieju...Znany z
        wystepów w Bydgoszczy Todd Wiltshire byłby najlepsza alternatywa ale
        kontraktowanie straniero skonczyło sie z dniem 31 stycznia...Norris (Lublin) ma
        Polska lige w d...e?Wiec kto nam pozostaje??Waldek Walczak, Sławek Derdzinski,
        Krzysio Kuczwalski?? Moze Jan Zabik wsiadzie z Batorskim na motocykl:)))
        Wszyscy z was sie smiali swego czasu z Andego Smitha, ze w Toruniu sie nie
        odnajdzie pomimo wieku jechał na poziomie sredniej 1,2 pkt.na bieg moze to
        dobre rozwiazanie biorac pod uwage ze Karger jest doskonałym mechanikiem...Wiek
        nie swiadczy o umiejetnosciach...
        • Gość: Szrek Re: Karger w Toruniu na baraze ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 07:25
          Zapomniałeś Chris, że Andy Smith podpisał w tym roku i wystartował w kilku
          meczach II ligi w Gdańsku. Tak więc i ta możliwość nie istnieje. Ktoś wyżej
          pisał, że możliwość podpisania z obcokrajowcami minęła 31 stycznia. Znamy chyba
          inne przepisy, bo ja uważam, że trwa cały rok. Według mnie możliwość podpisania
          jakiegokolwiek kontraktu z wartościowym zawodnikiem skończyła się dla klubu
          wtedy, gdy przestał on być wypłacalny. W "środowisku" grzmi o tym (nie 1 nie 2
          pisano też o tym na forum) więc chyba nie będzie łatwo. A szkoda, przecież
          Lindbaeck jest wolny na przykład
          • Gość: baca Re: Karger w Toruniu na baraze ? IP: *.adsl.inetia.pl 29.09.06, 07:37
            Weźta nazod krzyżonioka.
            • Gość: Toma Toruń Re: Karger w Toruniu na baraze ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 08:50
              B. Karger - kolejna kompromitacja M. Batorskiego. Kowalik Marcin i Mirek:-).
              NIech jeżdżą przynajmniej będą gryźć tor:-)
              • Gość: Chris Re: Karger w Toruniu na baraze ? IP: *.tvk.torun.pl 29.09.06, 10:09
                Wiem ze Andy jest w Gdansku,zmierzam jednak do tego ze wiek nie swiadczy o
                umiejetnosciach pod warukiem ze ktos regularnie jezdzi,wiec Karger raczej sie
                nie przyda.Lindbaeck odmowił startow z uwagi na kontuzje,juz widze te nagłowki
                w prasie:"Latino" ratuje tyłek Batorskiemu ale kasowe to to raczej nie
                bedzie...Pamietam mecz Apatora z Włokniarzem chyba w 1996 roku z gory przegrany
                w ktorym nikomu nieznany Jarosław Bednarski,Marcin Kowalik wyrwali zwyciestwo
                Czestochowie:)Mielismy taki szpital w zespole...:(((
      • Gość: octopus Re: Karger w Toruniu na baraze ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 11:35
        pewnie, co tam za mało mamy duńczyków. Nie wiem czy mam się smiać czy płakać.

Ja tam bym przebrał Bajerskiego za Jagusia i jego puścił na mecz :)
        Zazdroszcze klubowi takich doradców czy kogoś kto rzuca takie propozycje.
        • Gość: Chris Re: Karger w Toruniu na baraze ? IP: *.tvk.torun.pl 29.09.06, 11:58
          Gość portalu: octopus napisał(a):

> pewnie, co tam za mało mamy duńczyków. Nie wiem czy mam się smiać czy płakać.
          >
          > Ja tam bym przebrał Bajerskiego za Jagusia i jego puścił na mecz :)
          > Zazdroszcze klubowi takich doradców czy kogoś kto rzuca takie propozycje.

Ciekawe madralo kogo Ty bys zestawił w druzynie na te mecze poza tym to czysta
          polemika obłozona salwa smiechu.
          • Gość: Szrek Re: Karger w Toruniu na baraze ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 17:24
            No więc jeśli tobie Chris tak do śmiechu proponuję spoważnieć w końcu! Wiem, że
            kierunek duński wielu w Toruniu nie pasi, ale czy nie warto się jednak
            zastanowić nad Ole Olsenem? Był 3 razy IMŚ i ma stały kontakt z żużlem
            • Gość: kingpin Re: Karger w Toruniu na baraze ? IP: *.utaonline.at 29.09.06, 18:17
              Nie rozumiem zdziwienia ewentualnym powolaniem Kargera na baraze.Przeciez jest
              On zawodnikem Apatora od stycznia tego roku i trza siegnac po nasza tajna bron.
              Tak na powazie ,to kogo innego widzicie ?? Brain trenuje regularnie od 2
              tygodni.Wczoraj w jakims turnieju w Anglii w 3 biegach zdobyl 6 pkt (3,0,3).Dzis
              ma kolejny wystep na Wyspach.Nie ma sie z czego smiac.Iversen wczoraj wywrotka w
              lidze szwedzkiej ,jakas kontuzja lokcia czy czegos tam.Jesli on nie pojedzie ,to
              ratunku tylko w dziadzi Kargerze trzeba szukac.Nie zdziwilbym sie ,gdyby zdobyl
              wiecej pkt niz nasza gwiazda z GP Bjarne Pedersen.Zeszta nawet gdyby nie
              pojechal jako zawodnik ,to w parkingu ma pole do popisu.Motorki to On potrafi
              przygotowac,o czym dobitnie przekonal sie nasz IMSJ.Optymalny sklad na baraz
              moim zdaniem wyglada nastepujaco : 1.B Pedersen 2.Stead/Slabon 3.Iversen
              4.Karger 5.Jagi 6.Stachowiak 7.Wisnia 8 Miedzin Na dzien dzisiejszy nikim
              lepszym nie dysponujemy.Mozna odpuscic sobie dziadka ,ale czy Slabon lub Stead w
              obecnej formie beda lepsi od niego ??
          • Gość: octopus Re: Karger w Toruniu na baraze ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.06, 00:27
            Wiesz co Chris? Z całą pewnością jesteś większa madrala ode mnie, ale Kargera
            nie trzeba wstawiać bo i tak każdy inny zawodnik z aktualnego składu jest w
            stanie zapewnić lepszą zdobycz punktową (słaboń), więc szkoda zachodu. Kogo bym
            wstawił? Tychu którzy pozostali!!! Jeśli jesteśmy klubem ekstraligowym to nasi
            zawodnicy nie powinni mieć problemów z wygraniem barażów, nawet mimo kontuzji
            Karola, któremu życzę jak najlepiej.
            • Gość: baca Re: Karger w Toruniu na baraze ? IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.06, 08:44
              Jak zacznieta torunioki kombinować z tym składem, to najpewniej na derby to se
              pojadziem ewyntualnie do tarnowa (wicie, ło co chodzi). Jak nie wierzyta w
              swoich zawodników, to se weźta nazod sawke, kostka, krzyżonioka i kogo tam
              jeszcze mieliśta bez łostatnie 20 lot i tedy jedźta do łostrowa. Troche powagi!
              • Gość: metanol Re: Karger w Toruniu na baraze ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.10.06, 18:28
                Krzyżaki ponoc rudy 102 zgłasza pomoc ale kasa z góry i tak spadniecie.Bardzo mnie to cieszy Toruń za burtą
                • Gość: Szrek Re: Karger w Toruniu na baraze ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 18:55
                  No i widzita Baco cego sie chłopina nałykała i jakie gupoty napisała? Nie lepi
                  było cegujś z łapteki ino ryzykować?
                  • Gość: baca Re: Karger w Toruniu na baraze ? IP: *.adsl.inetia.pl 01.10.06, 20:56
                    Łon sie nawąchoł, ale trocha sympatyji do nigo mom, bo wicie, jo sam na
                    torunioków mom ciupaska.
                    • Gość: Szrek Re: Karger w Toruniu na baraze ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 21:01
                      Dyć ja go tys nie skreślom ino bym woloł coby nieco inse specyfiki niźli ten
                      mytanol uprawiał. Po cus ma sie chłopina truć?
                      • Gość: metanol Re: Karger w Toruniu na baraze ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.10.06, 21:29
                        Szrek metanol sprawdzony bo u Drabskiego kupiony.Na barże kupie ci ligninke na łzy ja też będe płakał ale ze śmiechu że Torunia brak ex-klasie.Bacy postów nie czytam bo na gorolskim sie nie znam.
                        • Gość: baca Re: Karger w Toruniu na baraze ? IP: *.adsl.inetia.pl 01.10.06, 21:52
                          Toć ja taki gorol jako i wy, znacz sie nie hanys.
                          • Gość: Szrek Re: Karger w Toruniu na baraze ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 22:17
                            No to mnie trochę chłopie uspokoiłeś. Na zdrowie!
                • Gość: slawek do metanol i bilim IP: 217.116.110.* 01.10.06, 23:21
                  naiwne czubki ! i wszystko jasne...
      • Gość: Biim Re: Karger w Toruniu na baraze ? IP: *.os1.kn.pl 01.10.06, 22:48
        Wrocław jest za Ostrowem!!!Ale sie porobiło...Bedzie jak pod Grunwaldem.
        Krzyzaki dostana lanie i witamy Ostrów w ekstralidze, bedzie bliżej na meczyk.
        • Gość: metanol Re: Karger w Toruniu na baraze ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.10.06, 08:21
          Biim coś mi się wydaje,że pojedziemy razem.
          • Gość: metanol Re: Karger w Toruniu na baraze ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.10.06, 20:36
            Krzyżaki macie jeszcze jeden problem, bo gdy spadniecie do pierwszej ligi bedziecie zmuszeni pożegnac się z Wielkim, małym wojownikiem Wiesiem Jagusiem. Chyba nie musze Wam tłumaczyc dlaczego?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka