Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Polonia 2007

IP: 82.146.225.* 04.10.06, 11:29
    Z uwagi na to ze sezon 2006 dla Polonii dobiegl konca jestem ciekawy jakich
    zawodnikow widzielibyscie w sezonie 2007 roku w barwach Polonii.
    Ostatnio duzo sie mowi o tym ze Polonii moze trafic Matej Zagar.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Chris Re: Polonia 2007 IP: *.tvk.torun.pl 04.10.06, 13:18
        Ja słyszałem ze bydgoska Polonie w 2007 roku ma wzmocnic Zsolt Böszermenyi i
        Csaba Hell to zawsze podobno wiecej niż Klecha i Sawina:D Którzy trafia do
        Grudziadza zajmujac miejsce Jackowi Gollobowi;)))Grudziadz stajnia emerytów i
        nieudaczników AD 2007:)))Grudziadz forever:)))
        • kibic.zalogowany Re: Polonia 2007 04.10.06, 15:31
          Gość portalu: Chris napisał(a):

> Ja słyszałem ze bydgoska Polonie w 2007 roku ma wzmocnic Zsolt Böszermenyi i
          > Csaba Hell to zawsze podobno wiecej niż Klecha i Sawina:D Którzy trafia do
          > Grudziadza zajmujac miejsce Jackowi Gollobowi;)))Grudziadz stajnia emerytów i
          > nieudaczników AD 2007:)))Grudziadz forever:)))

Ty się nie śmiej z Csaby, bo to wg mnie był jeden z najpiękniej technicznie
          jeżdżących zawodników podobnie jak Adams :)
      • Gość: maver Re: Polonia 2007 IP: *.wancom.pl 04.10.06, 13:39
        Matej Zagar?
        ee... wole polaka, niż nawet Crumpa.
        Jonsson najprawdopodobniej zostanie, Emil ma ważny kontrakt na 3 albo 4 lata
        jeszcze.
        Przydałby się jakiś zawodnik (najlepiej polak) który by w kazdym meczu zdobywał
        po 9-11 punktów.

Sajfutdinov
        Jędrzejewski
        Buczkowski
        Protasiewicz
        Jonsson
        Sawina/Kościecha
        nowy/Klecha
        nowy
        • Gość: byzydura Re: Polonia 2007 IP: *.tvgawex.pl 04.10.06, 15:59
          Protas
          Buczek
          Hampel/Andersen (zalezy kogo atlas zwolni)
          Kostek
          AJ
          Emil
          Siopek

z tego co sie mowi, to ma nie byc zawodnika z numerem 8, ale jesli bedzie to
          Kleche bym tam dał.

i caly czas mi sie marzy powrot Golloba. takiego kapitana nigdy nikt jeszcze
          nie miał i miec juz nie bedzie, obojetnie co kto o nim mysli.
          • arius5 Re: Polonia 2007 04.10.06, 16:37
            CO ? Znowu chca zostac bez rezerwowego ?
            rzeciez za Sawke wchodzi Jagus, to juz zaklepane.
            • czawez Re: Polonia 2007 04.10.06, 18:29
              Gdyby Apator spadł:
              1.Protas
              2.Kościecha
              3.Jaguś
              4.Emil
              5.Jonsson
              6.Jędrzejewski
              7.Buczek
              8.Miedziński
              • Gość: greg Re: Polonia 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 19:23
                może być ale za Kościechę wstawił bym Miedziaka, i znalazł jakiegoś
                perspektywicznego 18/19 latka na 8-mkę
                • Gość: baca Re: Polonia 2007 IP: *.adsl.inetia.pl 04.10.06, 20:30
                  A jo bych wzion nazod jocka. Krzyżoniaka mo sie rozumieć.
                  • Gość: Szrek Re: Polonia 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 21:33
                    A byśta Baco chocis z naszy Polonii jajów nie robili, hej
                    • Gość: baca Re: Polonia 2007 IP: *.adsl.inetia.pl 05.10.06, 18:14
                      A co, tygo prawdziwygo jocka miołech zaproponować?! Pono torunioki bierom
                      Golloba - jak sie utrzymajom to Tomka, a jak spadnom to Jocka.
      • Gość: fan Polonii Re: Polonia 2007 IP: 82.146.225.* 18.10.06, 15:38
        na www.sportowefakty.pl powstala zakladka ekstraliga gdzie wpisywane beda na
        biezaco transfery i w rubryce Polonii jest ze Kostek juz w Polonii czy ktos wie
        cos blizej??
        Zapowiada sie naprawde wspanialy okres transferowy ale zobaczymy jak wyjdzie
        • Gość: Szrek Re: Polonia 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 16:26
          Ja osobiście bardzo bym chciał, aby za rok w Polonii znalazł się Greg Hancock.
          To nie tylko świetny zawodnik (i metryka urodzenia nie ma w tym przypadku
          żadnego znaczenia) ale do tego facet wprowadzający świetną atmosferę do
          zespołu. Od jakiegoś czasu jest z tym w drużynie nieźle, ale z GH może być
          jeszcze fajniej. Byłoby super! Protas, Jonsson, Hancock & Company. Medal jak nic
          • Gość: Michu Re: Polonia 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 22:46
            Mam wrażenie,że Polonia cieniutko przędzie i barytonu nie usłyszymy. Więc niema
            co czarować o wzmocnieniach. Narazie jest problemem z utrzymanie składu z tego
            roku.
            Jedynie kibice prześcigają się w pomysłach kogo by to chcieli....
            • Gość: Szrek Re: Polonia 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 22:48
              Kraczesz bo coś wiesz czy dlatego, że lubisz szukać dziury w całym?
              • Gość: Michu Re: Polonia 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 18:16
                Oj czuję to, czuję,o szczegóły nie próbuj ciągnąć za język. Nie guma, nie
                naciągniesz :).
      • Gość: krotki Re: Polonia 2007 IP: *.orange.pl 19.10.06, 11:02
        najlepiej zeby polonia miala jakiegos wychowanka .podobno akcje waszej szkolki bardzo dobrze stoja
        • Gość: Szrek Re: Polonia 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 21:57
          "akcje waszej szkółki bardzo dobrzer stoją".
          Qrcze o rany! Nie wiedziałem, że nasza szkółka weszła na giełdę
          • Gość: baca Re: Polonia 2007 IP: *.adsl.inetia.pl 20.10.06, 18:10
            Łon to chyba chcioł zastosować, wicie, jak to sie nazywo - metafera.
            • Gość: Szrek Re: Polonia 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 22:16
              Myślita że to je co do leczenio? "Metafera" to jakby coś kiedyś było co se
              dziadunio coś smarowali cycuś w tym rodzaju. Nobo jakby to nie było cuś dla
              zdrowotności to licho niech to weźmnie w cholere jakomś, hej
              • Gość: baca Re: Polonia 2007 IP: *.adsl.inetia.pl 20.10.06, 22:19
                Metafera to je tako afera co sie jom psenosi, wicie. A jak nie wicie to teroz
                jus wicie hej.
                • Gość: Szrek Re: Polonia 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 22:49
                  To mi ino jesce powiedzta jak sie tom cholere psenosi bo mimo syćko nie chcem
                  siebie ani kolezanki gaździnki narazoć, hej
                  • Gość: baca Re: Polonia 2007 IP: *.adsl.inetia.pl 22.10.06, 09:13
                    Jak wicie, co mozna tym gaździne zarazić, to chyba wicie jak sie psenosi hej.
      • gracz_nr_1 Protasiewicz w Rzeszowie? 21.10.06, 12:51
        Slyszalem ze Protasiewicz odchodzi do Rzeszowa ale nie wiem na ile to jest
        prawda!
        • Gość: Michu Re: Protasiewicz w Rzeszowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 15:30
          Może i cos słyszałeś. Ja zaś wiem,że do Rzeszowa pojechał na zawody, gdzie ma
          sponsora. Pewnie sie z nim spotka jak i "możnymi".
          O czym będą rozmawiali ?, a pewnie o kwiatkach, pogodzie i o tym jak dobrze ma
          jeżdżąc w Bydgoszczy :).
          A jeżeli coś mu popiwdzą,żego odrzucić nie zdoła ? No to będzie trwoga, bo w
          Bydzi nawet w otoczce klubowej bili ostatnio ostro pianę,że lepiej go wymienić
          na Tomusia.Był jakiś plan, ale powstał jednak mały problem,bo Tomuśiowi bliżej
          do kasy z innym klubem niż w Bydzi, gdzie to za niewielka kwotę planuja
          zmontować "mocarstwo".
          I bądź tu mądry i pisz wiersze...
      • Gość: fan Polonii Re: Polonia 2007 IP: 82.146.225.* 24.10.06, 16:05
        Andreas Jonnson podpisal dwuletni kontrakt z druzyna..... Polonii Bydgoszcz
        za www.sportowefakty.pl
        • Gość: Tik Re: Polonia 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 17:32
          Podpisał i będzie jeździł za darmo.
          Brawo !
          • Gość: Wojtek Re: Polonia 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 19:07
            dlaczego tak piszesz? O co Ci chodzi?
            • Gość: Szrek Re: Polonia 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 06:30
              Czemu dajesz się podpuszczać? Koleś należy pewnie do grona niezadowolonych,
              którzy wcześniej widzieli Jonssona w swoim klubie. Brawo Andreas - brawo
              działacze. Dziękuje
              • Gość: byzydura Re: Polonia 2007 IP: *.tvgawex.pl 25.10.06, 22:15
                brawo dzialacze to bedzie jesli zatrudnia silna 2linie. AJ sam meczu nie wygra, a srednia 1,94/bieg to nie jest srednia godna lidera (jakim teoretycznie jest Protas) druzyny walczacej o medal.
                • Gość: Szrek Re: Polonia 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 07:04
                  Nie przesadzaj, od czegoś muszą zacząć

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka