Gość: Biim IP: *.wroclaw.mm.pl 06.10.06, 14:11 Ja stawiam na Ostrów.Tak będzie lepiej dla ligi a i w Toruniu będą mieli więcej czasu na układanie składu.Wrocław trzyma kciuki za Ogóra! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krotki Re: Ostrów czy Toruń? IP: *.orange.pl 06.10.06, 14:29 smieszne.bedzie ciezko ale torun pokaze jak sie jezdzi jesli nasi zdobeda w ostrowie co najmniej 40 punktow jestem spokojny o adriane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: Ostrów czy Toruń? IP: *.tvk.torun.pl 06.10.06, 14:38 40 punktów? Tyle ze jakos nie widze w obecnym składzie szans na spelnienie sie 'ząbikowej mysli szkoleniowej' czyli '6 razy 8' zdaje sie. Wygląda na to ze bez doskonalego meczu Jagusia, meczu życia Miedzina i dobrego wystepu przynjmniej jednego z Duńczyków mozemy w Ostrowie dostać niezłe smary. A wtedy w rewanzu cała nadzieja w przewadze własnego toru. Mimo wszystko wierze- przynajmniej do niedzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: octopus Re: Ostrów czy Toruń? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.06, 14:54 obstawiam zwycięztwo torunian już w pierwszym meczu, niewielkie ale jednak. 1. Iversen 6 2. Stead 4 3. Jaguś 11 4. Słaboń 6 (jeśli prezypasuje mu któryś z motorów Chrzanowskiego lub Zabika) 5. Pedersen 11 6. Stachowiak 1 7. Miedziński 8 wyszło 47 Taka zdobycz punktowa nie jest raczej wygórowana dla tych nazwisk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Ostrów czy Toruń? IP: *.tvk.torun.pl 06.10.06, 16:04 Gość portalu: octopus napisał(a): > obstawiam zwycięztwo torunian już w pierwszym meczu, niewielkie ale jednak. > 1. Iversen 6 > 2. Stead 4 > 3. Jaguś 11 > 4. Słaboń 6 (jeśli prezypasuje mu któryś z motorów Chrzanowskiego lub Zabika) > 5. Pedersen 11 > 6. Stachowiak 1 > 7. Miedziński 8 > > wyszło 47 > > Taka zdobycz punktowa nie jest raczej wygórowana dla tych nazwisk. Zgadzam sie z Toba ale ja dodałbym 3 pkt do dorobku Jagody a po jednym odjał Iversenowi,Słaboniowi i Miedzinskiemu. Mam nadzieje ze nie bedzie niesłusznych wykluczen i wałków sedziowskich,ani lezakowania na ostatnich pozycjach.Podejrzewam również że poczatek bedzie masakryczny ale rezerwami taktycznymi odrobimy straty w koncówce:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toma Toruń Re: Ostrów czy Toruń? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.06, 20:36 A ja jestem pełen obaw przed meczem w Ostrowie. Jędrzejak, Węgrzyk Karlsson i Ferjan mogą okazać się lepsi od naszych asów i wtedy..... Witaj I ligo. Zresztą wygrywając baraże okaże się że i tak zaczynam od najniszej klasy rozgrywkowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Ostrów czy Toruń? IP: 83.238.144.* 06.10.06, 21:33 Sie nie bójta, bedzie 0:0. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biim Re: Ostrów czy Toruń? IP: *.os1.kn.pl 06.10.06, 22:32 Zastanawia mnie ta zdolność torunian do zestawień składów swojej kamandy.Sami treserzy czy co? Coś czuję, w powietrzu jest gaz! A po sezonie Ząbik do Wrocka!młody oczywiście... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Ostrów czy Toruń? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 07:59 Wydaje mi się, że KZąbik jest jeszcze na tyle młody, że postawiaczy stosować nie musi. A więc Wrocek mu raczej nie grozi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawek Re: Ostrów czy Toruń? IP: 217.116.110.* 07.10.06, 08:47 brawo szrek!!! damy radę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Ostrów czy Toruń? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 10:30 Nie ma dziwne. Ja już nawet poczyniłem zakupy w aptece coby świętować sukces Torunia w barażach. A co: derby MUSZĄ być! I basta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacuś Re: Ostrów czy Toruń? IP: *.tvk.torun.pl 07.10.06, 12:19 Wrocławiaki za przyzwoleniem Pana od kopanej podstawiaja sprzet w Ostrowie,tak nas bardzo nienawidza,a Holta lichwa zwietrzył interes w podpisaniu kontraktu i tez jakies osiołki zaoferował,ale to nic nie da pokonamy ich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krotki Re: Ostrów czy Toruń? IP: *.orange.pl 07.10.06, 12:40 a nam pomagaja:zabik-dwa silniki,puzon-dwa silniki,chrzanek-dwa silniki i mechanik i uwaga tomasz g Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: Ostrów czy Toruń? IP: *.tvk.torun.pl 07.10.06, 12:42 I pewnie jeszcze bracia K. :)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krotki Re: Ostrów czy Toruń? IP: 217.116.110.* 07.10.06, 13:39 jesli chodzi ci o karkosika to tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byzydura Re: Ostrów czy Toruń? IP: *.tvgawex.pl 07.10.06, 14:08 Torun musi wygrac z 2powodow: -bez derbow sezon zawsze jest nieudany -nie chce miec KS-u w Polonii! po ewentualnym spadku mowi sie o przejsciu Jagusia i Miedzinskiego, a juz teraz za duzo tych torunian u nas. Chyba ze bysmy zmienili nazwe na Polonia Bydgoszcz-Torun. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Ostrów czy Toruń? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 14:17 Jak ci się nie podoba nazwa, którą wymyśliłeś zawsze mozemy ją zastąpić inną np.: "Polonia Kujawsko-Pomorska". A serio: najlepiej żeby derby nam zostały, ale gdyby miało być inaczej wolałbym wymienionych zawodników u nas niż we Wrocku. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: Ostrów czy Toruń? IP: *.tvk.torun.pl 07.10.06, 22:01 Moje mysli biegły nieco innym torem;-) Jakos na razie nie wierze w dobrego wujka z walizka szmalu który od tak sobie postanowi pozbyc sie cześci kasy... W końcu po co mu to? Ale jakby to była prawda to oczywiscie powód do radości- tyle ze w barazach to niewielka pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robi Re: Ostrów czy Toruń? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 22:06 Podobno ma pojechać Miastkowski, Wożnicki i Tietz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Ostrów czy Toruń? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 22:15 Dowaliłeś. Można się już śmiać czy raczej wypada zapłakać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krotki Re: Ostrów czy Toruń? IP: 217.116.110.* 07.10.06, 23:46 a jaki typujecie wynik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toma Toruń Re: Ostrów czy Toruń? IP: *.petrus.com.pl 08.10.06, 00:28 Niestety 54:36 dla Ostrowa. Jakoś nie bardzo chce mi się wierzyć w informacje pt. R. Karkosik rządzi już toruńskim żużlem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krotki Re: Ostrów czy Toruń? IP: 217.116.110.* 08.10.06, 00:31 wystarczy sie utrzymac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Ostrów czy Toruń? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 07:48 Jeśli pogłoski o cichym wsparciu z zewnatrz się potwierdzą Wynik powinien oscylować w granicach +/- 10 pkt dla każdej ze stron. W końcu dół Eligi niewiele powinien odbiegać od czuba I ligi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Ostrów czy Toruń? IP: 83.238.147.* 08.10.06, 09:39 A jo se tak myśla, co różnica jest jednak na tyle dużo, co byndom derby w przysłym roku. Tak że sie torunioki nie martwta, bo wygrata hej. Jo żech je baca, mom dziewindziesiont lot i wim co mówia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krotki Re: Ostrów czy Toruń? IP: 217.116.110.* 08.10.06, 09:44 Krzyżacy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Do boju!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biim Re: Ostrów czy Toruń? IP: *.os1.kn.pl 08.10.06, 10:52 Ostrów do boju!!! Lać krzyzaków! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Ostrów czy Toruń? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 12:33 Ku uciesze Ostrowa niech wygra on bitwę. Dla sprawiedliwości niech wojnę wygra Toruń! Odpowiedz Link Zgłoś