Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ostrów czy Toruń?

IP: *.wroclaw.mm.pl 06.10.06, 14:11
    Ja stawiam na Ostrów.Tak będzie lepiej dla ligi a i w Toruniu będą mieli
    więcej czasu na układanie składu.Wrocław trzyma kciuki za Ogóra!
    Obserwuj wątek
      • Gość: krotki Re: Ostrów czy Toruń? IP: *.orange.pl 06.10.06, 14:29
        smieszne.bedzie ciezko ale torun pokaze jak sie jezdzi jesli nasi zdobeda w ostrowie co najmniej 40 punktow jestem spokojny o adriane
        • Gość: Jazon Re: Ostrów czy Toruń? IP: *.tvk.torun.pl 06.10.06, 14:38
          40 punktów? Tyle ze jakos nie widze w obecnym składzie szans na spelnienie sie
          'ząbikowej mysli szkoleniowej' czyli '6 razy 8' zdaje sie. Wygląda na to ze bez
          doskonalego meczu Jagusia, meczu życia Miedzina i dobrego wystepu przynjmniej
          jednego z Duńczyków mozemy w Ostrowie dostać niezłe smary. A wtedy w rewanzu
          cała nadzieja w przewadze własnego toru. Mimo wszystko wierze- przynajmniej do
          niedzieli.
      • Gość: octopus Re: Ostrów czy Toruń? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.06, 14:54
        obstawiam zwycięztwo torunian już w pierwszym meczu, niewielkie ale jednak.
        1. Iversen 6
        2. Stead 4
        3. Jaguś 11
        4. Słaboń 6 (jeśli prezypasuje mu któryś z motorów Chrzanowskiego lub Zabika)
        5. Pedersen 11
        6. Stachowiak 1
        7. Miedziński 8

wyszło 47

Taka zdobycz punktowa nie jest raczej wygórowana dla tych nazwisk.
        • Gość: Chris Re: Ostrów czy Toruń? IP: *.tvk.torun.pl 06.10.06, 16:04
          Gość portalu: octopus napisał(a):

> obstawiam zwycięztwo torunian już w pierwszym meczu, niewielkie ale jednak.
          > 1. Iversen 6
          > 2. Stead 4
          > 3. Jaguś 11
          > 4. Słaboń 6 (jeśli prezypasuje mu któryś z motorów Chrzanowskiego lub Zabika)
          > 5. Pedersen 11
          > 6. Stachowiak 1
          > 7. Miedziński 8
          >
          > wyszło 47
          >
          > Taka zdobycz punktowa nie jest raczej wygórowana dla tych nazwisk.

Zgadzam sie z Toba ale ja dodałbym 3 pkt do dorobku Jagody a po jednym odjał
          Iversenowi,Słaboniowi i Miedzinskiemu. Mam nadzieje ze nie bedzie niesłusznych
          wykluczen i wałków sedziowskich,ani lezakowania na ostatnich
          pozycjach.Podejrzewam również że poczatek bedzie masakryczny ale rezerwami
          taktycznymi odrobimy straty w koncówce:)
          • Gość: Toma Toruń Re: Ostrów czy Toruń? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.06, 20:36
            A ja jestem pełen obaw przed meczem w Ostrowie. Jędrzejak, Węgrzyk Karlsson i
            Ferjan mogą okazać się lepsi od naszych asów i wtedy..... Witaj I ligo. Zresztą
            wygrywając baraże okaże się że i tak zaczynam od najniszej klasy rozgrywkowej
            • Gość: baca Re: Ostrów czy Toruń? IP: 83.238.144.* 06.10.06, 21:33
              Sie nie bójta, bedzie 0:0.
      • Gość: Biim Re: Ostrów czy Toruń? IP: *.os1.kn.pl 06.10.06, 22:32
        Zastanawia mnie ta zdolność torunian do zestawień składów swojej kamandy.Sami
        treserzy czy co?
        Coś czuję, w powietrzu jest gaz!
        A po sezonie Ząbik do Wrocka!młody oczywiście...
        • Gość: Szrek Re: Ostrów czy Toruń? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 07:59
          Wydaje mi się, że KZąbik jest jeszcze na tyle młody, że postawiaczy stosować
          nie musi. A więc Wrocek mu raczej nie grozi
          • Gość: slawek Re: Ostrów czy Toruń? IP: 217.116.110.* 07.10.06, 08:47
            brawo szrek!!! damy radę!
            • Gość: Szrek Re: Ostrów czy Toruń? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 10:30
              Nie ma dziwne. Ja już nawet poczyniłem zakupy w aptece coby świętować sukces
              Torunia w barażach. A co: derby MUSZĄ być! I basta
              • kamilg22 Re: Ostrów czy Toruń? 07.10.06, 12:12
                do boju anioly
                • Gość: Jacuś Re: Ostrów czy Toruń? IP: *.tvk.torun.pl 07.10.06, 12:19
                  Wrocławiaki za przyzwoleniem Pana od kopanej podstawiaja sprzet w Ostrowie,tak
                  nas bardzo nienawidza,a Holta lichwa zwietrzył interes w podpisaniu kontraktu i
                  tez jakies osiołki zaoferował,ale to nic nie da pokonamy ich.
                  • Gość: krotki Re: Ostrów czy Toruń? IP: *.orange.pl 07.10.06, 12:40
                    a nam pomagaja:zabik-dwa silniki,puzon-dwa silniki,chrzanek-dwa silniki i mechanik i uwaga tomasz g
                    • Gość: Jazon Re: Ostrów czy Toruń? IP: *.tvk.torun.pl 07.10.06, 12:42
                      I pewnie jeszcze bracia K. :)...
                      • Gość: krotki Re: Ostrów czy Toruń? IP: 217.116.110.* 07.10.06, 13:39
                        jesli chodzi ci o karkosika to tak
                        • Gość: byzydura Re: Ostrów czy Toruń? IP: *.tvgawex.pl 07.10.06, 14:08
                          Torun musi wygrac z 2powodow:
                          -bez derbow sezon zawsze jest nieudany
                          -nie chce miec KS-u w Polonii! po ewentualnym spadku mowi sie o przejsciu
                          Jagusia i Miedzinskiego, a juz teraz za duzo tych torunian u nas. Chyba ze
                          bysmy zmienili nazwe na Polonia Bydgoszcz-Torun.
                          • Gość: Szrek Re: Ostrów czy Toruń? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 14:17
                            Jak ci się nie podoba nazwa, którą wymyśliłeś zawsze mozemy ją zastąpić inną
                            np.: "Polonia Kujawsko-Pomorska". A serio: najlepiej żeby derby nam zostały,
                            ale gdyby miało być inaczej wolałbym wymienionych zawodników u nas niż we
                            Wrocku. Pozdrawiam
                        • Gość: Jazon Re: Ostrów czy Toruń? IP: *.tvk.torun.pl 07.10.06, 22:01
                          Moje mysli biegły nieco innym torem;-)
                          Jakos na razie nie wierze w dobrego wujka z walizka szmalu który od tak sobie
                          postanowi pozbyc sie cześci kasy... W końcu po co mu to? Ale jakby to była
                          prawda to oczywiscie powód do radości- tyle ze w barazach to niewielka pomoc.
      • Gość: Robi Re: Ostrów czy Toruń? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 22:06
        Podobno ma pojechać Miastkowski, Wożnicki i Tietz
        • Gość: Szrek Re: Ostrów czy Toruń? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 22:15
          Dowaliłeś. Można się już śmiać czy raczej wypada zapłakać?
        • Gość: krotki Re: Ostrów czy Toruń? IP: 217.116.110.* 07.10.06, 23:46
          a jaki typujecie wynik?
          • Gość: Toma Toruń Re: Ostrów czy Toruń? IP: *.petrus.com.pl 08.10.06, 00:28
            Niestety 54:36 dla Ostrowa. Jakoś nie bardzo chce mi się wierzyć w informacje
            pt. R. Karkosik rządzi już toruńskim żużlem
            • Gość: krotki Re: Ostrów czy Toruń? IP: 217.116.110.* 08.10.06, 00:31
              wystarczy sie utrzymac
              • Gość: Szrek Re: Ostrów czy Toruń? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 07:48
                Jeśli pogłoski o cichym wsparciu z zewnatrz się potwierdzą Wynik powinien
                oscylować w granicach +/- 10 pkt dla każdej ze stron. W końcu dół Eligi
                niewiele powinien odbiegać od czuba I ligi
                • Gość: baca Re: Ostrów czy Toruń? IP: 83.238.147.* 08.10.06, 09:39
                  A jo se tak myśla, co różnica jest jednak na tyle dużo, co byndom derby w
                  przysłym roku. Tak że sie torunioki nie martwta, bo wygrata hej. Jo żech je
                  baca, mom dziewindziesiont lot i wim co mówia.
                • Gość: krotki Re: Ostrów czy Toruń? IP: 217.116.110.* 08.10.06, 09:44
                  Krzyżacy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Do boju!!!!!!!!!!!
      • Gość: Biim Re: Ostrów czy Toruń? IP: *.os1.kn.pl 08.10.06, 10:52
        Ostrów do boju!!! Lać krzyzaków!
        • Gość: Szrek Re: Ostrów czy Toruń? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 12:33
          Ku uciesze Ostrowa niech wygra on bitwę. Dla sprawiedliwości niech wojnę wygra
          Toruń!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka