Gość: Kamil IP: ProteriansAnNet:* 21.03.03, 16:00 nie mam nic przeciwko koszowi ale koszykówka nigdy nie będzie tak popularna jak piłka nożna, i myślę że mieszkańcy trójmiasta i nie tylko byli by bardziej wdzięczni gdyby Arka awansowała do 1 ligi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PanRysio Pilka nozna lepsza? Phi... IP: *.commedia.pl 22.03.03, 10:34 Wiesz co? Arka kojarzy mi sie tylko z umiesnionymi kretynami, ktorzy chodza na mecze tylko po to, zeby sie pozabijac. Nie mowie, ze pilka nozna nie ma normalnych kibicow, ale niestety jest wsrod nich wielu oszolomow (lagodnie mowiac) i jest to sport troche niebezpieczny dla... ogladajacych. Natomiast koszykowka to sport, ktory w Polsce byl na poczatku sportem intelignecji, rozwijal sie w srodowiskach akademickich i przez pewien czasy byla sportem elitarnym. Teraz to troche uleglo zmianie, ale koszykowka stala sie jeszcze bardziej widowiskowa, ciekawsza i na pewno wiecej sie w niej dzieje niz podczas meczu pilkarskiego. Poza tym sponsorzy chetniej przyjda do koszykarzy, bo utrzymanie druzyny mniej kosztuje... mniej zawodnikow ;). A... i ja tez przeciwko pilce noznej nic nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś