Gość: Michał z Torunia Re: Hajto w kadrze! IP: *.torun.mm.pl 26.03.03, 17:50 Tomkowi Hajto można tylko pogratulować wspaniałej kariery. OK Mistrzostwa Świata zawalone, ale gdyby nie ta kadra z p. Tomkiem to nadal musielibysmy się spalać na meczach innych drużyn. Czasami jak czytam te wszystkie komentarze odnośnie mistrzostw to wydaje mi się, że ich (piłkarzy)błedem był awans do mistrzostw. Trzeba było siedzieć w domu i nie byłoby problemu. Farsa. Panie Tomku zapraszam na boisko i proszę pokazać jak się gra. Odpowiedz Link Zgłoś
xpert I bardzo dobrze ze Hajto dostal powolanie 26.03.03, 17:55 W przeciwienstwie do smiesznych napinaczy na tym forum ja kibicuje kadrze na dobre i na zle. Ci ktorzy teraz jada na Hajte i Janasa sa frajerami. Hajto jest potrzebny bo nie wiadomo czy zagra Baszczynski i Zielinski. Ale wam slepa nienawisc przeslania zdrowy rozsadek. Tomek prawdziwi kibice z Lodzi, Warszawy, Busan, Daejeon, Jenjou i Wembley wierza w Twoje umiejetnosci. Olej piknikow w bamboszach przed telewizorami ktorzy potrafia tylko jeczec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sza Do wszystkich krytykow IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 26.03.03, 18:05 Zamknac sie na jakis czas. kadra jest w ciezkim momencie (wiekszosc obrony kontuzjowana) a hajto zgodzil sie przyjechac i pomoc. Szacunek dla niego chociaz za to. krytyka dopiero po meczu o ile zle zagra. A na razie dziekowac mu a nie rzucac miesem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neon-pl Hajto moze nam pomoze.. IP: *.client.attbi.com 26.03.03, 18:09 Zgadzam z kilkoma powyzszymi wypowiedziami. Uwazam ze chociaz Hajto czasem glupio sie zachowuje, to w przeciwienstwie do np. Swierczewskiego jakas klase pilkarska prezentuje, w koncu strzelil te kilka bramek, a w klubie gra. I powinnismy mu byc wdzieczni ze przyjechal wspomoc reprezentacje. Dajcie mu panowie szanse... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Hajto w kadrze! IP: 195.115.131.* 26.03.03, 18:10 A ja po prostu uwazam, ze reszta kadry nie ma papieroskow, i Hajto wezwany jest ku pomocy ;-) Tanio i na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rem Dzieki ze jestes Tomek! IP: *.tnt9.lax3.da.uu.net 26.03.03, 18:27 To piekny gest z Tomka strony,mogl odmowic ale tego nie zrobil.Podziw za to Odpowiedz Link Zgłoś
ziggystardust Re: Znowu ten pajac... 27.03.03, 02:01 Właśnie. A i morde ma jakąś taką niewyjściową.... ŁUKASZ WIEWIÓRSKI DO KADRY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Hajto w kadrze!?Zasady selekcji IP: *.twcny.rr.com 26.03.03, 19:45 selekcja do reprezentacji moze sie opierac na jednym z dwoch modeli:1)koncepcja gry do ktorej dopasowuje sie indiwidualnych pilkarzy(przykladem moze by rozwiniecie ataku szybkim wrzutem pilki do przodu i dosrodkowaniem ze skrzydla jak jest popularne w pi;ce brytyjskiej) 2)wybor najlepszych w danym momencie pilkarzy i pozniejsze dopasowanie stylu do pilkarzy Zamiast tylko ogladac sie na rezultaty trzeba zanalizowac proces! Boniek odrzucil(i chyba wtedy slusznie)pewnych pilkarzy ale nie przekonal reszty to swojej koncepcji gry(albo jej nie mial). Engels w okresie eliminacji wybral nalepszych ale niestety uwiklal sie z nimi w uklady i na finaly zrezygnowal z tego modelu. Janas postepuje wg mnie bardzo madrze skladajac zespol wedlug obecnej formy(Hajto) . Swierczewski , ktorego wypowiedzi sa zenujaco glupie,mimo ze nie gra w pierwszej druzynie gra stale i trenuje a rezerwy w Anglii sa naprawde mocne. Zreszta wazniejsze jest ,ze on gra w rezerwach niz gdyby tylko trenowal i wchodzil na boisko z pierwszym zespolem na pare minut gdyz wtedy by mu brakowalo"pilkarskiej kondycji" Jedyna obawe wzbudza we mnie sklonnosc tych dwoch zawodnikow do klikowosci co moze zatruc poces budowy zespolu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TG Re: Hajto w kadrze! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.03, 20:01 Tak jest - Hajto do kadry, najlepiej żeby został kapitanem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajacek Re: Hajto w kadrze! IP: 165.226.60.* 26.03.03, 20:53 Hajto??? O kurwa!! Na Madagaskar tego kutasa! Jajacek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: George H. Re:Hajto..Powstaje nowa "mieszanka" a nie nowy zespol IP: *.nsw.bigpond.net.au 26.03.03, 21:26 Ciekawe i moze zbawienne decyzje Pana Selekcjonera co do skladu reprezentacji Polski na mecz z Wegrami. Podkreslam z wielka obawa ...moze zbawienne decyzje ??? Osobiscie zrobil bym wszystko aby sklad kadry byl oparty o jak najwieksza liczbe pilkarzy zespolu Wisly i do lini pomocy i ataku wstawil bym bez obawy 4-ch wislakow: Zurawski, Kuzba, Kosowski, Szymkowiak plus Oliadebe. Formacja defensywna wymaga korekty po kontuzji Glowackiego i chyba nie pelnej sprawnosci Baszynskiego. Ale czy tym zbawieniem ma byc Hajto, to juz jest powazny znak zapytania. Hajto to pilkarz skuteczny do zadan specjalnych takich jak gra "1 x 1 - jeden na jeden" w celu wyeliminowania z gry okreslonego pilkarza zespolu przeciwnika. Ale na dzien dzisiejszy, tuz przed meczem z Wegrami moze tez zagrac role "kola ratunkowego" w naszej defensywie. Ale przyszlosciowo nie widze wielkich mozliwosci oparcia budowy zespolu kadry o Hajte, Swierczewskiego czy Waldocha. Musi przyjsc "nowa fala" pilkarzy grajacych wiecej konstruktywnie - podobnych do takich jakich dobiera do skladu Wisly Pan Kasperczak nie tracac przy tym skutecznosci gry zespolu. Nawet majac "noz na gardle" (tak jak obecny mecz z Wegrami) Selekcjoner musi trzymac sie swojej koncepcji budowy i gry zespolu, o ile chce odnosic sukcesy. Podkreslam Hajto moze byc potrzebny na mecz z Wegrami, bowiem moze zastapic pilkarzy kontuzjowanych lub byc przeznaczony do zadan specjalnych 1 x 1 w celu "wylaczenie" z gry przeciwnika. Pamietajmy jednak, ze w meczu z Wegrami interesuja nas tylko zwyciestwo, bowiem tylko zdobycie 3 pkt. podtrzymuje nasze szanse na dalsza walke o udzial w finalach ME'2004. Zyczmy Panu Janasowi zwyciestwa z Wegrami i logicznych, skutecznych decyzji w oparciu o fakty i realia a nie w oparciu o intuicje i na tzw. "trenerski nos" - to co decydowalo o sukcesach 30-40 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on palacze IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 26.03.03, 22:27 i po co ten palacz,kombinator w kadrze?!jest podejrzanym w sprawie i sie powoluje go do reprezentowania Polski?!!ciuchy u Gianni'ego a pety od ruskich!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słoma HAJTO - JESTEM ZA!!! IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.03, 22:47 W przeciwieństwie do kilku powołań, to jest bardzo słuszne. Nie oszukujmy się - obrona się wali i nie można wystawić młodych i nieogranych ludzi, może ich zjeść trema. Hajto gra w Schalke i nie jest 15 rezerwowym tylko podstawowym zawodnikiem. Dobrze się stało, że został awaryjnie ściągnięty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: Hajto w kadrze! IP: *.wireless.inhb.co.nz 26.03.03, 23:14 tylko nie to, ten palant? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chohair Hajto nie zasługuje na grę w POLSKIEJ REPREZENTACJI!! IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 26.03.03, 23:46 temu panu już dziękujemy!! już raz pokazał ze ma reprezentację i kibiców w d..... dlaczego pluje się nam kibicom teraz w twarz powołując Tomasza Hajto do reprezentacji?? p.s. Tomek jeśli to czytasz zmień wreszcie fryzurkę:o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Hajto? - mam nadzieje, ze przegramy i bedzie schluss! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 27.03.03, 01:01 Gość portalu: wikary napisał(a): > I znów to samo.Błędne koło,Hajto w kadrze!!Boże dlaczego nie > grzmisz!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Hajto? - mam nadzieje, ze przegramy i bedzie IP: *.ipt.aol.com 27.03.03, 01:42 Panie i Panowie przeczytalem wszystkie listy ciekawy jestem jak bedziecie pisali gdy Polska wygra z Wegrami a Hajto strzeli bramke ktora przesadzi losy meczu na Nasza korzysc? Odpowiedz Link Zgłoś
ziggystardust Re: Hajto? - mam nadzieje, ze przegramy i bedzie 27.03.03, 02:02 Gość portalu: max napisał(a): > Panie i Panowie przeczytalem wszystkie listy ciekawy jestem jak bedziecie > pisali gdy Polska wygra z Wegrami a Hajto strzeli bramke ktora przesadzi losy > meczu na Nasza korzysc? Ciekawe jak będziesz pisał jak ci 7-tonowa bomba, wzbogacana uranem, spadnie na dom w przerwie meczu, jak akurat będzie 3:0 dla Polski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kopyt Re: Hajto w kadrze! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.03, 01:37 I bardzo dobrze,że Hajto wraca do kadry!Ten baran Boniek zniechęcił tylko tego obrońcę.Hajto moim zdaniem będzie ważnym zawodnikiem w kadrze Janasa.Jest doświadczony,regularnie gra w dobrym europejskim klubie i to na wysokim poziomie.To przez Bońka zrezygnował z gry w kadrze,ale mam nadzieję że za Janasa bedzie gał "pierwsze skrzypce"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZiggyStardust A GDZIE TARASIEWICZ??? IP: *.com / 10.0.0.* 27.03.03, 01:44 No gdzie?? On jest niezły, strzelił Szwedom gola z wolnego! RYCHU TARASIEWICZ DO KADRY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mecenas1 Re: Hajto w kadrze! IP: *.ipt.aol.com 27.03.03, 07:49 Teraz kadra jest w koplecie. Dwaj najglupsi pilkarze sa powolani. Najpierw Swierczewski pozniej Hajto. Jeden by nie wystarczyl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palacz Re: Hajto w kadrze! IP: 62.87.177.* 27.03.03, 08:35 może przyjechał po papierosy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ben JANAS DO DYMISJI IP: 212.244.146.* 27.03.03, 08:36 Już w teraz gra kadry ( z Hajtą ) mnie nie interesuje . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galaktyczny Edek Re: Hajto w kadrze! IP: *.sks.muni.cz 27.03.03, 08:45 Do kompletu brak mi tylko Krzynowka i Iwana! Bedzie dobrze jak w Korei :-)) Odpowiedz Link Zgłoś