Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Rok Kubicy

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.06, 12:59
    Ciekawe kto wyłoży więcej kasy na transmisje F1 w polskiej TV.
    Byłoby dobrze , gdyby to nie było dostępne tylko w kablówce.

Obserwuj wątek
      • Gość: elibre Rok Kubicy IP: *.server.ntli.net 24.10.06, 12:59
        bedzie dobrze! zobaczycie!
      • Gość: Jan Osik Rok Kubicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 13:02
        Brawo Robert!!!!
      • Gość: spokospoko Rok Kubicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 13:03
        Dobra,dobra,już bez przesady z tym pianiem:Kubica to, Kubica tamto.Zaczął
        nieźle i zobaczymy co będzie w przyszłym roku.I tyle na razie wystarczy.
        • Gość: manhu Re: Rok Kubicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 13:26
          Zobaczymy albo i nie, jak złodzieje z Canal+ to ukradną (tak jak Golden League). Dlaczego ukradną? Bo sport to produkt o minimalnej trwałości- przydatności do spożycia. To nie film co można obejrzeć za 5 lat, a że TV4 przegra to jest pewne.
        • d_ost Re: Rok Kubicy 24.10.06, 13:36
          Hołek, odpuść! Rozumiem, że Hołek w koszulce z logo orlenu pojawia się w studiu
          TV4 i tam gada z mniejszym lub większym sensem, ponieważ orlen sponsoruje
          relacje F1 w telewizji. Czemu nie sponsoruje Roberta - tego nie wiem. Może
          wyścigi po pustynii są ciekawsze dla widzów...
          Ale czemu Hołkiem męczy nas GW? Brak innych ekspertów? Sugeruję pogadać z
          Marcinem Biernackim, który zna się na wyścigach jak mało kto u nas. I
          postarajcie się, Panowie Redaktorzy, w końcu o jakieś nowe informacje.
          Budujecie wasze artykuły międląc w kółko i na różne sposoby kilka tych samych
          wypowiedzi członków ekipy saubera, które pojawiają się zawsze po wyścigu na ich
          www. Może warto się czasem kopnąć na jakiś prawdziwy wywiad? bo danie odgrzane
          po raz trzeci smakuje już tak sobie...

A co do prognoz na przyszły sezon, to bym nie był tak hop do przodu. bogiem a
          prawdą nikt naprawdę nic nie wie. Nikt się np. nie spodziewał tak totalnej
          katastrofy ferrari jak ta z sezonu 2005, nic jej nie zapowiadało. Co roku mówi
          się, że następny sezon juz w końcu, wreszcie będzie należał do toyoty, bo ile
          można wydawać kasę bez efektu? Ano można, ten sezon pokazał to po raz kolejny.
          Tak że nic nie gwarantuje sukcesów BMW. Nie wiadomo jak się ich bolidy
          dostosują do nowych opon, nie wiemy jak tez zestaw zagra. W tym i poprzednich
          sezonach dobór opon był bardzo indywidualny. Michelin i birdgestone robili gumy
          pod konkretne tory, konrketne bolidy, niemal pod konretnych kierowców. Teraz
          będzie dla wszystkich to samo. Oczywiście będzie kwestią przypadku, że dla
          pewnych teamów te gumy okażą się bliskie tym oponom, które były wcześniej
          robione pod ich bolidy. I zupełnie przypadkiem będą miały przewagę. Zupełnie
          nie wynikającą z nakładów finansowych czy wiedzy inżynierów.

Swoją drogą - biorąc pod uwagę umiarkowanie dobre wrażenie jakie zrobiła wiedza
          inżynierów BMW o oponach - ciekawe czy uda im się dobrze dostosować bolid do
          opon, bo w 2007 w tę stronę trzeba będzie pracować.

No i na koniec - ile jeszcze można mówić o Heidfieldzie, że jest obiecującym
          kierowcą? To tak jak o mówić o Domachowskiej, że jest obiecującą tenisistką. Od
          kilku lat już...
      • Gość: olek Re: Rok Kubicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.06, 13:30
        tv4 jest nie tylko w kablówce. ja odbieram normalna anteną.
        • d_ost F1 w telewizji 24.10.06, 13:44
          Cóż, na telewizję, przepraszam za wyrażenie, publiczną bym nie liczył. Ich
          misja kończy się kiedy trzeba wydać parę złotych więcej... Lepiej przeznaczyć
          je przecież na eurowizję, opole i czy festiwal piosenki biesadnej, który pokaże
          się w ,,kulturalnej" Dwójce.

Walka rozegra się pomiędzy telewizjami kodowanymi. Zadziała prosty schemat -
          chcesz oglądać kubicę bez niemieckiego komentarza (wyścigi lecą na RTL) - kup
          nasz dekoder, razem z całym dobrodziejstwem inwentarza. Canal+ już chyba kiedyś
          miał f1, nawet w wersji pięciogwiazdkowej (na osobnym kanale kamera cały czas
          na aucie lidera, na osobnym pitlane, na osobnym widok z bolidu któregoś z
          kierowców...), więc mogą chcieć do odgrzać. Pozostaje tylko liczyć, że
          wystarczająco dużo wydają na piłkę nożną i odpuszczą. zostaje polsat i nowa
          platforma tvn, które może chcieć zrobić z F1 jeden z mocnych punktów swojej
          oferty. już przecież poszli w ligę mistrzów. Tak czy siak trzeba się liczyć z
          tym, że będzie trzeba za oglądanie grand prix płacić. Chyba że orlen nas
          zaskoczy:)
          • Gość: MATT Re: F1 w telewizji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.06, 14:17
            d_ost w RTLu to sobie za dużo nie pooglądasz bo od nowego roku zostanie
            zakodowane (Entavio) . Co do polskich stacji to formuła 1 podobno musi być na
            otwartym kanale. Tylko problem jest taki kto co rozumie pod tym pojęciem. Gdyby
            np. kupiła TVP to możliwe że transmisje leciały by na TVP Sport, tylko kto to
            będzie odbierał ...Polsat ma prawo pierwokupu, więc istnieje możliwość, że jeśli
            on kupi prawa to formuła będzie nadal w TV4, Jeśli kupi TVN, to możliwe że
            transmisje odbywały by się np. na TVN Turbo, którego i tak wszyscy nie
            odbierają. Canal+, SportKlub odpadają w tym wyścigu. Narazie jednak to tylko
            moje przypuszczenia i domysły. Pożyjemy zobaczymy...
      • Gość: dareksun Kubica..promocja polski na caly swiat! :) IP: *.cpe.unwired.net.au 24.10.06, 13:31
        • Gość: Schuja Re: Kubica..promocja polski na caly swiat! :) IP: *.pools.arcor-ip.net 24.10.06, 13:59
          Tylko nie zmocz sie w spodnie z przejecia ,ze ten czeladnik w F-1, Kubitza tak
          was promuje. F-1 straci troche na popularnosci , no bo po odejsciu Michaela nie
          bedzie juz tej ogladalnosci w TV , a zatem nie bedzie tylu sponsorow i tych
          monet . Tak bylo w skokach narciarskich , ktore byly finansowo napedzane
          udzialem i sukcesami dwoch niemieckich skoczkow oraz Kinga i Kaisera
          Ahonnena .Wasza Mala Mysz w zasadzie w tym interesie przeszkadzala. Zreszta jak
          tych trzech wielkich sie wycofalo , ludzie przestali sie skokami
          interesowac ,poza paroma sztukami polactwa .Tak bedzie i z F-1 jak szybko nie
          wykreuje sie idol z kraju zachodniego.Wschodnioeuropejczyk ,dokladniej Polak,
          nie ma mentalnie zadnych szans takim idolem zostac.Nie stanie sie idolem
          europejskiej czy tez swiatowej TV. Pochodzi z za biednego kraju, a nikt sie nie
          lubi identyfikowac z bieda , zacofaniem i cwaniactwem.
          • d_ost Re: Kubica..promocja polski na caly swiat! :) 24.10.06, 14:06

> lubi identyfikowac z bieda , zacofaniem i cwaniactwem.

Tak samo jak nikt nie lubi się indentyfikować z kabotyństwem, ksenofobią i
            wyznawaniem stereotypów dotyczących narodowości. Więc daj sobie siana i idź
            gdzieś indziej wylewać swoje żale i resentymenty.

Tak gwoli ścisłości - Senna pochodził z zacofanej brazylii, gdzie na ulicach
            slumsów urządza się polowania na dawców narządów. Myślisz, że to ludzie go
            uwielbiali dlatego, że im się tak pozytywnie kojarzył?
            • Gość: Schuja Re: Kubica..promocja polski na caly swiat! :) IP: *.pools.arcor-ip.net 24.10.06, 14:53
              Fakt , w tym masz racje .Kto by sie chcial porownywac do waszego Kabotyna
              Pierwszego albo do jego brata blizniaka Ksenofoba Wspanialego czy tez ta cala
              ich banda . Wiesz doskonale , i tu cie wali , ze mam racje z tym co o was
              napisalem.No chyba ze tez nalezysz do tej kaczej bandy Dwojga i jestes podobnie
              otumaniony. Kubitza , chocby nie wiem co osiagnal ,nigdy nie zdobedzie pozycji
              idola miedzynarodowego. Po prostu Polakow swiat nie uznaje w takiej roli.To
              sprzecznosc sama w sobie.Wymien mi kogos kto mialby slawe jak np .Michael ,
              Borys Becker czy Steffi Graf , Dirk Nowitzki , Franz Beckenbauer a wspominam
              tylko Niemcow.Inne cywilizowane narody maja podobne , ogolnie znane
              postacie .Polacy , poza waszym Wojtyla i tym Lechem ( CORAZ BARDZIEJ ZBRUKANY
              OBRAZ PODEJRZENIAMI O Bolka ); NIE MAJA NIKOGO:Izostawcie juz tego pol Polaka
              pol Niemca Kopernika , czy tez pol Francuza Chopina w spokoju.To
              przeszlosc.Ajak na 1000 lat to straszliwie malutko.
              • Gość: Dziodzio Re: Kubica..promocja polski na caly swiat! :) IP: 213.199.198.* 24.10.06, 15:03
                Schuja, ależ z Tobą coś się porobiło. Przeca Tyś jest Luxemburczyk! A sławisz
                Niemców. Teraz poproszę kilka przykładów z Twojego kraju, nie od sąsiadów.
                • Gość: Schuja Re: Kubica..promocja polski na caly swiat! :) IP: *.pools.arcor-ip.net 24.10.06, 15:18
                  Masz slaba pamiec moj ty fanie.Po ojcu jestem z Luxembourga ,nach meiner Mutter
                  bin ich Niemiec tzn mam Doppelstaatsangehörigkeit.Verstanden.Wiesz jak to
                  jest .Z powodu podatku jestem Lux ,sercem jestem ,nie powiem ze Waffen-SS , ale
                  dosyc blisko.
                  • d_ost Re: Kubica..promocja polski na caly swiat! :) 24.10.06, 15:23
                    .Z powodu podatku jestem Lux ,sercem jestem ,nie powiem ze Waffen-SS , ale
                    >
                    > dosyc blisko.
                    Jeśli Cię to pocieszy w Twoich luksembursko-niemieckich kompleskach jest nawet
                    bliżej niż Ci się to wydaje.
              • d_ost Re: Kubica..promocja polski na caly swiat! :) 24.10.06, 15:13
                Nie wiem dlaczego uważasz, że skoro 30% Polaków z 40% tych, którzy poszli do
                wyborów (czyni to w sumie 12% ogółu uprawnionych do głosowania) wybrało
                Kaczorów, wszyscy tu jesteśmy ciemnogrodzianami, uważamy, że ,,Niemiec"
                Kopernik się mylił, że Ziemia jest płaska, a po ulicach warszawy chodzą
                niedźwiedzie polarne.

Skoro Kopernik jest Niemcem (choć sam tak raczej nie uważał), Chopin Francuzem
                (to by się Frycek uśmiał jakby to usłyszał), to Kubica (tak się to pisze, nie
                Kubitza - najwyraźniej wyższa Zachodnia cywilizacja nie nauczyła Cię szacunku
                chociaż dla imion innych osób) tak właściwie nie jest Polakiem, bo uformował
                się we Włoszech. A skoro jest Włochem, ma wszelkie szanse zostać idolem. Tym
                bardziej, że nie Ty będziesz o tym decydował, tylko miliony ludzi na całym
                świecie. A oni mają w dupie jaki w Twojej chorej głowie tkwi stereotyp Polaka.
                Bo dla nich ktoś, kto tyle osiągnął ciężką pracą, bez wsparcia sponsorów, kto
                mimo to nie prowadzi trybu życia gwiazdy rocka (jak np. Raikonen) i twardo
                stąpa po ziemi - taki ktoś jest godzien szacunku. Nieważne czy jego ojczystym
                językiem jest polski, ukraiński (np. Siergiej Bubka - wcale nie jest idolem
                wielbicieli lekkiej atletyki, ani tyci) czy suahili.

A na koniec proponuję Ci prześledzić nazwiska czołowych graczy niemieckiej
                reprezentacji w piłkę nożną. Np. takie starogermańsko brzmiące Podolski:)
          • Gość: znawca Patrzcie, oto Schuja w filmiku IP: *.chello.pl 24.10.06, 14:10
            ty menelu!
            www.youtube.com/watch?v=KoIBOx5oWVo
          • Gość: Dziodzio Re: Kubica..promocja polski na caly swiat! :) IP: 213.199.198.* 24.10.06, 14:53
            Schuja wreszcie się pojawiłeś! Coś się w końcu będzie działo. Myślałem, żeś w
            tym swoim Lux- czy Dojczlandzie zaginął. Albo co gorsza jakieś polactwo Ci
            obiło pysk. A może jednak?
            Pozdro dla małżonki.
            • Gość: Schuja Re: Kubica..promocja polski na caly swiat! :) IP: *.pools.arcor-ip.net 24.10.06, 15:04
              Pozdrowienia przekazalem , ale ona jest dobrze wychowana (przezemnie ) i od
              obcych nic nie przyjmuje.Poza tym nie jest zona tylka dziewucha z Polski.Dla
              nas oficjalny status nie ma znaczenia.Wazne jest pare innych rzeczy.Widze ,ze
              powoli reaktywuje sie klub fanow Schuji.Moze zastartuje u was w wyborach
              samorzadowych jako extern oczywiscie albo dla jakiegos ziomkostwa?
              • Gość: Dziodzio Re: Kubica..promocja polski na caly swiat! :) IP: 213.199.198.* 24.10.06, 15:14
                Ździebko przesadziłeś. Twoim fanem nie jestem i nie będę.
                A ucieszyłem się, bo fajnie jest jak ktoś z siebie publicznie robi głupka.
                Nieważne, czy to Kaczor, Kurski czy inna Schuja. Będzie śmiesznie.
                Aha, spuść dziewuchę z łańcucha, bo jej się charakter wypaczy (może nie jest za
                późno).
              • d_ost Re: Kubica..promocja polski na caly swiat! :) 24.10.06, 15:16
                powoli reaktywuje sie klub fanow Schuji.Moze zastartuje u was w wyborach
                > samorzadowych jako extern oczywiscie albo dla jakiegos ziomkostwa?

Z takim światopoglądem i ksenofobią sugeruję Ligę Polskich Rodzin... Rozumiem,
                że polactwo to padalce, z wyjątkiem importowanej małżonki? Przepraszam -
                konkubiny, lub - jak to zgrabnie ująłeś - dziewuchy (może nie czujesz jeszcze
                dobrze polskiego, ale zapewniam Cię, że nie zabrzmiało to dobrze...). Nadrabia
                tym, że z Tobą wytrzymuje?
          • Gość: wwi Re: Kubica..promocja polski na caly swiat! :) IP: 217.153.227.* 24.10.06, 15:25
            Kolego, generalnie lubiłem czytać Twoje wypowiedzi, bo często znajdowałem w
            nich na swój sposób inteligentną złośliwość. Nie zgadzam się z prawie żadnym
            komentarzem, ale to już inna sprawa. Tym razem jednak piszesz głupoty i
            zaprzeczasz faktom. Po sukcesach Małysza skokami zaczęło się mniej lub bardziej
            interesować co najmniej o 20 mln ludzi więcej (polactwa - jak piszesz) i jest
            to największy jednorazowy przyrost popularności tego sportu w jego historii.
            Nawet biorąc pod uwagę mniejszą naszą zamożność, nasi kibice przynieśli tej
            dyscyplinie bardzo pokaźny grosz. Skoki zaczęły być mniej popularne tylko w
            Niemczech, gdzie przeżywają wciąż niemały kryzys na skutek braku wyrazistych
            postaci, które mogą robić za idoli. Bo nikt nie chce się identyfikować z
            porażkami (a nie, jak piszesz, z biedą i cwaniactwem).
            Z F1 będzie zupełnie inaczej. Nie przeceniałbym na Twoim miejscu wpływy naszego
            narodu na zainteresowanie F1. Nie mamy aż takiej siły przebicia, żeby z naszego
            powodu reszta świata przestała interesować się tym sportem. Odejście Schumiego
            wpłynie na spadek zainteresowania, ale w sposób krótkotrwały (podobnie jak
            miało to miejsce w przypadku spadku popularności NBA po odejściu M.Jordana).
            Pamiętaj, że F1 była niezwykle popularna także przed Michaelem.
            Co do tego, czy ktoś z biednego, zacofanego i cwanego kraju (Twoja definicja)
            może zostać idolem, to uważam, że absolutnie tak! Przykłady: Bikila Abebe (czy
            jak się go pisze), Wilson Kipketer, Christo Stoiczkow, Siergiej Bubka, Adam
            Małysz (a jednak!! - w reklamach skoków w RTL cały czas się przewija jego
            postać), Katarina Witt, Jelena Isinbajewa, Andrij Szewczenko i wielu innych.
            • Gość: Schuja Re: Kubica..promocja polski na caly swiat! :) IP: *.pools.arcor-ip.net 24.10.06, 16:38
              Kolego ! Piszesz " Nie przeceniałbym na Twoim miejscu wpływy naszego
              >
              > narodu na zainteresowanie F1. Nie mamy aż takiej siły przebicia, żeby z
              naszego
              >
              > powodu reszta świata przestała interesować się tym sportem. Odejście
              Schumiego
              > wpłynie na spadek zainteresowania, ale w sposób krótkotrwały "
              Co u ciebie znaczy okreslenie " naszego narodu" ? Logicznie rozumujac
              PRZYZNAJESZ SIE DO NIEMIECKOSCI. Z tym Malyszem nie przesadzaj a juz na pewno
              nie z jego rola idola w Niemczech . Wiesz to dobrze , ze Polaka sie tutaj nie
              akceptuje w roli idola. Tu tez maja dobre powiedzenie , ktore w tlumaczeniu na
              polski jezyk mogloby brzmiec ; jak swiat swiatem , nie bedzie nigdy Polak
              Niemcowi bratem.I NIE MUSI TO NIGDZIE BYC ZAPISANE , to sie czuje .MOWISZ ;ZE
              SKOKI SA JUZ MNIEJ POPULARNE , ALE TYLKO W Niemczech .Moze , ale to juz
              wystarczy . To ten rynek dawal najsilniejszych finansowo sponsorow.Jak oni
              wychodza , interesuja sie takim sportem wlasnie w przewazajacej wiekszosci
              BIEDACY ,czyli ludzie u was , gdzie dodatkowo widoczna jest ta chcica tych
              ludzi na wlasny sukces osiagany za pomoca innch ludzi , jak wczesniej Malysz.De
              facto brak u was idoli i nie widze zeby sie szybko cos zmienilo.No chyba ze w
              pilce noznej. Hehehe .
              • Gość: wwi Re: Kubica..promocja polski na caly swiat! :) IP: 217.153.227.* 25.10.06, 10:48
                > Co u ciebie znaczy okreslenie " naszego narodu" ? Logicznie rozumujac
                > PRZYZNAJESZ SIE DO NIEMIECKOSCI.

1. Jesteś na tyle inteligentny, że doskonale zrozumiałeś, że nie chodzi mi o
                nasz wspólny (Twój i mój) naród, tylko o nasz (nie Twój, ale mój) naród. Poza
                tym, nie widzę powodów, dla których miałbym się wstydzić pochodzenia. Moja
                rodzina ze strony ojca jest typowo niemiecka, od dawna mam podwójne
                obywatelstwo, ale czuję się Polakiem. Co więcej, moja żona pochodzi z Niemiec,
                ale mieszkamy w Polce, bo tutaj żyje się nam znacznie lepiej. Sposób bycia
                Niemców mi nie odpowiada, co nie znaczy, że go krytykuję.
                2. Nie widzę żadnych przeszkód żeby dwa narody żyły ze sobą w zgodzie, nawet
                jeśli historia i przysłowia mówią co innego.
                3. W sprawie idoli: jeśli jest prawdą co piszesz, że "Wiesz to dobrze , ze
                Polaka sie tutaj nie akceptuje w roli idola.", to popełniasz typowy błąd
                polegający na uogólnianiu. Znam dwóch młodych Niemców mieszkających w
                sąsiedztwie moich teściów, dla których Małysz jest największym skoczkiem
                narciarskim wszechczasów (dla mnie nie jest, ale przecież nie będę wyprowadzał
                chłopaków z błędu). Czyli nie jest tak, że Niemcy nie akeptują takiej sytuacji -
                ci akurat zaakceptowali. Znam też jednego, który ne znosi Małysza. Czyli
                zwolennicy mają przewagę 2:1. :)
      • Gość: atakowac prl najglupszy "sport" swiata IP: *.hsd1.wa.comcast.net 24.10.06, 13:43
        krecenie kolkiem, czlowiek musi byc wybitny
        • d_ost Re: najglupszy "sport" swiata 24.10.06, 13:46
          Gość portalu: atakowac prl napisał(a):

> krecenie kolkiem, czlowiek musi byc wybitny
          o każdym sporcie można tak powiedzieć. co to za sport - 22 chłopa lata za piłką
          i ją kopie - żadna sztuka. zapewniam, że opanowanie 800 KM na jednej (i to
          tylnej) osi to nie jest kwestia 10 minut treningu...
        • Gość: driver Re: najglupszy "sport" swiata IP: *.devs.futuro.pl 24.10.06, 14:24
          Niby takie proste to "kręcenie kółkiem"?! Jasne, w telewizji wszysto wydaje się
          łatwe. Skok z wieżowca na dach samochodu? Banał. Prowadzenie 800 konnego bolidu
          po krętym torze? Bułka z masłem. Ale wystarczy oderwać wzrok od telewizora i
          spojrzeć "live" na nasze ulice. Co drugą osobę należałoby pozbawić praw do
          prowadzenia jakichkolwiek pojazdów mechanicznych. Dla ich dobra i reszty
          społeczeństwa... Kręcenie kółkiem może i jest proste, jak siedzisz przed ekranem
          tv a kółko jest podłączone do playstation...
      • Gość: acne Rok Kubicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 14:22
        Gratulacje.
      • adam_l27 Całe szczęście że tylko na rok !!! 24.10.06, 14:34
        Po roku będzie jasne czy warto pozostać w BMW.
        Być może będzie okazja się gdzieś przenieść bo pewnie przynajmniej jedna ze
        zmian w czołowych teamach nie wypali :)
      • zdzichu_bhp Re: Rok Kubicy 24.10.06, 14:54
        Jak w polsce zakoduja w jakiejs platformie cyfrowej to na szczescie jeszcze
        pozostaje satelita i niemiecki kanal RTL gdzie o ile pamietam od zawsze mozna
        bylo ogladac F1 za free, tak jak w tym roku no i pewnie tak bedzie w roku
        przyszlym :)
        • d_ost Re: Rok Kubicy 24.10.06, 15:17
          zdzichu_bhp napisał:

> Jak w polsce zakoduja w jakiejs platformie cyfrowej to na szczescie jeszcze
          > pozostaje satelita i niemiecki kanal RTL gdzie o ile pamietam od zawsze mozna
          > bylo ogladac F1 za free, tak jak w tym roku no i pewnie tak bedzie w roku
          > przyszlym :)
          Jeden z Przedmówców ma informacje, że od przyszłego roku i RTL będzie kodował
          F1. sorry:(
      • Gość: steve Kubica nadzieja F1 IP: *.nycmny.east.verizon.net 24.10.06, 15:36
        Tak,zdecydowanie Robert jest nadzieja dla tych mlodych,odwaznych i gniewnych 19
        i 20 latkow,ktorzy nie odpuszca starym wyjadaczom torow f1.To jest najwiekszy
        sukces Kubicy, o ktorym chyba on sam nie zdaje sobie z tego sprawy.Jezeli
        bedzie mial spektakularne sukcesy w 2007 roku to inni smialo udadza sie w jego
        slady a konstruktorzy inaczej spojrza na mlode wilki.Kubica moze byc idolem nie
        tylko w Polsce,on ma szanse zrobic cos dla tego sportu i to jest piekne.
        • Gość: Jacek Re: Kubica nadzieja F1 IP: *.Red-83-35-195.dynamicIP.rima-tde.net 24.10.06, 15:45
          Ech Borowczyk wielki "znawca" F1, musi sie jeszcze wiele nauczyc - poczawszy od
          terminologii a skonczywszy nawet na zawodnikach... Drugi wielki spec to
          Zientarski - rece opadaja. A jak juz slysze od tych panow o AlonZo (a nie o
          Alonso) to przelaczam na drugi kanal. Skad oni wzieli tego AlonZo - jak
          wszedzie wymawia sie Alonso tak jak sie pisze - czy to w Hiszpanii czy to w
          Niemczech czy to we Wloszech....
        • Gość: Jacek Re: Kubica nadzieja F1 IP: *.Red-83-35-195.dynamicIP.rima-tde.net 24.10.06, 15:45
          Ech Borowczyk wielki "znawca" F1, musi sie jeszcze wiele nauczyc - poczawszy od
          terminologii a skonczywszy nawet na zawodnikach... Drugi wielki spec to
          Zientarski - rece opadaja. A jak juz slysze od tych panow o AlonZo (a nie o
          Alonso) to przelaczam na drugi kanal. Skad oni wzieli tego AlonZo - jak
          wszedzie wymawia sie Alonso tak jak sie pisze - czy to w Hiszpanii czy to w
          Niemczech czy to we Wloszech....
        • mair Re: Kubica nadzieja F1 24.10.06, 16:07
          Gość: steve 24.10.06, 15:36 + odpowiedz

Kubica moze byc idolem nie
          tylko w Polsce,on ma szanse zrobic cos dla tego sportu i to jest piekne.

a niby co takiego ma zrobic dla tego sportu, Kubica ?

przestancie pierniczyc banialuki

• Gość: Schuja Re: Kubica nadzieja F1 IP: *.pools.arcor-ip.net 24.10.06, 17:03
            Tez mysle podobnie , tylko gdybym ja to napisal , zaraz by mnie tu opluli.Nie
            lubia tutaj Niemcow po prostu.
            • Gość: calcinus Mylisz sie IP: *.m.pppool.de 24.10.06, 17:20
              Nie lubia tylko zakompleksionych polglowkow, takich jak ty robaku, obojetnie z
              jakiego kraju pochodza :)
      • Gość: ??? Re: Rok Kubicy IP: *.rap.ucar.edu 24.10.06, 17:20
        Dajcie spokoj Malysza z niego nie bedzie.
      • Gość: piotrb Re: Rok Kubicy IP: 82.160.113.* 25.10.06, 10:43
        O to akurat nie ma co się martwić bo licencja na transmisje f1 wymusza aby
        dbywała się ona w telewizji ogólnodostępnęj (czytaj otwartej)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka