Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Lech Poznań - Arka Gdynia 1:1

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 10:42
    To że Zaki potrafi grać tylko głową to wiedzą wszyscy oprócz Smudy. Wystarczy
    zobaczyć chociażby jeden turniej halowy, gdzie wychodzi cała prawda o technice
    zawodnika. Dlatego nie wiem co tak denerwuje pana trenera. Raczej powinien
    przyznać się do swoich błędów niż szukać ich u zawodników. Przede wszystkim
    zła taktyka, bo jeżeli tak samo gra się w Poznaniu z jedną z ostatnich drużyn
    w lidze jak z Ległą w Warszawie to jest to zastanawiające. Czy Pan Smuda wie
    co to jest skracanie pola gry czy presing na połowie przeciwnika? Kolejna
    sprawa to przywiązywanie się do nazwisk, przecież Wilk od czterch spotkań gra
    słabo, żeby nie powiedzieć beznadziejnie, może należało chociaż raz dać szanse
    Wachowi. A przecież latem Smuda mówił, że po trzech miesiącach Kolejorz
    będzie grał lepiej. Ja różnicy nie widzę Na starcie ligi z Płockiem się udało
    a na zakończenie z Arką nie. I nawet jakby Zaki strzelił bramkę w 93 minucie
    to i tak nie zmienia to faktu, ze Leszek jak na swoje możliwości gra słabo.
    Dramaturgia z Ległą czy Wisłą OK., ale z takimi zespołami jak Arka, czy Widzew
    to powinna być „dwucyfrówka”. Panie trenerze wysokie zwycięstwa też
    przyciągają kibiców. Szkoda tej atmosfery, która w Poznaniu wokół Kolejorza
    się wytworzyła, bo dalej tak grając to rozbudowa stadionu jest bez sensu.
    Obserwuj wątek
      • Gość: karl Lech Poznań - Arka Gdynia 1:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 10:45
        Kto wie jednak, czy szans Lech na wygraną nie pogrzebał nieszczęśliwy zbieg
        okoliczności, który przedwcześnie posłał na ławkę rezerwowych dwóch
        obrońców "Kolejorza.... zaraz , zaraz to chyba wolne zarty.. Po kilku meczach
        z rundy jesiennej wiekszosc z nas typowala Lecha o pierwszej trojki a nawet
        na pudlo a tutaj taki prysznic. Z Arka trzeba wygrywac nawet w 10 i nic tu
        nie pomoga jakies usprawiedliwienia. Piatkowe widowisko bylo jakims sportowym
        gniotem i pokazalo ze w takim skladzie to co najwyzej miejsca 3-5. Obrona gra
        zenujaco slabo, te Wojtkowiak, Kucharski, Bosacki, Drzymont.Z tymi
        zawodnikami nie podbijemy nawet Ekstraklasy.. Budowa druzyny bedzie trwala...
      • Gość: Kas Lech Poznań - Arka Gdynia 1:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 14:05
        LECH ma kibiców którzy zasługują na dobry zespół. Nie wiem czemu szukamy
        zawodników w Ameryce Połódniowej skoro można by kupić... Matusiaka,
        Szymkowiaka, Alborede ... I nie mówcie że Lecha na nich nie stać bo to
        bzdura ...kupimy 10 zawodników z Ameryki za dwa razy więcej... No i oczywiście
        lewy obrońca .... potrzebny od zaraz ...
        • Gość: megaloman ja juz tym rzygam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 15:08
          wygrane mecze remisujemy, zremisowane przegrywamy i tylko obciach ze druzyna o
          takich mozliwosciach zajmuje 7 miejsce ze strata do Ległej tylu punktow!!!
          Jeszcze niedawno Legła byla kilka pozycji nizej od Kolejorza i mimo ze nadal
          gra padline zdobywa punkty. Wierzcie mi lub nie ale przy stanie 1:0 kiedy zajac
          nie wykorzystał setki wiedzialem ze bedzie 1:1. Wilk gasnie z meczu na mecz,
          Kwinto? jego wartosc wyszla z legła kiedy to nie istnial przy lepszym kryciu
          kopaczy achillesow typu oSZALAł czy Surmy. A to co robi w kazdym meczu
          Wojtkowiak woła o pomstę do nieba!!!!! Zaden juniorek nie popelnilby takich
          bledow jak tem pozal sie Boze reprezentant mlodziezowki
          • Gość: antyL Re: ja juz tym rzygam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 15:12
            masz rację, miała byc walka o czołowe lokaty a jest gorsze miejsce niz rok temu
            kiedy Czechu łatał dziury z mizernej materii. Swoja droga podziekowania dla
            Czesia za ukłon w strone Lecha za Łobodzinskiego, wielkie dzieki Czesiu!!!
            Zobaczysz Marciniaka w Lubinie jak swinia niebo!!!!!!
      • Gość: anty DAMIAN Re: Lech Poznań - Arka Gdynia 1:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 15:17
        a mi podobała sie wypowiedz tego Wielkiego Lechity Nawrocika, ze nie załuje
        swej decyzji, ze dobrze ze wybrał Arke i pie..l cos jeszcze ze przyjechali
        po trzy punkty ale trzeba sie zadowlic remisem dodal z niesmakiem. To on chyba
        gral w innym meczu ku.. anizeli ja widzialem!!!
      • Gość: mare Lech Poznań - Arka Gdynia 1:1 IP: *.icpnet.pl 13.11.06, 15:44
        Zaki to największe drewno jakie widziałem w życiu, gdyby on zszedł, a nie Zając
        to byśmy wygrali, bo ktokolwiek inny byłby na miejscu zakiego to by strzelił
        przynajmniej jednego gola z tych sytuacji. Wymienić jego i oczywiście obronę i
        zaczniemy wreszcie wygrywać!!!!!
      • Gość: Johny Lech Poznań - Arka Gdynia 1:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 16:02
        Smuda zatrzymał się w rozwoju i nie widzi, ze współczesna piłka to nie tylko
        piłkarze, ale cały sztab fizjologów, psychologów, specjalistów od wyszukiwania
        talentów a nawet informatyków. Dlatego przyszłość należy do takich trenerów jak
        Czesiu Michniewicz otwartch na nowości a nie oceniających piłkarzy jak chodzą po
        schodach. Bo efekty takiego podejścia widać chociażby po zakupie Fernando
        Bonjour. Szkoda tylko że zabiera on miejsce w drugim Lechu jakiemuś młodemu
        wychowankowi Kolejorza. Zresztą Smuda rezerwami się w ogóle nie interesuje bo
        nawet nie raczy przyjść na ich mecz. WIDZĘ CIEMNOŚĆ
      • Gość: Robuś Lech Poznań - Arka Gdynia 1:1 IP: *.echostar.pl 13.11.06, 19:24
        Johny niestety masz racje, psycholog, fizjolog to dla Smudy wariaci liczy się
        jego trenerski nos. Skąd ma wiedzieć że Wilk jest być może zajechany, że inny
        zawodnik z rezerw ma dobre wyniki wydolnościowe itp skoro on ocenia piłkazy po
        tym jak wchodzą po schodach. Wiosną nie będzie chyba lepiej. Był dobry trener
        to go kuchenkarze wyrzucili
      • Gość: pyra Re: Lech Poznań - Arka Gdynia 1:1 IP: *.adsl.inetia.pl 13.11.06, 21:01
        Koleś odwal sie od Smudy i przypomnij sobie mecze za Michniewicza , gra bez
        pomysłu, wykopy na oslep itp. Niepier... l ze nie widzisz ze Lech gra lepiej ,
        to Ty chyba slepy jestes , idz pogladaj szchy ,
        • Gość: Johny Re: Lech Poznań - Arka Gdynia 1:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 21:43
          Zanim coś napiszesz to najpierw pomyśl, albo zapytaj kogoś kto zna sie na piłce.
          Przypomnij sobie tylko jaką kadrę miał Czesiu i jaką kasą dysponował Kolejorz. A
          ponadto do jak Michniewicz przychodził do Zagłębia to Kolejorz był chyba wyżej w
          tabeli. A może tego też nie widzisz
      • Gość: Rokokko Facet -nie masz pojecia o futbolu IP: *.adsl.alicedsl.de 13.11.06, 21:02
        Zacznij interesowac sie np:Hokejem na trawie -moze dostaniesz pileczka w glowke
        i znormalniejesz-Zycze ci z calego serca...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka