Gość: SWAJ13 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 15:29 Na plus jest ze lider zagral 7 meczy na swim stadionie,a pozostale druzyny liczace sie po 8 meczy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Porter Re: LIDER + IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 02:42 Meczy koza. Lider rozegrał siedem meczów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swaj13 Re: LIDER + IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 09:14 tak jak ja porter od tylu popycha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: LIDER + IP: *.orion.pl 20.11.06, 10:03 > tak jak ja porter od tylu popycha Ty swaj13, nie Porter, a co robisz z kozami, to wasza prywatna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swaj13 Re: LIDER + IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 11:50 nie jestem w liczbie mnogiej portel,a koza to twoja specjalnosc bo ty o niej wspominales. nie wytykaj bledow skora sam je popelniasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: LIDER + IP: *.orion.pl 20.11.06, 14:19 W liczbie mnogiej, bo to prywatna sprawa twoja i kozy. Was dwojga. Waszego stadła. Dlatego w liczbie mnogiej. A błąd wytykam, bo on się coraz bardziej panoszy. I nie jestem potfel, tylko Porter. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swaj13 Re: LIDER + IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 19:50 Posluchaj perfel inteligentny czlowiek by nie zwrocil uwagi na takie przejezyczenie a ty szukasz podniety jak cienki bolek. musisz zaistniec i panoszyc - oby nie jak (L).takie to narcyzowate. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: LIDER + IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 00:02 Cóż ty możesz wiedzieć o podnietach, jakich doznaje człowiek mojego formatu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y_Sam Re: LIDER + IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.06, 13:37 He he, podoba mi się wasza wymiana, niczym Federer kontra Nadal ;-) Ale wracając do meritum - jeśli Ożogowi nie uda się zatrzymać w klubie Matusiaka, Garguły i Ujka (a na to się zanosi, że się nie uda), będą jedną z najsłabszych drużyn na wiosnę. Chyba że wtedy swój prawdziwy geniusz okaże Orest Gump. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: LIDER + IP: *.orion.pl 20.11.06, 14:25 Sciągnąłem go do siatki i zaraz przelobuję. Wystarczy, że odejdzie Ujek i juz mają problem. Jak odejdą pozostali, to maja duży problem. No, ale mieli zostać. Ja bardzo lubie Bełchatów, fajnie grają, ale dlaczego potem trzeba słuchać Klęcznika? On tą swoją wypowiedzia o tym, że w Warszawie ich nienawidzą doprowadził mnie do stanu, w którym, kiedy tuż przy mnie pani ze śląską rejestracją wjechała pod Jankami w bagażnik pana z rejestracją łódzką, zatrzymałem się, by udzielić im pomocy (bo zdrowo przywaliła) a jednocześnie zastanawiałem się, jak oni z tego zrobia wine Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
janek1212mysz Re: LIDER + 21.11.06, 21:17 Portfel, jesteś strasznie bucowatym burakiem. Nie przepadam za drużynami, sponsorowanymi przez skarb państwa. Jakiś prezesik ma hobby, a ja za to płacę !!! KGHM, BOT, ORLEN i Kopalnia Lęczna... Coś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś