Gość: duch olabogi IP: *.bitech.krakow.pl 19.11.06, 18:27 po raz pierwszy ciesze sie z przegranej Wisly. No bo mam nadzieje, ze teraz zerwie sie halny i przewietrzy ten caly zapyzialy uklad na Reymonta... obym sie nie mylil :/ Kapka, won!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yeti Re: to dobrze IP: *.cust.homechoice.net 19.11.06, 19:10 Po pierwsze. Takiego kryzysu nie bylo od lat. Po drugie. Nie mozna ciagle przegrywac. Przychodzi okres zwyciestw (vide Legia). Po trzecie. Wymiana Okuki niewiele pomoze.Po czwarte. Oby ten wiatr nie wywial Cupiala z Wisly. Po piate jestem za glupi zeby powiedziec dlaczego tak sie stalo. Ale dobrze nie jest.pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duch olabogi Re: to dobrze IP: *.bitech.krakow.pl 19.11.06, 23:24 Po pierwsze: ten kryzys trwa od lat, tylko byl w stadium pelzajacym. Teraz eksplodowal. Karuzela trenerow, wyprzedawanie najlepszych zawodnikow, a przyjmowanie emerytow na ich miejsce, no i szara eminencja, Kapka znaczy. Ciekawe jakie onze ma haki na Cupiala, ze taki niezatapialny jezd... Po drugie: ja tam wolalem Petrescu. Trener z ambicjami. A Okuka taki wypalony troche. Po trzecie: moze juz dobrze by bylo, zeby w Wisle nastala era post-cupialowa? Moze nastepny wlasciciel - osoba lub firma, podobno Orlen sie interesuje - bedzie miec mocniejsze nerwy. Dochodze do wniosku, ze im wczesniej Cupial pozegna sie z Wisla tym lepiej bedzie dla obu stron... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: to dobrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 02:41 Bardzo poważny problem ma Wisła. Wydaje mi się, że p. Cupiał ma coraz mniejszą ochote na zajmowanie się klubem, a sprzedaż klubu jest o tyle kłopotliwa, że klub jest bardzo zadłużony. Wprawdzie Telefonika ma sie świetnie, ale to nie znaczy, że postawi krzyżyk na ok. stu milionach złotych. Ale tak naprawde, wczorajszy mecz Legii tak mnie zniechęcił, że nie oglądałem ani drugiej połowy meczu w Lubinie, ani meczu Wisły... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facetv26 Re: to dobrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.06, 22:02 łubu dubu łubu dubu wypie..j serbie z klubu Odpowiedz Link Zgłoś