Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    IP: *.bitech.krakow.pl 19.11.06, 18:27
    po raz pierwszy ciesze sie z przegranej Wisly. No bo mam nadzieje, ze teraz
    zerwie sie halny i przewietrzy ten caly zapyzialy uklad na Reymonta... obym
    sie nie mylil :/ Kapka, won!!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: yeti Re: to dobrze IP: *.cust.homechoice.net 19.11.06, 19:10
        Po pierwsze. Takiego kryzysu nie bylo od lat. Po drugie. Nie mozna ciagle
        przegrywac. Przychodzi okres zwyciestw (vide Legia). Po trzecie. Wymiana Okuki
        niewiele pomoze.Po czwarte. Oby ten wiatr nie wywial Cupiala z Wisly. Po piate
        jestem za glupi zeby powiedziec dlaczego tak sie stalo. Ale dobrze nie jest.pzdr.
        • Gość: duch olabogi Re: to dobrze IP: *.bitech.krakow.pl 19.11.06, 23:24
          Po pierwsze: ten kryzys trwa od lat, tylko byl w stadium pelzajacym. Teraz
          eksplodowal. Karuzela trenerow, wyprzedawanie najlepszych zawodnikow, a
          przyjmowanie emerytow na ich miejsce, no i szara eminencja, Kapka znaczy.
          Ciekawe jakie onze ma haki na Cupiala, ze taki niezatapialny jezd...

Po drugie: ja tam wolalem Petrescu. Trener z ambicjami. A Okuka taki wypalony
          troche.

Po trzecie: moze juz dobrze by bylo, zeby w Wisle nastala era post-cupialowa?
          Moze nastepny wlasciciel - osoba lub firma, podobno Orlen sie interesuje -
          bedzie miec mocniejsze nerwy. Dochodze do wniosku, ze im wczesniej Cupial
          pozegna sie z Wisla tym lepiej bedzie dla obu stron...
          • Gość: Porter Re: to dobrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 02:41
            Bardzo poważny problem ma Wisła. Wydaje mi się, że p. Cupiał ma coraz mniejszą
            ochote na zajmowanie się klubem, a sprzedaż klubu jest o tyle kłopotliwa, że
            klub jest bardzo zadłużony. Wprawdzie Telefonika ma sie świetnie, ale to nie
            znaczy, że postawi krzyżyk na ok. stu milionach złotych.
            Ale tak naprawde, wczorajszy mecz Legii tak mnie zniechęcił, że nie oglądałem
            ani drugiej połowy meczu w Lubinie, ani meczu Wisły...
      • Gość: facetv26 Re: to dobrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.06, 22:02
        łubu dubu łubu dubu wypie..j serbie z klubu
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka