Gość: Jason IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 16:54 I dunno understand what is so interesting in ski jumping... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Danny Re: Trwa konkurs w Kuusamo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 16:58 Oh, you wanted to show us your english skills off but you didn't. If you haven't known before I'm gonna tell you - dunno is shortcut of "don't know" and it does not match the context: "I don't know understand"? :( you suck Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: engliszmen Re: Trwa konkurs w Kuusamo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 17:02 danny dobrze mowi...lyso Ci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryżemałpy Re: Trwa konkurs w Kuusamo IP: *.gerne.kolrabi.de 25.11.06, 17:03 Who cares? Brits are the most stupid and ugly in the whole world. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tommy Re: Trwa konkurs w Kuusamo IP: 195.173.13.* 25.11.06, 17:15 Dunno is an American phrase, rather, not British, so sod off mate!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Trwa konkurs w Kuusamo IP: 195.150.162.* 25.11.06, 18:26 racja, racja... ale kolega tez sie bledow nie ustrzegl ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zsyłam_mada Re: Trwa konkurs w Kuusamo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 17:01 yes it has the same sense as long spiting with a cherry stone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pdeb Re: Trwa konkurs w Kuusamo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 17:02 Wąsy Małysza są interesting!!!! Paniał pomywaczu garów z London??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lingwista Re: Trwa konkurs w Kuusamo IP: *.cable.ubr03.chap.blueyonder.co.uk 25.11.06, 17:29 @pdeb: jesli juz sie bawimy w rosyjski, to понял pisze sie w transkrypcji ponial. owe o jest tu pod akcentem bowiem. @Danny: krotkie formy czasownikow to raczej short forms, nizli shortcuts. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: je Re: Trwa konkurs w Kuusamo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.06, 18:28 g..no prawda, akcent jest nad "ja", "lingwisto" od siedmiu boleści/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lyngwysta Re: Trwa konkurs w Kuusamo IP: *.cable.ubr03.chap.blueyonder.co.uk 25.11.06, 19:52 Gość portalu: je napisał(a): > g..no prawda, akcent jest nad "ja", "lingwisto" od siedmiu boleści/ o rany stary, ale sie czepiasz... ale dobra, racje masz. akcent na ja bo zawsze na ja. tylko czy zawsze trzeba sie czepiac, jak czlowiek uzyje skrotu myslowego? chodzilo mi rzecz jasna o o w pozycji przedakcentowej, a nie akcentowane. @Danny shortcut, tudziez short cut, to moze byc skrut myslowy albo przez krzaki, ale nie krotka forma czasownika, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: Trwa konkurs w Kuusamo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 20:08 @lyngwysta short form od to jest don't know (od do not know) a jesli juz to dunno to shorter form Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lyngwystalingwista Re: Trwa konkurs w Kuusamo IP: *.cable.ubr03.chap.blueyonder.co.uk 25.11.06, 20:56 > @lyngwysta > > short form od to jest don't know (od do not know) a jesli juz to dunno to > shorter form @Danny oho widze ze nie tylko ja sie tak nudze w sobote... pozdro danny, dyskusja zazarta choc nie o polityce, super. tylko teraz to juz nie wiem, co napisac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: Trwa konkurs w Kuusamo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 18:54 @lingwista chyba obie sa tu poprawne, bo w koncu to tez jest skrot :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Trwa konkurs w Kuusamo IP: *.e-wro.net.pl 25.11.06, 17:09 Już nie trwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joj what's interesting in ski jumping IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.06, 18:10 whai is so interesting??? handsome skijumpers ;P Odpowiedz Link Zgłoś
deana Re: what's interesting in ski jumping 25.11.06, 18:15 taaa...handsome my ass:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markus Re: what's interesting in ski jumping IP: *.adsl.alicedsl.de 25.11.06, 18:37 ogladajcie krykiet . to pasuje do temperamentu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinky Re: Trwa konkurs w Kuusamo IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 25.11.06, 22:20 I cale szczescie do nastepego konkursu bedzie spokoj z Malyszem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sołtys Jak wygląda wygłodniały renifer ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 18:36 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafik Groźny upadek ?! Hehe.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 18:38 jakiś żart, znów ktoś pisze artykuł nie mając bladego pojęcia o tej dyscyplinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marynarz Re: Trwa konkurs w Kuusamo IP: 88.220.32.* 25.11.06, 19:05 Nie rozumiesz boś baran. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabbatha Re: Trwa konkurs w Kuusamo IP: 213.17.145.* 26.11.06, 10:44 lepiej jak Gruszka pomarzcie o dotknięciu kangura. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Trwa konkurs w Kuusamo 26.11.06, 21:18 Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć!!! Odpowiedz Link Zgłoś