Gość: rangerek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.06, 22:46 a sędzia punktujący 119:109 dla USS-a to czysty jak łza jest?? taaaaa a my się łudzimy że to czysty sport jest :):) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bobik Das ist skandal!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.06, 22:47 i tyle w tym temacie! Odpowiedz Link Zgłoś
boston65 [...] 26.11.06, 22:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuppi Skandal, skandal, skandal. Rywal Diablo Włodarc... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 22:50 "po co tam jedziesz? obrobią cię tam" ... Ciesz sie, ze nie zarabali ci auta, albo radia;) a powaznie to jak skandal to skanadal....a tak pozatym loozik:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Skandal, skandal, skandal. IP: *.dsl.bell.ca 27.11.06, 02:00 no tak,ale w NY to moze zaliczyc 50 kulek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lowenman Re: Skandal, skandal, skandal. Rywal Diablo Włoda IP: *.dialog.net.pl 28.11.06, 18:21 Oglądałem te i wiele innych walk. Nie chodzi o to, ze kibicowałem Diablo, lecz o to, że nawet jesli mówić o tym , że przegrał to sorki - ale chyba w 7 i 8 rundzie. Kilka remisowych i większość wygranych przez Diablo. Co takiego wielkigo zrobił jego przeciwnik, by uznać że był lepszy? Uderzał niemal wyłącznie na rękawice, kilka razy poniżej pasa (powinien dostać upomnienie), kilkanaście razy w korpus i tak naprawdę miał tylko kilka czystych, silnych i dobrych przez 12 rund. Włodarczyk trafiał go częściej, cześciej miał serie akcji np. pod linami itp. Taki jest boks: Czy Gołotę zawsze oceniano sprawiedliwie? Żałosne teksty poszukiwaczy sensacji. Diablo wygrał, choć z niewielką przewagą (ale przewagą). Nie powinno być rewanżu tylko walki z innymi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Griogr No kur** mać! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 26.11.06, 22:51 Choćby dostał oryginał tych wszytkich papierów to i tak dostał po ryju i powinien iść do domu. A co do Włodarczyka...niestety będzie musiał chyba znowu udowadniać że jest mistrzem. DIABLO POWODZENIA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mitchell Skandal, skandal, skandal. Rywal Diablo Włodarc.. IP: 82.160.6.* 26.11.06, 22:51 Niestety subiektywny to sport. Do rewanżu na pewno dojdzie. A jeśli już to oczywiście na amerykańskiej ziemi. Długo się pysznić Włodarczyk nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R_G Re: Skandal, skandal, skandal. Rywal Diablo Włoda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 12:22 Jak będzie sędziowało czterech tak ślepych jak ten co dał 119:109 dla Cunningama to Włodarczyk na pewno przegra na punkty, nie taki kant odstawiano w USA. No i jeden niedowidzący w ringu (ciosy poniżej pasa). Trudno uznać tego sędziego ringowego za obiektywnego i to jest skandal, wyraźnie faworyzował Cunningama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasza Polak był słabszy, a Polska organizacja walk ma IP: *.devs.futuro.pl 26.11.06, 22:57 poziom jak polscy politycy, a nie którym sie marzyły walki najlepszych w Polsce, kto to bedzie chciał przyjechać, chyba tylko tacy jak ten Słowak(?) co walczył z Boninem. Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotuo Re: Polak był słabszy, a Polska organizacja walk IP: *.icpnet.pl 27.11.06, 17:49 oj, kompleksy polskie wychodza z wielka moca. na amerykanskich stronach (linki gdzies tam w postach sie przewijaly) 90% tych, co walke widzieli twierdzi, ze Amerykanin byl po prostu nieco gorszy. a Polacy, no coz, chyba zazdroszcza Krzysztofowi, bo nie wiem jak inaczej tlumaczyc tych wszystkich malkontentow typu gosc kasza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Skandal, skandal, skandal. Rywal Diablo Włodarc... IP: 217.116.110.* 26.11.06, 22:59 Kolejny skandal, to wygłaszane przez p. Skrzecza komentarze. Z resztą wszystko już napisano w poprzednich postach, dobrze byłoby dla "Diablo" (???) Włodarczyka, gdyby w końcu nauczył się atakować.Może tak jak Adamek. Walki takie jak wczoraj to żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Bo i skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 23:22 Krzyś, sam wiesz jak było i o tym powiedziałeś po walce. Trza rewanżu jak najszybciej i najlepiej gdzieś w neutralnym miejscu, gdzi tak samo lubią Polaków, jak i Amerykanów ... Może Irak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Skandal, skandal, skandal. Rywal Diablo Włodarc.. IP: *.chello.pl 26.11.06, 23:22 Niech się leją do końca - wszystko będzie jasne :) Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 Re: Skandal, skandal, skandal. Rywal Diablo Włoda 27.11.06, 13:17 Gość portalu: kali napisał(a): > Niech się leją do końca - wszystko będzie jasne :) co znaczy do końca? aż uśnie ostatni kibic na trybunach? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johny_Been Skandal, skandal, skandal. Rywal Diablo Włodarc.. IP: *.grabow.sdi.tpnet.pl 26.11.06, 23:31 Włodarczyk wygrał oglądałem walke dokładnie była twarda i zawzięta ostatecznie można uznać remis ale napewno nie wygrał ten z USA walił Włodarczyka po rękawicach .....większość ciosów na garde przyjmował Włodarczyk dotego robił ładne uniki może i Polak zadał mniej ciosów ale jak już uderzał to celnie ........także w punktacji lekka przewaga Włodarczyka ......pozatym Murzyn zadał kilka ciosów poniżej pasa a trzy dokładnie między nogi Włodarczyka aż widać było od tyło rękawice miedzy nogami Włodarczyka ........sędzia tylko raz upomniał Murzyna .......a powinien kilka razy czyli powinien mu odjąć około 2 punktów ........czyli uznająć walke na remis lub lekką przewagą Polaka i odejmując punkty Murzynowi z faule to Włodarczyk wygrał uczciwie .......ja tak to widzę i moim zdaniem naprawdę Włodarczyk bardziej w tej walce zasłużył na mistrza świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Skandal, skandal, skandal. Rywal Diablo Włoda IP: *.hsd1.mn.comcast.net 26.11.06, 23:47 brawo Johny podobal mi sie Twoj kometarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Skandal, skandal, skandal. Rywal Diablo Włoda IP: *.compi.net.pl 27.11.06, 00:44 > Włodarczyk wygrał oglądałem walke dokładnie była twarda i zawzięta ostatecznie > można uznać remis ale napewno nie wygrał ten z USA walił Włodarczyka po > rękawicach .....większość ciosów na garde przyjmował Włodarczyk dotego robił > ładne uniki może i Polak zadał mniej ciosów ale jak już uderzał to celnie > ........także w punktacji lekka przewaga Włodarczyka ......pozatym Murzyn zadał > kilka ciosów poniżej pasa a trzy dokładnie między nogi Włodarczyka aż widać był > o > od tyło rękawice miedzy nogami Włodarczyka ........sędzia tylko raz upomniał > Murzyna .......a powinien kilka razy czyli powinien mu odjąć około 2 punktów > ........czyli uznająć walke na remis lub lekką przewagą Polaka i odejmując > punkty Murzynowi z faule to Włodarczyk wygrał uczciwie .......ja tak to widzę i > moim zdaniem naprawdę Włodarczyk bardziej w tej walce zasłużył na mistrza świat > a. a ten Murzyn to jakos nazywal sie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kub Re: Skandal, skandal, skandal. Rywal Diablo Włoda IP: *.chello.pl 27.11.06, 00:54 > Włodarczyk wygrał oglądałem walke dokładnie była twarda i zawzięta ostatecznie > można uznać remis ale napewno nie wygrał ten z USA walił Włodarczyka po > rękawicach .....większość ciosów na garde przyjmował Włodarczyk dotego robił > ładne uniki może i Polak zadał mniej ciosów ale jak już uderzał to celnie > ........także w punktacji lekka przewaga Włodarczyka ......pozatym Murzyn zadał > kilka ciosów poniżej pasa a trzy dokładnie między nogi Włodarczyka aż widać był > o > od tyło rękawice miedzy nogami Włodarczyka ........sędzia tylko raz upomniał > Murzyna .......a powinien kilka razy czyli powinien mu odjąć około 2 punktów > ........czyli uznająć walke na remis lub lekką przewagą Polaka i odejmując > punkty Murzynowi z faule to Włodarczyk wygrał uczciwie .......ja tak to widzę i > moim zdaniem naprawdę Włodarczyk bardziej w tej walce zasłużył na mistrza świat > a. Tak to jest z tymi "Murzynami" - cały czas po jajach walą... Jak to dobrze że Biały wygrał, co Johny? szkoda słów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miszon Re: Skandal, skandal, skandal. Rywal Diablo Włoda IP: *.chello.pl 27.11.06, 01:31 Przesadzasz z polityczną poprawnością. Ja też nie wiem, z kim walczył Włodarczyk, tyle tylko, że z jakimś Murzynem. Czy niewiedza to od razu powód do nazwania mnie rasistą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Los Czlowieka Re: Skandal, skandal, skandal. Rywal Diablo Włoda IP: *.gdynia.mm.pl 27.11.06, 07:29 Włodarczyk wygral zdecydowanie, nie ma mowy na REMIS, bez wzgledu na to ze DWOCH kretynow w TV udzielalo idiotycznych komentarzy! DON KING szef mafii swiatowej w sporcie BOKSU przeplacil sedziego Amerykanskiwgo. Sledztwo powinno byc przeprowadzone i prawa do wsedziowania walk bokserskich powinny byc odebrane sedziemu ktory byl podplacany przez znanego szefa mafii bokserskiej, BANDYTE i morderce Don King! Polacy nigdy nie powinni dopuscisc do tego aby przeplacani przez DON KING sedziowie byli wpuszczani do Polski! Zatrzymywac ta cholote na granicy Polski i nie wpuszczac ich! Kto zostanie sedzia meczu bokserskiego powinno decydowac glosowanie lub losowanie na 5 minut przed meczem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grek Re: Skandal, skandal, skandal. Rywal Diablo Włoda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.06, 11:22 Dona Kinga nie obchodzą gale w Pierdziszewie Dolnym. Odpowiedz Link Zgłoś
jurgen80 gamoniu 27.11.06, 11:57 Przynajmniej amerykański sędzia miał akredytację IBF, a polski nie. Oszustwo na Torwarze -nie sprawdzono rękawic, djjablo p***lnął nimi w publiczność i nie zrobiono testu antydopingowego po walce, a Włodarczyk wygrał tylko dwie rundy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R_G sam jesteś gamoń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 12:28 a może niedowidzący. Jaki polski sędzia? Nie zauważał fauli Cunningama czyli ciosów poniżej pasa, ciągłego przytrzymywania przeciwnika w zwarciu. Dobrze tam szkolą w USA ale umiejętnie faulować. Odpowiedz Link Zgłoś
jurgen80 gamoniu 27.11.06, 13:23 Polski sędzia liczący punkty był bez akredytacji. Zgadzam się, sędzia ringowy powinien zwrócić uwagę USS za ciosy poniżej pasa, ale nie kwalifikowało się to do dania ostrzeżenia i odebrania punktu. Diablo walczył jak Ruiz, wygrał dwie, może trzy rundy. "W USA uczą faulować...". Nie kompromituj się jelonku, nie obrażaj miejsca najwyższego poziomu zawodowego pięściarstwa.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rc Re: Skandal, skandal, skandal. Rywal Diablo Włoda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.06, 21:28 no widzisz chłopie, powinieneś sędziować i nikt by nie miał wątpliwości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drago Wasilewski - oddaj pas zlodzieju!!! IP: 221.231.139.* 27.11.06, 00:24 Oddaj co ukradles ty tania kopio niemieckich oszustow i lepiej nie rob wstydu swoimi galami "boksu". Odemnie nie dostaniesz grosza! Podobno sala byla pusta, ludzie juz sie kapneli ze boksu na twoich galach nie uswiadcza. Oddaj tylko ten pas zlodzieju i przestan niszczyc boks w Polsce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaloguj sie Re: Wasilewski - oddaj pas zlodzieju!!! IP: *.gdynia.mm.pl 27.11.06, 07:32 Gość portalu: drago napisał(a): > Oddaj co ukradles ty tania kopio niemieckich oszustow i lepiej nie rob wstydu > swoimi galami "boksu". Odemnie nie dostaniesz grosza! Podobno sala byla pusta, > ludzie juz sie kapneli ze boksu na twoich galach nie uswiadcza. Oddaj tylko ten > pas zlodzieju i przestan niszczyc boks w Polsce!!! drago a ty uciekles z pruszkowa czy znow ich oszukales aby cie wypuscili? Wez swoje PIGULKI bo cos znow cie w glowce uwiera! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dany Re: Skandal, skandal, skandal. Rywal Diablo Włoda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 01:04 Ja mam pytanko, po co organizowane są takie gale ? Rozumiem walkę Włodarczyka, ale po co zaprosili tych chłopców do bicia ? Żeby nasze "gwiazdy" podnieść na duchu ? Żeby poprawić "rekordy" ? Bo napewno nie po to żeby popularyzować boks, bo skutek zupełnie odwrotny. Rozumiem jedna walka, może się trafić kelner "bez formy", no ale wszystkie ? A co do Włodarczyka, to tak obiektywnie 1-2 punktami wygrał, ale generalnie nie zachwycił, i wg mnie za mało żeby zdobyć pas, ale w sumie co to za pas .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Poczytajcie komentarze!!!!! IP: *.gb.net.pl 27.11.06, 01:46 www.eastsideboxing.com/b2commentspopup.php?p=9026&c=1 a tu link do artykułu www.eastsideboxing.com/news.php?p=9026&more=1 co to za debil pisał????!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unkas Skandal, skandal, skandal. Rywal Diablo Włodarc.. IP: *.range86-134.btcentralplus.com 27.11.06, 02:07 skandal w kuusamo...tak powiedzial A.Malysz.Biedny,nie widzial meczu bokserskiego w Warszawie.To juz nie byl skandal,tylko jawne kpiny(ogladalem ten mecz w telewizji).Jedyny plus to .....dali nam pas mistrza swiata.Kto?a kto daje zwyciestwa?przychylni panowie sedziowie.Och,zalosne to,cholernie zalosne.ALE PAS MAMY!Hura-cieszmy sie,ze w Polsce byl Sw.Mikolaj.Zaczynam wierzyc w bajki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Skandal, skandal, skandal. Rywal Diablo Włoda IP: *.zax.pl 27.11.06, 02:17 Dobrze że Diablo sie nie rozpłakał jak po przegranej walce z Rosjaninem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Skandal, skandal, skandal. Rywal Diablo Włodarc.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.06, 02:19 1. a jak Maćka Zegana faszystowscy slodzieje okradli z tytulu mistrzowskiego w walce za Odrą, to bylo wszystko cacy??? 2. Krzysiek obij brudasowi gębę gdzie tylko będzie chcial, w juesej, Iraku, na Kamczatce czy na Antarktydzie!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ksks3 Re: Skandal, skandal, skandal. Rywal Diablo Włoda 27.11.06, 07:11 Gość portalu: autor napisał(a): > 1. a jak Maćka Zegana faszystowscy slodzieje okradli z tytulu mistrzowskiego w > walce za Odrą, to bylo wszystko cacy??? > 2. Krzysiek obij brudasowi gębę gdzie tylko będzie chcial, w juesej, Iraku, na > Kamczatce czy na Antarktydzie!!!!!! >> Sądząc po języku mamy doczynienia z kolega Wierzejskiego, co gorsza nie znającym się na boksie. Włodarczyk to poprostu gorszy bokser od amerykańca i walkę przegrał! Odpowiedz Link Zgłoś
jurgen80 boom boom boom 27.11.06, 11:49 A kiedy Kostecki okradał Abdoula i Zegan gratulował Cyganowi to było cacy??? HIPOKRYZJA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rc Re: Skandal, skandal, skandal. Rywal Diablo Włoda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.06, 21:37 a nie masz tam lodu pod ręką trochę na główkę i już dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fox trochę w tym prawdy... IP: *.aster.pl 27.11.06, 03:54 bo mimo, że mam wielki szacunek dla Diablo to wcale nie jestem przekonany, że tak wszystko się cacy odbyło. a gdyby było neutralnie i 100%-towo obiektywnie to chyba ten pas by jednak nie należał do Polaka... ale zawsze można zorganizowac rewanż w USA - zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tony Re: Skandal, skandal, skandal. Rywal Diablo Włoda IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 27.11.06, 04:21 Nie ogladam boksu od walki Niemca Schultza z Foremanem ktora miala miejsce kilka lat temu w Stanach. Schultz zrobil z Foremana worek treningowy a mimo to amerykanscy sedziowie dali zwyciestwo Foremanowi. Wiec niech teraz sie nie skarza.... g1tzb10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POKi Re: Skandal, skandal, skandal. Rywal Diablo Włoda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.06, 06:02 Sędziowanie było uczciwe, to amerykański sędzia chciał whypaczyć wynik. Jedno jest pewne, ja nie wiem kto wygrał tą walkę, szczerze mówiąc najbliżej w mojej ocenie było remisu. Odpowiedz Link Zgłoś
ksks3 Draństwo na ringu ! 27.11.06, 06:59 Włodarczyk przegrał tą walkę dwoma lub trzema punktami i on o tym wie!!!!! A sędziowie ? ..... Lepiej nie komentować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotruś Re: Draństwo na ringu ! IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 27.11.06, 07:21 dlaczego Polską wycierają??? gdzie walka na punkty tam zawsze nie sprawiedliwość, kwestia za ile?, mogli znokautować to wtedy było by ok' widocznie obaj muszą jeszcze potrenować Odpowiedz Link Zgłoś
olias A mówili mi: Po co tam jedziesz. Przecież obrobią 27.11.06, 07:20 mieli rację. Mój geograf z podstawówki (pół wieku temu) też mówił że w Warszawie sami złodzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie przesadzajmy Re: A mówili mi: Po co tam jedziesz. Przecież obr IP: *.gdynia.mm.pl 27.11.06, 08:56 olias napisał: > mieli rację. Mój geograf z podstawówki (pół wieku temu) też mówił że w > Warszawie sami złodzieje. Zlodziej to tez zawod, tak jak kazdy inny ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _pimpek Re: A mówili mi: Po co tam jedziesz. Przecież obr IP: 193.164.157.* 27.11.06, 10:17 A coz to byla za "uczelnia"? Chyba cos z wyzszej polki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Re: Warszawa to piękne miasto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 12:15 Nie podoba się Tobie w Warszawie? To wypier... do swojego obsranego przez kury Parzęczewa Wielkiego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angello Skandal, skandal, skandal. Rywal Diablo Włodarc.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.06, 07:36 No właśnie Nasi sędziowali na styk a ten za amerykanem to pożal się jakis ślepy i to chyba jemu ktoś podpowiadał kiedy i co ma przyciskać. A że to nie jest czysty sport to już nieraz można było się przekonać. Teraz tylko kaskai sława a nie umiejętności i walka fair. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Skandal, skandal, skandal. Rywal Diablo Włodarc.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 08:37 Niech ameryksnie się pukną w łeb. To że coś im nie wyszło to niby przez to że walczyli w polsce. W ameryce pewnie by sypneli w łape wszystkim i każdy by siedział cicho. Po walce w Polsce wiemy kto na tytuł naprawdw zasłużył !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gumis Re: Skandal, skandal, skandal. Rywal Diablo Włoda IP: *.chello.pl 27.11.06, 10:03 jak czytam niektore komentarze to chyBA MAM WRAZENIE ZE OGLADALEM INNA WALKE dla mnie wlodarczyk wygral zasluzenie po pierwsze dlatego ze Cunningham powinien dostac minus 2 punkty za faule po drugie dlatego ze byl wstanie narzucic swoje warunki walki 17cm krotszy zasieg ramion to bardzo duzo cunningham walczyl ciekawie byl szybki mial ladny styl natomiast Krzysiek madrze walczyl nie dal sie mu rozbujac skaracal dystans madrze sie bronil i za to nalezy mu sie pas bezapelacyjnie ps a moze mi ktos jeszcze wmowi ze werdykt sedziego z usa byl sprawiedliwy???????????????????!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś