Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

bez czechow na MS..:-((

IP: *.acn.waw.pl 14.11.01, 22:03
    no i zabraknie nam chyba CZzechow na mistrzostwach..0:1, i gdzie ta mysl
    trenerska panie Liczka??
    Obserwuj wątek
      • Gość: fatality Re: bez czechow na MS..:-(( IP: *.pkp.wroc.pl 14.11.01, 22:09
        Jeżeli chodzi o mnie to :-))))))))))))))))))))) !!!
        • Gość: dok Re: bez czechow na MS..:-(( IP: *.acn.waw.pl 14.11.01, 22:11
          a ja tam ich w sumie lubie, sasiedzi w koncu..:-))chociaz lepiej byloby spotkac
          sie na MS z Belgia, moim zdaniem przynajmniej..
          Szkoda mi Nedved'a..
          pzdr
          • Gość: fatality Re: bez czechow na MS..:-)) IP: *.pkp.wroc.pl 14.11.01, 22:38
            Popatrz na to z innej strony.Przynajmniej nie spotkamy sie z Czechami na
            Mistrzostwach Świata.Głowa do góry :-))

Pozdr
            • Gość: dzoni Re: bez czechow na MS..:-)) IP: *.bci.net.pl 15.11.01, 02:21
              Fatality,ty kunktatorze malej wiary,a gdzie fantazja i szczytne cele!!!!!!!!!!
      • Gość: sebek Re:Brawo Belgia! IP: 213.76.177.* 14.11.01, 23:55
        Niestety,Czesi pokazali,że nie umieją przegrywać,a końcówka spotkania
        przypominała mi nasz przegrany parę lat temu mecz za Słowacją... Brawo Belgia!
        Chciałbym,żeby byli z nami w grupie,byłaby powtórka z 82` :)
        • Gość: ps Re:Brawo Belgia! IP: 212.160.165.* 15.11.01, 08:22
          Strasznie mi sie wczoraj humor poprawil
          po obejrzeniu meczu Czechy-Belgia.
          Potwierdzilo sie to o czym wiedzialem
          od dawna-pepiki nie potrafia przegrywac!!! to zero klasy.
          A jak z taka gra sa na 8 czy 9 miejscu w rankingu FIFA ?
          Na dzien dzisiejszy jest to 4-ta,5-ta dziesiatka na swiecie.
          Pozdrawiam.
      • Gość: Mario29 Re: bez czechow na MS..:-(( IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.01, 12:25
        Wynik calkowicie owierciedla to co sie dzialo na boisku. Belgia - obrona
        Czestochowy (przepraszam: Lommel), a Czesi walili srodkiem jak lbem w mur. Mina
        zdziwionego Nedveda (jak ta dwudziesta daleka pilka mogla nie wejsc w
        bramke???) mowila wszystko .... Atak skrzydlami to dla Czechow wczoraj byl
        temat zupelnie egzotyczny. Cos szarpal Baros ale to za malo totalnie !!!!
        Zreszta za to co sie dzialo pod koniec meczu Baros dostaje u mnie note ZERO.
        Tak se ne bawimy, pane Milane !!!! W Anglii (w Liverpoolu) za takie rzeczy
        dostaje sie '5-match ban' a od wlasnego trenera dlugotrwala relegacje do
        rezerw. Radze trzymac nerwy na wodzy bo jak szybko kariera sie tam rozpocznie
        pana Barosa tak samo szybko sie skonczy.

Czesi totalnie mnie rozczarowali - bra kreatywnosci ponizej krytyki. Nie
        posuwalbym sie tak daleko jak tu ktos z Was ze to 4-5 dziesiatka, ale
        rzeczywiscie - bazowanie na zeszlych sukcesach (a to pokazuje wlasnie ranking,
        to obraz przeszlosci a nie terazniejszosci) nie jest najlepszym pomyslem. Czas
        na rewolucje w zespole narodowym. Czas przestac myslec o podstarzalych
        gwaizdach, ktore slabo graja nie tylko w reprezie ale i nie moga sie znalezc w
        nowych/starych klubach w tym sezonie (Nedved, Poborsky, Lokvenc), czas siegnac
        po zawodnikow z potencjalem - np w kraju. Co z zawodnikami rewelacyjnej w LM
        Sparty Praga ? Jiri Jarosik (Sparta), ktory wszedl na zmiane zagral o niebo
        lepiej niz Nedved. Czas na zmainy na wzor francuskich. No i ten system gry - 4-
        4-2 bleeeeeeeeeee... nuda i brak pomyslu... juz nikt powazny na swiecie tak nie
        gra, nawet Kamerun ;-)

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka