Gość: john IP: 213.76.100.* 25.03.01, 18:56 Na co komu był potrzebny na boisku Iwan. Wszedł Karwan i załatwił sprawę. Błąd Engela. Iwan był najsłabszym zawodnikiem naszej drużyny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agata Re: Tomasz Iwan IP: *.proxy.aol.com 25.03.01, 19:27 Co ty wiesz o pilce?Iwan moze byc grozny,jeszcze nie znasz Iwanow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Picass Re: Tomasz Iwan IP: *.bci.net.pl 25.03.01, 21:19 To byla specjalna taktyka. Norwegowie stwierdzili, ze jesli prawy pomocnik z pierwszego skladu jest taki cienki, to jego zmiennik musi byc jeszcze gorszy. A tu klops. Wpadl Karwan i wmontowal im gwozdz do trumny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Picasso Re: Tomasz Iwan IP: *.bci.net.pl 25.03.01, 21:22 Kurwa co jest?????????? Chcialem pisac dalej, a tu wyslalo mi wiadomosc bez pozwolenia. A Tomcio ( co on robi w kadrze ? ) Zdebel? Wszedl na boisko, zepsul dwie pilki i podziekowal kibicom za doping. Prawdziwy as z rekawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Tomasz Iwan IP: *.nyc-t.navipath.net 25.03.01, 23:07 Szkoda mi Ciebie,im wiecej chcesz pisac,tym wiecej sie gubisz.Moja rada:odsun na bok flache,a i mozg zacznie Twoj pracowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Picasso Re: Tomasz Iwan IP: *.bci.net.pl 26.03.01, 15:50 Sorry za epitet. Ponioslo mnie. Powinienem napisac "motyla noga" albo "kurcze pioro" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mefju Re: Tomasz Iwan IP: *.p.lodz.pl 25.03.01, 22:45 co jest, Iwan gral dobrze przeciez, przynajmnie walczyl o pilke, to fakt ze nie jest w takiej formie jak kiedys ale Polska potrzebuje takich pilkarzy jak on, walczacych nawet wtedy gdy sa swiadomi braku formy, zreszta nie krytykujmy tak, poki sa wyniki, znaczy ze kadra jest w sam raz, Engel - chyle czola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszko Re: IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 25.03.01, 22:59 bzdury gościu odpowiadasz, najsłabszy to był zdebel, a iwan jest zajebisty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PshemeK Re: IP: 192.168.25.52, 149.156.96.* 26.03.01, 01:17 szczegoolnie zajebista byla jego akcja w 1 polowie kiedy dostal pilke na skrzydlo a ze mial przed sobom hektar pustego pola to skrecil do srodka i wlazl z pilka w obronce. wykazal sie tu wielka inteligencja. a zdebel to nie wiem skad sie wziol ? ale w sumie to engel nie jest taki zly wygrywamy i powinnismy sie cieszyc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pitrix T. ZDEBEL IP: *.gze.pl 26.03.01, 02:15 Czego wy chcecie od Zdebela?! Jak z RUMUNIą wypracował bramkę to było w porządku a jak nie wyszła mu jedna akcja z Norwegami to już psy na nim wieszacie. Wszyscy są dobrzy ale nie wszyscy mieli sytuacje żeby się wykazać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszko Re: T. ZDEBEL IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.01, 02:35 fakt , zdebel nie miał czasu się pokazać , ale te psy my już na nim przed meczem wieszaliśmy. Mi tam jeszcze niczym nadzwyczajnym ani razu nie zaimponował i nie wiem czemu gra w reprezie , mam nadzieję , że się nie znam i będę mógł odszczekać to wszystko co na niego psiocze gdy jego talent rozbłyśnie na chwałę naszej reprezentacji - oby!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anelka Re: Tomasz Iwan IP: *.hestia.pl 26.03.01, 08:19 Zdecydowanie tak, Iwan był najsłabszy i nie powinien dostać w ogóle powołania. Ale pozostali bez zastrzeżeń, oby tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vertical Re: Tomasz Iwan IP: 10.33.79.1, 134.58.253.* 27.03.01, 13:30 Iwan nie jest az taki zly. Ale ten Zdebel??? To totalna pomylka. 20 razy lepszy jest od niego Pawel Drumlak z Pogoni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kirk Re: Tomasz Iwan IP: *.tele2.pl 27.03.01, 14:04 Drumlak to niestety jeden z tych ktorych Engel nie widzi, a ma on duzy talent do szybkiego rozgrywania, ale ma rowniez pecha bo atak z Mielcarskim partaczem w Pogoni to jest nieco za cienki i nie wykorzystuje jego blyskotliwych zagran. A co do Iwana, to powiem szczerze, koles mi imponowal gdy byl u szczytu formy grajac w Feyenordzie, pamietam jego piekne wejscia ze skrzydla wzdluz linii bramkowej, i gdyby sie dalej prawidlowo rozwijal to dzisiaj nie byloby tej dyskusji. Wina jest tu tez troche po stronie Wojcika i Engela, ktorzy rozpieszczali go powolaniami na wyrost i facet stanal w miejscu. PS I blagam niech nikt nie przekonuje mnie ze Zdebel to jakis nieprzecietny talent???? Engel wyprobuj Drumlaka np. zamiast Zdebela! Iwan niech juz bedzie, moze po dlugim pobycie w kadrze przynajmniej dobrze sie rozumie,,,z masazystami i kierowca autokaru. Odpowiedz Link Zgłoś
lhp Re: Tomasz Iwan 27.03.01, 14:25 Tomasz Iwan na razie to jest porazka, po prostu wychodzi brak ogrania - cale te bajki o wielkim doswiadczeniu to bzdury. Jezeli chodzi i Zdebela /Zdebla/?, to zepsul 2 pilki i wykopal raz pilke w gore - gratuluje, al coz, moze gral za krotko i nie mogl sie wykazac. Na mecz z Armenia powinien wyjsc Karwan - na dodatek ma szczescie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kirk Re: Tomasz Iwan IP: *.tele2.pl 27.03.01, 14:30 Znam takich co lepiej wykopuja pilke w gore od Zdebla np. Matysek i Dudek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Picasso Re: Tomasz Iwan IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.01, 00:10 Czy ktoś z was widział jaką notę dostał Zdebel w "Tempie"( w "Przeglądzie pewnie taką samą ?? Dostał (SIC!) SIÓDEMKĘ!!!! Przecież to śmiech na sali. Co za debil wystawiał te noty?? Dudek natomiast dostał 5, czyli najsłabiej z naszych! Brawo ty palancie o ksywce "Z". Na drugie chyba masz Szlomcio! A może to "Z" znaczy Zdebel. Przerzucam się na "Sport". Odpowiedz Link Zgłoś