Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Tomasz Iwan

IP: 213.76.100.* 25.03.01, 18:56
    Na co komu był potrzebny na boisku Iwan. Wszedł Karwan i załatwił sprawę. Błąd
    Engela. Iwan był najsłabszym zawodnikiem naszej drużyny.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Agata Re: Tomasz Iwan IP: *.proxy.aol.com 25.03.01, 19:27
        Co ty wiesz o pilce?Iwan moze byc grozny,jeszcze nie znasz Iwanow.
      • Gość: Picass Re: Tomasz Iwan IP: *.bci.net.pl 25.03.01, 21:19
        To byla specjalna taktyka. Norwegowie stwierdzili, ze jesli prawy pomocnik z
        pierwszego skladu jest taki cienki, to jego zmiennik musi byc jeszcze gorszy. A
        tu klops. Wpadl Karwan i wmontowal im gwozdz do trumny.
        • Gość: Picasso Re: Tomasz Iwan IP: *.bci.net.pl 25.03.01, 21:22
          Kurwa co jest?????????? Chcialem pisac dalej, a tu wyslalo mi wiadomosc bez
          pozwolenia.
          A Tomcio ( co on robi w kadrze ? ) Zdebel?
          Wszedl na boisko, zepsul dwie pilki i podziekowal kibicom za doping. Prawdziwy
          as z rekawa.
          • Gość: Agata Re: Tomasz Iwan IP: *.nyc-t.navipath.net 25.03.01, 23:07
            Szkoda mi Ciebie,im wiecej chcesz pisac,tym wiecej sie gubisz.Moja rada:odsun
            na bok flache,a i mozg zacznie Twoj pracowac.
          • Gość: Picasso Re: Tomasz Iwan IP: *.bci.net.pl 26.03.01, 15:50
            Sorry za epitet. Ponioslo mnie. Powinienem napisac "motyla noga" albo "kurcze
            pioro"
      • Gość: mefju Re: Tomasz Iwan IP: *.p.lodz.pl 25.03.01, 22:45
        co jest, Iwan gral dobrze przeciez, przynajmnie walczyl o pilke, to fakt ze nie
        jest w takiej formie jak kiedys ale Polska potrzebuje takich pilkarzy jak on,
        walczacych nawet wtedy gdy sa swiadomi braku formy, zreszta nie krytykujmy tak,
        poki sa wyniki, znaczy ze kadra jest w sam raz, Engel - chyle czola
      • Gość: zbyszko Re: IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 25.03.01, 22:59
        bzdury gościu odpowiadasz, najsłabszy to był zdebel, a iwan jest zajebisty
        • Gość: PshemeK Re: IP: 192.168.25.52, 149.156.96.* 26.03.01, 01:17
          szczegoolnie zajebista byla jego akcja w 1 polowie
          kiedy dostal pilke na skrzydlo a ze mial przed sobom
          hektar pustego pola to skrecil do srodka i wlazl z
          pilka w obronce. wykazal sie tu wielka inteligencja. a
          zdebel to nie wiem skad sie wziol ?
          ale w sumie to engel nie jest taki zly
          wygrywamy i powinnismy sie cieszyc :)
          • Gość: Pitrix T. ZDEBEL IP: *.gze.pl 26.03.01, 02:15
            Czego wy chcecie od Zdebela?! Jak z RUMUNIą wypracował bramkę to było w
            porządku a jak nie wyszła mu jedna akcja z Norwegami to już psy na nim
            wieszacie. Wszyscy są dobrzy ale nie wszyscy mieli sytuacje żeby się wykazać.
            • Gość: zbyszko Re: T. ZDEBEL IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.01, 02:35
              fakt , zdebel nie miał czasu się pokazać , ale te psy my już na nim przed
              meczem wieszaliśmy. Mi tam jeszcze niczym nadzwyczajnym ani razu nie
              zaimponował i nie wiem czemu gra w reprezie , mam nadzieję , że się nie znam i
              będę mógł odszczekać to wszystko co na niego psiocze gdy jego talent rozbłyśnie
              na chwałę naszej reprezentacji - oby!!!
      • Gość: Anelka Re: Tomasz Iwan IP: *.hestia.pl 26.03.01, 08:19
        Zdecydowanie tak, Iwan był najsłabszy i nie powinien
        dostać w ogóle powołania. Ale pozostali bez
        zastrzeżeń, oby tak dalej.
      • Gość: Vertical Re: Tomasz Iwan IP: 10.33.79.1, 134.58.253.* 27.03.01, 13:30
        Iwan nie jest az taki zly. Ale ten Zdebel??? To totalna pomylka. 20 razy lepszy
        jest od niego Pawel Drumlak z Pogoni.
        • Gość: Kirk Re: Tomasz Iwan IP: *.tele2.pl 27.03.01, 14:04
          Drumlak to niestety jeden z tych ktorych Engel nie widzi, a ma on duzy talent
          do szybkiego rozgrywania, ale ma rowniez pecha bo atak z Mielcarskim partaczem
          w Pogoni to jest nieco za cienki i nie wykorzystuje jego blyskotliwych zagran.
          A co do Iwana, to powiem szczerze, koles mi imponowal gdy byl u szczytu formy
          grajac w Feyenordzie, pamietam jego piekne wejscia ze skrzydla wzdluz linii
          bramkowej, i gdyby sie dalej prawidlowo rozwijal to dzisiaj nie byloby tej
          dyskusji. Wina jest tu tez troche po stronie Wojcika i Engela, ktorzy
          rozpieszczali go powolaniami na wyrost i facet stanal w miejscu.

PS I blagam niech nikt nie przekonuje mnie ze Zdebel to jakis nieprzecietny
          talent???? Engel wyprobuj Drumlaka np. zamiast Zdebela! Iwan niech juz bedzie,
          moze po dlugim pobycie w kadrze przynajmniej dobrze sie rozumie,,,z masazystami
          i kierowca autokaru.
      • lhp Re: Tomasz Iwan 27.03.01, 14:25
        Tomasz Iwan na razie to jest porazka, po prostu wychodzi brak ogrania - cale te
        bajki o wielkim doswiadczeniu to bzdury. Jezeli chodzi i Zdebela /Zdebla/?, to
        zepsul 2 pilki i wykopal raz pilke w gore - gratuluje, al coz, moze gral za
        krotko i nie mogl sie wykazac. Na mecz z Armenia powinien wyjsc Karwan - na
        dodatek ma szczescie
        • Gość: Kirk Re: Tomasz Iwan IP: *.tele2.pl 27.03.01, 14:30
          Znam takich co lepiej wykopuja pilke w gore od Zdebla np. Matysek i Dudek.
          • Gość: Picasso Re: Tomasz Iwan IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.01, 00:10
            Czy ktoś z was widział jaką notę dostał Zdebel w "Tempie"( w "Przeglądzie
            pewnie taką samą ?? Dostał (SIC!) SIÓDEMKĘ!!!! Przecież to śmiech na sali. Co
            za debil wystawiał te noty?? Dudek natomiast dostał 5, czyli najsłabiej z
            naszych! Brawo ty palancie o ksywce "Z". Na drugie chyba masz Szlomcio!
            A może to "Z" znaczy Zdebel.
            Przerzucam się na "Sport".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka