Gość: hmm hmm hmm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 00:22 Pani? Hmm...No, nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: profes79 Re: Otylia: Chcę odzyskać rekord świata IP: *.cable.ubr01.perr.blueyonder.co.uk 09.12.06, 01:57 Coz takie zycie = przestepcy w rzadzie, przestepcy zdobywaja medale...Rzeczywiscie nic tylko emigrowac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rita Re: Otylia: Chcę odzyskać rekord świata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 02:31 trochę empatii baranku!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sympatyk Re: Otylia: Chcę odzyskać rekord świata IP: *.proxy.aol.com 09.12.06, 03:42 Otylio, zycze Ci powodzenia, powodzenia i jeszcze raz POWODZENIA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samaka Re: Otylia: Chcę odzyskać rekord świata IP: *.bos.east.verizon.net 09.12.06, 04:18 Brawo Otylko! i powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carlo trochę empatii baranku!! IP: *.chello.pl 09.12.06, 10:34 Empatia- umiejetność wczuwania się w cudze emocje. Z krótkiej analizy tekstu wynika,że ujawnione emocje dotyczą rywalizacji sportowej, oraz głodu sukcesu sportowego. Zawodniczka wzbudza w sobie agresje, co napewno zasługuje na szacunek, ponieważ adrenalina pomaga w rywalizacji. Niepokojace jest natomiast to ,że powracają elementy arogancji wobec innych zawodniczek np " to już jej problem" . Taki stan można uzyskać, jeśli w osobie utrwali sie przekonanie,że jej postępowanie nie podlega krytyce. Co do odniesień dot. obniżenia nastroju w związku z tragedią rodzinną a także potencjalnymi konsekwencjami karnymi- tekst takich nie ujawnia. pozdrawiam Kraków/ z tamtych IP "najfajniejsze" teksty Odpowiedz Link Zgłoś
kawozuka Otylia: Chcę odzyskać rekord świata 09.12.06, 06:00 jak to dobrze, że znowu walczy, wygrywa i śmieje się.to na pewno nie było łatwe.gratuluję jej z całego serca.oczywiście też całemu pływackiemu zespołowi zyczę w Helsinkach sukcesów.jedno co teraz mamy to osiągnięcia naszych sportowców.dobrze,że chociaż tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: Otylia: Chcę odzyskać rekord świata IP: 212.122.223.* 09.12.06, 07:19 Wiecej adrenaliny doda ci lawa oskarzonych,bo tam twoje miejsce.Ktos napisal,ze w Polsce brakuje nam sukcesow w polityce i dobre takie chociaz w sporcie.Mysle,ze sukcesy osiagane w sporcie przez przestepcow sa rownie gorzkie jak w polityce. Odpowiedz Link Zgłoś
at_work Re: Otylia: Chcę odzyskać rekord świata 09.12.06, 13:36 Gość portalu: Emeryt napisał(a): > Wiecej adrenaliny doda ci lawa oskarzonych,bo tam twoje miejsce.Ktos napisal,ze > > w Polsce brakuje nam sukcesow w polityce i dobre takie chociaz w > sporcie.Mysle,ze sukcesy osiagane w sporcie przez przestepcow sa rownie gorzkie > > jak w polityce. "Kto ja jestem? Polak mały! Mały, zawistny i podły! Jaki znak mój? Krwawe gały! " _ Posłanko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Jak zabiłam brata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 09:01 to rekord świata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beholder ... IP: *.cable.casema.nl 09.12.06, 09:28 Cóż za banda tępaków, zamiast odnieść się merytorycznie do niewątpliwego sukcesu sportowego, 90% komentujących powyżej wyciąga jakieś zaszłości z prywatnego życia zawodniczki. Jest medal, jest rekord, więc o co k*wa chodzi? Pomijając już spór o odpowiedzialność karną/moralną (moim zdaniem kompletnie chybiony) - od kiedy to sport jest zawodem wymagającym moralnej legitymizacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Re: ... IP: *.crowley.pl 09.12.06, 09:46 kiedys dla takich jak ona w sporcie nie bylo miejsca, ale odkad wszystko przezarla komercja ideały kalos kagathos odeszły do lamusa i nawet morderca moze byc bohaterem narodowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lubie koty [...] IP: *.szuwarowa.krakow.pl 09.12.06, 10:13 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carlo Re: ...(moim zdaniem kompletnie chybiony) IP: *.chello.pl 09.12.06, 10:01 Twoje zdanie w tym postępowaniu nie zasługuje na uwzględnienie/ A swoją drogą istotnie warto by się dowiedzieć kto ukręca sprawie łeb.Status podejrzanego lub też oskarżonego nakłada na tę osobe dość dotkliwy rygor prawny- wynikajacy z kpk ( w przypadku jak tu -niezastosowania aresztu) stąd wydają się dziwne ujawnione w tym wywiadzie plany tej Pani na marzec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Ta "jakaś zaszłość" to zabicie brata IP: *.aster.pl 09.12.06, 11:54 Przez głupotę zresztą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beholder prawda, ale.. IP: *.cable.casema.nl 09.12.06, 17:02 Gdyby głupota była cechą dyskwalifikującą w wyczynowym sporcie, z uprawianych dyscyplin zostałby jeno brydż i szachy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vortex21 Ja dostaje zastrzyk adrenaliny jadac samochodem IP: *.server.ntli.net 09.12.06, 09:45 180km/h. Jakos ta czarna opaska tez zniknela? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Re: Otylia: Chcę odzyskać rekord świata IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.12.06, 09:52 Chesz poczuc adrenaline ,to siadaj z mamusia w auto i gazu ,jak zabijesz ja nic sie nie stanie ,przeciez to u ciebie normalka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kw Re: Otylia: Chcę odzyskać rekord świata IP: *.aster.pl 09.12.06, 09:55 Czlowieku, jaki ty glupi jestes. Zrob przysluge swiatu, wyjedz z Filipkiem na bezludna wyspe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Otylia: Chcę odzyskać rekord świata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.06, 10:56 Pod koniec listopada zeszłego roku płońska prokuratura rejonowa postawiła Otylii Jędrzejczak zarzut nieumyślnego spowodowania wypadku drogowego ze skutkiem śmiertelnym. Grozi za to kara od pół roku do 8 lat pozbawienia wolności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten od kotów kolejny polaczek-zazdrosnik-nieudacznik IP: *.szuwarowa.krakow.pl 09.12.06, 10:15 tyle co umi to klepać zawistne posty. takie gowniane zero. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: kolejny polaczek-zazdrosnik-nieudacznik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.06, 10:28 Polactwem jest, drogi Ten Od Kotów, pobłażliwość dla łamania prawa. Pomyśl (o ile umiesz): co by było, gdyby na miejscu Otylii J. był ktoś inny, ktoś zupełnie nieznany światu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a STOP wariatom drogowym IP: *.chello.pl 09.12.06, 10:06 STOP wariatom drogowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: STOP wariatom drogowym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.06, 10:25 STOP wariatom drogowym, o ile nie jest to ktoś sławny... np. Otlia J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: STOP wariatom drogowym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.06, 11:00 Za Wprost: "Wyniki dwóch dotychczasowych ekspertyz w tej sprawie są sprzeczne. Obie niezależne grupy ekspertów wybrała płońska prokuratura - drugi zespół biegłych został powołany na wniosek adwokatów Otylii J., którzy wcześniej zapoznali się z aktami sprawy, w tym z pierwszą opinią, obciążającą pływaczkę winą za wypadek." Masz dobrych adwokatów, ergo jesteś niewinna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: STOP wariatom drogowym IP: *.chello.pl 09.12.06, 14:53 to ciezarowki były winne i ona musiala wyprzedzac 160km/h Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqman A jak tam proces? Trwa? Czy zamieciono IP: *.lanet.net.pl 09.12.06, 10:59 pod dywan? Bo gwiazkom wolno zabijać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: za wasza i nasza Re: IP: *.bredband.skanova.com 09.12.06, 13:59 Bo w Polsce sa rowni i rowniejsi.... Jesli zas chodzi o adrenaline to wiezienie daje mozliwosc czestych eksplozji hormonalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Otylia: Chcę odzyskać rekord świata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 11:03 Jakie znaczenie mają te głupie medale, zawody, rekordy. Dlaczego to jest ważniejsze niż czyjeś życie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Nie wiecie kiedy wyrok w sprawie jej brata? IP: *.aster.pl 09.12.06, 11:53 Ciekawe że chyba już o tym zapomniała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Tylko niech nie siada za kierownicę IP: *.aster.pl 09.12.06, 11:58 Swoją drogą, czy to normalne, że zabójcy jeżdżą sobie po świecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aleXander888 Re: Tylko niech nie siada za kierownicę IP: *.ztpnet.pl 09.12.06, 12:43 Boże jak was czytam to rzygać mnie się chce! Jesteście naprawde nienormalni (ci, którzy piszą o tym nieszczęśliwym wypadku pod newsem o sukcesie sportowym pani Otylii). Naprawdę potrzebny jest wam lekarz niezależnie kto zawinił kiedykolwiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista "Zabiłam brata. Sorry. Czy już mogę iść poszaleć"? IP: *.aster.pl 09.12.06, 12:47 Bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
greg0 zdobyc swiat?tak!ale nie gburowatymi wypowiedziami 09.12.06, 13:35 Wspaniale wyniki sportowe, ale ktos zyczliwy z otoczenia powinien porozmawiac z p. Otylia i jej wytlumaczyc, ze sposob w jaki ona wyraza sie o swoich przeciwniczkach jest uwazany niegrzeczny, gburowaty, wrecz chamski. Jezeli podlapie to zachodnia prasa i zacytuja jej kilka wypowiedzi w mediach, to bedzie miala opinia zacofanej gburki z prowincji, i zacznie sie wojna na slowa. Moze jeszcze czas aby sie zastanowic nad tym jakie wrazenie chce sie zrobic na swiecie. Same wyniki sportowe czlowieka nie czynia. Troche dyplomacji w wypowiedziach, troche wiecej klasy, umiarkowania i skromnosci. "A Manadou to też człowiek, jak my wszystkie. Może jej się przecież powinąć noga. - To już jej problem. Na pewno nie jest niezawodna. Zresztą, Boulsevicz nie jest taka niegroźna. To młoda zawodniczka, potwornie ambitna i zmotywowana. " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jbro Re: zdobyc swiat?tak!ale nie gburowatymi wypowied IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.06, 14:38 i gdzie tu gburowatośc? Ja żadnego chamstwa nie widzę, ona tylko mówi, że jej zdaniem nikt nie jest "maszyną""ideałem", każdy może miec gorszy wyścig, i nie ma co przezywac, że ściga się z Manadou (w sensie: bac się jej) ja ją bardzo lubię, dla mnie jest wzorem do naśladowania jeśli chodzi o charakter (odbudowała się po wypadku), i nadal sie nie poddaje - życze jej powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
sasanka2411 Re: zdobyc swiat?tak!ale nie gburowatymi wypowied 09.12.06, 14:51 Gratulacje i powodzenia zycze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: zdobyc swiat?tak!ale nie gburowatymi wypowied IP: *.acn.waw.pl 09.12.06, 15:56 > dla mnie jest wzorem do naśladowania Jesli masz brata to juz mu wspolczuje Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 w kwestii maszyny 09.12.06, 16:29 przecież powiedziała o Manadou to, co każdy średnio inteligentny kibic pływania wie. na większości imprez Francuzka "zawala" jeden start - tak było w Montrealu na jedym z dystansów kraulowych, tak samo w Budapeszcie na 400 m w stylu zmiennym (przyjechała z najlepszym wynikiem a skończyła klęską w eliminacjach). tutaj raczej się jej to nie zdarzy, bo nie startuje az tak intensywnie jak zazwyczaj - odpadają chociażby sztafety (ale medali zgarnie i tak sporo)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duala do celu po trupach IP: *.ipt.aol.com 09.12.06, 17:07 a przed czym chcialas sie otylio przetrzec i dodac sobie adrenaliny , powodujac wypadek i zabijajc brata?Teraz rozumiem nic dla ciebie gowniaro nie ma znaczenia ---do celu po trupach!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Otylia: Chcę odzyskać rekord świata IP: *.icpnet.pl 09.12.06, 20:05 Otylia jest niesamowicie ambitna! Tak samo jak nasze pływaczki synchroniczne www.synchro.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goska <a href="http://synchro.pl" target="_blank">synchro.pl</a& IP: *.gbw.com.pl 11.12.06, 08:37 Otylia jest super tak jak i nasze pływaczki synchroniczne : synchro.pl Odpowiedz Link Zgłoś