Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Otylia: Chcę odzyskać rekord świata

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 00:22
    Pani? Hmm...No, nie wiem.
    Obserwuj wątek
      • Gość: profes79 Re: Otylia: Chcę odzyskać rekord świata IP: *.cable.ubr01.perr.blueyonder.co.uk 09.12.06, 01:57
        Coz takie zycie = przestepcy w rzadzie, przestepcy zdobywaja
        medale...Rzeczywiscie nic tylko emigrowac...
        • Gość: Rita Re: Otylia: Chcę odzyskać rekord świata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 02:31
          trochę empatii baranku!!
          • Gość: Sympatyk Re: Otylia: Chcę odzyskać rekord świata IP: *.proxy.aol.com 09.12.06, 03:42
            Otylio, zycze Ci powodzenia, powodzenia i jeszcze raz POWODZENIA!
            • Gość: samaka Re: Otylia: Chcę odzyskać rekord świata IP: *.bos.east.verizon.net 09.12.06, 04:18
              Brawo Otylko! i powodzenia!
          • Gość: carlo trochę empatii baranku!! IP: *.chello.pl 09.12.06, 10:34
            Empatia- umiejetność wczuwania się w cudze emocje.
            Z krótkiej analizy tekstu wynika,że ujawnione emocje dotyczą rywalizacji
            sportowej, oraz głodu sukcesu sportowego. Zawodniczka wzbudza w sobie agresje,
            co napewno zasługuje na szacunek, ponieważ adrenalina pomaga w rywalizacji.
            Niepokojace jest natomiast to ,że powracają elementy arogancji wobec innych
            zawodniczek np " to już jej problem" . Taki stan można uzyskać, jeśli w osobie
            utrwali sie przekonanie,że jej postępowanie nie podlega krytyce. Co do
            odniesień dot. obniżenia nastroju w związku z tragedią rodzinną a także
            potencjalnymi konsekwencjami karnymi- tekst takich nie ujawnia.

pozdrawiam Kraków/ z tamtych IP "najfajniejsze" teksty
      • kawozuka Otylia: Chcę odzyskać rekord świata 09.12.06, 06:00
        jak to dobrze, że znowu walczy, wygrywa i śmieje się.to na pewno nie było
        łatwe.gratuluję jej z całego serca.oczywiście też całemu pływackiemu zespołowi
        zyczę w Helsinkach sukcesów.jedno co teraz mamy to osiągnięcia naszych
        sportowców.dobrze,że chociaż tyle.
        • Gość: Emeryt Re: Otylia: Chcę odzyskać rekord świata IP: 212.122.223.* 09.12.06, 07:19
          Wiecej adrenaliny doda ci lawa oskarzonych,bo tam twoje miejsce.Ktos napisal,ze
          w Polsce brakuje nam sukcesow w polityce i dobre takie chociaz w
          sporcie.Mysle,ze sukcesy osiagane w sporcie przez przestepcow sa rownie gorzkie
          jak w polityce.
          • at_work Re: Otylia: Chcę odzyskać rekord świata 09.12.06, 13:36
            Gość portalu: Emeryt napisał(a):

> Wiecej adrenaliny doda ci lawa oskarzonych,bo tam twoje miejsce.Ktos napisal,ze
            >
            > w Polsce brakuje nam sukcesow w polityce i dobre takie chociaz w
            > sporcie.Mysle,ze sukcesy osiagane w sporcie przez przestepcow sa rownie gorzkie
            >
            > jak w polityce.

"Kto ja jestem? Polak mały! Mały, zawistny i podły! Jaki znak mój? Krwawe gały! "
            _
            Posłanko!

• Gość: anna Jak zabiłam brata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 09:01
        to rekord świata
      • Gość: beholder ... IP: *.cable.casema.nl 09.12.06, 09:28
        Cóż za banda tępaków, zamiast odnieść się merytorycznie do niewątpliwego sukcesu sportowego, 90% komentujących powyżej wyciąga jakieś zaszłości z prywatnego życia zawodniczki. Jest medal, jest rekord, więc o co k*wa chodzi?
        Pomijając już spór o odpowiedzialność karną/moralną (moim zdaniem kompletnie chybiony) - od kiedy to sport jest zawodem wymagającym moralnej legitymizacji?
        • Gość: kot Re: ... IP: *.crowley.pl 09.12.06, 09:46
          kiedys dla takich jak ona w sporcie nie bylo miejsca, ale odkad wszystko
          przezarla komercja ideały kalos kagathos odeszły do lamusa i nawet morderca moze
          byc bohaterem narodowym
          • Gość: lubie koty [...] IP: *.szuwarowa.krakow.pl 09.12.06, 10:13
            Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • Gość: carlo Re: ...(moim zdaniem kompletnie chybiony) IP: *.chello.pl 09.12.06, 10:01
          Twoje zdanie w tym postępowaniu nie zasługuje na uwzględnienie/ A swoją drogą
          istotnie warto by się dowiedzieć kto ukręca sprawie łeb.Status podejrzanego lub
          też oskarżonego nakłada na tę osobe dość dotkliwy rygor prawny- wynikajacy z
          kpk ( w przypadku jak tu -niezastosowania aresztu) stąd wydają się dziwne
          ujawnione w tym wywiadzie plany tej Pani na marzec.
        • Gość: realista Ta "jakaś zaszłość" to zabicie brata IP: *.aster.pl 09.12.06, 11:54
          Przez głupotę zresztą.
          • Gość: beholder prawda, ale.. IP: *.cable.casema.nl 09.12.06, 17:02
            Gdyby głupota była cechą dyskwalifikującą w wyczynowym sporcie, z uprawianych dyscyplin zostałby jeno brydż i szachy.
      • Gość: vortex21 Ja dostaje zastrzyk adrenaliny jadac samochodem IP: *.server.ntli.net 09.12.06, 09:45
        180km/h. Jakos ta czarna opaska tez zniknela?
      • Gość: kibol Re: Otylia: Chcę odzyskać rekord świata IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.12.06, 09:52
        Chesz poczuc adrenaline ,to siadaj z mamusia w auto i gazu ,jak zabijesz ja nic
        sie nie stanie ,przeciez to u ciebie normalka.
        • Gość: kw Re: Otylia: Chcę odzyskać rekord świata IP: *.aster.pl 09.12.06, 09:55
          Czlowieku, jaki ty glupi jestes. Zrob przysluge swiatu, wyjedz z Filipkiem na
          bezludna wyspe.
          • Gość: gg Re: Otylia: Chcę odzyskać rekord świata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.06, 10:56
            Pod koniec listopada zeszłego roku płońska prokuratura rejonowa postawiła Otylii
            Jędrzejczak zarzut nieumyślnego spowodowania wypadku drogowego ze skutkiem
            śmiertelnym. Grozi za to kara od pół roku do 8 lat pozbawienia wolności.
        • Gość: ten od kotów kolejny polaczek-zazdrosnik-nieudacznik IP: *.szuwarowa.krakow.pl 09.12.06, 10:15
          tyle co umi to klepać zawistne posty. takie gowniane zero.
          • Gość: gg Re: kolejny polaczek-zazdrosnik-nieudacznik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.06, 10:28
            Polactwem jest, drogi Ten Od Kotów, pobłażliwość dla łamania prawa. Pomyśl (o
            ile umiesz): co by było, gdyby na miejscu Otylii J. był ktoś inny, ktoś zupełnie
            nieznany światu?
      • Gość: a STOP wariatom drogowym IP: *.chello.pl 09.12.06, 10:06
        STOP wariatom drogowym
        • Gość: gg Re: STOP wariatom drogowym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.06, 10:25
          STOP wariatom drogowym, o ile nie jest to ktoś sławny... np. Otlia J.
        • Gość: gg Re: STOP wariatom drogowym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.06, 11:00
          Za Wprost:
          "Wyniki dwóch dotychczasowych ekspertyz w tej sprawie są sprzeczne.
          Obie niezależne grupy ekspertów wybrała płońska prokuratura - drugi zespół
          biegłych został powołany na wniosek adwokatów Otylii J., którzy wcześniej
          zapoznali się z aktami sprawy, w tym z pierwszą opinią, obciążającą pływaczkę
          winą za wypadek."
          Masz dobrych adwokatów, ergo jesteś niewinna...
          • Gość: aa Re: STOP wariatom drogowym IP: *.chello.pl 09.12.06, 14:53
            to ciezarowki były winne i ona musiala wyprzedzac 160km/h
      • Gość: qqman A jak tam proces? Trwa? Czy zamieciono IP: *.lanet.net.pl 09.12.06, 10:59
        pod dywan? Bo gwiazkom wolno zabijać.
        • Gość: za wasza i nasza Re: IP: *.bredband.skanova.com 09.12.06, 13:59
          Bo w Polsce sa rowni i rowniejsi.... Jesli zas chodzi o adrenaline to wiezienie
          daje mozliwosc czestych eksplozji hormonalnych.
      • Gość: mysza Re: Otylia: Chcę odzyskać rekord świata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 11:03
        Jakie znaczenie mają te głupie medale, zawody, rekordy. Dlaczego to jest
        ważniejsze niż czyjeś życie?
      • Gość: realista Nie wiecie kiedy wyrok w sprawie jej brata? IP: *.aster.pl 09.12.06, 11:53
        Ciekawe że chyba już o tym zapomniała.
      • Gość: nn Tylko niech nie siada za kierownicę IP: *.aster.pl 09.12.06, 11:58
        Swoją drogą, czy to normalne, że zabójcy jeżdżą sobie po świecie?
        • Gość: aleXander888 Re: Tylko niech nie siada za kierownicę IP: *.ztpnet.pl 09.12.06, 12:43
          Boże jak was czytam to rzygać mnie się chce! Jesteście naprawde nienormalni
          (ci, którzy piszą o tym nieszczęśliwym wypadku pod newsem o sukcesie sportowym
          pani Otylii). Naprawdę potrzebny jest wam lekarz niezależnie kto zawinił
          kiedykolwiek
          • Gość: realista "Zabiłam brata. Sorry. Czy już mogę iść poszaleć"? IP: *.aster.pl 09.12.06, 12:47
            Bez komentarza.
      • greg0 zdobyc swiat?tak!ale nie gburowatymi wypowiedziami 09.12.06, 13:35
        Wspaniale wyniki sportowe,
        ale ktos zyczliwy z otoczenia powinien porozmawiac z p. Otylia i jej
        wytlumaczyc, ze sposob w jaki ona wyraza sie o swoich przeciwniczkach jest
        uwazany niegrzeczny, gburowaty, wrecz chamski.
        Jezeli podlapie to zachodnia prasa i zacytuja jej kilka wypowiedzi w mediach, to
        bedzie miala opinia zacofanej gburki z prowincji, i zacznie sie wojna na slowa.
        Moze jeszcze czas aby sie zastanowic nad tym jakie wrazenie chce sie zrobic na
        swiecie. Same wyniki sportowe czlowieka nie czynia.
        Troche dyplomacji w wypowiedziach, troche wiecej klasy, umiarkowania i skromnosci.

"A Manadou to też człowiek, jak my wszystkie. Może jej się przecież powinąć noga.

- To już jej problem. Na pewno nie jest niezawodna.

Zresztą, Boulsevicz nie jest taka niegroźna. To młoda zawodniczka, potwornie
        ambitna i zmotywowana.
        "

• Gość: jbro Re: zdobyc swiat?tak!ale nie gburowatymi wypowied IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.06, 14:38
          i gdzie tu gburowatośc? Ja żadnego chamstwa nie widzę, ona tylko mówi, że jej zdaniem nikt nie jest "maszyną""ideałem", każdy może miec gorszy wyścig, i nie ma co przezywac, że ściga się z Manadou (w sensie: bac się jej)

ja ją bardzo lubię, dla mnie jest wzorem do naśladowania jeśli chodzi o charakter (odbudowała się po wypadku), i nadal sie nie poddaje - życze jej powodzenia!
          • sasanka2411 Re: zdobyc swiat?tak!ale nie gburowatymi wypowied 09.12.06, 14:51
            Gratulacje i powodzenia zycze
          • Gość: me Re: zdobyc swiat?tak!ale nie gburowatymi wypowied IP: *.acn.waw.pl 09.12.06, 15:56
            > dla mnie jest wzorem do naśladowania

Jesli masz brata to juz mu wspolczuje
        • bazyliszek4 w kwestii maszyny 09.12.06, 16:29
          przecież powiedziała o Manadou to, co każdy średnio inteligentny kibic pływania
          wie. na większości imprez Francuzka "zawala" jeden start - tak było w Montrealu
          na jedym z dystansów kraulowych, tak samo w Budapeszcie na 400 m w stylu
          zmiennym (przyjechała z najlepszym wynikiem a skończyła klęską w eliminacjach).
          tutaj raczej się jej to nie zdarzy, bo nie startuje az tak intensywnie jak
          zazwyczaj - odpadają chociażby sztafety (ale medali zgarnie i tak sporo)...
      • Gość: duala do celu po trupach IP: *.ipt.aol.com 09.12.06, 17:07
        a przed czym chcialas sie otylio przetrzec i dodac sobie adrenaliny ,
        powodujac wypadek i zabijajc brata?Teraz rozumiem nic dla ciebie gowniaro nie
        ma znaczenia ---do celu po trupach!!!!!!!!
      • Gość: Grzegorz Otylia: Chcę odzyskać rekord świata IP: *.icpnet.pl 09.12.06, 20:05
        Otylia jest niesamowicie ambitna! Tak samo jak nasze pływaczki synchroniczne
        www.synchro.pl
      • Gość: Goska <a href="http://synchro.pl" target="_blank">synchro.pl</a& IP: *.gbw.com.pl 11.12.06, 08:37
        Otylia jest super tak jak i nasze pływaczki synchroniczne : synchro.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka