Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

BECKENBAUER PIEPSZY O ZWYCIEZCACH 2002

IP: *.dialup.optusnet.com.au 16.11.01, 16:53
    HER FRANZ BECKENBAUER WROZY PRZYSZLOSC FRANCJI,KTORA TYDZIEN TEMU LEDWO
    ZREMISOWALA Z AUSTRALIA 1:1, GRATULUJE WYBORU,SZKODA,ZE FRANZ NIE ODBIERA
    MELBOURNENSKIEJ TELEWIZJI KABLOWEJ LUB OT TAKIEJ SOBIE...KOPNIJ SIE
    BECKENDHAND!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: pannaA Re: BECKENBAUER PIEPSZY O ZWYCIEZCACH 2002 IP: 62.153.128.* 19.11.01, 12:21
        co sie denerwujesz... z australia gral trzeci wybor.. a zreszta beckenbauer
        pokornie potwierdzil ze niemcy niestety raczej nie maja szans...
      • Gość: jurek Re: BECKENBAUER PIEPSZY O ZWYCIEZCACH 2002 IP: 10.63.101.* 19.11.01, 12:28
        Twoja wypowiedz jest niespojna, i wogole bez sensu. Zero zwiezlosci, tak
        naprawde to nie wiem co chciales powiedziec. Popraw sie stary

pozdrawiam

jurek
        • Gość: Crotalus Re: BECKENBAUER PIEPSZY O ZWYCIEZCACH 2002 IP: 157.25.121.* 19.11.01, 12:37
          Francja jest o klasę lepsza od innych drużyn, nawet od Argentyny dlatego znów
          wygra. Choć wcale im nie kibicuję to widzę, że są najlepsi.
          • Gość: Sonny Re: BECKENBAUER PIEPSZY O ZWYCIEZCACH 2002 IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.01, 13:51
            W tym wypadku jestem innego zdania. Mimo wszystko aktualnie lepsza jest
            Argentyna.Jest jeden aspet przemawiajacy za poludniowcami,a mianowicie
            przyslowiowy glod sukcesu,ktory francuzom sie juz chyba przejadl.
            pozdr.
            • Gość: Rafał Re: BECKENBAUER PIEPSZY O ZWYCIEZCACH 2002 IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.01, 14:28
              Wygra Francja i co do tego nie ma żadnych wątpliwości. Argentyna to świetna
              drużyna, ale do klasy, jaką od kilku lat prezentują 'trójkolorowi', im jeszcze
              daleko. Francja ma pewną obroną i niezłego bramkarza, zdecydowanie najlepszą
              linię pomocy na świecie (Zidane'owi taki Figo mógłby piłki pompować) i
              znakomitych napastników z mojego ulubionego Arsenalu. A Argentyna? Może w
              2006...
              • Gość: Hierro Re: BECKENBAUER PIEPSZY O ZWYCIEZCACH 2002 IP: *.el-4100100.acn.pl 19.11.01, 14:35
                Gość portalu: Rafał napisał(a):

Francja ma pewną obroną i niezłego bramkarza, zdecydowanie najlepszą
                > linię pomocy na świecie (Zidane'owi taki Figo mógłby piłki pompować
                - tu troche przesadziles kolo - Zidane zaczyna blyszczec w Realu coraz bardziej
                ale Figo juz nie raz pokazal swoja klase
                osobiscie ciekaw jestem czy Hiszpanie nie pokaza wreszcie klasy bo pilkarzy
                maja "nie w kij dmuchal" pozdrawiam

• Gość: Porter Re: BECKENBAUER PIEPSZY O ZWYCIEZCACH 2002 IP: *.orion.pl 19.11.01, 14:51
                  Gość portalu: Hierro napisał(a):

> Gość portalu: Rafał napisał(a):
                  >
                  > Francja ma pewną obroną i niezłego bramkarza, zdecydowanie najlepszą
                  > > linię pomocy na świecie (Zidane'owi taki Figo mógłby piłki pompować
                  > - tu troche przesadziles kolo - Zidane zaczyna blyszczec w Realu coraz bardziej
                  >
                  > ale Figo juz nie raz pokazal swoja klase
                  > osobiscie ciekaw jestem czy Hiszpanie nie pokaza wreszcie klasy bo pilkarzy
                  > maja "nie w kij dmuchal" pozdrawiam
                  >

A ja mam nadzieje (bo tych cholernych zabojadow po prostu nie znosze), ze
                  Francuzi nie zostana mistrzami swiata. Jesli sie zastanowic, to jedynym
                  czlowiekiem, ktory moze pomoc w spelnieniu mojej przepowiedni jest Barthez. Poza
                  nim reprezentacja Francji jest obecnie lepsza niz 4 lata temu.

• pc Re: BECKENBAUER PIEPSZY O ZWYCIEZCACH 2002 20.11.01, 18:34
                    Wiele z bledow Bartheza bylo wina glownie jego kolegow
                    z rezerwowej obrony MU, ale masz racje - ostatnio gra
                    fatalnie! Sorry, ale to co innego niz gdyby fatalnie
                    gral np. prawy obronca, albo srodkowy pomocnik. Kolejny
                    kiks Bartheza i bramka w plecy! Mimo wszystko, znowu
                    pewnie dojda do finalu, a w nim... dostana lupnia od
                    Argentyny. Zmiana warty, tak jak na ostatnich MS. Tam
                    tez stary mistrz doszedl az do finalu...
                    • Gość: the_foe Re: BECKENBAUER PIEPSZY O ZWYCIEZCACH 2002 IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.01, 01:46
                      Argentyna? Co mistrzostwa mowi sie ze to pewniak, i co? szybko odpadaja. Ja
                      stawiam na Wlochow lub Francuzow, tylko jestem ciekaw kto bedzie czrnym koniem?
                      Raczej nie my.
                      • pc Re: BECKENBAUER PIEPSZY O ZWYCIEZCACH 2002 24.11.01, 18:37
                        No cóż, kibicuję im od dość dawna i raczej nigdy w takim stopniu jak teraz nikt
                        o niej nie mówił... 1986 dopiero od pewnego czasu, gdy odpadły Brazylia i
                        Francja (to było dawno, ale napewno nie mieli takiej pozycji jak teraz),
                        notabene wtedy wygrali, rok 1990 wszyscy po meczu z Kamerunem spisali ich na
                        straty a wychwalali Brazylię (1/8: Brazylia-Argentyna 0:1), 1994 wszyscy tylko
                        Brazylia albo Niemcy (chociaż ja stawiałem na Argentynę, ale rozbici
                        psychicznie nie dali rady z Rumunią - notabene najlepszy mecz mistrzostw), 1998
                        coprawda niektórzy na nich stawiali, ale nie była stuprocentowym faworytem. Nie
                        odpadli jednak szybko, bo w ćwierćfinale... A teraz w końcu jest klarowna
                        sytuacja, cała Ameryka PŁd w jednej tabeli i od razu widać dlaczego akurat
                        Argentyna jest faworytem. Oczywiście obok Francji, Mistrzów Świata. Reszta to
                        tzw. stali faworyci, raczej żadna inna reprezentacja samymi wynikami nie
                        zasłużyła na miano faworyta do Mistrzostwa Świata...

Pozdr.
      • Gość: eustus Re: BECKENBAUER PIEPSZY O ZWYCIEZCACH 2002 IP: *.g-em.pl 19.11.01, 15:00
        Czlowieku, chyba nie traktujesz tego meczu powaznie. Jakis czas temu widzialem
        meczyk, w ktorym Francja w chodzonego, praktycznie z rekoma w kieszeniach
        opykala Koree 5:0. Ja tez jestem juz tym troche znudzony, ale Francja wydaje
        sie po prostu nie do pokonania. Tylko Barthez ostatnio maksymalnie cieniuje,
        ale pewno maja kogos w zapasie jak by przez pol roku nie doszedl do siebie.
        • Gość: moler Re: BECKENBAUER PIEPSZY O ZWYCIEZCACH 2002 IP: *.de.deuba.com 19.11.01, 17:06
          Francja potega jest niezaprzeczalnie...ale licze na niespodzianke ze strony Argentyny, bo jesli nie oni
          to kto?
          Jezeli Francuzi zdobeda mistrzostwo to bedzie to przygnebiajacy dzien swiatowego futbolu. W zadnym
          razie nie bede kibicowal Francji.
          Jezeli na MS doszloby do spotkania Polska - Francja, to ze zwyciestwa bialoczerwonych cieszylbym
          sie bardziej niz z wygranej nad Niemcami lub Anglii.
          • Gość: Rafał Re: BECKENBAUER PIEPSZY O ZWYCIEZCACH 2002 IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.01, 18:29
            Dajcie spokój... Ja też generalnie nie przepadam za 'żabojadami', ale ich
            reprezentacja piłkarska jest fantastyczna!! Grają efektowny i efektywny zarazem
            futbol i - co dla mnie najważniejsze, kiedy podczas ostatnich dwóch imprez
            (WC '98 i Euro 2000), moi ulubieńcy z Holandii i Anglii mniej lub bardziej
            pechowo poodpadali, Zidane i spółka wygrali w finałach z Brazylią i Włochami (a
            są to zespoły, których nie znoszę) - i za to im jestem wdzięczny :)
            Zresztą 'Zizou' to w ogóle niesamowity piłkarz i o ile w tym roku wybór
            najlepszego piłkarza roku jest kwestią otwartą, to w 2002 - po mistrzostwach -
            kandydat będzie tylko jeden. Szkoda tylko, że gra w tym cholernym Realu... A
            napastnicy? Trezegeut, Wiltord i przede wszystkim Henry... Najwyższa klasa
            światowa. Stąd też, chociaż podczas WC 2002 kibicował będę przede wszystkim
            naszym Orłom, to realnie rzecz ujmując, po zakończeniu meczu finałowego znów
            będą powody do radości. Powiedzmy, Francja - Argentyna 3:1 :)

Pzdr.
            • Gość: BillyKid Re: BECKENBAUER PIEPSZY O ZWYCIEZCACH 2002 IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 20:05
              nie pierdol! zobaczysz jak włosi pojadą z francuzami jak z taczką gnoju. już
              na euro byli o krok, chociaż grali słabo. teraz ich czołowi zawodnicy są w
              dobrej formie i to włosi będą mistrzami.
              • Gość: butapren Re: BECKENBAUER PIEPSZY O ZWYCIEZCACH 2002 IP: *.chello.pl 26.11.01, 18:20
                sam nie pierdol mokre włoszki dostaną w dupe w taki sam piękny upokarzający
                sposób jak na Euro
        • Gość: paragon Re: BECKENBAUER PIEPSZY O ZWYCIEZCACH 2002 IP: *.chello.pl 26.11.01, 18:13
          Lionel Letizi i Urlich Rame. Może Coupet z Lyonu
      • Gość: aero Francja c.d. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.11.01, 02:32
        Ja dokladam swoj glos do przeciwnikow repry francji. Moze nie potrafie tego
        wyjasnic w jakis przekonujacy sposob, ale nienawidze tej druzyny. Jedynie
        Henry'ego i Lizarazu znosze :) Reszta mnie wq.. po prostu hehe

Bede kibicowac Argentynie zatem (mowiac o faworytach). Ale uciesze sie z kazdej
        porazki kogutow :)
        • Gość: sei Re: Francja c.d. IP: *.*.*.* 20.11.01, 19:22
          ja tez delikatnie mowiac francji co najmniej nie lubie. moze i ona ma tam swoje
          plusy, ale najwazniejsze zeby te plusy nie przyslonily minusow. a bartheza nie
          cierpie ideologicznie. Nie ma mowy, zeby Francja byla znowu mistrzem.
          • Gość: Maksior Re: Francja c.d. IP: *.*.*.* 20.11.01, 23:27
            Co do ostatnich ME - gdyby Holendrzy nie dali takiej dupy w polfinale z
            Wlochami (slupek i przetrzelony karny Kluiverta), to oni byliby mistrzami
            Europy - pamietacie, jak skopali zabojadom skopali dupe w fazie eliminacyjnej ?
            Teraz doluja, ale holenderski futbol potrafi byc wielki...
            • Gość: paragon Re: Francja c.d. IP: *.chello.pl 24.11.01, 01:32
              na koksie. Jak ktoś nie umie wygrać w 10 i przestrzela 2 karne na swoim
              stadionie może sobie pomażyć o Mistrzostwie Europy. Wole żeby wygrywali
              Francuzi niż szkopy albo angole. ALLEZ LES BLEUS
            • Gość: Feniks Re: Francja c.d. IP: *.morag.sdi.tpnet.pl 24.11.01, 13:16
              Gość portalu: Maksior napisał(a):

> Co do ostatnich ME - gdyby Holendrzy nie dali takiej dupy w polfinale z
              > Wlochami (slupek i przetrzelony karny Kluiverta), to oni byliby mistrzami
              > Europy - pamietacie, jak skopali zabojadom skopali dupe w fazie eliminacyjnej ?
              > Teraz doluja, ale holenderski futbol potrafi byc wielki...

Tak oczywiście - gdyby nie fakt,że byli gospodarzami to musieliby jechać do domu
              po meczu z Czechami.
      • Gość: the_foe nie przesadzasz? w ostatnich eleminacjach... IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.01, 01:43
        ...do mistrzostw europy, francja awansowala w ostatnim meczu, majac klopoty z
        takimi "asami" jak Ukraina, Rosja i Islandia, a mimo to zdobyla tytul ME w
        wielim stylu
        • Gość: dzoni Re: nie przesadzasz? w ostatnich eleminacjach... IP: *.bci.net.pl 22.11.01, 01:52
          jestem za Argentyna,chyba te dwie ekipy sa porownywalne(tzn.Francja)duzo zalezy
          od szczescia i dyspozycji w dniu meczu-Francja miala duzo szczescia w 98r.teraz
          sie fortuna odwroci.HOWGH!!
      • Gość: paragon Re: BECKENBAUER PIEPSZY O ZWYCIEZCACH 2002 IP: *.chello.pl 24.11.01, 01:28
        I ma racje, bo francuzi są najlepsi.
        • Gość: Dexy`s Re: BECKENBAUER PIEPSZY O ZWYCIEZCACH 2002 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.01, 12:41
          Oczywiscie wygra Polska. Ale jakby sie to nie udalo widze final Argentyna-
          Wlochy, gdzie Wlosi daja pokaz najpiekniejszego futbolu swiata polegajacego na
          frustrowaniu przeciwnika, blokowaniem kazdego ich dosrodkowania i wykanczaniu
          pieknych kontratakow. W finale moze zamiast Argentyny Francja lub Anglia(mam
          taka nadzieje).
          pozdr.
      • Gość: maksina Re: BECKENBAUER PIEPSZY O ZWYCIEZCACH 2002 IP: *.ipt.aol.com 25.11.01, 00:45
        Zapomnieliscie o Portugali,jest to b.dobra druzyna obecni zawodnicy [Figo i
        spolka] zdobyli kilka lat temu mistrzostwo swiata 16-19.to sa moi faworyci.
        POZDRAWIAM WSZYSTKICH
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka