Gość: PZPN Lipca moralność Kalego IP: *.olsztyn.mm.pl 20.12.06, 22:48 Dziekuje Gazecie Wyborczej za wstawiennictwo ML, PZPN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PZPN Lipca moralność Kalego IP: *.olsztyn.mm.pl 20.12.06, 22:48 Dziekuje Gazecie Wyborczej za wstawiennictwo ML, PZPN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bambi Re: Lipca moralność Kalego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 10:26 zwykły burak, a nie Kali. to nie Afryka, a polski sport nie jest krową. wysłać go do Kazachstanu niech organizuje im Olimpiady, autokary, komisarza w lidze, zawody w dojeniu jaka. Odpowiedz Link Zgłoś
robertmar1 Wyborcza kłamie!!! 23.12.06, 13:55 "To tylko niektóre zarzuty po kontroli Warszawskiego Ośrodka Sportu i Rekreacji za lata 2004-05, gdy jego szefem był obecny minister sportu Tomasz Lipiec" Tyle, że Lipiec został ministrem dopiero 31 X 2005 roku więc mamy do czynienia ze świadomą manipulacją. Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 lol!!! 24.12.06, 02:19 robertmar1 napisał: > "To tylko niektóre zarzuty po kontroli Warszawskiego Ośrodka Sportu i Rekreacji > > za lata 2004-05, gdy jego szefem był obecny minister sportu Tomasz Lipiec" > > Tyle, że Lipiec został ministrem dopiero 31 X 2005 roku więc mamy do czynienia > ze świadomą manipulacją. komentarz miesiąca! Odpowiedz Link Zgłoś
robertmar1 Re: lol!!! 24.12.06, 12:15 O ja pierdziu... Faktycznie - dałem plamę :) Przepraszam Redakcję i Forumowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 Re: lol!!! 24.12.06, 14:56 robertmar1 napisał: > O ja pierdziu... Faktycznie - dałem plamę :) Przepraszam Redakcję i > Forumowiczów. na pocieszenie - tylko wielcy mistrzowie umieją przyznać się do błędów. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: Lipca moralność Kalego 24.12.06, 23:36 A pamiętacie ministra Dębskiego (znajomego "Baraniny" jak się później okazało) - superuczciwego specjalistę od "rozbijania układów"? Gdzie dzisiaj są ci dziennikarze, którzy piali z zachwytu jaki to wspaniały człowiek i jak on rozbije te "skostniałe struktury"? Teraz mamy kolejnego równie "uczciwego" ministra który "oczyści polską piłkę". Odpowiedz Link Zgłoś