Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Sparta Wrocław Mistrz Polski 2006!!!

IP: *.as.kn.pl 26.12.06, 23:09
    I MYŚLĘ TEŻ, ŻE 2007!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Staloman Re: Sparta Wrocław Mistrz Polski 2006!!! IP: 212.160.172.* 27.12.06, 09:02
        Sparta? Sentymenty, tak? A nie boli Cię że w klubie nie ma żadnego wychowanka a niemal wszyscy zawodnicy, w tym juniorzy są zupełnie obcy? Czy takie mistrzostwo cieszy?
        • Gość: Biim Re: Sparta Wrocław Mistrz Polski 2006!!! IP: *.wroclaw.mm.pl 27.12.06, 13:13
          Bardzo cieszy, nawet nie wiesz jak bardzo ))))))) i pewnie nigdy sie nie dowiesz
      • rafas84 Re: Sparta Wrocław Mistrz Polski 2006!!! 27.12.06, 12:53
        Pożyjemy, zobaczymy:)
      • Gość: BIN LADEN Re: Sparta Wrocław Mistrz Polski 2006!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 14:10
        WYGRALIŚCIE T Y L K O D L A T E G O, ŻE JAKO JEDYNI MIELIŚCIE 3 ZAWODNIKÓW Z
        GP.
        W/G PRZEPISÓW MIAŁO BYĆ ICH DWÓCH, LECZ PO PROSTU KTOŚ O TYM ZAPOMNIAŁ.
        TO WINA NA PEWNO W/G ROZUMOWANIA (CZYTAJ JEGO BRAKU)WROCŁAWSKIEGO -MARKA KARWANA
        • Gość: df Re: Sparta Wrocław Mistrz Polski 2006!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 14:48
          A czy Hans Andersen zakwalifikowal sie do GP 2006?

Rownie dobrze mozna liczyc zawodnikow z dzikimi kartami jako zawodnikow z GP.
          • Gość: byzydura Re: Sparta Wrocław Mistrz Polski 2006!!! IP: *.tvgawex.pl 27.12.06, 15:11
            ale smieszny watek :) ciekawe, jak sie rozwinie :)
            • cancro Re: Sparta Wrocław Mistrz Polski 2006!!! 27.12.06, 16:33
              Wyluzuj, to forum ogó9lnopolskie, więc nie tylko Bydgoszczanie i Toruniacy mogą
              tu się cieszyć z sukcesów swej drużyny. Ne podoba ci się - nie wchodź! Czy
              zastanowiłeś się co twój komentarz wniósł do dyskusji?
              Tobie i wszystkim uczestnikom tego forum życzę szampańskiej sylwestrowej zabawy
              i więcej wyczucia i szacunku dla kibiców spoza waszego "dwumiasta". Dosiego Roku!
              • Gość: Chris Re: Sparta Wrocław Mistrz Polski 2006!!! IP: *.tvk.torun.pl 27.12.06, 18:17
                cancro napisał:

Wyluzuj, to forum ogó9lnopolskie, więc nie tylko Bydgoszczanie i Toruniacy mogą
                tu się cieszyć z sukcesów swej drużyny. Ne podoba ci się - nie wchodź! Czy
                zastanowiłeś się co twój komentarz wniósł do dyskusji?
                Tobie i wszystkim uczestnikom tego forum życzę szampańskiej sylwestrowej zabawy
                i więcej wyczucia i szacunku dla kibiców spoza waszego "dwumiasta". Dosiego
                Roku!

Może i ogólnopolskie ale skoro wchodzą tu Bydgoszczanie i Toruniacy(w tym
                miejscu Cancro do szkoly) to świadczy o tych tłumach co chodza we Wrocławiu na
                zuzel:)))Nic nie stoi na przeszkodzie,abyś zwłołał kolegów ktorzy dołaczą do
                dyskusji:)Bo chyba to nie kwestia braku czasu lub możności posiadania internetu?
                Pewnie napiszesz ze Wroclaw to taka kolebka kultury że nie mozna sie w niej
                zanudzić:)Ja osobiscie gdybym mieszkalbym we Wrocławiu nie poszedłbm na zuzel
                nawet jakbyś mi dopłacił Cancro wolałbym popatrzeć na prawdziwy doping z Orbity
                lub Hali Ludowej (Ślask-Prokom) niż patrzeć na tych wapniakow spod wiezyczki
                WTS:)))
                APROPOS MIAŁEM DZISIAJ SEN WROCŁAW BEDZIE CZWARTY W LIDZE A CZESTOCHOWA
                PIATA,MOJE SNY SA OSTATNIO PROROCZE TYM RAZEM GORA BEDA DRUZYNY FORMOWANE NA
                POLSKICH ZAWODNIKACH CZYTAJ: LESZNO,TORUN,TARNÓW KOLEJNOSC DOWOLNA:)))
                • cancro Re: Sparta Wrocław Mistrz Polski 2006!!! 27.12.06, 20:11
                  Gość portalu: Chris napisał(a):

> Może i ogólnopolskie ale skoro wchodzą tu Bydgoszczanie i Toruniacy(w tym
                  > miejscu Cancro do szkoly)

Co autor miał na myśli?

> to świadczy o tych tłumach co chodza we Wrocławiu na zuzel:)))

Ni to przypiął, ni to wypiął. Jak to się ma do tematu wątku? Aluzję rozumiem,
                  ale czy frekwencja kibiców świadczy o sile drużyny? Zresztą z tą frekwencją nie
                  do końca jest tak. Fakt, było słabiej w wakacje. Ale wy tam w Toruniu pewnie
                  wiecie lepiej, więc przekonywanie was nie ma większego sensu. Prawda?

> Nic nie stoi na przeszkodzie,abyś zwłołał kolegów ktorzy dołaczą do
                  > dyskusji:)Bo chyba to nie kwestia braku czasu lub możności posiadania
                  > internetu?
                  Doprawdy nie wiem o co ci chodzi. Napisałem tylko, że głos byzydury jest zwykłą
                  złośliwością i nie wnosi niczego do dyskusji. Ty zaś usiłujesz mnie wciągnąć w
                  dyskusję "o wyższości świąt Wielkiej Nocy..." Dziękuję, nie jestem zainteresowany.

> Pewnie napiszesz ze Wroclaw to taka kolebka kultury że nie mozna sie w niej
                  > zanudzić:)

Kolebką z pewnością nie. Za taką uznajemy Grecję i Rzym (i kto tu powinien pójść
                  do szkoły). Z pewnością jednak Wrocław ma w tym względzie więcej do zaoferowania
                  niż Toruń, nawet razem z Bydgoszczą (sorry Bydgoszczanie).

> Ja osobiscie gdybym mieszkalbym we Wrocławiu

Ja wówczas bym się wyprowadził :-P

> nie poszedłbm na zuzel nawet jakbyś mi dopłacił Cancro wolałbym popatrzeć na
                  prawdziwy doping z Orbity

Twój problem, twój wybór. Jeśli chcesz sobie po prostu pokrzyczeć, a to komu
                  kiubicujesz nie ma dla ciebie znaczenia, polecam kopalnie odkrywkowe w Bogatyni.
                  Hałas maszyn skutecznie zagłusza wszelkie krzyki i nikomu nie będziesz
                  przeszkadzał. Możesz np. dopingować górników w ich walce o realizację planu
                  rocznego wydobycia. A czemu nie? Ja tam wolę żużel!

> lub Hali Ludowej (Ślask-Prokom) niż patrzeć na tych wapniakow spod wiezyczki
                  > WTS:)))

Ile masz lat, skoro gimnazjaliści to dla ciebie "wapniaki"?

> APROPOS MIAŁEM DZISIAJ SEN WROCŁAW BEDZIE CZWARTY W LIDZE A CZESTOCHOWA
                  > PIATA,MOJE SNY SA OSTATNIO PROROCZE TYM RAZEM GORA BEDA DRUZYNY FORMOWANE NA
                  > POLSKICH ZAWODNIKACH CZYTAJ: LESZNO,TORUN,TARNÓW KOLEJNOSC DOWOLNA:)))

Nie przejmuj się! Rano koszmary mijają. Gdyby jednak dolegliwości nie ustępowały
                  skontaktuj się ze specjalistą. Żal byłoby stracić tak miłego interlokutora :-)
                  • Gość: Albercik Re: Sparta Wrocław Mistrz Polski 2006!!! IP: *.man.bydgoszcz.pl 28.12.06, 00:12
                    Po pierwsze, niekoniecznie z dużej litery, a po drugie (już na pewno)
                    "torunianie", a nie "toruniacy".
                    A tak w ogóle, to pozdrawiam wszystkich; tych robiących błędy i tych, co starają
                    się ich nie robić ;-)
          • Gość: bin laden Re: Sparta Wrocław Mistrz Polski 2006!!! IP: *.torun.mm.pl 27.12.06, 20:08
            a czy ci którzy dostali od BSI stałe dzikie karty w 2006 wywalczyli sobie awans
            w iście sportowej walce ?
            pozdrawiam
        • cancro Re: Sparta Wrocław Mistrz Polski 2006!!! 27.12.06, 16:35
          Początkowo zamierzałem ci wyjaśnić jak to się stało, ale już mi się nie chce.
          Pozostaniesz jedynym na forum, który tego nie wie :-(
          • Gość: Biim Re: Sparta Wrocław Mistrz Polski 2006!!! IP: *.as.kn.pl 27.12.06, 23:09
          • Gość: Biim Re: Sparta Wrocław Mistrz Polski 2006!!! IP: *.as.kn.pl 27.12.06, 23:16
            BIN lADEN za długo sie ukrywał w sztolniach, wiec moze miec kłopoty z
            rzeczywistoscią. A Chris jak to Chris zawsze tylko aby na przekór, taka to jego
            opozycja.Pozdrawiam typowo Polskie kluby, bo przecież obcokrajowcy sa tylko we
            Wrocławiu. Cieslak wie co mówi, a mówi że mistrz zostaje we Wrocku!
          • Gość: byzydura Re: Sparta Wrocław Mistrz Polski 2006!!! IP: *.tvgawex.pl 27.12.06, 23:19
            a nie mowilem, ze wesolo bedzie?

jesli nie wiesz Cancro co wniósł moj post, to sie zastanów, co wniósł w ogole
            ten watek!
            • Gość: Biim Re: Sparta Wrocław Mistrz Polski 2006!!! IP: *.as.kn.pl 27.12.06, 23:44
              Co autor miał na mysli...tak prawde mówiąc, to mi Cie żal byzydura. Wątek sie
              nie podoba, wiec po co wchodzisz i komentujesz cos o czym nie masz zielonego
              pojecia
              Widze że w Bydzi nerwy puszczają juz w grudniu ))) A wesoło będzie dopiero w
              sezonie, oj będzie...
              • Gość: Jazon Re: Sparta Wrocław Mistrz Polski 2006!!! IP: *.tvk.torun.pl 27.12.06, 23:56
                Oby tak samo wesolo bylo we Wrocławiu. Wąteek jest pewnego rodzaju prowokacją,
                albo efektem nadmiernej euforii po spozyciu, ale czemu nie- w końcu za optymizm
                nikogo nie nalezy prześladowac. Wielu sportowych emocji w 2007 zycze...
                • Gość: Biim Re: Sparta Wrocław Mistrz Polski 2006!!! IP: *.wroclaw.mm.pl 28.12.06, 11:01
                  Jazon masz u mnie browarka za trafność w odczytaniu tego, z czym mieli problem
                  poprzednicy. Mała prowokacja na koniec roku zamiast plebiscytów, bo jakoś
                  musimy sobie radzić w sezonie ogórkowym. Emocji pewnie nie zabraknie i niech
                  wszystko rostrzygnie się na torze w sportowej walce przy pełnych trybunach.
                  Wszystkim wszystkiego żużlowego! Pozdrawiam
            • Gość: Chris Re: Sparta Wrocław Mistrz Polski 2006!!! IP: *.tvk.torun.pl 27.12.06, 23:55
              Mistrzu AD 2007 co to znaczy na przekór??Mam prawo mieć własne zdanie??Nie
              rozsmieszaj mnie prosze...Cancro poćwicz odmiane nazw mieszkańców
              poszczególnych miast bo robisz kardynalne błędy w tym elemencie bliżej tobie to
              tego Taczanowa niż do tego Wrocławia.Bez urazy...
              • cancro Re: Sparta Wrocław Mistrz Polski 2006!!! 28.12.06, 00:04
                Gość portalu: Chris napisał(a):

> Cancro poćwicz odmiane nazw mieszkańców
                > poszczególnych miast bo robisz kardynalne błędy w tym elemencie bliżej tobie to
                >
                > tego Taczanowa niż do tego Wrocławia.

"Toruniacy" jest świadome i zamierzone.

> Bez urazy...

Tak łatwo się z tego nie wywiniesz :-P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka