Gość: www IP: 157.25.125.* 03.04.03, 16:31 Takie zestawienie w dzisiejszym PS. Najlepsze jest porównanie strzałów: Żurawski 1 celne 0 Selva 4 celne 2 oraz dryblingi: Zurawski 4 udane 3 Selva 11 udane 8 To nie Prima Aprilis Pozdrowienia dla Olabogi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wichura Re: Żurawski vs Selva 03.04.03, 17:04 Ja dodałbym jeszcze asysty: Żurawski 2, Selva 0. A masz statystyki Olisadebe? Trzy zagrania głową: dwa niecelne strzały z łatwych pozycji i wybicie piłki z pola karnego rywali, gdy za plecami miał kolegę z drużyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Żurawski vs Selva IP: 157.25.125.* 03.04.03, 17:11 Oli się w tym meczu nie miescił w żadnych statystykach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek wieczorek Re: Żurawski vs Selva IP: *.sgh.waw.pl 03.04.03, 17:11 wichura napisał: > Ja dodałbym jeszcze asysty: Żurawski 2, Selva 0. > A masz statystyki Olisadebe? Trzy zagrania głową: dwa niecelne strzały z > łatwych pozycji i wybicie piłki z pola karnego rywali, gdy za plecami miał > kolegę z drużyny. nie ma co dyskutowac z tymi wszystkimi przyglupami opluwajacych zurawia,kose itp.maja kompleksy i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
wichura Re: Żurawski vs Selva 03.04.03, 17:14 Z Kosowskim widzę sprawę trochę inaczej: strzelił bramkę, ale generalnie strzały są najsłabszym elementem jego "piłkarskiego warsztatu". Jego miejsce jest na skrzydle, przesuwanie go do ataku uważam za błąd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Żurawski vs Selva IP: 157.25.125.* 03.04.03, 17:14 Gość portalu: marek wieczorek napisał(a): > > nie ma co dyskutowac z tymi wszystkimi przyglupami opluwajacych zurawia,kose > itp.maja kompleksy i tyle. Masz rację. Nigdy nie dyskutuj z głupcem bo ludzie nie potrafią dostrzec różnicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Żurawski vs Selva IP: *.orion.pl 03.04.03, 17:15 Gość portalu: marek wieczorek napisał(a): > wichura napisał: > > > Ja dodałbym jeszcze asysty: Żurawski 2, Selva 0. > > A masz statystyki Olisadebe? Trzy zagrania głową: dwa niecelne strzały z > > łatwych pozycji i wybicie piłki z pola karnego rywali, gdy za plecami miał > > > kolegę z drużyny. > > nie ma co dyskutowac z tymi wszystkimi przyglupami opluwajacych zurawia,kose > itp.maja kompleksy i tyle. A jak maja nie miec kompleksow? Siedzi taki Kosowski przed telewizorem i widzi, ze inni umieja dosrodkowywac, a jemu to nigdy nie wychodzi. Kazdy wpadlby w kompleksyy na jego miejscu. Ty mu tego nie wypominaj, bo z kompleksami moze chociaz posylac te swoje balony za linie koncowa boiska, a jak wpadnie w depresje to zacznie lkac w kaciku przy choragiewce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Żurawski vs Selva IP: 157.25.125.* 03.04.03, 17:23 Porter nie dyskutuj z nim. On na boisku widział Wisłę w bialo-czerwonych strojach. A kto nie z Wisłą ten przygłup a kto krytykuje wystep piłkarza Wisły ten ma kompleksy. Dla mnie grał mój Kosowski i mój Żurawski (reprezentanci Polski)a że grali słabo to inna sprawa. O Olisadebe sie nie wypowiadam bo nawet nie ma co oceniać tego wystepu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duch olabogi Re: Żurawski vs Selva IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 03.04.03, 17:39 ja tylko gwoli przypomnienia pozwole sobie zaznaczyc, ze dla wislakow granie w bialo - czewonych strojach to nic nadzwyczajnego - no bo przeciez wlasnie w takich kolorach graja w lidze... a co do formy Zurawia to zeczywiscie zmartwiony jestem zwlaszcza w kontekscie meczow Groclinem i Legia. pozdrowienia dla www Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duch olabogi Post Scriptum IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 03.04.03, 17:44 Do Twojej kolekcji rzeczy dziwnych. Czy wiesz kto byl jednym z ojcow zalozycieli islamskiego fundamentalizmu? Galicyjski Żyd Leopold Weiss, który przeszedł na islam. Swoje poglady wylozyl w ksiazce „Islam na rozdrożu”. To nie Prima Aprilis pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Post Scriptum IP: 157.25.125.* 03.04.03, 17:50 Gość portalu: duch olabogi napisał(a): > Do Twojej kolekcji rzeczy dziwnych. > > Czy wiesz kto byl jednym z ojcow zalozycieli islamskiego fundamentalizmu? > > Galicyjski Żyd Leopold Weiss, który przeszedł na islam. Swoje poglady wylozyl w > > ksiazce „Islam na rozdrożu”. > > To nie Prima Aprilis > > pozdro Wszystko rozumiem ale Galicyjski? Czy Wy w tym Krakowie (tudzież okolicach) to nawet Bushowi zwyciężyć nie pozwolicie. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Żurawski vs Selva IP: *.acn.pl / 10.65.0.* 03.04.03, 17:50 Gość portalu: duch olabogi napisał(a): > ja tylko gwoli przypomnienia pozwole sobie zaznaczyc, ze dla wislakow granie w > bialo - czewonych strojach to nic nadzwyczajnego - no bo przeciez wlasnie w > takich kolorach graja w lidze... > > a co do formy Zurawia to zeczywiscie zmartwiony jestem zwlaszcza w kontekscie > meczow Groclinem i Legia. > > pozdrowienia dla www Niestety ja jestem zmarwtiony forma Zurawskiego w kontekscie meczu z Legia bo jak widzialem w ostatnim meczu reprezentacji Polski ten zawodnik nauczyl sie w koncu podawac pilke do lepiej ustawionego kolegi z druzyny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Żurawski vs Selva IP: 157.25.125.* 03.04.03, 17:54 Gość portalu: :) napisał(a): > Gość portalu: duch olabogi napisał(a): > > > ja tylko gwoli przypomnienia pozwole sobie zaznaczyc, ze dla wislakow gran > ie > w > > bialo - czewonych strojach to nic nadzwyczajnego - no bo przeciez wlasnie > w > > takich kolorach graja w lidze... > > > > a co do formy Zurawia to zeczywiscie zmartwiony jestem zwlaszcza w konteks > cie > > meczow Groclinem i Legia. > > > > pozdrowienia dla www Z tego powodu powinienem być zadowolony. Ale jednak repra też wazna, a Zurawski jako wartościowy zmiennik Kuźby byłby przydatny > Niestety ja jestem zmarwtiony forma Zurawskiego w kontekscie meczu z Legia bo > jak widzialem w ostatnim meczu reprezentacji Polski ten zawodnik nauczyl sie w > koncu podawac pilke do lepiej ustawionego kolegi z druzyny W meczu z Legią nie będzie miał takiej okazji bo: a/ nie będzie przy piłce b/ nie będzie lepiej "ustawionego" kolegi :))) Głowa do góry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Żurawski vs Selva IP: *.acn.pl / 10.65.0.* 03.04.03, 18:18 > > W meczu z Legią nie będzie miał takiej okazji bo: > a/ nie będzie przy piłce > b/ nie będzie lepiej "ustawionego" kolegi :))) > Głowa do góry jako stary uzywany kon czasami pochylam glowe w dol. O wynik meczu z Wisla jestem spokojny jako polowiczny Centus ( z matki Centuski i ojca Warszawiaka) i bede kibicowal Legii Warszawa:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Żurawski vs Selva IP: 157.25.125.* 03.04.03, 18:22 Gość portalu: :) napisał(a): > > jako stary uzywany kon czasami pochylam glowe w dol. Grunt to nie mieć klapek na oczach :) > O wynik meczu z Wisla > jestem spokojny jako polowiczny Centus ( z matki Centuski i ojca Warszawiaka) i > > bede kibicowal Legii Warszawa:):) Cholera co nas tak duzo z Galicji w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahoney kto to jest Selva ? IP: *.man.polbox.pl 03.04.03, 18:02 sory , moze jestem dziwny ale kto to jest Selva Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: kto to jest Selva ? IP: 157.25.125.* 03.04.03, 18:04 Dobre pytanie. Do dzisiaj tez nie wiedziałem. Ponoć wczoraj grał w ataku reprezentacji San Marino Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiwny Re: kto to jest Selva ? IP: *.chello.pl 03.04.03, 18:28 Selva to jedyny profesjonalny zawodnik San Marino, czyli zawodowy piłkarz, był jedynym zawodnikiem który zagroził polskiej bramce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Żurawski vs Selva IP: *.riv-eres.charterpipeline.net 03.04.03, 18:40 Gość portalu: duch olabogi napisał(a): > a co do formy Zurawia to zeczywiscie zmartwiony jestem zwlaszcza w kontekscie > meczow Groclinem i Legia. Ja sie nie przejmuje. Na Legie w obecnej formie wystarczy i Zurawski z meczu wczoraj (mialem napisac "wczorajszy Zurawski", ale byloby to nie zreczne :) ) a poza tym doskoczy Kuzba. Groclin bedzie trudniejszy, bo te skurczybyki sie umieja bronic, ale ciagle mamy Franka ktory moze i sam siebie zaskoczyc. Bedzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
bzyk7 To ty jesteś ten Wołowski? 03.04.03, 18:22 Pewnie tak. Tępota legijnych fanatyków jest doprawdy porażająca. To nie znawcy piłki nożnej. To znawcy lokalnego wiejskiego patriotyzmu. Wszystko widzą w tej perspektywie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: To ty jesteś ten Wołowski? IP: 157.25.125.* 03.04.03, 18:25 A jam ci. I Zarzeczny i Błoński i Michnik i Czarzasty. A nawet i Bush mój drogi Saddamie. Pozdrowienia od kibica Legii dla wiernego kibica biało-czerwonych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: clyde Do bzyka 7 IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.03, 09:09 jak sobie przesledzisz forum, to nasuwa sie jedno spostrzezenia: jest tyle samo tepakow wychwalajacych Wisle co Legie, a zdrowej merytorycznej dyskusji juz dawno nie widzialem pzdr Odpowiedz Link Zgłoś