Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Żurawski vs Selva

IP: 157.25.125.* 03.04.03, 16:31
    Takie zestawienie w dzisiejszym PS.

Najlepsze jest porównanie strzałów:

Żurawski 1 celne 0 Selva 4 celne 2

oraz dryblingi:

Zurawski 4 udane 3 Selva 11 udane 8

To nie Prima Aprilis

Pozdrowienia dla Olabogi
    Obserwuj wątek
      • wichura Re: Żurawski vs Selva 03.04.03, 17:04
        Ja dodałbym jeszcze asysty: Żurawski 2, Selva 0.
        A masz statystyki Olisadebe? Trzy zagrania głową: dwa niecelne strzały z
        łatwych pozycji i wybicie piłki z pola karnego rywali, gdy za plecami miał
        kolegę z drużyny.
        • Gość: www Re: Żurawski vs Selva IP: 157.25.125.* 03.04.03, 17:11
          Oli się w tym meczu nie miescił w żadnych statystykach
        • Gość: marek wieczorek Re: Żurawski vs Selva IP: *.sgh.waw.pl 03.04.03, 17:11
          wichura napisał:

> Ja dodałbym jeszcze asysty: Żurawski 2, Selva 0.
          > A masz statystyki Olisadebe? Trzy zagrania głową: dwa niecelne strzały z
          > łatwych pozycji i wybicie piłki z pola karnego rywali, gdy za plecami miał
          > kolegę z drużyny.

nie ma co dyskutowac z tymi wszystkimi przyglupami opluwajacych zurawia,kose
          itp.maja kompleksy i tyle.
          • wichura Re: Żurawski vs Selva 03.04.03, 17:14
            Z Kosowskim widzę sprawę trochę inaczej: strzelił bramkę, ale generalnie
            strzały są najsłabszym elementem jego "piłkarskiego warsztatu". Jego miejsce
            jest na skrzydle, przesuwanie go do ataku uważam za błąd.
          • Gość: www Re: Żurawski vs Selva IP: 157.25.125.* 03.04.03, 17:14
            Gość portalu: marek wieczorek napisał(a):

>
            > nie ma co dyskutowac z tymi wszystkimi przyglupami opluwajacych zurawia,kose
            > itp.maja kompleksy i tyle.

Masz rację. Nigdy nie dyskutuj z głupcem bo ludzie nie potrafią dostrzec różnicy
          • Gość: Porter Re: Żurawski vs Selva IP: *.orion.pl 03.04.03, 17:15
            Gość portalu: marek wieczorek napisał(a):

> wichura napisał:
            >
            > > Ja dodałbym jeszcze asysty: Żurawski 2, Selva 0.
            > > A masz statystyki Olisadebe? Trzy zagrania głową: dwa niecelne strzały z
            > > łatwych pozycji i wybicie piłki z pola karnego rywali, gdy za plecami miał
            >
            > > kolegę z drużyny.
            >
            > nie ma co dyskutowac z tymi wszystkimi przyglupami opluwajacych zurawia,kose
            > itp.maja kompleksy i tyle.

A jak maja nie miec kompleksow? Siedzi taki Kosowski przed telewizorem i widzi,
            ze inni umieja dosrodkowywac, a jemu to nigdy nie wychodzi. Kazdy wpadlby w
            kompleksyy na jego miejscu. Ty mu tego nie wypominaj, bo z kompleksami moze
            chociaz posylac te swoje balony za linie koncowa boiska, a jak wpadnie w
            depresje to zacznie lkac w kaciku przy choragiewce...
            • Gość: www Re: Żurawski vs Selva IP: 157.25.125.* 03.04.03, 17:23
              Porter nie dyskutuj z nim. On na boisku widział Wisłę w bialo-czerwonych
              strojach. A kto nie z Wisłą ten przygłup a kto krytykuje wystep piłkarza Wisły
              ten ma kompleksy.
              Dla mnie grał mój Kosowski i mój Żurawski (reprezentanci Polski)a że grali
              słabo to inna sprawa. O Olisadebe sie nie wypowiadam bo nawet nie ma co oceniać
              tego wystepu.
              • Gość: duch olabogi Re: Żurawski vs Selva IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 03.04.03, 17:39
                ja tylko gwoli przypomnienia pozwole sobie zaznaczyc, ze dla wislakow granie w
                bialo - czewonych strojach to nic nadzwyczajnego - no bo przeciez wlasnie w
                takich kolorach graja w lidze...

a co do formy Zurawia to zeczywiscie zmartwiony jestem zwlaszcza w kontekscie
                meczow Groclinem i Legia.

pozdrowienia dla www
                • Gość: duch olabogi Post Scriptum IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 03.04.03, 17:44
                  Do Twojej kolekcji rzeczy dziwnych.

Czy wiesz kto byl jednym z ojcow zalozycieli islamskiego fundamentalizmu?

Galicyjski Żyd Leopold Weiss, który przeszedł na islam. Swoje poglady wylozyl w
                  ksiazce „Islam na rozdrożu”.

To nie Prima Aprilis

pozdro
                  • Gość: www Re: Post Scriptum IP: 157.25.125.* 03.04.03, 17:50
                    Gość portalu: duch olabogi napisał(a):

> Do Twojej kolekcji rzeczy dziwnych.
                    >
                    > Czy wiesz kto byl jednym z ojcow zalozycieli islamskiego fundamentalizmu?
                    >
                    > Galicyjski Żyd Leopold Weiss, który przeszedł na islam. Swoje poglady wylozyl
                    w
                    >
                    > ksiazce „Islam na rozdrożu”.
                    >
                    > To nie Prima Aprilis
                    >
                    > pozdro

Wszystko rozumiem ale Galicyjski? Czy Wy w tym Krakowie (tudzież okolicach) to
                    nawet Bushowi zwyciężyć nie pozwolicie.

Pozdro

• Gość: :) Re: Żurawski vs Selva IP: *.acn.pl / 10.65.0.* 03.04.03, 17:50

> ja tylko gwoli przypomnienia pozwole sobie zaznaczyc, ze dla wislakow granie
                  w
                  > bialo - czewonych strojach to nic nadzwyczajnego - no bo przeciez wlasnie w
                  > takich kolorach graja w lidze...
                  >
                  > a co do formy Zurawia to zeczywiscie zmartwiony jestem zwlaszcza w kontekscie
                  > meczow Groclinem i Legia.
                  >
                  > pozdrowienia dla www
                  Niestety ja jestem zmarwtiony forma Zurawskiego w kontekscie meczu z Legia bo
                  jak widzialem w ostatnim meczu reprezentacji Polski ten zawodnik nauczyl sie w
                  koncu podawac pilke do lepiej ustawionego kolegi z druzyny
                  • Gość: www Re: Żurawski vs Selva IP: 157.25.125.* 03.04.03, 17:54
                    Gość portalu: :) napisał(a):

> Gość portalu: duch olabogi napisał(a):
                    >
                    > > ja tylko gwoli przypomnienia pozwole sobie zaznaczyc, ze dla wislakow gran
                    > ie
                    > w
                    > > bialo - czewonych strojach to nic nadzwyczajnego - no bo przeciez wlasnie
                    > w
                    > > takich kolorach graja w lidze...
                    > >
                    > > a co do formy Zurawia to zeczywiscie zmartwiony jestem zwlaszcza w konteks
                    > cie
                    > > meczow Groclinem i Legia.
                    > >
                    > > pozdrowienia dla www

Z tego powodu powinienem być zadowolony. Ale jednak repra też wazna, a Zurawski
                    jako wartościowy zmiennik Kuźby byłby przydatny

> Niestety ja jestem zmarwtiony forma Zurawskiego w kontekscie meczu z Legia bo
                    > jak widzialem w ostatnim meczu reprezentacji Polski ten zawodnik nauczyl sie
                    w
                    > koncu podawac pilke do lepiej ustawionego kolegi z druzyny

W meczu z Legią nie będzie miał takiej okazji bo:
                    a/ nie będzie przy piłce
                    b/ nie będzie lepiej "ustawionego" kolegi :)))
                    Głowa do góry
                    • Gość: :) Re: Żurawski vs Selva IP: *.acn.pl / 10.65.0.* 03.04.03, 18:18

>
                      > W meczu z Legią nie będzie miał takiej okazji bo:
                      > a/ nie będzie przy piłce
                      > b/ nie będzie lepiej "ustawionego" kolegi :)))
                      > Głowa do góry
                      jako stary uzywany kon czasami pochylam glowe w dol. O wynik meczu z Wisla
                      jestem spokojny jako polowiczny Centus ( z matki Centuski i ojca Warszawiaka) i
                      bede kibicowal Legii Warszawa:):)
                      • Gość: www Re: Żurawski vs Selva IP: 157.25.125.* 03.04.03, 18:22
                        Gość portalu: :) napisał(a):

>
                        > jako stary uzywany kon czasami pochylam glowe w dol.

Grunt to nie mieć klapek na oczach :)

> O wynik meczu z Wisla
                        > jestem spokojny jako polowiczny Centus ( z matki Centuski i ojca Warszawiaka)
                        i
                        >
                        > bede kibicowal Legii Warszawa:):)

Cholera co nas tak duzo z Galicji w Warszawie
                  • Gość: mahoney kto to jest Selva ? IP: *.man.polbox.pl 03.04.03, 18:02
                    sory , moze jestem dziwny ale kto to jest Selva
                    • Gość: www Re: kto to jest Selva ? IP: 157.25.125.* 03.04.03, 18:04
                      Dobre pytanie. Do dzisiaj tez nie wiedziałem. Ponoć wczoraj grał w ataku
                      reprezentacji San Marino
                      • Gość: Kiwny Re: kto to jest Selva ? IP: *.chello.pl 03.04.03, 18:28
                        Selva to jedyny profesjonalny zawodnik San Marino, czyli zawodowy piłkarz, był
                        jedynym zawodnikiem który zagroził polskiej bramce
                • Gość: Wojtek Re: Żurawski vs Selva IP: *.riv-eres.charterpipeline.net 03.04.03, 18:40

> a co do formy Zurawia to zeczywiscie zmartwiony jestem zwlaszcza w
                  kontekscie
                  > meczow Groclinem i Legia.

Ja sie nie przejmuje. Na Legie w obecnej formie wystarczy i Zurawski z meczu
                  wczoraj (mialem napisac "wczorajszy Zurawski", ale byloby to nie zreczne :) )
                  a poza tym doskoczy Kuzba. Groclin bedzie trudniejszy, bo te skurczybyki sie
                  umieja bronic, ale ciagle mamy Franka ktory moze i sam siebie zaskoczyc.
                  Bedzie dobrze.
      • bzyk7 To ty jesteś ten Wołowski? 03.04.03, 18:22
        Pewnie tak.
        Tępota legijnych fanatyków jest doprawdy porażająca.
        To nie znawcy piłki nożnej. To znawcy lokalnego wiejskiego patriotyzmu.
        Wszystko widzą w tej perspektywie.
        • Gość: www Re: To ty jesteś ten Wołowski? IP: 157.25.125.* 03.04.03, 18:25
          A jam ci. I Zarzeczny i Błoński i Michnik i Czarzasty. A nawet i Bush mój drogi
          Saddamie.
          Pozdrowienia od kibica Legii dla wiernego kibica biało-czerwonych
          • Gość: clyde Do bzyka 7 IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.03, 09:09
            jak sobie przesledzisz forum, to nasuwa sie jedno spostrzezenia: jest tyle samo
            tepakow wychwalajacych Wisle co Legie, a zdrowej merytorycznej dyskusji juz
            dawno nie widzialem
            pzdr
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka