Gość: Nicholas IP: *.crowley.pl 04.04.03, 18:01 COOL Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mlody Re: Jak założyć klub piłkarski? IP: *.icpnet.pl 04.04.03, 23:45 no to w niedziele czas na pierwsze 3pkt. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Jak założyć klub piłkarski? IP: *.pronet.lublin.pl / 192.168.49.* 15.06.03, 20:17 f Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio Re: Jak założyć klub piłkarski? IP: *.broker.com.pl / 172.16.2.* 07.04.03, 13:33 OOOOO! Super sprawa!! Nie potrzebujecie czasem dobrego srodkowego pomocnika :-) (moge grac tez na skrzydle) tylko kurcze ja pod krakowem mieszkam, ale moze kiedys przeprowadze sie do Poznania. W kazdym razie polecam sie. Kreatywny......;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johny Re: Jak założyć klub piłkarski? IP: *.ppresse.poznan.pl 08.04.03, 13:23 Pozdrowienia dla klubu. Szkoda, że nic nie wspomnieliście o sparingach - a było o czym pisać. Szczególne pozdrowienia dla Kuby. W razie chęci zagrania sparingu podaje kontakt l.ratajczak@gratka.pl Leszek Ratajczak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: Jak założyć klub piłkarski? IP: *.expans.pl 07.04.03, 14:43 Super klimat, ubrechtałem sie po pachy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: migueluski Tak trzymac . IP: 210.82.168.* 07.04.03, 15:22 bardzo dobre tak trzymac jak potrzebujecie bramkarza dajcie znac. ale ja moge bronic tylko w okularach bo bez nich nie widze pilki. Odlew odo boju!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el nino Re: Jak założyć klub piłkarski? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.04.03, 15:27 Rewelacja!!! Zapraszam na sparing do Wrocławia. Co prawda nie tworzymy formalnego klubu, ale 11 zbierzemy :))Futbol na tak, to jest. Moznaby poprosic trenera Engela o objecie patronatu! Pozdrowienia dla wszystkich normalnych kibicow. Czy Odlew ma juz swoja strone? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chuligan Re: Jak założyć klub piłkarski? IP: 213.25.48.* 07.04.03, 15:59 Czekajcie a już niedługo na trybunach będzie można usłyszeć "jeb*** Odlew jeb***". ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McLittle Re: Jak założyć klub piłkarski? IP: *.pl.abb.com 07.04.03, 16:10 To może założymy takze klub we Wrocławiu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soccer1doc Re: Jak założyć klub piłkarski? IP: *.sjhsyr.org 07.04.03, 19:41 Gość portalu: McLittle napisał(a): > To może założymy takze klub we Wrocławiu? Ja popieram. Odlew brzmi jak wspanialy zart ale i swietny pomysl. Ja chetnie sie dolacze bo mimo 48 lat lubie pobiegac a i kopnac czasem sie uda(pilke lub kolege). Do Wroclawia bylo mi lepiej bo przynajmniej raz na 2-3 lata odwiedzam. jesli jakosc bardziej potrzebna niz checi to przywioze syna! Najbardziej bym chcial miec jakis kiboli co by sie prali na moich meczach-przyjechalbym z usa dla takiego wyroznienia. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandstorm kibice wisly IP: *.mimuw.edu.pl / *.gazeta.pl 07.04.03, 16:27 a ja powiem cos odnosnie kibicow wisly. nie wiem czemu nikt tego w polsce nie mowi ale to chyba wislacy zajebali tego kolesia we wroclawiu, co nie? wiadomo cala polska mowi ze to lech, slask, arka... a o motorze i wisle to ani slowa ze tam byli?! he?!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlx Dobre:))))) IP: *.echostar.pl 07.04.03, 17:39 Pozdrawiam, gratuluję pomysłu, od dziś śledzę Wasze ligowe boje! Do boju, Odlew! Odpowiedz Link Zgłoś
sienia Re: Jak założyć klub piłkarski? 07.04.03, 17:46 Genialny pomysł!!!!!!!!! Myślicie o sprzedarzy koszulek lub szlików? Byłbym bardzo zainteresowany - mówię najzupełniej poważnie. Pozdrawiam, Sienek - od dzisiaj wierny kibic Odlewu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateo Re: Jak założyć klub piłkarski? IP: 195.7.252.* 07.04.03, 19:00 ODLEW POZNAN!!! A moze potrzebujecie rezerwowego bramkarza??? Pozdrowko dla calej druzyny ((: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: Jak założyć klub piłkarski? IP: *.arpol.pl 08.04.03, 16:56 Gość portalu: Mateo napisał(a): > ODLEW POZNAN!!! A moze potrzebujecie rezerwowego bramkarza??? > Pozdrowko dla calej druzyny ((: I obrońcy ? Pozdrawiam zawodowców ( i rezerwowego bramkarza z "wysp") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas Re: Jak założyć klub piłkarski? IP: powertech:* / 192.168.1.* 07.04.03, 20:00 Rewelacyjny pomysł, też tak chcę ;) Gdzie można poczytać o Waszych ligowych poczynaniach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: Jak założyć klub piłkarski? IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 08.04.03, 12:18 Przeszukałem sieć i znalazłem parę stron na temat Odlewu!!! Tu można zobaczyć ich wyniki... www.90minut.pl/mecze_druzyna.php?id=5431&id_sezon=61 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi zglaszam swoja kandydature IP: *.sgh.waw.pl 07.04.03, 20:22 Ja bym zagral w ataku, mam troche doswiadczenia w duzej pilce. Moze w Warszawie ktos zaklada taki zespol (poza Karmazynem)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schab Re: Jak założyć klub piłkarski? IP: 213.77.21.* 07.04.03, 21:19 Zajebisty artykuł! Życze powodzenia piłkarzom Odlewu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adek Oby więcej tak zagorzałych działaczy !!! IP: 62.233.154.* 07.04.03, 22:26 Oby bylo wiecej takich dzialaczy w polskiej piłce, ktorzy z takimi nietuzinkowymi pomysłami i rozwiazaniami marketingowymi pokazują ze jak sie chce to można. Ja jako wierny kibic Śląska Wrocław jestem teraz lekko rozdarty miedzy Odlewem a moim ukochanym klubem... ale mam nadzieje ze moje serce to wytrzyma. Może nawet jakiś gigant zalicze jeśli mi na to mjescowi pozwolą :) Chetnie bym sie rownież zapisał w waszym newsleterze... POWODZENIA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes Chetnych do założenia klubu ODCISK WROCŁAW zapraszam ! IP: 62.233.154.* 07.04.03, 22:34 adek110@hotmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polus Re: Jak założyć klub piłkarski? IP: *.conex.net.pl 08.04.03, 07:01 W pytę artykulik:) a szczegolnie taktyka 1-10-0-0:)) fan klub w trojmiescie juz macie. Odlew forever! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matiaz Re: Jak założyć klub piłkarski? IP: 213.25.119.* 08.04.03, 08:25 chłopaki kiedy gracie na bułgarskiej-chętnie wpadne wam pokibicować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wostok Jesteście boscy!!!! :)) IP: *.chello.pl 08.04.03, 08:34 Pozdrawiam serdecznie całą ekipe ODLEWU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robin Re: Jak założyć klub piłkarski? IP: *.3miasto.net 08.04.03, 09:51 Gość portalu: polus napisał(a): > W pytę artykulik:) a szczegolnie taktyka 1-10-0-0:)) fan klub w trojmiescie juz > > macie. > Odlew forever! polus, a moze w 3miescie zalozymy tez taki klub ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierny Re: Jak założyć klub piłkarski? IP: *.zktarnow.okay.pl / 192.168.1.* 08.04.03, 08:27 Od dziś tylko Odlew!!!!!! Brawo tak trzymać! Są jeszcze normalni ludzie w Polsce.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bimba Re: Jak założyć klub piłkarski? IP: 80.51.245.* 08.04.03, 09:05 a może ktoś z drużyna zamieściłby terminarzyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mundek Re: Jak założyć klub piłkarski? IP: 217.97.140.* 08.04.03, 09:12 Dla mnie bomba, az zalozylem sobie swoj klub na www.managerzone.com i ide walczyc o ekstraklase! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odlew fan zapraszamy do fan klubu odlewu IP: 213.25.88.* 08.04.03, 11:34 fan klubu odlewu poznan juz istnieje. zapraszamy do niego wszytkich. szczegoly? szukajcie nas w co druga niedziele na bulgarskiej o 11. ponizej przedstawiam terminarz : 12 kwietnia sobota godz. 16 TS Skórzewo - Odlew; 27 kwietnia niedziela godz. 11 Odlew - Las Puszczykowo; 4 maja niedziela godz. 11 Przemyslaw-Pewnosc Poznañ - Odlew; 11 maja niedziela godz. 11 Odlew - Chemik Poznañ; 18 maja niedziela godz. 11 Lotnik Poznañ - Odlew; 25 maja niedziela godz. 11 Odlew - Orkan Jaros³awiec; 1 czerwca niedziela godz. 16 Polonia Brodnica - Odlew; 8 czerwca niedziela godz. 14 Odlew - Orkan B³a¿ejewko; 15 czerwca niedziela godz. 14 Kasztelania Dominowo - Odlew. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: Pozdrowienia z Australii IP: 203.185.240.* 08.04.03, 11:35 Pozdrawienia dla Odlewu z Sydney,czekam na pierwsze trzy punkty powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.pelasia Re: Pozdrowienia z Australii 08.04.03, 11:39 ...w przypadku, przypadkowego zupelnie (zero sledziowych aluzji:) zgrupowania w okolicach boiska ”Czarnych” przy Chopina, najdalej na wschod wysunieta placowka Pogonii miescie jej bratnim Poznaniu, niech znac da:) wie gdzie, niech da:))) Odlew! klask klask Odlew!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomruk Re: Jak założyć klub piłkarski? IP: *.acn.pl 08.04.03, 12:11 extra sprawa :))) gratki za pomysl i jak byscie do wawy chcieli przyjechac to proponuje sparing z nasza druzyna (tylko ze liga szostek ale jedenastu sie znajdzie) Powodzenia i pierwszego zwyciestwa :)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezes Re: Jak założyć klub piłkarski? IP: *.pozn.gazeta.pl 08.04.03, 14:40 Szanowni forumowicze! Jestem doprawdy wzruszony niezwykłym odzewem, jaki spowodował tekst o Odlewie. Oby wasz kibicowski entuzjazm nie opadł! W sobotę o godz. 16 gramy na wyjeździe z TS Skórzewo (boisko w Plewiskach, trzeba jechać Grunwaldzką, przejechać przez tory kolejowe, wieś Plewiska i jak się będzie kończyć droga, skręcić w prawo. Tam jest „stadion”). LICZYMY NA GŁOŚNY DOPING! NA PEWNO PADNIE DUŻO GOLI! Wszystkich chętnych, którzy chcą grać w Odlewie informuję, że to nie takie proste. Trzeba płacić składki (20 zł miesięcznie) i poczekać do następnego sezonu (teraz nie możemy zgłaszać nowych zawodników). Co ważne, nie trzeba umieć grać w piłkę. Byłoby z naszej strony bezczelnością wymagać umiejętności, jakich my nie posiadamy. Lojalnie informuję jednak, że nie jest tak, że wszyscy grają. Bo grają najlepsi i prezes (ale nie więcej, jak pięć minut w meczu, chyba że schudnie i będzie ważył poniżej stówy). Zasadniczo jednak namawiam Was wszystkich do zakładania własnych drużyn. Pewnie, że można grać w ligach szóstek albo innych rozgrywkach quasi- amatorskich (quasi - bo co to za amatorstwo, skoro wasi rywale w takich meczach dostają kasę za grę?), ale to nie to. Zbierzcie się do kupy, zarejestrujcie, zbierajcie składki i GRAJCIE! Co prawda trudno mi sobie wyobrazić, jak smakuje zwycięstwo w PRAWDZIWYM meczu w PRAWDZIWEJ lidze, z której za sto lat można awansować do Czempions Lig, ale chyba smakuje cudownie. Poza tym wyobraźcie sobie: mecz przy jupiterach, sędziuje Colina, po meczu udzielacie wywiadu Mateuszowi Borkowi... Żyć, nie umierać! Wszystkim, którzy chcą się poradzić i dowiedzieć, jak założyć klub piłkarski, proszę o kontakt: wesoll@poczta.onet.pl pozdrawiam serdecznie prezes KS Odlew Poznań Marcin Wesołek PS: Nigdy nie spadnie, hej Odlew, nigdy nie spadnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARAS Re: Jak założyć klub piłkarski? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.03, 15:01 Wesół jestes WIELKI:)!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja W piątek będzie czat!!!!! 09.04.03, 11:41 Szanowni kibice Odlewu! Informujemy, że w piątek o godz. 11 odbędzie się czat z prezesem KS Odlew Poznań Marcinem Wesołkiem. Mimo natłoku spraw organizacyjnych związanych z rozgrywkami B-klasy znalazł on czas na rozmowę z forumowiczami. Kierownictwo najsłabszego klubu w Wielkopolsce odpowie na wszystkie Wasze pytania. Serdecznie zapraszamy! Nas nie dagoniat! Nigdy nie spadnie, hej, Odlew, nigdy nie spadnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek reiss jestesmy z wami IP: 213.25.88.* 09.04.03, 17:53 kolejorz jest z wami. kiedy sparing? moze w przyszlym tygodniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śr pomocnik panowie z chęcią zagram w Odlewie!!! IP: *.klc.vectranet.pl / 10.9.0.* 09.04.03, 18:45 cooooooooool artykuł Odpowiedz Link Zgłoś