Gość: krotki IP: *.orange.pl 08.01.07, 11:04 Dawid Kujawa-IMŚJ 2001 Artur Bogińczuk-IMPJ 2002 Robert Umiński-Brązowy Kask 2002 I na koniec mój ulubiony fuks tym razem losowany: Krzysztof Kasprzak-IMŚJ 2005 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rafas84 Re: Fuksy 08.01.07, 13:05 Zgadzam sie co do pierwszych trzech przypadków:) Jesli chodzi o mistrzostwo swiata Kasprzaka, to nie nazwalbym fuksem zdobycie złota przez tego zawodnika. Pozniej wielokrotnie podkreslal on swoją sportową klase (w przeciwienstwie do trzech wyzej wspomnianych panów). Fuksem bylo to, ze akurat jego wylosowali, a w takiej sytuacji o kazdym innym zawodniku moznaby powiedziec to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Fuksy IP: *.tvk.torun.pl 08.01.07, 13:10 Jacek Gollob w składzie Unii Tarnów w sezonie 2006:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krotki Re: Fuksy IP: *.orange.pl 08.01.07, 13:30 jacek gollob IMP 1998:)albo inaczej fuksem można nazwac to ze on uzyskal licencje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Fuksy IP: 83.238.144.* 08.01.07, 15:09 Costa sie tak do Jocka przycepili? Mo brata? Mo. Kontrakciki podpisoł własnoryncnie? Podpisoł. No to ło co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Fuksy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 19:20 A ja bym w tym przypadku broniła Jocka, bo wtedy miał jeszcze trochę więcej klasy i jeżdził jeszcze na innym poziomie,wiele wyższym poziomie niż obecnie, co innego lata póżniejsze i okres terażniejszy gdzie rzeczywiście obniżył znacznie swoje notowania, ale cóż wiek robi swoje, młodzieniaszkiem już nie jest...,a gdyby sięgnąć jeszcze bardziej wstecz, to kiedyś był moment gdzie to własnie on zapowiadał się lepiej niż Tomek i był przez pewnien czas krótki bo krótki, ale był nawet od niego lepszy... I nie myślcie, że ja go jakoś specjalnie lubię, poprostu jestem obiektywna i mówię jak kiedyś było... Bo w sumie to mi czasem go nawet żal wszyscy się z niego śmieją, a prawda jest taka, że coś tam kiedyś osiągnął i to nie koniecznie musiało być dzieło przypadku jakieś umiejętności miał, zapewne większe niż wielu innych żużlowców zarówno tych od "siedmiu boleści" jaki i tych tzw. "gwiazdeczek" chwilowych, które teraz są jednym chodzącym, a raczej jeżdzącym nieszczęściem... Jedno jest pewne Jocek kiedyś przyzwoitym zawodnikiem był! hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Staloman Re: Fuksy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 13:30 Przekrętofuks: Rybnik w E-lidze 2006 Odpowiedz Link Zgłoś
sdb Re: Fuksy 08.01.07, 16:16 Apator- Sparta 1995 45:44 Bajerski w GP ;) no dobra zartowalem bo jeszcze wtedy mu kibicowalem i pojechalem do Pily na final z ktorego tam sie dostal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Staloman Re: Fuksy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 16:43 Apator-Atlas 2006 45:44 czy jakoś tak, czyli ustawione przez sędziego spotkanie w 15 biegu, kiedy to ewidentnie sfaulowany zawodnik, dla sędziego stał sie niewidzialny a więc problemu nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miszczu Re: Fuksy IP: 87.205.1.* 09.01.07, 11:19 w roku 2006 Apator wygral ze Sparta 46-44 chodzi Tobie zapewne o mecz z sezonu 2005, w ktorym wynik byl 45 -44 dla Torunia.Wg mnie to wydarzenie nie pasuje do kategorii fuks, tylko jawne sku..sy...two Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Fuksy IP: *.tvk.torun.pl 09.01.07, 12:06 Gość portalu: Miszczu napisał(a): w roku 2006 Apator wygral ze Sparta 46-44 chodzi Tobie zapewne o mecz z sezonu 2005, w ktorym wynik byl 45 -44 dla Torunia.Wg mnie to wydarzenie nie pasuje do kategorii fuks, tylko jawne sku..sy...two Kto tam pamieta jedna wpadke Torunia przy 100 Wrocławia.Gdyby swego czasu niezbronowany tor przestałbyć atutem to połowa spotkan,konczyłaby sie innymi wynikami,nie wspomne o karetkach i innych wałach:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miszczu Re: Fuksy IP: 87.205.1.* 09.01.07, 13:00 Racja Chris, pamietam jak Ruski kombinowali w meczu przeciwko nam.Istne kino.Czekali az deszcz rozje... zawody, pozniej krecili walki z karetka i jeszcze wazenie motocykli.I to na oczach tysiecy kiboli podczas bezposredniej relacji w tv.A Apator skopal im tylki w pieknym stylu 51-39.Pamietam z tego meczu swietna jazde dzieciakow - Miedzin 8 pkt, Karol 10 pkt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Fuksy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 17:25 Ja bym dodała mecz Leszna z Tarnowem, gdzie odjęto punkty Jocka i Drymla za to, że schowali swoje motocykle w busach tuż po meczu i sędzia nie mógł dokonać kontroli, skutkiem czego byczki wygrały hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byzydura Re: Fuksy IP: *.tvgawex.pl 09.01.07, 23:40 Jocek G. i zdana matura :P tego fuksa nic chyba nie przebije ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Fuksy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 07:12 I to wszysko majom być fuksy? Funk to bendzie jak naszo Polonijo w tym roku nie łobleci stąd tam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krotki Re: Fuksy IP: 217.116.110.* 10.01.07, 10:35 Oj kibice z bydzi coś nie lubią jacka g tylko dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Fuksy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 10:51 Bo widzicie gazdo łun taki jakiś chudziuśki jest i niemrawy, co jakby go na ruszcik wrzucić i restka tłuscyku by sie wytopiła to coby z niego za danko było? A poza tym jakby ten chłopina wiadomo cego przed ruscikiem zazył toby mogło tak pizgnąć coby całe łognisko rozp.. Cieńko to widza, zrestom Baco chyba tes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Fuksy IP: *.tvk.torun.pl 10.01.07, 11:12 Ciekawe czy Baca matura juz zrobił może dlatego tak złozeczy na Jocka bo som na hale musi codziennie juhasować a Jocek ino kołka na swoim motorku robi,a i Gazdzine zapewne ma lepsza,no i młodsza i pewnij bardziej jurna je w okolicy,jak to z Toba Baco je pseplosik ja Ciebie jesli mowia nieprawde,ale masz ten giertychowy papierek w kieseni??:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Fuksy IP: *.adsl.inetia.pl 10.01.07, 15:55 Łocywiście co ni mom matury dlatego tak podziwom Jocka i jeo wycyny. Jo mom dziewindziesiont lot i jeszczech nie widzioł co by któś tak licho jeżdżoł a sie utsymoł tela lot i broł dutki choc wykryncoł takie wyniki co jużech napisoł. A co do gaździny to ło którom pytocie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Fuksy IP: *.tvk.torun.pl 10.01.07, 11:13 Zapomnialem ja dodać ze Jocek to kiepski bokser skoro brat musi za niego piastkować:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwan Grozny Re: Fuksy IP: *.dip.t-dialin.net 10.01.07, 11:19 ja tam myślę, panocki, że największy fux to W.Fortuna w Sapporo w 1972 roku. A i to też, że macie to forum żużlowe. Widocznie tak sypaliście żużlem innym po oczach, że nie wytrzymali. A teraz czekam na porównanie statystyk odnośnie frekwencji na meczach żużlowych i piłki nożnej w Azerbejdżanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Fuksy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 11:34 Widzi misie panocku coście nie som Groźny ino złośliwy. Uparliśta się i złozecyta na ten łAjzerbejdżan ze chej. A Wojtek co mioł Fortuna to skocył był bo go podwiało ze hej i takie jego zbójnickie prawo. Wy tes byśta pewnikiem polecieli jakby wam podwiewało. A was Chris prosza cobyśta sie z Bacy nie nabijali, bo nawet jak chłopina tego co tam piszeta papirka nie ma to (ma przeca ponoć ponad 90 roków) to jak natenpsykład łuczciwie ukońcył jakieś 7 klas to wie wiency jak ten matuzysta co to egzaminu nie zdoł a ino papierek łod miłościwie nam panujoncego Romanka łocymoł. Widzieliśta wczory w łokienku jak jeden kandydat co to jest dobze "wyrynstunkowany" gupoty wygadywał? Jakem Szrek nie widziołem coby Baca kiedykolwiek podobne kretynizmy na tym forum popełnił. Dlatego mitygujcie się Chris i biegusiem mi się Bacy pokłonić, hej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byzydura Re: Fuksy IP: *.tvgawex.pl 10.01.07, 23:03 jakby Wom ktosik zuzel w łoczy sypnął, tobyścia takich gupot nie pisoli jajwanie! a frekwencje to ty sobie porownaj z pilka nozna, ale w Polsce!! albo u ciebie w rosyji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Fuksy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 07:34 Co wam powiem to wam powiem ale wam powiem gazdo byzyduro: tym razem mu tak przy..łożyliśta, że się racy nie pozbiro. E tam, cichobyć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwna Grozny Re: Fuksy IP: *.dip.t-dialin.net 11.01.07, 10:29 u nas w Rosji piją wódkę i łamią ręce niedorajdom żużlowym.Liczy się siła a nie sypanie żużlem po oczach znienacka. A w Polsce to wiadomo, że w Toruniu frekwencja na żużlu lepsza, bo u was ni ma sekcji piłkarskiej.Wot, szto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Fuksy IP: *.tvk.torun.pl 11.01.07, 11:20 Przecież Ty piszesz z Rajchu kraju gdzie zuzel nie ma racji bytu,za słaby materiał genetyczny do łamania rąk i picia wódki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Fuksy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 11:32 A ty Chris musisz być taki zasadniczy? Czepiasz się chłopa jakbyś nie wiedział, że wóda może nieźle człowiekowi czerep spustoszyć, a jej nadmiar potrafi sprawić, że marzenia i jawa w jedną całośćsię stapiają. A gdy jeszcze kto się dossie do jakiej taniej berbeluchy bez akcyzy to juz wogóle jaja może wypalić. Żeby tylko. Dlatego uważaj i mniej nerw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byzydura Re: Fuksy IP: *.tvgawex.pl 11.01.07, 18:13 "Liczy się siła a nie sypanie żużlem po oczach znienacka" tak jest, panie Iwan! zuzlowcy to tacy słabiutcy ludzie, ze szachisci przy nich to wrecz mocarze! niech pan wiecej nie pisze takich tekstow, bo nastepnym razem moj pecherz moze nie wytrzymac! chociaz podobno smiech to zdrowie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwan Grozny Re: Fuksy IP: *.dip.t-dialin.net 12.01.07, 14:08 eeee tam.Kaj tam żuzlowcom do jakiegokolwiek innego sportowca.One muszą być lekkie, tak jak te dżokeje, co to na kuniach pędzą.Im lżejszy tym lepszy.W końcu motorki te co sypią żużlem, im lżejszego mają motorniczego, tym są żwawsze. Poz tym, żużlowcy to pijoki, oni myślą jak siedzieć i nie spaść z motorka, a to się przydaje w piciu, lepiej nie spaść pod stół. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BIN LADEN Re: Fuksy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 14:54 zdanie licencji przez Celmera (obym kiedyś wypluł te słowa) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Fuksy IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.07, 21:51 Licyncja to i Jocek zdoł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Fuksy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 06:58 Zdoł zdoł, przeca ftedy jeszcze Romanka nie było coby rozdawali byle kiepowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Fuksy IP: *.adsl.inetia.pl 20.01.07, 09:40 No łale tero po wyroku tego trybunału to chyba jemu nie zabiero? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Fuksy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 16:58 Pszeca wam godam co Jajacunia zdał bo zdawał jesce wtedy co to tego co to teroz jest jesce nie było. A skoda boby się Jajacunia mógł zajońć jakim ujezdzoniem a nie dyrdymałki zakuwać jakieś. A i w żyłke psy tym niepocebnie pakowoł coby procesy jakoweś pod berecikiem uruchomić zdrowie psy tym narazajonc w tym wyścigu po intelygencjem co to dla niektórych całkiem całkowicie nieosiongalno bywa przecies Odpowiedz Link Zgłoś