Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Snajper Żurawski...?

IP: 10.10.15.* 19.11.01, 10:29
    Co sądzicie na temat zachowania naszego czołowego strzelca przy zdobyciu
    trzeciej bramki w meczu Odra-Wisła?
    Przerażenie mnie ogarnia jak patrzę na pazerność naszych gwiazdorów, facet mija
    bramkarza dobiega do linii końcowej zatrzymuje się i ryzykuje strzał z około 80
    stopni w sytuacji gdy bramkarz stoi już przy słupku a kolega z drużyny
    nieobstawiony na wprost pustej bramki...dlaczego baran nie podał???..może
    zapomniał okularów??...wszyscy komentatorzy mu wybaczają GW oceniła że był
    najlepszy na boisku...
    Jakie szczęście ,że do reprezentacji Engel powołuje tylko takich
    zawodników,którym asysty dają tyle samo satysfakcji co zdobyte bramki.
    Ze światowych gwiazd chyba tylko Rivaldo nie podałby w takiej sytuacji!
    Ciekawe co powiedział Żurawski koledze, w szatni???!
    Było to wredne i sympatia jaką miałem do tego zawodnika prysła!
    Taka mała "Polska rzecz" ale postanowiłem napisać.
    Pozdrawiam.
    Obserwuj wątek
      • Gość: jurek Re: Snajper Żurawski...? IP: 10.63.101.* 19.11.01, 10:38
        Podczas ogladania meczu zwrocilem uwage na ten sam "szczegol"... czy szczegol
        trudno mi ocenic. Masz racje zachowal sie jak totalny egoista i za to trzeba go
        zganic

pozdrawiam

jurek
      • Gość: Porter Re: Snajper Żurawski...? IP: *.orion.pl 19.11.01, 10:46
        Gość portalu: Kosa napisał(a):

> Co sądzicie na temat zachowania naszego czołowego strzelca przy zdobyciu
        > trzeciej bramki w meczu Odra-Wisła?
        > Przerażenie mnie ogarnia jak patrzę na pazerność naszych gwiazdorów, facet mija
        >
        > bramkarza dobiega do linii końcowej zatrzymuje się i ryzykuje strzał z około 80
        >
        > stopni w sytuacji gdy bramkarz stoi już przy słupku a kolega z drużyny
        > nieobstawiony na wprost pustej bramki...dlaczego baran nie podał???..może
        > zapomniał okularów??...wszyscy komentatorzy mu wybaczają GW oceniła że był
        > najlepszy na boisku...

Czepiasz sie. Wiedzial, ze trafi, to strzelil. Gdyby podawal, to moglbys napisac,
        ze bal sie odpowiedzialnosc. A jakby kolega na dodatek nie strzelil, bramkarz,
        albo obronca zdazylby przeciac podanie, to w ogole by go zjedzono na surowo.
      • Gość: woojtus Re: Snajper Żurawski...? IP: *.waw.cdp.pl 19.11.01, 11:06
        Do Czerwca podbiegał już obrońca dlatego Żuraw podjął właściwą decyzję. Ta
        bramka to było cos wspaniałego prawdziwa "siła spokoju".
      • Gość: Kosa Re: Snajper Żurawski...? IP: 10.10.15.* 19.11.01, 12:48
        ....mówisz że podbiegł obrońca(chyba niewidzialny) i że to była "decyzja" ,a
        jeśli jeszcze do tego tym zawodnikiem stojącym przed pustą bramką był o wiele
        starszy od niego kolega Czerwiec(bo ja nie mam pewności kto to był?) to nie
        chciałbym grać w jednej drużynie z tak postępującym Żurawskim.
        Pozdrawiam.
        • Gość: wak Re: Snajper Żurawski...? IP: 165.222.186.* 19.11.01, 12:56
          Mysle, ze sie naprawde czepiasz. Bramke strzelil, druzyna wygrala i wszystko
          jest OK. Zreszta wystarczy obejrzec sobie cotygodniowy magazyn Eurogoals zeby
          sie przekonac ze na calym swiecie takich "samolubnych" bramek strzela sie
          mnostwo.
          • Gość: moler Re: Snajper Żurawski...? IP: *.de.deuba.com 19.11.01, 13:21
            Egoistycznie? na pewno tak, ale skutecznie....
      • Gość: wic Re: Snajper Żurawski...? IP: *.metronet.pl 19.11.01, 13:51
        O co Ci tak na poważnie chodzi, masz pretensje,że strzelił gola. Ciekawe. Poza
        tym musi strzelać bo go Jurek Engel nie powoła na MŚ ( chociaż pewnie i tak nie
        powoła).

pozdr.
        • Gość: Sonny Dyskusja bez sensu IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.01, 13:58
          Ta dyskusja nie ma sensu,panowie.Napastnik jest rozliczany ze strzelonych
          bramek a dopiero potem z asyst.Od tego sa inni zawodnicy.Gdyby nie
          strzelil...wtedy moglibysmy polemizowac,a tak sprawy nie ma.
          • Gość: harry O golu Maćka.... IP: *.net.autocom.pl 19.11.01, 21:48
            Myślę że najdobitniej o klasie tego zawodnika świadczy fakt, że jest
            krytykowany.........za strzelenie bramki. Brawo!!! Życzyłbym sobie więcej
            takich piłkarzy w lidze i tak wydumanych "powodów do krytyki". Poza tym, w
            niemal każdym wywiadzie piłkarze Wisły przypominają, iż nie ważne kto strzela,
            ale że padają bramki i drużyna wygrywa. Tak trzymać!

pozdrawiam
            • Gość: misiek Re: żurawski!!! co??? ty kurwooo!!!! IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 20.11.01, 10:02
              i tyle myślę o tym pajacu...
              • Gość: kris Re: żurawski!!! co??? ty kurwooo!!!! IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 20.11.01, 10:16
                Gość portalu: misiek napisał(a):

> i tyle myślę o tym pajacu...
                Powiedział kutas z warszawy!!
                • Gość: misiek Re: żurawski!!! co??? ty kurwooo!!!! IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 20.11.01, 10:34
                  znasz mnie szmato chociaż? co mnie obrażasz warszawą frajerze? masz jakiś
                  kompleks??? jak cały skurwiały kraków....akurat z nie jestem z warszawy,
                  palancie!!!
                  • Gość: wak uwaga do misia IP: 165.222.186.* 20.11.01, 10:45
                    Misiu pluszowy, w twoim przypadku nie znaczenia z ktorego ZOO pochodzisz. Pytaniem pozostaje
                    natomiast, w ktorym ogrodzie zologicznym misie maja dostep do internetu ?!?!?
                    • Gość: Sonny Brawo wak! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 16:27
                      Trzeba wyrywac takie chwasty!
                      • Gość: pikus Re: żurawski ??? jego już nie ma IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 21.11.01, 08:20
                        chwasty to wy z cały ruski krak.. bleeee
      • Gość: Wichura Re: Snajper Żurawski...? IP: *.*.*.* 20.11.01, 16:46
        Tak, tam aż prosiło się, by podać. Ale mówi się, że każdy rasowy napastnik to
        typ egoisty. Gdyby nie strzelił, to by się wszyscy na niego rzucili, a tak
        strzelił ładną bramkę, nie ma sprawy.
      • Gość: Bury Re: Snajper Żurawski...? IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 10:31
        O co ta gadka ? Gdyby nie strzelił byłby problem, ale strzelił...
        Zauważ jeszcze, że to była bramka na 3:0. Poza tym gdyby podał "bezstronny
        sędzia" Ryszka z Warszawy pewnie gwizdnąłby spalonego. (Oczywiscie wiem, że
        według przepisów nie było żadnego spalonego, ale biorąc wcześniejszą sytuację z
        ewidentnym karnym, czy wydumaną żółtą kartką, z pewnościa by sie "pomylił".)
        • Gość: crac Re: Snajper Żurawski...? IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 21.11.01, 10:39
          no jasnezłamańcu, wisełka to nietykalna drużynka, i fakt, wam krzywdy nie
          robią,i dalej będziecie kupować mecze i "czarnych", powinni was spuścić do
          2ligi,

Cracovia Pany!!!! Jebać wisłe!!!!
          • Gość: Bury Re: do craca IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 10:51
            Słuchaj wale. Wyciągasz na całą Polskę sprawy wewnatrzne Krakowa. Chuj to
            obchodzi jakichś złamasów ze "stolycy", czy skąś tam.
            A tak w ogóle to, że ze względu na oczywistą różnicę klas Wisła nie ma szansy
            (i długo nie bedzie miała) spuszczenia wpierdolu Cracovii bardzo mnie smuci.
            • Gość: crac Re: do bury IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 21.11.01, 11:11
              Za to zbierzecie i zbieracie odpowiedni pierdol na ulicy, i to sie liczy, a
              stolyce też to obchodzi, Czarne Koszule, mówi to coś ci frajerze???
              • Gość: Bury Re: do craca IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 12:09
                Co do wpierdolu na ulicy, to każdemu wolno pomarzyć, nawet Tobie. A tak poza
                tym to chyba lepiej jednak być lepszym na boisku, no nie?
                A co do Polonii: mocnych sobie kumpli wybieracie: was czterech, a ich ze
                sześciu - siła was, a jakoby nikogo nie było.... Nie błaźnij się pajacu, bo
                wstyd na Kraków przynosisz.
                • Gość: crac Re: do buras IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 21.11.01, 12:25
                  Za to wy macie ekipę...śmiech mnie ogarnia, nawet ze swoimi szmatami jawnienie
                  chodzicie... skąd jesteś burasie zajebany??? powiedz cwelino a się zmierzymy!!!
                  do krwi.....
              • Gość: wak do crac IP: 165.222.186.* 21.11.01, 12:14
                Crac, moglbys pisac na temat,a nie pieprzyc od rzeczy. Tematyka tego forum sa
                sprawy sportowe, a nie chore od nienawisci stosunki miedzy paroma palantami
                mieniacymi sie kibicami Wisly, Cracovii czy Czarnych Koszul. Wracaj na swoja
                ulice, ale pamietaj ze wczesniej czy pozniej czas bandytow sie skonczy!
                • Gość: Bury Re: do waka IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 12:26
                  Jasne, masz rację. Głupio mi, że się dałem temu palantowi cracowi wprowadziż do
                  rynsztoka.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka