Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

FC Porto vs Lazio 4-1 !!!

IP: *.dyn.optonline.net 11.04.03, 00:00
    Ale piekny mecz w wykonaniu Porto.Super technika.Lazio nie istnialo.
    Zanosi sie na portugalski final Porto-Boavista !!!
    Obserwuj wątek
      • morel Re: FC Porto vs Lazio 4-1 !!! 11.04.03, 00:30
        Gość portalu: ja napisał(a):

> Ale piekny mecz w wykonaniu Porto.Super technika.Lazio nie istnialo.
        > Zanosi sie na portugalski final Porto-Boavista !!!

czy były kiedykolwiek derby jakiegoś miasta w finale europejskiego pucharu?
        • Gość: ja Re: FC Porto vs Lazio 4-1 !!! IP: *.dyn.optonline.net 11.04.03, 00:42
          nie wiem ale chyba nie
          • morel Re: FC Porto vs Lazio 4-1 !!! 11.04.03, 01:11
            w razie awansu do finału dwóch drużyn z Porto chyba najrozsądniejszym
            rozwiązaniem byłoby rozegranie tego meczu gdzieś w Portugalii (na miejsce
            rozegrania finału wybrano już wcześniej Sewillę). ciekawe, czy UEFA zdecyduje
            się na taki krok?
            • Gość: sebek Re: FC Porto vs Lazio 4-1 !!! IP: *.unitron.lublin.pl / 192.168.4.* 11.04.03, 01:54
              ja wciąż po cichu licze, ze zielona armia pomoze druzynie Celticu i bedziemy
              mieli piękny finał Celtic - FC Porto!
      • tgaw Re: FC Porto vs Lazio 4-1 !!! 11.04.03, 11:11
        ano, piekna dyspozycja POrto, indywidualnymi umiejetnsciami technicznymi oraz
        gra kombinacyjna o klase przewyzszali wtorkowy real... a przeciez grali przy
        padajacym deszczu i na mokrej murawie, Porto bylo niesamowite
        • Gość: M Re: FC Porto vs Lazio 4-1 !!! IP: *.chello.pl 11.04.03, 15:54
          tgaw napisał:

> ano, piekna dyspozycja POrto, indywidualnymi umiejetnsciami technicznymi oraz
          > gra kombinacyjna o klase przewyzszali wtorkowy real... a przeciez grali przy
          > padajacym deszczu i na mokrej murawie, Porto bylo niesamowite

Chyba przesadziłeś. Porto regularnie dostaje baty od realu w LM, poza tym grało
          z Lazio, troszkę słabszym zespołem od Man Utd.
      • wichura Re: FC Porto vs Lazio 4-1 !!! 11.04.03, 15:58
        To było do przewidzenia, Lazio jest słabą drużyną (vide: mecze z Wisłą), Porto
        jest w wysokiej formie, poza tym dobrze gra u siebie (nie licząc wpadki z
        Panathinaikosem). A że padło dużo bramek to było bardziej niż pewne (i dzięki
        temu kilka razy postawiłem na "3 i więcej" w STS, kurs 1,90). Fajny mecz.
        • Gość: m04 Re: FC Porto vs Lazio 4-1 !!! IP: *.lublin.mm.pl 11.04.03, 21:33
          wichura napisał:

> To było do przewidzenia, Lazio jest słabą drużyną (vide: mecze z Wisłą)

bez przesady...czwarte miejse w serie A to nie przypadek. ogladam lige wloska i
          Lazio Puchar UEFA zwyczajnie sobie odpuszcza.

zreszta porównywanie do Wisly na tym etapie mija sie z celem. Bo równie dobrze
          mozemy powiedziec, ze skoro Polonia pokonala u siebie Porto 2-0 a Porto rozbilo
          Lazio 4-1 i Lazio zwyciezylo w Krakowie, to Polonia jest lepsza od Wisly...

Final niezaleznie od tego czy z Celticiem czy z Boavista bedzie slaby bo slabe
          sa obydwie te druzyny.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka