Gość: ja IP: *.dyn.optonline.net 11.04.03, 00:00 Ale piekny mecz w wykonaniu Porto.Super technika.Lazio nie istnialo. Zanosi sie na portugalski final Porto-Boavista !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morel Re: FC Porto vs Lazio 4-1 !!! 11.04.03, 00:30 Gość portalu: ja napisał(a): > Ale piekny mecz w wykonaniu Porto.Super technika.Lazio nie istnialo. > Zanosi sie na portugalski final Porto-Boavista !!! czy były kiedykolwiek derby jakiegoś miasta w finale europejskiego pucharu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: FC Porto vs Lazio 4-1 !!! IP: *.dyn.optonline.net 11.04.03, 00:42 nie wiem ale chyba nie Odpowiedz Link Zgłoś
morel Re: FC Porto vs Lazio 4-1 !!! 11.04.03, 01:11 w razie awansu do finału dwóch drużyn z Porto chyba najrozsądniejszym rozwiązaniem byłoby rozegranie tego meczu gdzieś w Portugalii (na miejsce rozegrania finału wybrano już wcześniej Sewillę). ciekawe, czy UEFA zdecyduje się na taki krok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebek Re: FC Porto vs Lazio 4-1 !!! IP: *.unitron.lublin.pl / 192.168.4.* 11.04.03, 01:54 ja wciąż po cichu licze, ze zielona armia pomoze druzynie Celticu i bedziemy mieli piękny finał Celtic - FC Porto! Odpowiedz Link Zgłoś
tgaw Re: FC Porto vs Lazio 4-1 !!! 11.04.03, 11:11 ano, piekna dyspozycja POrto, indywidualnymi umiejetnsciami technicznymi oraz gra kombinacyjna o klase przewyzszali wtorkowy real... a przeciez grali przy padajacym deszczu i na mokrej murawie, Porto bylo niesamowite Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: FC Porto vs Lazio 4-1 !!! IP: *.chello.pl 11.04.03, 15:54 tgaw napisał: > ano, piekna dyspozycja POrto, indywidualnymi umiejetnsciami technicznymi oraz > gra kombinacyjna o klase przewyzszali wtorkowy real... a przeciez grali przy > padajacym deszczu i na mokrej murawie, Porto bylo niesamowite Chyba przesadziłeś. Porto regularnie dostaje baty od realu w LM, poza tym grało z Lazio, troszkę słabszym zespołem od Man Utd. Odpowiedz Link Zgłoś
wichura Re: FC Porto vs Lazio 4-1 !!! 11.04.03, 15:58 To było do przewidzenia, Lazio jest słabą drużyną (vide: mecze z Wisłą), Porto jest w wysokiej formie, poza tym dobrze gra u siebie (nie licząc wpadki z Panathinaikosem). A że padło dużo bramek to było bardziej niż pewne (i dzięki temu kilka razy postawiłem na "3 i więcej" w STS, kurs 1,90). Fajny mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m04 Re: FC Porto vs Lazio 4-1 !!! IP: *.lublin.mm.pl 11.04.03, 21:33 wichura napisał: > To było do przewidzenia, Lazio jest słabą drużyną (vide: mecze z Wisłą) bez przesady...czwarte miejse w serie A to nie przypadek. ogladam lige wloska i Lazio Puchar UEFA zwyczajnie sobie odpuszcza. zreszta porównywanie do Wisly na tym etapie mija sie z celem. Bo równie dobrze mozemy powiedziec, ze skoro Polonia pokonala u siebie Porto 2-0 a Porto rozbilo Lazio 4-1 i Lazio zwyciezylo w Krakowie, to Polonia jest lepsza od Wisly... Final niezaleznie od tego czy z Celticiem czy z Boavista bedzie slaby bo slabe sa obydwie te druzyny. Odpowiedz Link Zgłoś