Gość: brayan7 IP: *.gl.digi.pl 11.04.03, 14:08 że Żurawski,Baszczyńsk i Huges nie zagrają w następnym meczu? Ps:Czy wiecie jeszcze o innych gościach którzy nie bedą mogli grać w 6 kolejce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kiwny Re: Czy to prawda? IP: *.chello.pl 11.04.03, 14:11 jeszcze chyba Stolarczyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brayan7 Re: Czy to prawda? IP: *.gl.digi.pl 11.04.03, 14:14 A tak rzecywiszcie.wlasnie sie dowiedzialem ze Żuraw nie zagra napewno.Jakie to smutne...(bede musial go sprzedac). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Czy to prawda? IP: *.zreo.compaq.com 11.04.03, 14:26 a skąd wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryzelda Nowak Re: Czy to prawda - tak, to prawda ... IP: *.kluczewo.sdi.tpnet.pl 11.04.03, 14:34 za www.wislakrakow.com Hugues - kontuzja Baszczyński - kartki Żurawski - kontuzja, został w Krakowie Stolarczyk - z ręką na temblaku pojechał do Szczecina, chciałby zagrać na dawnym podwórku Trzeba będzie trochę przemeblować skład :)) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kuti_master jeszcze jedna prawda... 11.04.03, 14:36 Prawdą jest też, że jesteś klonem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryzelda Nowak Re: jeszcze jedna prawda... IP: *.kluczewo.sdi.tpnet.pl 11.04.03, 14:46 A można wiedzieć po czym to poznałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stocu Re: jeszcze jedna prawda... IP: *.pl 11.04.03, 14:55 Gość portalu: Gryzelda Nowak napisał(a): > A można wiedzieć po czym to poznałeś? bo najpierw używał brayan7 a potem brayan 4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedlaq Re: jeszcze jedna prawda... IP: *.ha.pwr.wroc.pl 11.04.03, 14:58 to brayan, a nie gryzelda jest klonem... i faktycznie wypowiadala sie w kwestii ataku klonow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryzelda Nowak Re: jeszcze jedna prawda... IP: *.kluczewo.sdi.tpnet.pl 11.04.03, 14:58 Sorry kuti_master, widocznie źle zrozumiałam. Myślałam że ten post odnosi się do mnie :)) Już prawie 15 i człowiek myśli o pójściu do domu :) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryzelda Nowak Re: jeszcze jedna prawda... IP: *.kluczewo.sdi.tpnet.pl 11.04.03, 14:54 Jesteś kolego w błędzie. Już wcześniej się wypowiadałam w sprawie klonów, że taka gra psuje całą przyjemność grania w Piłkarzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brayan4 Re: jeszcze jedna prawda... IP: *.gl.digi.pl 12.04.03, 11:46 Nie JESTEM KLONEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PO PROSTU SIE LOGOWAŁEM JAKO brayan4 a PODPISYWAŁEM JAKO brayan7....NO!!!!!!!!!!!!!!!!POPROSTU JESTEM RÓŻNY Odpowiedz Link Zgłoś